P roject SPINE: OUTPUT 6 – Fact sheet n. 17


Скачати 68.75 Kb.
Назва P roject SPINE: OUTPUT 6 – Fact sheet n. 17
Дата 30.03.2013
Розмір 68.75 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Фізика > Документи

Project SPINE: OUTPUT 6 – Fact sheet n. 17





Інформаційний бюлетень n. 17
Фотоелектричні зелені дахи 1

Сонячна металева плитка

Tegola Canadese - Tegosolar

Tegosolar

Tegosolar, поновлювальна енергія, що використовується при монтажу даху

Tegola Canadese – це провідна компанія в Європі і світовий експортер, що виробляє бітумну плоску плитку (лінія плоскої плитки) і металеву плитку (лінія металу) для дахів і стін. Завдяки дослідженням і розробкам компанія спрямовує свої зусилля на постійне поліпшення естетичних і функціональних якостей своєї продукції, а також технологічні інновації. Tegola R&D і наше партнерство з United Solar Ovonic створили "Tegosolar", справжню фотоелектричну плитку, що прекрасно інтегрується з продуктами Tegola Canadese, додаючи до своєї звичайної функції захисту та гідроізоляції будівель також виробництво поновлюваної фотоелектричної енергії.

Разом, давайте спасемо Землю

Сьогодні і в найближчому майбутньому існує необхідність у розробці нових джерел чистої поновлюваної енергії: Земля зі свіжим інтересом дивиться на сонце і енергію яку воно випромінює, на те як вона може бути використана без забруднення.
Фотоелектричні системи

дозволяють конвертувати сонячне світло в електрику, миттєво і без використання палива.

Вони використовують так званий "фотоефект", тобто здатність деяких спеціально оброблених напівпровідників виробляти електроенергію при дії світлового випромінювання.

Фотоелектрична енергія буквально означає "електроенергію, виробляєму світлом ": "фото" від грецького слова "фосфор", що означає "світло" і "Вольт" від імені італійського вченого Алессандро Вольта, який винайшов батарею.

Випромінювання сонця, що використовується фотоелектричними системами для виробництва енергії, залежить від географічної широти місця і погодних умов: у сприятливих районах близько 2000 kWh/m2/a може бути зібрано в рік від кожного квадратного метра поверхні, що може прирівнюватися енергії 1.5 барелів нафти за м2.

Поліпшення якості життя

Це було наше бажання розширити традиційні функції плитки: захищати від погоди, прикриття, прикрашати будинок, а тепер і виробляти енергію.

Більше енергії, більше заощаджень, більше благополуччя: Tegosolar збільшує вартість вашого даху і покращує якість життя.

Фотоелектрична плитка

Чудово підходить до даху Tegola Canadese, навіть на престижних будинках; вона легка в транспортуванні і установці; так як вона легка, то це дозволяє зменшити розміри конструкції даху, вона може бути прибита цвяхами або приварена; вона гнучка, може ходити, міцна, її легко і швидко оглядати і робити технічне обслуговування електричних з'єднань, які знаходяться на зовнішній стороні кришки даху в захищених умовах; утворюються блоки з 11 фотоелектричних елементів, з'єднаних по рядкам і паралельно, із загальною виробничою потужністю 68W, плитка має високий вихід енергії, навіть коли їх позиція не зовсім ідеальна, як в стінах і на плоских дахах, тому що вона працює як у розсіяному так і в прямому світлі.
Справжня система даху

Tegosolar є справжньою запатентованою системою покрівлі, з зовнішніми електричними з'єднаннями, які захищені і які легко перевіряти, з готовим комплектом з міді або цинку-титану для естетичної та функціональної інтеграції з металевою лінією чи лінією плоскої плитки Tegola Canadese.




Деталі при легкій перевірці зовнішніх з’єднань




Інтеграція в головний дах







Інтеграція в дах Престиж ZT Компакт Інтеграція в дах Престиж Компакт
Tegosolar

розміри cм 288 x 44,5 I на 113,386 x на 17,52

Вага 121 кгI вага 26,46 фунт

поверхня cм 285 x 39,5 I на 112,205 x на 15,552

UNI-SOLAR гарантії

UNI-SOLAR® елементи виробляються з рулону в рулон. Цей процес спрямований на досягнення високих обсягів виробництва і зниження робочої температури і він потребує менше електроенергії.

Елементи знаходяться в тонко плівковому потрійному з’єднанні з аморфного кремнію, де синій, зелений і червоний компоненти сонячного світлового спектру поглинаються різними прошарками, забезпечуючи високу продуктивність навіть у ледь освітлених умовах.
Tegosolar - це результат партнерства Tegala Canadese і United Salar Ovanic LLC, світового лідера в сфері тонко плівкових потрійних з’єднань фотоелектричних технологій.

UNI-SOLAR® є постачальником устаткування для космічної техніки NASA, а також надає фотоелектричні елементи для станції «Мир», що кружляє 252 млн. миль навколо Землі.



Технологія потрійного з’єднання з аморфного кремнію робить Tegosolar придатним для використання для широкого кола нахилів, від 5 ° до 60 °, з різним розташуванням і тінню. Це гарантує відмінну продуктивність при розсіяному світлі завдяки високому поглинанню синьої складової сонячного світла.

Виробництво електроенергії з високою температурою (відмінною потужністю до 80QC), це навіть на 20% вище, ніж від елементів з кристалічного кремнію тієї ж потужності. Tegosolar досягнув більшого виходу в кВт-год електроенергії, виробляємої в Ваттах установивши більшість кристалічних модулів.

Більш висока продуктивність

Його численні переваги роблять Tegosolar унікальний продуктом в області фотоелектричної плитки для дахів і стін, який гарантує максимальний рівень ефективності використання енергії і непохитної продуктивності в часі.







Проекти та рішення

Завдяки технічним характеристикам Tegosolar може успішно застосовуватися для дахів будь-якої форми, нових або в ремонті, житлових, комерційних або промислових.















Проектування даху

Завдяки своїй гнучкості, легкості і системі для приєднання до дахів Tegola Canadese, Tegosolar забезпечує максимальну свободу у проектуванні архітектури даху в будь-якому контексті. Вона підходить для нових або відремонтованих дахів. Уява і творчість дизайнерів буде посилена нескінченними можливостями для застосування Tegosolar на житлових, промислових і комерційних будівлях. Tegosolar збільшує цінність вашого даху.

Співпраця з університетами впродовж багатьох років

Tegola Canadese співпрацював з різними італійськими університетами у розробці нових технічних засобів та інноваційних рішень, для того, щоб Tegosolar дійшов до кінцевого споживача з відмінною комплектацією та сучасними архітектурними і функціональними рішеннями.


Міжнародний престиж

Tegola Canadese це перший європейський виробник бітумної плоскої плитки і являє собою синонім досвіду, якості і технологій.

Виробляє продукцію відповідно до EN 544 стандартів.

Компанія має сертифікат ISO 9001 за систему управління якістю та обслуговування клієнтів та сертифікат ISO 14001 за процес виробництва не забруднюючий повітря, воду чи грунт.

International prestige

Tegola Canadese

Має 2 виробничі потужності в Італії та Росії,

14 збутових компаній: Tegola Чехії, Tegola Китай, Tegola Польша, Tegola Румунії, Tegola Молдови, Тегола Покрівельні продажі, Tegola Словаччини, Tegola Венгрія, Tegola Україна, Lespatex, Tegola Хорватії, Tegola Великобританії, TC плитка Бразилії ", Tegola США, 4200 точкок продажу в більш ніж 70 країнах на 5 континентах.



Project funded by the European Union


Схожі:

P roject SPINE: OUTPUT 6 – Fact sheet n. 19
Ми рекомендуємо встановлювати субконструкцію алюмінієвого даху з вентильованим простором
P roject SPINE: OUTPUT 6 – Fact sheet n. 20
Для покриття дахів однією стрічкою особливо в районах, придатних до Prefalz рекомендуємо використовувати 500 мм
P roject SPINE: OUTPUT 6 – Fact sheet n. 13
Бріанца Пластика у виробництві, торгівлі та застосуванні Ізотеку – лідера утеплення плитами в Італії, дозволили розвинути технологічну...
P roject SPINE: OUTPUT 6 – fact sheet n. 15 16
В рамках архітектурного дизайну неможливо повністю уникнути змінення форми або навіть змінити її частково, другий варіант повинен...
P roject SPINE: OUTPUT 6 – Fact sheet n. 22
У разі укладання на поверхні, неоюхідна відсутність будь-яких перешкод, таких як отвори, мансардні вікна, труби, тощо. Сонячна плитка...
Overview дод1 Додаток 3 Додаток2 дод3,1 дод4 дод5 Sheet 1: дод1

Overview дод1 Додаток 3 Додаток2 дод3,1 дод4 Sheet 1: дод1

Overview Додаток2 Додаток3 5 Sheet 1: Додаток2

Overview дод1 Додаток 3 Додаток2 дод3,1 дод4 дод5 Sheet 1: дод1
Податки на доходи, податки на прибуток, податки на збільшення ринкової вартості  
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка