В.І. Чанишев «06» березня 2013


Скачати 61.6 Kb.
Назва В.І. Чанишев «06» березня 2013
Дата 18.04.2013
Розмір 61.6 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Астрономія > Документи
Затверджено

Керуючий справами виконкому

В.І.Чанишев

«06» березня 2013

Протокол

проведення чергового засідання координаційної ради при міському голові з питань національно-патріотичного виховання та формування здорового способу життя громадян міста Бердянська від 06.03.2013

Присутні: заступники голови координаційної ради: Мягченко О.Ю.,Філімонов М.Ф., депутат міської ради Врублевський О.Д., військовий комісар Бердянського ОМВК Волков С.С., заступники командирів військових частин з виховної роботи: Сметанський П.Д. (в/ч 1419), Піскун А.В.( в/ч А2019), начальник відділу культури Чернєва О.Д., керівники громадських організацій: Подколзін Л.В. (Українська громада), Пилипенко В.Ф. (Просвіта), секретар координаційної ради Зубрицький І.І., представник від громадськості м. Приморськ Корнієнко В.О., члени ради.

Запрошені і були присутні: заступники директорів вищих та середньо-спеціальних учбових закладів з виховної роботи.

Слухали:

1. Про особисту участь членів координаційної ради у виконанні плану заходів з підготовки до відзначення 70-ї річниці визволення м. Бердянськ, 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, відповідно до Указу президента України від 19.10.2012 № 604.

- про участь у підготовці та виданні серіалу «Книга Пам’яті України. Перможці», про земляків-бердянців, які пройшли тернистими фронтовими дорогами війни, а в повоєнні роки відроджували народне господарство країни.

(начальник відділу організаційної роботи та внутрішньої політики виконкому Мягченко О.Ю.)

2. Про стан виконання в поточному 2013 році заходів плану діяльності координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання та формування здорового способу життя громадян міста Бердянська.

(секретар координаційної ради, головний спеціаліст відділу Зубрицький І.І.)

3. Про підготовку і проведення в БСШ № 16 загальноміського урочистого заходу 12.03.2013 до 199-річниці з дня народження Т.Шевченка, про підготовку до ювілейної 200-річниці з дня народження Тараса Шевченка під гаслом: «Мій Шевченко».

(заступник директора БСШ № 16 з навчально-виховної роботи Нюкало О.В.)

4. Про звернення ініціативної групи до міської влади, населення міста від імені громадських організацій «Українська громада» і «Просвіта» щодо можливості встановлення до 2014 року у місті Бердянську пам’ятника Т.Шевченку до ювілейної 200-ї річниці з дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

(голова громадської організації «Українська громада» Подколзін Л.В., керівник Центру національно-патріотичноо виховання Іванченко І.І., голова тов. «Просвіта» Пилипенко В.Ф.).

5. Про досвід діяльності (на громадських засадах) керівника Центру національно-патріотичного виховання «Промінь» при ЦДЮТ Іванченка Івана Івановича, проблеми та рекомендації щодо покращення діяльності.

6. Про презентацію здорового способу життя для бердянців під час заняття хортингом-українською системою єдиноборств.

(Віце-презедент Української федерації Хортингу по Південному регіону України - капітан запасу Вельчев Сергій Іванович).

7. Про систему військово-патріотичного виховання молоді, шефської взаємодопомоги військовим частинам, дислокованим на території міста, відповідно до розпорядження голови ОДА від 19.02.2013 № 76, Доручення голови ОДА від 25.02.2013 № 08-02-07/3 «За результатами зустрічі з ветеранами Афганістану..».

Про спільний військово-патріотичний захід для громадян Бердянська і військових 25 травня 2013 року в ЦКіД «Софіт» до 95-річниці Прикордонних військ: урочисті збори, концерт, виставка військової техніки і стрілецької зброї.

(секретар координаційної ради, головний спеціаліст відділу Зубрицький І.І.

заступник командира в\ч А1419 з виховної роботи Сметанський П.Д.)

Виступили: всі члени координаційної ради під час обговорення порядку денного

Рішення

координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання та формування здорового способу життя громадян міста Бердянська за підсумками засідання від 06.03.2013р.


  1. Членам координаційної ради при міському голові з питань національно-патріотичного виховання та формування здорового способу життя громадян міста Бердянська узгодити план діяльності координаційної ради на 2013 рік з пропозиціями членів координаційної ради та забезпечити виконання.




  1. Членам координаційної ради використовувати досвід керівника Центру національно-патріотичного виховання Іванченка Івана Івановича, а також керівників центрів (на громадських засадах): Саєнко Світлани Вадимівни, Подколзіна Леоніда Володимировича, Кардинал Ольги Орестівни, Будникова Миколи Борисовича. Продовжити створення (на громадських засадах)центрів національно-патріотичного виховання та формування здорового способу життя громадян міста Бердянська у закладах освіти, культури, ДОЦ «Червона гвоздика», вищих та середньо-спеціальних навчальних закладах.




  1. Членам координаційної ради організувати і прийняти активну участь у загальноміському Шевченківському святі 12 березня 2013 року в БСШ №


  1. 16, урочистих тематичних заходах з нагоди 199-ї річниці з дня народження Кобзаря. Продовжувати інформування громадськості провсенародний збір коштів для встановлення пам’ятника Кобзареві до 200-річного ювілею.




  1. Членам координаційної ради (Сметанський П.В., Зубрицький І.І., Чернєва О.Д., Волков С.С.,Омельченко А.І., Шумілов В.Г.) з метою військово-патріотичного виховання молоді підготувати і провести урочисті збори і концерт 25.05.2013 в ЦКіД «Софіт» (Приморська площа) до 95-ї річниці Прикордонних військ.




  1. Секретарю координаційної ради спільно з депутатом міської ради Врублевським О.Д., командуванням військових частин-членами ради (Сметанський П.В., Піскун А.В., Волков С.С.) узгодити до 20.03.2013 поточний річний план шефської роботи по військово-патріотичному вихованню молоді і забезпечити його виконання.




  1. Рекомендувати членам координаційної ради (Лисенко Н.В., Шумілов В.Г., Іванченко І.І.) сприяти в проведенні 28.03.2013 у ЦДЮТ ХІІ-го Запорізького обласного конкурсу патріотичної творчості «Спадщина 2012», спільно з відділом сім’ї, молоді та спорту організувати та забезпечити коло учасників з Бердянська для активної участі громадян міста у конкурсі.




  1. Членам координаційної ради (Чернєва О.Д., Шостак М.О., Скиртач Н.В, Зубрицький І.І., Філоненко С.О.) з 2013 року з метою родинного виховання готувати і проводити в ЦКіМ (мікрорайон Азмол) Фестиваль

родинної творчості з врученням подарунків від міського голови та меценатів у кожній номінації.


  1. Всім членам координаційної ради прийняти активну участь у виконанні плану заходів з підготовки та відзначення: 70-ї річниці визволення міста Бердянська від фашистських загарбників; 70-ї річниці визволення України та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, відповідно до Указу Президента України від 19.10.2012 № 604.

Члену координаційної ради Ноздріній Л.Ф. забезпечити підготовку та відправку інформації про земляків-ветеранів, які проживали, або проживають у місті Бердянську до пошуково-видавницького агентства «Книга Пам’яті України».


  1. Координаційній раді (Скиртач Н.В., Чернєва О.Д., Омельченко А.І.,

Пилипенко В.Ф., Подколзін Л.В., Філоненко С.О.) спільно з

громадськими організаціями до 20.03.2013 підготувати пропозиції на

2013-2014 роки міській владі щодо вшанування пам’яті та популяризації

творчості Тараса Шевченка серед населення міста. Рекомендувати

місцевим ЗМІ розпочати обговорення в рубриці «200 років Т.Шевченку»


щодо узгодження конкретного місця для встановлення пам’ятника Т.Шевченку.


  1. Секретарю ради Зубрицькому І.І. підготувати звіт щодо діяльності координаційної ради за 1 півріччя 2013 року, рекомендувати місцевим ЗМІ активніше висвітлювати відповідну роботу координаційної ради перед Бердянською громадою з питань національно-патріотичного виховання та формування здорового способу життя.




  1. Членам координаційної ради (Вельчев С.І., Шумілов В.Г., Зубрицький І.І.) сприяти розповсюдженню та популяризації Хортингу в м. Бердянську.

Заступник голови координаційної ради О.Ю.Мягченко

Заступник голови координаційної ради М.Ф.Філімонов

Секретар координаційної ради І.І.Зубрицький

Вик. Зубрицький, 4 71 84,

0661980588

Схожі:

Шановні колеги! 28 лютого 2 березня 2013 року
«КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2-Б) відбудеться IV Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2013»
22 березня 2013 року

Міжнарод науково-практ конф., (15-16 березня 2013 р.) Сімферополь/...
Міжнарод науково-практ конф., (15-16 березня 2013 р.) – Сімферополь/ За заг ред. П. А. Кравченко. Саки: ПП «підприємство Фенікс»,2013....
НАКАЗ
Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки „Заможне суспільство, конкурентоспроможна...
Миколаївська обласна державна адміністрація
Миколаївським обласним Центром туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді з 1 по 15 березня 2013 року проведено ІІ (обласний)...
ПРОТОКОЛ остаточних результатів обласного етапу Міжнародного конкурсу...

УКРАЇНА Д Н І ПРОПЕТРОВСЬКАОБЛАСТ Ь СИНЕЛЬНИКІВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ Р І ШЕНН Я
Рішенням виконавчого комітету міської ради від 27 березня 2013 року № 73 затверджені заходи з підготовки житлового фонду, мереж теплопостачання,...
3. Керівництво проведення змагань
Змагання проводяться 3 березня 2013 р за адресою: м. Одеса, пров. Високий,17. (Спортивний манеж «КРАЯН»)
ПОЧАЇВСЬКА ДУХОВНА СЕМІНАРІЯ Розклад екзаменів 2 класу СЗН на 2012...
Студенти Заочного сектору навчання пишуть один твір на одну із вищевказаних тем в об’ємі 5-6 сторінок. При написанні обов’язково...
ПОЧАЇВСЬКА ДУХОВНА СЕМІНАРІЯ Розклад екзаменів 2 класу СЗН на 2012...
Студенти Заочного сектору навчання пишуть один твір на одну із вищевказаних тем в об’ємі 5-6 сторінок. При написанні обов’язково...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка