Пансіонат “Славський”


Скачати 388.85 Kb.
Назва Пансіонат “Славський”
Сторінка 1/3
Дата 01.04.2013
Розмір 388.85 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Туризм > Документи
  1   2   3



СЛАВСЬКЕ, селище міського типу

Центр гірськолижного спорту, туризму та відпочинку, що знаходиться в мальовничій долині рік Опір та Славка на висоті 501м над рівнем моря. Розташований недалеко від Львова, з хорошим залізничним сполученням з Києвом, Харковом, Львовом, Ужгородом, цей куточок став “мекою” гірськолижного спорту взимку та центром туризму влітку.

У Славську є декілька гірськолижних трас європейського значення. На них функціонують два крісельних та 17 бугельних витягів, які підіймають на протязі години більш ніж 7 тис. лижників. Довжина крісельного витягу на горі Тростян досягає 2750м. Бугельні витяги, що розташовані на цій горі, простягаються від 600 до 1200м. Різноманіття рельєфу і рівнів складності трас забезпечить хороший відпочинок як для початківців, так і для досвідчених спортсменів. Поруч з витягами та вздовж трас в великій кількості пропонуються страви національної кухні, запашного карпатського чаю, кави чи гарячого вина.

Пансіонат “Славський”


Харчування - All incl

(3-иразове харчування «шведський стіл», спиртні напої національного виробництва)

заїзди

Вартість за заїзд з особи, в грн.

Новорічний банкет



дати

к-ть днів

2-омісний з УТД, Тв

I

29.12.06-02.01.07

5

3 244 грн.

включений

II

03.01.07-09.01.07

7

2 243 грн.

III

10.01.07-16.01.07

7

1 862 грн.


Пансіонат «Славський» побудований в оригінальному карпатському стилі та є справжньою архітектурною перлиною курортно-туристичної зони. Функціонує з 1989 року, а розташований в 140км від Львова та в 23км від містечка Сколе. Пансіонат «Славський» приймає туристів цілий рік. Одночасно в ньому можуть розміститись 120 осіб. До послуг відпочиваючих 57 номерів: сорок вісім 2-омісних стандартних номерів (ванна+WC, TV), два 2-омісні номери типу «напівлюкс» (ванна+WC, холодильник, TV, кондиціонер), три 2-омісних 1-окімнатних «сімейних» номери, чотири 2-окімнатні «апартаменти» (ванна, WC, холодильник, TV, сауна); всі номери з «євроремонтом». До послуг відпочиваючих ресторан на 120 місць, що пропонує харчування за системою All inclusive (все включено), бар з караоке, тренажерний зал, більярдна, настільний теніс, відкритий басейн, солярій, дитяча кімната, дитячий майданчик, просторий хол, прокат спортивного спорядження, стоянка для автомобілів. Пансіонат приймає хворих у фазі ремісії захворювань органів травлення, опорно-руховоого апарату. Для оздоровлення відпочиваючих пансіонат пропонує банне, озокеритне, фізіотерапевтичне відділення, лікувальну фізкультуру, гідропатію, бювет мінеральних вод (типу «Моршинської»), фітобар для прийому настоїв лікарських трав, спортивні та ігрові майданчики. Недалеко від пансіонату знаходиться власний бугельний витяг довжиною 700м. Також від пансіонату організовується трансфер на гору Тростян.

Для дітей знижок на основному місці немає. Для дорослих знижок на дод. місці немає; для дітей до 14 років – 60грн. на дод. місці в будь-якому номері з харчуванням по системі All inclusive.
  1   2   3

Схожі:

Заявка на участь у конференції «Розвиток бухгалтерського обліку,...
Заявка на участь у конференції «Розвиток бухгалтерського обліку, контролю та аналізу у сучасних концепціях управління», яка відбудеться...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка