ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ


Скачати 311.19 Kb.
Назва ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Сторінка 1/3
Дата 08.05.2013
Розмір 311.19 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Військова справа > Документи
  1   2   3


ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Д н і п р о п е т р о в с ь к а о б л а с т ь







Р

І Ш Е Н Н Я

2


7.02.2013 м.Нікополь № 207



Про підготовку та черговий призов

громадян м. Нікополя 1988-1995 років

народження на строкову військову

службу у квітні - травні 2013 року


Відповідно до статті 15 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, постанови Кабінету Міністрів України від 21.03.2002р. № 352 “Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом”, із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 21.12.2005р. № 1249, розпорядження голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації “Про черговий призов на строкову військову службу у квітні - травні 2013 року“ від 13.02.2005р. № Р-83/0/3-13 з метою якісної підготовки та організованого проведення призову на строкову військову службу громадян міста 1988-1995 років народження в квітні - травні 2013 року, керуючись пунктом 1 статті 36 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, виконавчий комітет Нікопольської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Призов і відправлення на строкову військову службу громадян 1988-1995 року народження, що втратили право на відстрочку від призову, провести в квітні - травні 2013 року.

2. Затвердити склад призовної комісії для проведення весною 2013 року призову громадян 1988-1995 року народження на строкову військову службу (додаток 1) та склад комісії у справах альтернативної /невійськової/ служби при виконавчому комітеті міської ради (додаток 2). Призов громадян 1988-1995 років народження на строкову військову службу в квітні - травні 2013 року проводити згідно з вимогами Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” від 04 квітня 2006 року № 3597-IV, Постанови Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352 “Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом”, із змінами, внесеними Постановою Кабінету Міністрів України від 21 грудня 2005 року № 1249”, контролювати своєчасне прибуття до призовної дільниці громадян 1988-1995 років народження, які підлягають призову на строкову військову службу в квітні - травні 2013 року. Про всі випадки неприбуття громадян до призовної дільниці Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату повідомляти правоохоронні органи для їх розшуку, а також керівників підприємств, які є виконавцями послуг з утримання житлових будинків і споруд та прибудинкових територій у м. Нікополь, підприємств, установ, організацій та навчальних закладів, голів квартальних комітетів, для належного реагування.

3. Затвердити графік проведення призову громадян для проходження строкової військової служби (додаток 3).

4. Затвердити “План заходів з підготовки і проведення призову громадян 1988-1995 років народження весною 2013 року в місті Нікополі ” (додаток 4).


5. Рекомендувати призовній комісії:

- проводити засідання з 1 квітня до 31 травня 2013 року;

- в період відправлення призовників до лав Збройних Сил України подавати до Нікопольського міського відділу (з обслуговування міста Нікополь і Нікопольського району) ГУМВС України в Дніпропетровській області поіменні списки тих, кого відправляють;

- щотижня інформувати виконавчий комітет Нікопольської міської ради (через відділ з питань оборонної та мобілізаційної роботи) про підсумки призову та відправлення призовників до обласного збірного пункту.

6. Затвердити склад лікарів – спеціалістів і молодшого медичного персоналу для проведення медичного огляду призовників на період з 01 лютого 2013 року по 28 червня 2013 року, який складається з лікарів-фахівців, що мають досвід роботи у складі експертних комісій для проведення медичного огляду призовників, які підлягають призову на строкову військову службу (додаток 5).

Дублерів лікарів-фахівців направляти до призовної дільниці Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату негайно після повідомлення військового комісара Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату про відсутність основного члена медичної комісії. Зобов’язати особовий склад медичної комісії додержуватися встановленого розпорядку дня Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату. Членів призовної комісії, що залучені до роботи на призовній дільниці Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату, звільнити від основної роботи на період призову громадян 1988-1995 років народження на строкову військову службу весною 2013 року із збереженням основного місця роботи, заробітної плати та направити до призовної дільниці Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату.

7. Для проведення професійно-психологічного відбору призовників та раціонального їх розподілу за видами Збройних Сил України та родами військ створити позаштатну групу професійно-психологічного відбору призовної дільниці Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату в період призову громадян 1988-1995 років народження на строкову військову службу весною 2013 року у складі згідно з додатком 6.

8. Виконуючому обов’язки начальника відділу охорони здоров’я Самойленко В.М.:

8.1 Передати до 25.02.2013 року до призовної дільниці Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату амбулаторні диспансерні картки Ф-025, 025-І/У на громадян 1988-1995 років народження, а також списки громадян, які перебувають на обліку та підлягають призову з приводу трахоми, туберкульозу, нервово-психічних, шкіряно-венеричних та інших інфекційних захворювань.

8.2 Забезпечити до 25.02.2013 року призовну дільницю Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату необхідним інструментарієм, перев’язувальним матеріалом, антисептиками та медикаментами згідно з переліком (додаток 7).

8.3 Організувати проведення необхідних щеплень громадянам, які підлягають призову на строкову військову службу.

8.4 Усім громадянам 1988-1995 років народження, які підлягають призову на строкову військову службу, провести флюорографію грудної клітини, для чого забезпечити рентген-кабінети необхідною кількістю фотоплівки.

8.5 Через лабораторію міської лікарні організувати проведення усіх необхідних лабораторних обстежень. Видачу результатів обстежень проводити згідно з режимом роботи лабораторних відділень.

8.6 Відшукати можливість забезпечення усім призовникам безкоштовного проведення серологічного аналізу крові на антитіла до вірусів імунодефіциту людини та гепатиту «С», антиген до вірусу гепатиту «В», реакцію мікропреципітації з кардіоліпіновим антигеном.

8.7 Для стаціонарного обстеження призовників у лікарнях міста мати резерв (5-6 місць) і забезпечити повне та якісне обстеження у терміни, вказані в приписах призовної комісії.

8.8 Забезпечити повне, якісне та своєчасне обстеження громадян 1988-1995 років народження, які підлягають призову на строкову військову службу. Обстеження проводити позачергово з консультаціями лікарів-фахівців та інших спеціалістів. Направляти до призовної дільниці Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату тільки зареєстровані акти дослідження стану здоров’я, заповнені чорнилом, або кульковою ручкою, підписані та скріплені особистими печатками лікарів, які проводили обстеження, та завіреними підписом головного лікаря лікувальної установи і печаткою лікувального закладу. Секретар медкомісії зобов’язаний вести контроль та укомплектовувати особисті справи актами обстеження. Лікування або обстеження призовників здійснювати на безоплатній основі за рахунок закладу охорони здоров’я.

9. Рекомендувати керівникам медичних закладів звільнити лікарів-фахівців, середній та молодший медичний персонал, що залучені до роботи призовної, медичної комісій від основної роботи на період призову громадян 1988-1995 років народження на строкову військову службу із збереженням основного місця роботи, заробітної плати та направити до призовної дільниці Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату.

10. Рекомендувати керівникам підприємств, установ і організацій міста виділити для роботи на призовній дільниці Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату технічних працівників з каліграфічним почерком та навиками канцелярської роботи із збереженням заробітної плати за основним місцем роботи( додаток 8).

11. Головам квартальних комітетів та ОСББ, керівникам підприємств, які є виконавцями послуг з утримання житлових будинків і споруд та прибудинкових територій у м. Нікополь відповідно до статті 38 п.9 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” своєчасно оповіщати призовників про їх виклик на призовну дільницю Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату.

12. Рекомендувати керівникам підприємств, установ, організацій м. Нікополя за заявками міської призовної комісії для забезпечення роботи міської призовної комісії, розшуку і виклику призовників 1988-1995 років народження, що ухиляються від явки до призовної дільниці та призову на строкову військову службу, виділяти пасажирський автотранспорт на призовну дільницю Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату в квітні - травні 2013року.

13. Рекомендувати начальнику Нікопольського міського відділу (з обслуговування м. Нікополь та Нікопольського району) ГУМВС України в Дніпропетровській області:

13.1 Надавати призовній дільниці Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату практичну допомогу в забезпеченні правопорядку на призовній дільниці у дні направлення призовників до обласного збірного пункту. Забезпечити охорону громадського порядку нарядом міліції у кількості 2 осіб на міської призовній дільниці - у денний час у період з 1 квітня по 31 травня 2013 року.

13.2 До 25 лютого 2013 року подати в Нікопольський об’єднаний міський військовий комісаріат списки призовників 1988-1995 років народження, які знаходяться під слідством та підлягають призову на строкову військову службу.

13.3 Створити з числа співробітників Нікопольського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області та співробітників Нікопольського об’єднаного міського військового комісаріату групу розшуку і доставки призовників, які ухиляються від призову на строкову військову службу у квітні - травні 2013 року (додаток 9).
  1   2   3

Схожі:

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Згідно з «Положенням про відділ з питань спорту та туризму Нікопольської міської ради», затвердженого рішенням міської ради від 23....
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Розглянувши лист відділу освіти і науки Нікопольської міської ради, з метою забезпечення комунального дошкільного навчального закладу...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Програми соціального захисту ветеранів війни міста Нікополя на 2012-2015 роки «ВЕТЕРАН», затвердженою рішенням Нікопольської міської...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Економічної ради (протокол засідання від 20. 07. 2012), керуючись статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Керуючись статтею 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації економічної ради (протокол засідання...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Нікополя, затверджених рішенням Нікопольської міської ради від 26 грудня 2008 року №13-35/V, згідно зі статтею 255 Кодексу України...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Нікополя, затверджених рішенням Нікопольської міської ради від 26 грудня 2008 року №13-35/V, згідно зі статтею 255 Кодексу України...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Нікополя, затверджених рішенням Нікопольської міської ради від 26 грудня 2008 року №13-35/V, згідно зі статтею 255 Кодексу України...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Нікополя, затверджених рішенням Нікопольської міської ради від 26 грудня 2008 року №13-35/V, згідно зі статтею 255 Кодексу України...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Нікополя, затверджених рішенням Нікопольської міської ради від 26 грудня 2008 року №13-35/V, згідно зі статтею 255 Кодексу України...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка