ДОГОВІР № оренди нерухомого майна (квартири)


Скачати 56.91 Kb.
Назва ДОГОВІР № оренди нерухомого майна (квартири)
Дата 24.04.2013
Розмір 56.91 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
ДОГОВІР № __

оренди нерухомого майна (квартири)
м.Київ „___”____________ 200_р.
Ми, що підписалися нижче: _______________________________________________, паспорт серії ___ №_________, виданий ______________ року _______________________

_______________________________, що зареєстрована за адресою: ___________________

______________________, ідентифікаційний код № __________, далі „ОРЕНДОДАВЕЦЬ”,

та ______________________ „_________”, платник податку ___________________, в особі директора _________________________, що діє на підставі Статуту, юр.адреса: ________________________________, далі „ОРЕНДАР”, уклали цей договір про наступне:


  1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

1.1. ОРЕНДОДАВЕЦЬ передає, а ОРЕНДАР приймає в оренду нерухоме майно (квартиру), що знаходиться за адресою:___________________________________________.

1.2. ОРЕНДАРЮ надається право користування телефонним номером ___________.

1.3. Нерухоме майно належить ОРЕНДОДАВЦЮ на підставі Свідоцтва про право власності на житло, виданого Відділом приватизації державного житлового фонду _________________________ райдержадміністрації м.Києва ______________ року згідно з розпорядженням (наказом) від ___________________ року №_______; нерухоме майно зареєстровано в БТІ за реєстровим № ______________.


  1. МЕТА ОРЕНДИ

2.1. Нерухоме майно надається ОРЕНДОДАВЦЕМ ОРЕНДАРЕВІ з метою розміщення ОРЕНДАРЕМ салону-перукарні та косметологічного салону.

3. ПОРЯДОК ПЕРЕДАЧІ НЕРУХОМОГО МАЙНА В ОРЕНДУ

3.1. Нерухоме майно (квартира) передається ОРЕНДОДАВЦЕМ ОРЕНДАРЕВІ згідно з Актом технічного стану квартири №__, затвердженого начальником ЖЕКу №____ __________________________ від ______________, а також Актом здачі-прийому № ____, які додаються і є невід`ємною частиною цього договору.

3.2. ОРЕНДОДАВЕЦЬ повинен передати нерухоме майно (квартиру) ОРЕНДАРЕВІ протягом трьох календарних днів з моменту підписання цього Договору і передати ОРЕНДАРЕВІ ключі.

3.3. На момент підписання договору всі комунальні платежі, платежі за користування телефоном та електроенергією сплачені в повному обсязі, що засвідчують підписи обох сторін:
4. ТЕРМІН ОРЕНДИ

4.1. Термін оренди складає 1 (один) календарний рік: з _________________ року до ________________ року та відповідає терміну дії цього договору.

4.2. Термін оренди може бути скорочений або подовжений сторонами лише за письмовою згодою сторін.
5. ОРЕНДНА ПЛАТА ТА ПОРЯДОК РОЗРАХУНКІВ

5.1. Орендна плата за користування нерухомим майном (квартирою), складає:

_______________ (______________________________________________________) грн. на місяць, в тому числі податок на дохід за ставкою 13% - ______ грн. ____ коп. (_________________________________ грн. ___ коп.).

5.2. ОРЕНДАР є податковим агентом ОРЕНДОДАВЦЯ та несе обов`язок щодо сплати прибуткового податку на дохід ОРЕНДОДАВЦЯ у вигляді орендної плати при нарахуванні та виплаті орендної плати ОРЕНДОДАВЦЮ на рахунок державного казначейства.

5.3. Орендна плата за вирахуванням суми податку на дохід сплачується шляхом перерахування коштів на банківський рахунок ОРЕНДОДАВЦЯ не пізніше 1 числа кожного поточного місяця.

Банківський рахунок ОРЕНДОДАВЦЯ: Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк (закрите акціонерне товариство).

____ № _________________ Власник: _______________________________.

МФО ___________, ЗКТО _____________, картка Maestro в АК “Промінвестбанк”

№ ________________________.

5.4. ОРЕНДАР має право сплачувати орендну плату авансом на будь-який період вперед в рамках терміну дії цього договору. Розмір орендної плати в рамках цього договору може бути переглянутий тільки за взаємною згодою сторін.

6. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН

6.1. ОРЕНДОДАВЕЦЬ має право:

- сдавати в оренду вищезгадане нерухоме майно (квартиру) без згоди інших членів сім”ї, оскільки згідно з п.1.3. даного Договору нерухоме майно (квартира) належить ОРЕНДОДАВЦЮ повністю і без обмежень з боку інших членів сім`ї;

- один раз на квартал здійснювати перевірку порядку використання ОРЕНДАРЕМ нерухомого майна (квартири), що орендується, за умови присутності ОРЕНДАРЯ, або його належним чином уповноваженого представника у квартирі, що орендується, та завчасного повідомлення ОРЕНДОДАВЦЕМ ОРЕНДАРЯ за день до дати візиту;

- вимагати надання ОРЕНДАРЕМ довідок про нарахування та сплату до бюджету податку нарахованого у відповідності з п.5.1. Договору.

6.2. ОРЕНДАР зобов”язаний:

- використовувати нерухоме майно (квартиру), що орендується, відповідно до п.2.1. Договору;

- своєчасно здійснювати орендні платежі та сплачувати до бюджету податок на дохід ОРЕНДОДАВЦЯ;

- утримувати нерухоме майно (квартиру), що орендується, в чистоті та справності;

- дбайливо ставитись до майна, що знаходиться в квартирі;

- усувати наслідки аварій, що сталися в квартирі з вини ОРЕНДАРЯ за власні кошти;

- дотримуватися протипожежних та санітарно-гігієнічних правил і норм;

- здійснювати поточний ремонт квартири;

- не допускати порушень правил проживання в будинку, в якому знаходиться квартира;

- допускати ОРЕНДОДАВЦЯ до нерухомого майна (квартири) з метою перевірки її на предмет пошкодження та зіпсуття відповідно до п.6.1. цього Договору;

- протягом 15 календарних днів за останнім календарним днем звітного (податкового) періоду надіслати до податкового органу за місцем державної реєстрації відомості про нараховані та виплачені суми доходів ОРЕНДОДАВЦЮ і суми утриманих з них податків за формою, встановленою центральним податковим органом згідно з чинним законодавством;

- не здавати в суборенду, не заставляти, не відчужувати нерухоме майно без згоди на те ОРЕНДОДАВЦЯ.

ОРЕНДАР має право:

- обладнувати та оформлювати квартиру на власний розсуд, виставляти вивіску із своєю назвою;

- замінювати замки вхідних дверей та кімнат, укріплювати вхідні двері;

- замінювати електричний кабель та розетки;

- замінювати вікна, двері на більш сучасні, екологічно придатні;

- встановлювати сигналізацію та інші системи охорони квартири.

7. ПОРЯДОК ПОВЕРНЕННЯ НЕРУХОМОГО МАЙНА

7.1. Після закінчення терміну оренди ОРЕНДАР зобов”язаний передати ОРЕНДОДАВЦЮ нерухоме майно (квартиру), в такому самому вигляді, в якому він його приймав, з урахуванням нормального зносу, згідно з Актами прийому-передачі.

7.2. ОРЕНДАР зобов”язаний виїхати із зазначеної квартири не пізніше 7 (семи) діб після закінчення терміну оренди.

7.3. Протягом терміну зазначеному в п.7.2. даного Договору ОРЕНДАР зобов”язаний підготувати квартиру до передачі ОРЕНДОДАВЦЮ без відшкодування здійснених ОРЕНДАРЕМ витрат на поліпшення орендованого нерухомого майна (квартири).

7.4. Нерухоме майно вважається переданим ОРЕНДОДАВЦЮ з дати підписання Акту здачі-прийому.

7.5. У разі дострокового розірвання даного Договору з ініціативи ОРЕНДОДАВЦЯ, він зобов”язаний відшкодувати вартість усіх витрат ОРЕНДАРЯ по поліпшенню орендованого нерухомого майна, з урахуванням нормального зносу (за оцінкою фахівців-будівельників).
8. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

8.1. ОРЕНДАР несе наступну відповідальність за даним Договором:

- у випадку порушення термінів сплати орендних платежів нараховується пеня в розмірі 1% за кожен день прострочення, але не більше 100% від суми боргу;

- у випадку порушення умови Договору стосовно здачі в суборенду, застави, відчуження нерухомого майна, з ОРЕНДАРЯ стягується штраф у розмірі 500 (п`ятсот) гривень;

- у випадку пошкодження нерухомого майна з вини ОРЕНДАРЯ, ОРЕНДАР відшкодовує збитки в повному обсязі, але з урахуванням нормального зносу нерухомого майна.
9. ІНШІ УМОВИ

9.1. ОРЕНДОДАВЕЦЬ свідчить, що нерухоме майно на момент укладання Договору нікому іншому не продано, не здано в оренду, іншим способом не відчужено, не є під заставою або забороною (арештом), як внесок до статутного фонду юридичних осіб не внесено.

9.2. Усі виправлення за текстом даного Договору мають юридичну силу лише при взаємному їх письмовому посвідченні представниками сторін у кожному окремому випадку.

9.3. Спори між сторонами вирішуються шляхом переговорів, в випадку, якщо в результаті переговорів згода між сторонами не досягнута, спір вирішується в судовому порядку.

9.4. Цей Договір складено, підписано та посвідчено у двох ідентичних примірниках з однаковою юридичною силою, по одному для кожної із сторін.
10. ДОДАТКИ

10.1. Акт технічного стану квартири № ___, затвердженого начальником ЖЕКу №______ __________________ від ________________ року.

10.2. Акт здачі-прийому № ___.

10.3. Копія Свідоцтва про право власності на житло виданого Відділом приватизації державного житлового фонду _____________________ райдержадміністрації м.Києва ____________________ року.
АДРЕСА ТА РЕКВІЗИТИ СТОРІН
ОРЕНДОДАВЕЦЬ: ОРЕНДАР:

_________________ __________________

Паспорт ___ № _____________, Адреса: м.Київ,

виданий ___________________ р. вул.____________________,____

___________________ РУГУ п/р: __________________

МВС України в м.Києві МФО: _______________

зареєстрована за адресою: в ____________ АППБ “____________”

м.Київ, вул.__________________,___, кв.___ код ЄДРПОУ: _______________________

ідент.код: _______________________
ОРЕНДОДАВЕЦЬ ОРЕНДАР
_________________________ ________________________________

Погоджено: ЖЕК №_________ _________________________________________________



ОРЕНДОДАВЕЦЬ______________ ОРЕНДАР____________________

Схожі:

ТИПОВИЙ ДОГОВІР ОРЕНДИ індивідуально визначеного (нерухомого або...

2. МЕТА ОРЕНДНОГО КОРИСТУВАННЯ
Сторони", а кожна окремо – "Сторона") уклали цей Договір оренди квартири (надалі іменується "Договір") про таке
ДОГОВІР № відчудження нерухомого майна, що перебуває в податковій заставі
Державне підприємство „Управління по експлуатації адмінбудинків податкових органів Хмельницької області”, в особі заст начальника...
Типовий договір оренди державного майна Затверджено наказом Фонду...

Для оформлення права власності на кооперативні квартири
Оформлення права власності за фізичними та юридичними особами на об’єкти нерухомого майна
ДОГОВІР ОРЕНДИ об'єкта нерухомості
Сторони", а кожна окремо "Сторона") уклали цей Договір оренди об'єкта нерухомості (надалі іменується "Договір") про наступне
ДОГОВІР ОРЕНДИ ЛЕГКОВОГО АВТОМОБІЛЯ
Сторони", а кожна окремо "Сторона") уклали цей Договір оренди легкового автомобіля (надалі іменується "Договір") про наступне
Адреса: 01001, Київ 1, вул. Трьохсвятительська 4в Телефон
Київське міське бюро технічної інвентаризації та реєстрації прав власності на об’єкти нерухомого майна (далі за текстом Бюро) є комунальним...
ДОГОВІР оренди майна з правом викупу
ОРЕНДОДАВЕЦЬ передає‚ а ОРЕНДАР бере в тимчасове володіння та користування наступне майно
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо порядку державної реєстрації речових...
Цивільного кодексу України). Відповідно до статті 319 Цивільного кодексу України (далі Кодекс) власник володіє, користується, розпоряджається...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка