ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ


Скачати 60.56 Kb.
Назва ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Дата 08.05.2013
Розмір 60.56 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Д н і п р о п е т р о в с ь к а о б л а с т ь




Р І Ш Е Н Н Я



_________ м. Нікополь № __ __________

Проект

Про внесення змін до


«Положення про порядок

оплати за тимчасове користування

місцями розташування

рекламних засобів у м. Нікополі»,

затвердженого рішенням

виконкому міської ради

від 06 липня 2005року № 398

У зв`язку з коригуванням нормативної грошової оцінки земель міста, затвердженої рішенням Нікопольської міської ради від 01.08.2008 «Про затвердження технічної документації з коригування грошової оцінки земель міста Нікополя» та внесенням змін до вказаного рішення, затверджених рішенням Нікопольської міської ради №2-31/V від 24.10.2008, керуючись пунктом 1 статті 16 Закону України “Про рекламу”, “Правилами розміщення зовнішньої реклами у м. Нікополі, затвердженими рішенням виконкому міської ради від 17.03.2004 №129 та частиною 6 статті 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Нікопольської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести до «Положення про порядок оплати за тимчасове користування місцями розташування рекламних засобів у м. Нікополі що знаходяться у комунальній власності” такі зміни:

1.1. Абзац перший пункту 3.1 викласти в такій редакції: «Розмір плати за тимчасове користування місцями розташування рекламних засобів у м. Нікополі, що знаходяться у комунальній власності обчислюється за такою формулою : С = Н гр. оц. х S, де :

С – річна плата за тимчасове користування місцем розташування, грн..

Н гр.оц. – нормативна грошова оцінка земельної ділянки за 1 кв. м.;


S – площа місця розташування рекламного засобу, м2, згідно з п. 2.1.Положення.

1.2. В пункті 4.3. слова «згідно з одержаним в робочому органі рахунком» замінити на слова «одержаним в робочому органі розрахунком».

1.3. Пункт 4.7. виключити.

2. Рішення виконавчого комітету від 28.01.2009 № 33 «Про внесення змін до «Положення про порядок оплати за тимчасове користування місцями розташування рекламних засобів у м. Нікополі», затвердженого рішенням виконкому міської ради від 06 липня 2005 року №398» вважати таким, що втратило чинність.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на виконуючого обов’язки заступника міського голови Давидко О.М.
Міський голова Р.І. Токар

Додаток

до рішення виконавчого

комітету Нікопольської

міської ради

від 06.07.2005р.

№ _398

ПОЛОЖЕННЯ

про порядок оплати за тимчасове користування

місцями розташування рекламних засобів у місті Нікополі

що знаходяться у комунальній власності


1.Загальні положення

Положення про порядок оплати за тимчасове користування місцями розташування рекламних засобів у місті Нікополі (далі-Положення) розроблено відповідно до законів України “Про рекламу ”, “Про місцеве самоврядування в Україні, на підставі Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003р. № 2067, і визначає порядок оплати за тимчасове користування місцями розташування рекламних засобів, які перебувають у комунальній власності.
2. Визначення площі місця розташування рекламного засобу
2.1. Площа місця розташування наземного та дахового рекламного засобу, що знаходиться у комунальній власності визначається як сума площі горизонтальної проекції рекламного засобу на це місце та прилеглої ділянки завширшки 0,5 метра за периметром горизонтальної проекції цього засобу.

2.2. Площа місця розташування не наземного та не дахового рекламного засобу дорівнює площі вертикальної проекції цього засобу на уявну паралельну їй площину.

3. Порядок обчислення плати за тимчасове користування

місцем розташування рекламного засобу
3.1. Розмір плати за тимчасове користування місцем розташування рекламного засобу, яке зазначене в п.2.1 Положення, обчислюється за такою формулою:

С = Р х S х Кз , де

С – річна плата за тимчасове користування місцем розташування, грн.;

Р – базовий розмір плати за 1м2 площі місця розташування рекламного засобу, який дорівнює базовій вартості 1 м2 землі в місті 81.39 грн., затверджений рішенням сесії міської ради від 30.08.2002р. № 71-3/ХХІV;

S – площа місця розташування рекламного засобу, м2, згідно з п.2.1 Положення;

Кз – коефіцієнт економіко-планувального зонування, встановлений на підставі технічної документації “Грошова оцінка земель міста Нікополь», затвердженої рішенням сесії міської ради від 30.08.2002 № 71-3/ХХІV, який для районів міста становить від 0.42 до 2.3 (відповідно до зони).

У разі користування місцем розміщення реклами на строк менше або більше одного року річна плата (С) ділиться на 12 і перемножується на коефіцієнт терміну користування місцем розташування.

3.2. Розмір плати за тимчасове користування місцем розташування рекламного засобу, яке зазначене в п. 2.2. Положення, обчислюється за такою формулою:

С =М х Sх Р х Кмр х Кs , де

С – плата за тимчасове користування місцем розташування рекламного засобу, грн.;
М – кількість повних та (або) неповних місяців розташування рекламного засобу;
S – площа місця розташування рекламного засобу, м2, згідно з пп.2.2 Положення;
Р – базовий розмір плати за 1м2 площі місця розташування рекламного засобу, що дорівнює 5% від розміру мінімальної заробітної плати, законодавчо встановленої на день видачі дозволу.
К мр – коефіцієнт, який у залежності від місця розташування рекламного засобу становить:

-пр. Трубників, вул. Електорметалургів /від вул. Херсонської до вул. Героїв

Чорнобиля/, площа Незалежності - 1.0

- вул. К.Лібкнехта, вул. Херсонська, вул. Першотравнева /від вул. Електорметалургів

до вул. Хлястикова/, вул. В.Усова, вул. Шевченка, вул. Героїв Чорнобиля,

вул. Електорметалургів до ВАТ “НЗФ”, площа Визволення, вул. Микитинська,

вул. І. Богуна, площа Б.Хмельницького – 0.9

- вул. Некрасова, вул. Добролюбова, вул. Довгалівська, вул. Жуковського,

вул. Крупської, вул. Кооперативна - 0.8

- інші вулиці міста – 0.7
Кs – коефіцієнт, який у залежності від площі місця розташування рекламного засобу становить:

- S до 6 м2 включно - Кs = 1.0

- S понад 6м 2 до 12м2 включно - Кs = 0.9

- S понад 12 м2 до 30 м2 включно - Кs = 0.8

- S понад 30 м2 до 60 м2 включно - Кs = 0.7

- S понад 60 м2 до 150 м2 включно - Кs = 0.6

- S понад 150 м2 - Кs = 0.5

3.3. У такому ж порядку обчислюється плата за тимчасове користування місцями розташування рекламних засобів (спеціальних конструкцій) щодо місць розташування за дозволами, наданими до набуття чинності цього Положення.

3.4. За користування місцями для розміщення транспорантів-перетяжок, що встановлюються над проїжджою частиною вулиць та шляхів, а також інших видів короткострокової реклами, що розміщуються терміном до одного місяця, плата стягується згідно терміну використання.
4. Порядок оплати за тимчасове користування

місцями розташування рекламних засобів
4.1. Плата за тимчасове користування місцями розташування рекламних засобів здійснюється розповсюджувачем зовнішньої реклами на підставі договору з робочим органом – Управлінням архітектури та містобудування Нікопольської міської ради.

4.2. Плата за тимчасове користування місцями, на яких планується розташування рекламних засобів на період встановлення приорітету на ці місця, справляється згідно з цим Положенням та Порядком розміщення зовнішньої реклами в місті Нікополі, затвердженим рішенням виконкому міської ради від

17.03.04р. № 129, на підставі договору з робочим органом.

4.3. Оплата належної суми згідно з одержаним в робочому органі рахунком здійснюється протягом трьох робочих днів з моменту його одержання за весь строк, на який надано дозвіл, якщо інші періоди оплати (помісячно, поквартально тощо) не передбачені договором з робочим органом.

4.4. Плата, передбачена пунктом 3.1 ; 3.2 Положення, обчислена без урахування ПДВ та податку на рекламу, які сплачуються згідно з чинним законодавством України.

4.5. Заборгованість по сплаті за тимчасове користування місцями розміщення рекламних засобів стягується відповідно до діючого законодавства.

4.6. Звільняється від оплати соціальна реклама.

4.7. Розмір плати за користування міською територією під час проведення масових заходів, рекламних компаній, виставок, що у тощо визначається згідно з відповідним договором, що укладається робочим органом з організаторами таких заходів.


Начальник управління архітектури

та містобудування В.Л.Повстюк

Схожі:

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Згідно з «Положенням про відділ з питань спорту та туризму Нікопольської міської ради», затвердженого рішенням міської ради від 23....
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Розглянувши лист відділу освіти і науки Нікопольської міської ради, з метою забезпечення комунального дошкільного навчального закладу...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Програми соціального захисту ветеранів війни міста Нікополя на 2012-2015 роки «ВЕТЕРАН», затвердженою рішенням Нікопольської міської...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Економічної ради (протокол засідання від 20. 07. 2012), керуючись статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Керуючись статтею 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації економічної ради (протокол засідання...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Нікополя, затверджених рішенням Нікопольської міської ради від 26 грудня 2008 року №13-35/V, згідно зі статтею 255 Кодексу України...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Нікополя, затверджених рішенням Нікопольської міської ради від 26 грудня 2008 року №13-35/V, згідно зі статтею 255 Кодексу України...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Нікополя, затверджених рішенням Нікопольської міської ради від 26 грудня 2008 року №13-35/V, згідно зі статтею 255 Кодексу України...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Нікополя, затверджених рішенням Нікопольської міської ради від 26 грудня 2008 року №13-35/V, згідно зі статтею 255 Кодексу України...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Нікополя, затверджених рішенням Нікопольської міської ради від 26 грудня 2008 року №13-35/V, згідно зі статтею 255 Кодексу України...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка