ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ


Скачати 55.52 Kb.
Назва ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Дата 07.04.2013
Розмір 55.52 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Економіка > Документи

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Д н і п р о п е т р о в с ь к а о б л а с т ь







Р І Ш Е Н Н Я



___________________ м.Нікополь № __________


Про заходи щодо складання

проекту бюджету міста на 2012 рік

На виконання статті 75 Бюджетного кодексу України, з метою забезпечення формування показників проекту бюджету міста на 2012 рік з урахуванням завдань, визначених постановою Верховної Ради України від 13 травня 2011 року №3358-VІ «Про Основні напрями бюджетної політики на 2012 рік», виконавчий комітет Нікопольської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Рекомендувати Нікопольській об`єднаній державній податковій інспекції (Каландія) здійснити відповідно до основних прогнозних показників економічного і соціального розвитку міста на 2012 рік обґрунтовані прогнозні розрахунки обсягу надходжень доходів до бюджету міста на 2012 рік з урахуванням змін у податковому та бюджетному законодавстві та надати їх фінансовому управлінню міської ради для подальшого узагальнення та надання Міністерству фінансів України.

2. Управлінню економічної політики міської ради (Останін) на виконання статті 76 Бюджетного кодексу України надати до 1 жовтня 2011 року фінансовому управлінню міської ради:

2.1. Показники економічного і соціального розвитку міста у 2011 році, прогнозні показники на 2012 рік і наступні два бюджетні періоди (2013-2014 роки) відповідно до Типової структури програми економічного і соціального розвитку на короткостроковий та середньостроковий період.

2.2. Пропозиції щодо визначення основних напрямів надання субвенцій з державного та обласного бюджетів на реалізацію інвестиційних проектів з відповідними поясненнями та обґрунтуваннями.

2.3. Перелік бюджетних програм для включення у проекті бюджету міста на 2012 рік. При цьому не допускати планування бюджетних програм, назви яких не визначають конкретного цільового спрямування.

3. Управлінню праці та соціального захисту населення міської ради (Скрипник):

3.1. Надати до 1 жовтня 2011 року фінансовому управлінню міської ради інформацію щодо контингенту отримувачів пільг, субсидій і державних допомог та потреби на 2012 рік в прогнозних обсягах субвенцій з державного бюджету на фінансування державних програм соціального захисту населення, обрахованої на підставі визначених у проекті державного бюджету на 2012 рік соціальних нормативів.

3.2. Вжити заходів з упорядкування контингенту отримувачів соціальних пільг і допомог з метою набуття готовності до задекларованого переходу на надання адресної соціальної допомоги та монетизації соціальних пільг.

4. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради:

4.1. Надати до 1 жовтня поточного року управлінню економічної політики обґрунтовані пропозиції щодо переліку об`єктів, на будівництво яких у 2012 році планується залучати кошти з державного і обласного бюджетів, з визначенням уточненої вартості будівництва та терміну завершення робіт.

4.2. Визначити обсяги асигнувань на виконання програми розвитку житлово-комунального господарства міста на 2012 рік.

5. Головним розпорядникам коштів бюджету міста:

5.1. Вжити заходів щодо оптимізації мережі бюджетних установ та розглянути питання щодо приведення чисельності працівників бюджетних установ у відповідність до контингенту.

5.2. Провести оптимізацію кількості бюджетних програм, що фінансуються з бюджету міста, та за результатами аналізу ефективності їх виконання і повноти забезпечення бюджетними коштами подати до 1 жовтня 2011 року управлінню економічної політики пропозиції щодо припинення з 2012 року фінансування програм, які втратили актуальність, а також надати переліки міських програм на 2012 рік та на наступні бюджетні періоди.

Координацію та узагальнення цієї роботи покласти на управління економічної політики.

5.3. До 30 вересня 2011 року надати управлінню економічної політики матеріали з аналізу роботи відповідних галузей у 2011 році та прогноз їх розвитку на 2012 рік і наступні два бюджетні роки (2013-2014 роки).

5.4. Розрахунки видатків на 2012 рік здійснювати на підставі державних соціальних стандартів та нормативів.

5.5. Згідно з пунктами 3-4 статті 75 Бюджетного кодексу України подати до фінансового управління міської ради бюджетні запити на 2012 рік до 1 листопада поточного року, сформовані на основі проектів зведених кошторисів, переліку установ та проектів програм.

5.6. За затвердженим графіком підготуватись до заслуховування заступниками міського голови за напрямами діяльності бюджетних запитів з урахуванням показників Міністерства фінансів України на 2012 рік з точки зору відповідності меті, пріоритетності, дієвості та ефективності використання бюджетних коштів.

5.7. Провести інвентаризацію видатків бюджету міста, виходячи з необхідності забезпечення фінансовими ресурсами тільки тих видатків, які забезпечують здійснення покладених на них основних функцій і завдань.

5.8. Не передбачати кошти на фінансування видатків бюджету, повноваження на виконання яких не визначені Бюджетним кодексом України, нормативно-правовими актами Верховної Ради України, Президента України та Кабінету Міністрів України.

6. Відділу охорони здоров’я міської ради (Савченко):

6.1. Керуючись статтею 93 Бюджетного кодексу України забезпечити підготовку та затвердження у термін до 1 серпня 2011 року необхідного пакету документів для здійснення передачі коштів бюджету міста на здійснення видатків з медичного обслуговування породіль Нікопольського району у міському пологовому будинку шляхом врахування відповідного обсягу видатків на здійснення цих послуг у формульному розрахунку видатків, що враховуються при визначенні міжбюджетних трансфертів по галузі «охорона здоров`я» на 2012 рік.

6.2. На підставі вимог чинного законодавства вжити організаційних заходів щодо проведення експерименту з реформування системи охорони здоров`я у 2012 році.

7. Фінансовому управлінню міської ради (Давидко) забезпечити:

7.1. Координацію роботи з Міністерством фінансів України та головним фінансовим управлінням облдержадміністрації щодо визначення обсягу міжбюджетних трансфертів на 2012 рік, у тому числі формування прогнозного обсягу надходжень доходів до бюджету міста та обсягу видатків на 2012 рік.

7.2. Подання Міністерству фінансів України пропозицій щодо вдосконалення Формули розподілу обсягу між бюджетних трансфертів (дотацій вирівнювання та коштів, що передаються до державного бюджету) між державним бюджетом та місцевими бюджетами, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від5 вересня 2001 року №1195.

7.3. Доведення до 1 жовтня 2011 року до головних розпорядників коштів бюджету міста граничних обсягів видатків проекту бюджету міста на 2012 рік з відповідними інструкціями з підготовки бюджетних запитів, розроблених з урахуванням особливостей складання проектів місцевих бюджетів, визначених Міністерством фінансів України.

7.4. Проведення ґрунтовного аналізу бюджетних запитів, поданих головними розпорядниками коштів бюджету міста з точки зору їх відповідності меті, пріоритетності, а також дієвості та ефективності використання бюджетних коштів.

7.5. Упорядкування переліку головних розпорядників коштів проекту бюджету міста на 2012 рік з урахуванням вимог наказу Міністерства фінансів України від 14.02.2011р №96.

7.6. Підготовку до 1 грудня 2011 року пропозицій щодо включення бюджетних запитів головних розпорядників коштів до проекту бюджету міста на 2012 рік.

7.7. Подання до 5 грудня 2011 року проекту рішення про бюджет міста на 2012 рік на розгляд виконкому міської ради та до 10 грудня 2011 року – міської ради.

8. Координацію робіт щодо виконання цього рішення покласти на начальника фінансового управління міської ради Давидко О.М., контроль – на заступників міського голови за напрямками діяльності.


Міський голова Р.І.Токар
Рішення підготовлено фінансовим управлінням міської ради
Начальник фінансового управління О.М.Давидко
Завізували:
Виконуючий обов`язки керуючого

справами виконкому Д.О.Глущенко
Виконуючий обов`язки

заступника міського голови В.М.Засядьвовк
Заступник міського голови Л.В.Дуксова
Начальник юридичного відділу Д.В.Вінтоняк

Схожі:

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Згідно з «Положенням про відділ з питань спорту та туризму Нікопольської міської ради», затвердженого рішенням міської ради від 23....
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Розглянувши лист відділу освіти і науки Нікопольської міської ради, з метою забезпечення комунального дошкільного навчального закладу...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Програми соціального захисту ветеранів війни міста Нікополя на 2012-2015 роки «ВЕТЕРАН», затвердженою рішенням Нікопольської міської...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Економічної ради (протокол засідання від 20. 07. 2012), керуючись статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Керуючись статтею 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації економічної ради (протокол засідання...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Нікополя, затверджених рішенням Нікопольської міської ради від 26 грудня 2008 року №13-35/V, згідно зі статтею 255 Кодексу України...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Нікополя, затверджених рішенням Нікопольської міської ради від 26 грудня 2008 року №13-35/V, згідно зі статтею 255 Кодексу України...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Нікополя, затверджених рішенням Нікопольської міської ради від 26 грудня 2008 року №13-35/V, згідно зі статтею 255 Кодексу України...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Нікополя, затверджених рішенням Нікопольської міської ради від 26 грудня 2008 року №13-35/V, згідно зі статтею 255 Кодексу України...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Нікополя, затверджених рішенням Нікопольської міської ради від 26 грудня 2008 року №13-35/V, згідно зі статтею 255 Кодексу України...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка