Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку»


Скачати 374.44 Kb.
Назва Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку»
Сторінка 1/4
Дата 23.04.2013
Розмір 374.44 Kb.
Тип Закон
bibl.com.ua > Фінанси > Закон
  1   2   3   4
Про реєстрацію об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Свій Дім”
На підставі поданих документів та керуючись Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Зареєструвати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Свій Дім”, за адресою вул. С. Крушельницької, 57, яке діє згідно Статуту (додається).

2.Комунальному підприємству „Новий Світ” та об’єднанню, вказаному в п.1 рішення погодити з управлінням житлово – комунального господарства та екології розподільчий баланс доходів і видатків по будинку за 2006рік.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово – комунального господарства Марценюка М.Я.
Про реєстрацію об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „ГММ”
На підставі поданих документів та керуючись Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Зареєструвати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „ГММ”, за адресою вул. Шопена, 10, яке діє згідно Статуту (додається).

2.Приватному підприємству „Східний масив” та об’єднанню, вказаному в п.1 рішення погодити з управлінням житлово – комунального господарства та екології розподільчий баланс доходів і видатків по будинку за 2006рік.
Про виділення коштів на проведення вечора, присвяченого пам’яті Анни Герман
В зв’язку з проведенням вечора ліричної пісні присвяченого пам»яті Анни Герман , керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Виділити кошти Тернопільській обласній філармонії на проведення вечора ліричної пісні , присвяченого пам’яті Анни Герман в сумі 1200 (одна тисяча двісті) гривень за рахунок коштів, передбачених бюджетом міста на фінансову підтримку громадських організацій та інших заходів ( КФК 250404).

2.Відділу фінансового забезпечення провести своєчасне фінансування згідно п.1 даного рішення.
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 04.10.2006 р. № 124 «Про оформлення права власності»
Керуючись Законами України “Про власність”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Скасувати пп. 2, 3 рішення виконавчого комітету міської ради від 04.10.2006 р. № 124 “Про оформлення права власності”.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань економіки Гринчишина П.С.
Про затвердження Порядку надання орендарю згоди на здійснення невід'ємних поліпшень орендованого комунального майна
Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Затвердити Порядок надання орендарю згоди на здійснення невід'ємних поліпшень орендованого комунального майна згідно з додатком 1 (додається).

2.Затвердити типовий договір про спільну співпрацю згідно з додатком 2 (додається).

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань економіки Гринчишина П.С.
Про погодження влаштованої тимчасової стоянки за адресою вул. Тролейбусна,7
Розглянувши звернення комунального підприємства „Тернопільелектротранс” від 15.01.2007р. за № 018/03, погодження відповідних служб та враховуючи рекомендації відображені в Акті комісії від 16.10.2006р. створеної розпорядженням міського голови від 22.09.2006р. № 75, щодо функціонуваня стоянки автотранспорту за адресою вул. Тролейбусна, 7 керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Погодити комунальному підприємству „Тернопільелектротранс” влаштовану тимчасову автомобільну стоянку на 109 машино-місць площею 1240м2 на закріпленій земельній ділянці за адресою вул. Тролейбусна, 7 площею 3,972885га.

2.Зобов”язати КП „Тернопільелектротранс” виготовити проектну документацію на влаштування тимчасової автомобільної стоянки та погодити її в установленому порядку.

3.Контроль за виконанням рішення, покласти на начальника управління транспорту та зв”язку п. І.Мединського.
Про зняття з контролю рішень та протокольних доручень виконавчого комітету
Розглянувши клопотання заступників міського голови, начальників управлінь та відділів міської ради, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Зняти з контролю:

1.1.Рішення виконавчого комітету від 27.04.2004 р. №398 “Про закріплення територій обслуговування за загальноосвітніми навчальними закладами м. Тернополя та призначення уповноважених для виконання роботи, пов'язаної з обліком дітей і підлітків шкільного віку”;

1.2.П. 5 протокольних доручень виконавчого комітету від 23.09.2004 р.: “Начальнику управління освіти і науки Личуку З.М., начальнику управління охорони здоров'я та санітарно-епідемічного благополуччя населення Бурдику І.С. ліквідувати заборгованість по сплаті комунальних платежів”;

1.3.П. 2 протокольних доручень виконавчого комітету від 14.10.2004 р.: “Начальнику управління освіти і науки Личуку З.М., начальнику управління охорони здоров'я та санітарно-епідемічного благополуччя населення Бурдику І.С., начальнику управління культури і мистецтв Каптан С.В. домогтися на 50% зменшити заборгованість станом на 01.11.2004 р. по комунальних платежах в підпорядкованих структурних підрозділів”;

1.4.Протокольне доручення виконавчого комітету від 02.09.2006 року: “Марценюку М.Я. розробити умови для проведення конкурсу по обслуговуванню доріг в зимовий період”;

1.5.Протокольне доручення виконавчого комітету від 27.09.2006 р.: “О.Лакомій, П. Гринчишину підготувати проект Положення про функціонування ринків міста”;

1.6.Протокольне доручення виконавчого комітету від 27.09.2006 р.: “М.Марценюку вивчити інформацію щодо створення товариств співвласників житлових будинків, в яких проживають члени виконавчого комітету”;

1.7.Протокольне доручення виконавчого комітету від 08.11.2006 р.: “О.Левандовському на чергове засідання виконавчого комітету надати пропозиції щодо внесення змін до діючого регламенту виконавчого комітету”;

1.8.П.3.1. протокольних доручень виконавчого комітету від 22.11.2006 р.: “М.Марценюку провести інвентаризацію укладених договорів на вивіз сміття та наявність контейнерів у відповідності до нормативних потреб”;

1.9.Протокольне доручення виконавчого комітету від 13.12.2006 року: “Заступникам міського голови, Т.О.Вербицькій підготувати проекти соціальної реклами щодо привітання Тернополя з нагоди Новорічних та різдвяних свят на спеціальних рекламних конструкціях”;

1.10.П. 9 протокольних доручень виконавчого комітету від 27.12.2006 року: “Внести зміни в склад громадської комісії з житлових питань та включити до складу комісії представника тимчасової комісії по проведенню інвентаризації гуртожитків”;

1.11.П. 12 протокольних доручень виконавчого комітету від 27.12.2006 року: “Заступникам міського голови надати інформацію про кращих суб'єктів господарювання в місті за 2006 рік щодо благоустрою прилеглих територій та щодо святкового оформлення міста до Нового року та Різдвяних свят”;

1.12.П.4 протокольних доручень виконавчого комітету від 12.01.2007 року: “Вивчити стан справ з прийняттям та розглядом заяв та звернень та з дотриманням термінів реагування на них. Підготувати аналітичну записку щодо реєстрації та розгляду звернень по управліннях ЖКГ, архітектури та відділу земельних ресурсів. Підготувати аналітичну записку щодо порядку підготовки проектів рішень виконавчого комітету структурними підрозділами та проаналізувати причини затримки, також підготувати пропозиції пропозиції по вдосконаленню процедури підготовки проектів рішень”;

1.13.П. 7 протокольних доручень виконавчого комітету від 12.01.2007 року: “О.Марушію, З.Новосельському надати звіти щодо фінансово – господарської діяльності та штатні розписи журналу “Освітянин” та газети “Тернопіль Вечірній”.
Про протест прокуратури м. Тернополя
Розглянувши протест прокуратури м.Тернополя від 08.02.2007р. №1002 про приведення у відповідність до вимог закону рішення виконавчого комітету міської ради від 10.07.2006р. №871 „Про впорядкування тарифів на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії для централізованого опалення та на виробництво, транспортування та постачання гарячої води”, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Протест прокуратури м.Тернополя від 08.02.2007р. №1002 взяти до відома.

2.Зобов’язати управління економічного розвитку, житлово-комунального господарства та екології при підготовці проектів рішень виконавчого комітету міської ради по встановленню тарифів на житлово-комунальні послуги повністю враховувати пропозиції і зауваження контролюючих органів та при необхідності проводити відповідні методичні консультації з даних питань.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на управління економічного розвитку, житлово-комунального господарства та екології.
Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав гр.Миськіва І.Д. стосовно дитини Миськів Е.І.
Керуючись Сімейним кодексом України, Цивільним кодексом України, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Затвердити висновок про позбавлення батьківських прав гр.Миськіва Івана Дмитровича стосовно дитини Миськів Елеонори Іванівни,16.06.1998р.н.(висновок додається).

2.Службі у справах дітей направити вищевказаний висновок до Тернопільського міськрайонного суду для вирішення питання по суті.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на службу у справах дітей (З.М.Личук).
Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав гр.Мазурок Г.Б. стосовно дитини Мазурка М.П.
Керуючись Сімейним кодексом України, Цивільним кодексом України, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Затвердити висновок про позбавлення батьківських прав гр.Мазурок Галини Богданівни стосовно дитини Мазурка Михайла Петровича,11.04.2006р.н.(висновок додається).

2.Службі у справах дітей направити вищевказаний висновок до Тернопільського міськрайонного суду для вирішення питання по суті.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на службу у справах дітей (З.М.Личук).
Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав гр.Білінкіної Т.В. стосовно дитини Білінкіна В.А..
Керуючись Сімейним кодексом України, Цивільним кодексом України, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Затвердити висновок про позбавлення батьківських прав гр.Білінкіної Тетяни Вікторівни стосовно дитини Білінкіна Володимира Андрійовича,22.08.2006р.н. (висновок додається).

2.Службі у справах дітей направити вищевказаний висновок до Тернопільського міськрайонного суду для вирішення питання по суті.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на службу у справах дітей (З.М.Личук)
Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав гр.Соболь Г.С. стосовно дитини Соболь Н.В.
Керуючись Сімейним кодексом України, Цивільним кодексом України, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Затвердити висновок про позбавлення батьківських прав гр.Соболь Галини Степанівни стосовно дитини Соболь Надії Василівни,08.10.2006р.н.(висновок додається).

2.Службі у справах дітей направити вищевказаний висновок до Тернопільського міськрайонного суду для вирішення питання по суті.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на службу у справах дітей (З.М.Личук).
Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав гр.Мандзій О.В. стосовно дітей Мандзій В.І., Мандзій Н.І.
Керуючись Сімейним кодексом України, Цивільним кодексом України, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Затвердити висновок про позбавлення батьківських прав гр.Мандзій Ольги Василівни стосовно дітей Мандзій Віри Іванівни,10.10.2006р.н., Мандзій Надії Іванівни,10.10.2006р.н. (висновок додається).

2.Службі у справах дітей направити вищевказаний висновок до Тернопільського міськрайонного суду для вирішення питання по суті.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на службу у справах дітей (З.М.Личук).
Про затвердження висновку органу опіки і піклування про позбавлення батьківських прав гр.Соболь Г.С., гр.Гуменюка Ю.Б. стосовно дитини Гуменюка Б.Ю.
Керуючись Сімейним кодексом України, Цивільним кодексом України, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Затвердити висновок органу опіки і піклування про позбавлення батьківських прав гр.Соболь Галини Степанівни, гр.Гуменюка Юрія Богдановича стосовно дитини Гуменюка Богдана Юрійовича, 19.05.1996р.н., (висновок додається).

2.Службі у справах дітей направити вищевказаний висновок до Тернопільського міськрайонного суду для вирішення питання по суті.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на службу у справах дітей (З.М.Личук).
Про влаштування малолітньої дитини Мазурок М.О. в Теребовлянську обласну комунальну спеціальну загальноосвітню школу-інтернат для глухих дітей та надання їй соціального статусу
При розгляді відповідних документів щодо влаштування малолітньої дитини Мазурок Марії Олегівни, 29.08.1997р.н., встановлено, що гр. Мазурок Галина Богданівна відповідно до рішення Тернопільського міськрайонного суду від 24.11.2006р. позбавлена батьківських прав стосовно дитини Мазурок Марії Олегівни. Відомості про батька дитини записані згідно з ч.1 ст. 135 Сімейного кодексу України. Дівчинка відібрана від матері і перебуває в Тернопільській міській дитячій комунальній лікарні і потребує влаштування, як дитина, позбавлена батьківського піклування.

Керуючись Законами України “Про охорону дитинства”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування”, наказом Міністерства освіти і науки України та Міністерства України у справах сім'ї, дітей та молоді за №747/460 від 21.09.2004 р. "Про затвердження Положення про дитячі будинки і загальноосвітні школи-інтернати для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування", захищаючи інтереси дитини, враховуючи її стан здоров'я, виконавчий комітет міської ради: вирішив:

1.Влаштувати Мазурок Марію Олегівну, 29.08.1997р.н., в Теребовлянську обласну комунальну спеціальну загальноосвітню школу-інтернат для глухих дітей на повне державне утримання і виховання.

2.Надати малолітній дитині Мазурок Марії Олегівні,29.08.1997р.н., соціальний статус дитини, позбавленої батьківського піклування.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на службу у справах дітей (З.М. Личук)
Про влаштування малолітньої дитини Калушки Х.В. в Тернопільський обласний комунальний дитячий будинок для дітей шкільного віку
Беручи до уваги заяву та медичну довідку про стан здоров'я опікуна гр.Калушки Ганни Семенівни,1944р.н., яка проживає за адресою: м.Тернопіль, бул. С.Петлюри,6, кв.59, керуючись Сімейним кодексом України, Законами України “Про охорону дитинства”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, Положенням про будинок дитини, захищаючи інтереси дитини, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Влаштувати малолітню дитину Калушку Христину Валеріївну,25.06.2001р.н., в Тернопільський обласний комунальний дитячий будинок для дітей шкільного віку на повне державне утримання та виховання.

2.Дозволити гр.Калушці Ганні Семенівні відвідувати малолітню дитину Калушку Христину Валеріївну у дитячому будинку, брати участь у її вихованні.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на службу у справах дітей (З.М.Личук).
Про надання соціального статусу неповнолітній дитині Цюрі С.Б.
При розгляді клопотання директора Тернопільського обласного комунального дитячого будинку для дітей шкільного віку Вітушинського Є.В. щодо неповнолітньої дитини Цюри Сергія Богдановича,05.03.1992р.н., зареєстрованого відділом РАГСу виконавчого комітету Тернопільської міської ради (а/з від 23.03.1992р. за №801), встановлено, що мати неповнолітнього Мамчур Ольга Володимирівна померла ( свідоцтво про смерть від 17.12.1999р. №597), батько, Цюра Богдан Дмитрович рішенням Тернопільського міського суду від 26.02.2004р. позбавлений батьківських прав. Неповнолітня дитина знаходиться на повному державному утриманні та вихованні в Тернопільському обласному комунальному дитячому будинку для дітей шкільного віку.
  1   2   3   4

Схожі:

Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку»
Зареєструвати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Господар +”, за адресою вул. Новий Світ,19 кв. 7, яке діє згідно...
Про звільнення від виконання повноважень опікуна
Про реєстрацію об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Глобус”. На підставі поданих документів та керуючись Законом України...
Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку»
Зареєструвати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Злуки, 43”, за адресою вул. Злуки, 43 кв. 127, яке діє згідно Статуту...
Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку»
Зареєструвати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Куліша 10”, за адресою бул. Куліша 10, кв. 3, яке діє згідно Статуту...
Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку»
Зареєструвати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Вертепна,3”, за адресою вул. Вертепна,3/3, яке діє згідно Статуту...
Законом України «Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку»
Про реєстрацію об'єднання співвласників багатоквартирного будинку „Деповська 11
Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку»
...
СИНЕЛЬНИКІВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ Р І ШЕНН Я
Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку № 110 вул. Воровського» та...
Про реєстрацію об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Симоненка 5”

Про видачу дубліката свідоцтва на квартиру
Про реєстрацію об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Родина Барвінських,2”
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка