ПОЛОЖЕННЯ про міські змагання


Скачати 42.18 Kb.
Назва ПОЛОЖЕННЯ про міські змагання
Дата 23.05.2013
Розмір 42.18 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Спорт > Документи
ПОЛОЖЕННЯ

про міські змагання

«Тато, мама, я - спортивна сім'я»

у місті Нікополі
1. Мета та завдання

 1.1. Міські змагання «Тато, мама, я - спортивна сім'я» проводяться з метою зміцнення інституту сім'ї та пропаганди здорового способу життя серед населення міста Нікополя.

1.2. Завдання змагань:

- розвиток родинних традицій через заняття фізичною культурою та спортом;

- організація активного сімейного дозвілля, залучення сімей до рухової активності і занять фізичною культурою та спортом;

- формування свідомої потреби до занять фізичною культурою в колі сім’ї;

- зміцнення добрих та емоційних стосунків в сім’ї;

- спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом;

- визначення переможців для участі у Всеукраїнських змаганнях.
2. Порядок та умови проведення змагань

2.1. Змагання складаються з 3 етапів:

1 етап - відбірковий.

Місце проведення: спортивна зала стадіону ім. О.І. Куценка.

Дата проведення: 28 квітня, 11травня, 18 травня 2013 р.

Відбіркові змагання включають в себе 4 конкурси (окремо для мам, для тат, для дітей, загальний для всіх учасників команди).

У кожному конкурсі встановлюється норматив, за виконання якого команді нараховується 1 бал. Команди, які набирають 4 бали за 4 конкурси, виходять до наступного етапу змагань.

2 етап – півфінал.

Місце проведення: спортивна зала стадіону ім. О.І. Куценка.

Дата проведення: 25.05.2013 р.

Півфінал включає в себе 5 конкурсів (окремо для мам, для тат, для дітей, 2 загальних для всіх учасників команди).

Конкурси оцінюються за часовими та кількісними показниками. Бали нараховуються за вісім кращих результатів, показаних у конкурсі: зайняте місце відповідає кількості набраних балів (від 1 до 8 балів). За результати, які не ввійшли у вісім кращих, бали не нараховуються.

В наступний етап конкурсу виходять 8 команд, що набрали найменшу кількість балів. Якщо команди наберуть однакову кількість балів, то перевага віддається команді, що показала кращий результат у додатковому конкурсі.

3 етап – фінал.

Місце проведення фіналу буде додатково повідомлене організаторами змагань за 4 дні до дати проведення.

Дата проведення: 01.06.2013р.

Фінал включає в себе 6 конкурсів: візитка - учасники представляють свою команду, окремо для мам, для тат, для дітей, 2 загальних для всіх учасників команди.

Оцінюється спортивна майстерність, єдина спортивна форма або єдиний елемент форми команди, 6 конкурсів за такою ж системою, як у півфіналі. Перемагає команда, яка набрала найменшу кількість балів.

2.2. Команда, яка не бере участь в одному з конкурсів або не завершила один з конкурсів, займає останнє місце в даному конкурсі.

2.3. Усі учасники повинні дотримуватись виконання всіх елементів проходження конкурсів.

3. Суддівство змагань

3.1. Суддівська колегія включає в себе головного суддю змагань, двох помічників головного судді, суддів на станціях та лічильну комісію.

3.2. Право на вирішення спірних питань, які не вказані у цьому Положенні, надається головному судді змагань.

3.3. Рішення суддівської колегії є остаточним і оскарженню не підлягає.

4. Умови реєстрації та участі у змаганнях

4.1. До участі у змаганнях допускаються сім'ї у складі: тато, мама, які мають прописку та проживають у місті Нікополі, дитина (син або донька), яка відвідує школу або дошкільний навчальний заклад міста Нікополя та проживає з батьками. Вік батьків не обмежений, вік дитини – до 10 років.

4.2. Кожна команда повинна мати назву, спортивну форму, спортивне взуття.

4.3. Заявки на участь в змаганнях заповнюються з 12 квітня по 08 травня 2013 року за адресою: м. Нікополь, вул. Микитинська 59, КЗ «Будинок дитячої творчості», 2 поверх, приймальня секретаря. Прийом документів здійснюється з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 17.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00) та у суботу з 10.00 до 12.00. При собі мати оригінали таких документів: паспорта обох батьків (з пропискою у місті Нікополі), свідоцтво про народження дитини, свідоцтво про шлюб, довідка, яка посвідчує, що дитина відвідує школу або дошкільний навчальний заклад міста Нікополя.

Телефони для довідок: 5-17-62, 066-1530661.
5. Організація та проведення змагань

5.1. Міські змагання «Тато, мама, я - спортивна сім'я» проводяться за ініціативою міського голови та фінансової підтримки партії Регіонів.

5.2. Загальне керівництво підготовки та проведенням змагань здійснює відділ з питань спорту та туризму Нікопольської міської ради та відділ освіти і науки Нікопольської міської ради.
6. Нагородження переможців та учасників змагань

Фіналісти міських змагань «Тато, мама, я - спортивна сім'я» нагороджуються грамотами. Команда, яка посіла 1 місце нагороджується кубком та путівкою за кордон для всієї сім’ї. Команди, що посіли 2 та 3 місця, нагороджуються кубками та цінними подарунками.

7. Безпека та підготовка місця проведення змагань

У відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 1998 року № 2025 “Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів”:

  • підготовка спортивних споруд покладається на їх власників;

  • контроль за підготовкою спортивних споруд та забезпечення безпеки під час проведення змагань здійснює робоча комісія, яка утворюється Нікопольською міською радою;

  • власник спортивної споруди не менш ніж за 4 години до початку змагань зобов’язаний подати до робочої комісії акт про готовність до проведення змагань.

Невиконання вимог, передбачених цим пунктом, якщо це стало причиною виникнення надзвичайних обставин під час проведення змагань, тягне за собою відповідальність в установленому порядку.

Організатори змагань не несуть відповідальності за нещасні випадки, які можуть трапитись на змаганнях.
8. Медичне забезпечення змагань

Для медичного забезпечення змагань залучаються кваліфіковані медичні працівники. Кожний дорослий учасник змагань несе персональну відповідальність за стан свого здоров’я.

Відповідальність за здоров’я та безпеку дітей під час змагань несуть батьки.

Схожі:

ПОЛОЖЕННЯ про проведення II міжнародного шахового фестивалю «Дніпропетровська...
Змагання проводяться згідно з Єдиним календарним планом фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України та області на 2013...
Про змагання на Кубок України 2011 р з баскетболу
Змагання на Кубок України проводяться з метою подальшого розвитку та популяризації баскетболу в Україні, підвищення майстерності...
Чемпіонат України серед юнацьких команд Всеукраїнська Юнацька Баскетбольна Ліга
Директорат Чемпіонату України нагадує, що відповідно до Положення про змагання сезону 2010/2011, гравець Юнацької ліги в одному сезоні...
Чемпіонат України серед юнацьких команд Всеукраїнська Юнацька Баскетбольна Ліга
Директорат Чемпіонату України нагадує, що відповідно до Положення про змагання сезону 2010/2011, гравець Юнацької ліги в одному сезоні...
Положення про Раду середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Петра Андрусіва
Це положення розроблене відповідно до пункту 64 Положення про загальноосвітній навчальний заклад, затвердженого постановою Кабінету...
Уроки-змагання
Вона виділяє: уроки змістовної спрямованості; уроки на інтегративній основі; уроки-змагання; уроки суспільного огляду знань; уроки...
Про застосування Типових штатних нормативів дошкільних навчальних закладів
Кримська республіканська, обласні, Київська та Севастопольська міські організації Профспілки працівників освіти і науки України
Районні (міські) координатори фізичного конкурсу «Левеня»

РЕГЛАМЕНТ проведення чемпіонату України з шахів серед юнаків і дівчат віком до 20 років
Миколаївської дитячо-юнацької спортивної школи «Обласний шахово-шашковий клуб» з 12 лютого (день приїзду) по 24 лютого 2013 р., згідно...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
«Про надання в постійне користування земельної ділянки Нікопольському комунальному підприємству «Міські автомобільні дороги», керуючись...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка