ТЕТІЇВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ


Скачати 75.63 Kb.
Назва ТЕТІЇВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Дата 21.05.2013
Розмір 75.63 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Туризм > Документи

ТЕТІЇВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ВІДДІЛ ОСВІТИ

Н А К А З


від 15 квітня 2013 року № 69 -0

Про створення та функціонування освітніх округів




На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 28.02.2013 № 78 “Про схвалення проекту обласного плану створення освітніх округів та модернізації мережі навчальних закладів, у тому числі шкіл – інтернатів”, розпоряджень голови Тетіївської адміністрації від 14.01.2013 № 9 “Про розробку районного плану створення освітніх округів та модернізації мережі навчальних закладів”, від 22.03.2013 № 96 «Про внесення змін до районного плану створення освітніх округів та модернізації мережі загальноосвітніх навчальних закладів району на 2013 – 2015 роки, затвердженого розпорядженням голови райдержадміністрації від 14.01.2013 № 9 «Про розробку районного плану створення освітніх округів та модернізації мережі навчальних закладів», відповідно до Положення про освітній округ, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.08.2010 № 777 та з метою формування системи навчальних закладів, необхідної для надання високоякісних освітніх послуг

Н А К А З У Ю:

  1. Створити до 1.07. 2013 року освітні округи:

    1. Тетіївський шкільний освітній округ № 1.

У складі:

Тетіївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1, Бурківецька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів, діти шкільного віку із мікрорайону “Панська гора”.


  1. Тетіївський освітній округ № 2.

У складі: Тетіївський навчально – виховний комплекс “Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів, природничо – математичний ліцей”, Голодьківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, Росішківська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів. Разом з тим опорний навчальний заклад реалізує можливості учнів всіх загальноосвітніх навчальних закладів району.


  1. Тетіївський шкільний освітній округ № 3.

У складі: Тетіївська ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, Дзвеняцьке навчально – виховне об’єднання “Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - дитячий садок”, Теліжинецьке навчально – виховне об’єднання “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дитячий садок”, діти шкільного віку із мікрорайону “Плоханівка”, села Михайлівка.


  1. Тетіївський шкільний освітній округ № 4.

У складі: Тетіївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4, Черепинське навчально – виховне об’єднання “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дитячий садок”, Галайківське навчально – виховне об’єднання “Загальноосвітня школа І - ІІ ступенів - дитячий садок”, діти шкільного віку із сіл Григорівка, Черепинка, Софіполь, мікрорайонів “Поліське”, “Дзержинське”.


  1. Кашперівський шкільний освітній округ.

У складі: Кашперівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, Скибинецьке навчально – виховне об’єднання “Загальноосвітня школа І - ІІ ступенів - дитячий садок”, Кошівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів, діти шкільного віку із села Погреби.


  1. Денихівський шкільний освітній округ.

У складі: Денихівська загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів, Степівське навчально – виховне об’єднання “Загальноосвітня школа І - ІІ ступенів - дитячий садок”, Стадницьке навчально – виховне об’єднання “Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів - дитячий садок”, Височанське навчально – виховне об’єднання “Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів - дитячий садок”, Клюківська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів, Дібрівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів, Хмелівська ЗОШ І ступеня, діти шкільного віку із сіл Дородка, Дубина.


  1. П’ятигірський міжшкільний освітній округ.

У складі: П’ятигірська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, Горошківська загальноосвітня школа І -ІІІ ступенів, Тайницьке навчально – виховне об’єднання “Загальноосвітня школа І - ІІ ступенів - дитячий садок”, Ненадихівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів, діти шкільного віку із села Одайполе.


  1. Визначити опорними навчальними закладами:




  1. Тетіївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 (опорний заклад за технологічним напрямом);




  1. Тетіївський навчально – виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, математично – природничий ліцей» (опорний заклад за природничо – математичним, суспільно – гуманітарним, філологічним напрямами);




  1. Тетіївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 (опорний заклад за філологічним напрямом);




  1. Тетіївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4 (опорний заклад за природничо – математичним, спортивним напрямом);




  1. Кашперівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів (опорний заклад за філологічним, природничо – математичним напрямами);




  1. П’ятигірська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів (опорний заклад за суспільно – гуманітарним напрямом);



  1. Горошківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів (опорний заклад за філологічним напрямом);




  1. Денихівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів (опорний заклад за природничо – математичним напрямом).



  1. Затвердити алгоритм дій щодо впровадження профільного навчання на рівні освітнього округу (додаток 1).




  1. Затвердити Положення про опорний навчальний заклад освітнього округу (додаток 2).



  1. Затвердити Положення про Раду освітнього округу (додаток 3).



  1. Затвердити склад Рад освітніх округів (додаток 4).


7. Головам Рад освітніх округів до 01.06.2013:

7.1. Провести організаційне засідання Ради у кожному освітньому окрузі та спланувати роботу Ради на 2013-2014 навчальний рік.

7.2. Підготувати пакет документів для організації відповідної роботи в освітніх округах та подати на затвердження до відділу освіти адміністрації (Кузнєцовій О.В.):

  1. Положення про Раду округу.



  1. Положення про освітній округ.



  1. Положення про опорний навчальний заклад освітнього округу.



  1. Установчу угоду між суб’єктами округу про спільну освітню діяльність.



  1. Районному методичному кабінету:




  1. Спланувати, узгодити та забезпечити роботу методичного кабінету з опорними навчальними закладами освітніх округів у реалізації Положення про освітній округ.




  1. Координувати діяльність міжшкільних методичних об’єднань, методичних об’єднань навчальних закладів округу з метою моніторингу якості освіти, методичної співпраці з педагогічними вищими навчальними закладами.



  1. Забезпечити діяльність соціальної психологічної та логопедичної служби округу, організацію і проведення представницьких педагогічних заходів: педагогічних виставок, творчих звітів, конкурсів, методичних конференцій, педагогічних читань, а також координацію робочих навчальних планів щодо перерозподілу навчальних годин варіативної складової суб’єктів округу.

  2. Продовжити підготовку педагогів до роботи в профільних класах та в класах з поглибленим вивченням окремих предметів.




  1. Постійно здійснювати програмно - методичне забезпечення навчального процесу в старшій профільній школі та в класах з поглибленим вивченням окремих предметів.



  1. Головним спеціалістам відділу освіти:

    1. Організувати систематичну реалізацію програми «Шкільний автобус» у межах освітніх округів.

    2. Здійснювати управління освітніми округами та забезпечити організацію роботи та функціонування у відповідності до вимог чинного законодавства.

    3. Забезпечувати своєчасне подання до Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації інформації про хід виконання районного плану створення освітніх округів та модернізації мережі навчальних закладів Тетіївського району.




  1. Методисту районного методичного кабінету з інформаційних технологій навчання Ракитянській А.М.:



  1. Опублікувати на веб – сайті відділу освіти телефони гарячої лінії з питань плану створення освітніх округів та модернізації мережі навчальних закладів Тетіївського району на 2013-2014 роки: 5-15-48 (щоденно з 9.00-12.00).



  1. Розмістити цей наказ на сайті відділу освіти.




  1. Контроль за виконанням даного наказу покладаю на себе.

Начальник відділу освіти І.І.Прибиш

Додаток 1

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ відділу освіти

Тетіївської райдержадміністрації

від 15.04.2013 № 69-0

Алгоритм дій щодо впровадження профільного навчання на рівні освітнього округу:

  • розробити Положення про освітній округ;

  • розробити структурну модель освітнього округу;

  • розробити Положення про базовий заклад освітнього округу;

  • розробити Положення про раду освітнього округу;

  • створити систему управління в межах освітнього округу;

  • оптимізувати структуру методичної роботи в межах освітнього округу;

  • укласти установчу угоду про спільну діяльність між суб'єктами освіт нього округу;

  • укласти план роботи освітнього округу, передбачивши тематику засідань ради округу;

  • укласти перелік освітніх послуг, що надаватимуться суб'єктами округу;

  • укласти єдиний робочий навчальний план суб'єктів округу, розробити режим їх роботи;

  • підготувати рекомендації щодо маршрутів шкільних автобусів для забезпечення підвезення учнів і педагогічних працівників до місця навчання і додому;

  • передбачити окремий журнал, у якому здійснювати облік відвідування занять у базовому навчальному закладі та оцінювання навчальних досягнень учнів;

  • здійснювати координацію виховної роботи в межах освітнього округу;

  • звітувати щорічно на загальних зборах (конференції) про свою діяльність перед громадськістю.

Схожі:

ДОБРОВЕЛИЧКІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
На виконання доручення голови обласної державної адміністрації від 17 лютого 2012 року №01-27/44/1 щодо створення електронного реєстру...
ТЕТІЇВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Про створення районної координаційної ради з метою розробки плану створення освітніх округів та модернізації мережі навчальних закладів”...
УКРАЇНА БОГОРОДЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ...
Всеукраїнської учнівської олімпіади з педагогіки і психології серед учнів 11 класів.  Шкільна та районна учнівські олімпіади пройшли...
І. Визначення термінів
Установчою Конференцією громадської організації «Тетіївська районна федерація футболу»
Великоберезнянська районна державна адміністрація
Закарпатська область, смт. Великий Березний, вул. Шевченка, 27 тел./факс 21-9-41
БОГОРОДЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Шевченка, 53 смт. Богородчани тел факс (03471)-21-3-90, 21-8-48, е-mail: vob-56@rambler ru
Великоберезнянська районна державна адміністрація
Закарпатська область, смт. Великий Березний, вул. Шевченка, 27 тел./факс 21-9-41
УКРАЇНА БОГОРОДЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Всеукраїнської учнівської олімпіади з французької мови серед учнів 8-11 класів. 
УКРАЇНА БОГОРОДЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ...
Шкільна та районна учнівські олімпіади пройшли організовано і у визначені терміни. У І етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади...
У КРАЇНА БОГОРОДЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Богородчани вул. Шевченка, 53 тел факс (03471)-21-3-90, 21-8-48, E-mail: vob-56@rambler ru
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка