До рішення виконавчого комітету від 25. 08. 2011р. №1447


Скачати 101.18 Kb.
Назва До рішення виконавчого комітету від 25. 08. 2011р. №1447
Дата 24.04.2013
Розмір 101.18 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
Додаток №2

до рішення виконавчого комітету

від 25.08. 2011р. № 1447
Примірний договір

на розміщення телекомунікаційних мереж, мереж зв’язку та іншого

слабострумного обладнання на об’єктах в межах міста Тернополя,

що належать до комунальної форми власності
«___» _____________ 2011р. м. Тернопіль
Замовник (далі «Сторона-1»), в особі ________________________________, що діє на підставі ___________________з однієї сторони та уповноважений орган Тернопільської міської ради (далі «Сторона-2»), в особі _____________________________________, що діє на підставі Статуту з другої сторони, разом надалі іменуються «Сторони», уклали Договір на розміщення телекомунікаційних мереж, мереж зв’язку та іншого слабострумного обладнання на об’єктах в межах міста Тернополя, що належать до комунальної форми власності (далі разом із додатками та додатковими угодами – «Договір») про наступне:
1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

1.1. Сторона-2 надає Стороні-1 можливість розмістити телекомунікаційне обладнання на об’єктах, на конструктивних елементах будівель та споруд, що знаходяться на території міста.

1.2 Перелік об’єктів, на яких розміщується телекомунікаційне чи інше обладнання Сторони-1 визначається у Додатку №1 до цього Договору.
2. ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ СТОРІН

2.1. Сторона-1 зобов’язується:

2.1.1. Одержати у встановленому законодавством порядку усі необхідні погодження, іншу документацію на прокладання телекомунікаційних мереж, розміщення, експлуатації та утримання телекомунікаційного обладнання та подати на розгляд Стороні 2.

2.1.2. Погоджувати зі Стороною-2 та балансоутримувачем об’єкту місця для розміщення телекомунікаційних мереж та телекомунікаційного обладнання.

2.1.3. Користуватися місцями для розміщення телекомунікаційних мереж, мереж зв’язку та іншого слабострумного обладнання у відповідності з ліцензійними умовами діяльності, підтримувати дані місця у належному стані, здійснювати технічне обслуговування систем, мереж, обладнання.

2.1.4. Розробляти та погоджувати зі Стороною-2 порядок проведення профілактичного обслуговування встановлених телекомунікаційних мереж та телекомунікаційного обладнання.

2.1.5. Забезпечити додержання працівниками Сторони-1 під час їх перебування на об'єктах, обумовлених Договором, протипожежних правил, санітарних норм, правил користування електроенергією та загальних правил техніки безпеки, встановлених чинним законодавством України.

2.1.6. Своєчасно та в повному обсязі сплачувати встановлені Договором платежі.

2.1.7. Укласти договір про користування електричною енергією для забезпечення функціонування телекомунікаційної мережі і телекомунікаційного обладнання та здійснювати прямі розрахунки за спожиту електроенергію з енергопостачальною організацією.

2.1.8. У випадку нанесення Стороною-1 шкоди будівлі чи споруді, порушення цілісності їх конструктивних елементів, інженерних мереж або іншого обладнання Сторона-1 зобов'язана за власний рахунок виконати в терміни, погоджені із Стороною-2 ремонтно-відновлювальні роботи, направлені на ліквідацію нанесених несправностей та пошкоджень, які виникли внаслідок влаштування телекомунікаційної мережі та обладнання, їх експлуатації та обслуговування або відшкодувати Стороні-2 вартість нанесених збитків.

2.1.9. Не допускати виконання робіт та інших дій, що порушують права користувачів та власників (співвласників) будівель і споруд та викликають псування їх приміщень, приладів та обладнання.

2.1.10. 3а власний рахунок демонтувати обладнання та телекомунікаційні мережі, усунути завдані демонтажем пошкодження у випадку не укладення чи розірвання договору. Дані дії повинні бути проведені протягом терміну, погодженого із Стороною-2 (але не більше 3 місяців). У випадку, якщо Сторона-1 не проведе демонтаж власних телекомунікаційних мереж та обладнання у зазначений строк, Сторона-2 має право організувати за власний рахунок демонтування телекомунікаційних мереж та обладнання з подальшим відшкодуванням Стороною-1 цих втрат у місячний термін.

2.1.11. У випадку розкрадання, навмисного пошкодження, аварії або пошкодження телекомунікаційних мереж та телекомунікаційного обладнання внаслідок стихійного лиха, повідомляє Сторону-2 і за згодою Сторони-2 складає відповідний акт. Ремонтно-відновлювальні роботи проводяться Стороною-1, а у випадку аварій на внутрішньо-будинкових мережах   за її участю у терміни, передбачені правилами утримання будинків та прибудинкових територій.
2.2. Сторона-1 має право:

2.2.1. Прокладати телекомунікаційні мережі, розміщувати телекомунікаційне обладнання згідно погодженого проекту у відповідності до п. 2.1.2 даного договору.

2.2.2. Отримувати безперешкодний доступ до стояків слабих струмів, підвалів та технічних поверхів будинку (будинків), з метою доступу до власних телекомунікаційних мереж та обладнання протягом усього строку дії даного Договору

2.2.3. Здійснювати переобладнання, модернізацію, реконструкцію, технічне переоснащення телекомунікаційних мереж, обладнання, тощо.

2.2.4. Відмовитися від послуги використання місць для розміщення телекомунікаційних мереж та відповідного сертифікованого телекомунікаційного обладнання та розірвати Договір у випадку незгоди з новою вартістю послуг, про що повідомити Сторону-2 за 10 (десять) днів до дати розірвання договору.

2.2.5. Вимагати від Сторони-2 належного виконання зобов’язань, прийнятих за даним Договором.

2.2.6. 3 метою належного виконання своїх зобов'язань за Договором, Сторона-1 має право залучати до проведення необхідних за даним Договором робіт третіх осіб, на підставі окремо укладених господарських Договорів.

2.2.7. Представники Сторони-1 та уповноважені ним особи мають право на безперешкодний доступ до будь-якого сегменту телекомунікаційних мереж, розташованих на території та/або в будинку (будинках, спорудах та ін.) з метою виконання обов'язків, передбачених цим Договором.
2.3. Сторона-2 зобов’язується:

2.3.1. Забезпечити в межах власних повноважень Стороні-1 сприяння у погодженні проектної документації, інших документів, необхідних для виконання Сторонами умов договору.

2.3.2. Письмово інформувати Сторону-1 про зміну вартості послуг не пізніше ніж за 45 (сорок п’ять) днів до дати застосування нової вартості послуги.

2.3.3. Не вчиняти дій, які б перешкоджали Стороні-1 проводити технічне обслуговування власних телекомунікаційних мереж та обладнання при виконанні ним умов розділу 2 даного Договору.

2.3.4. Сприяти співробітникам і представникам Сторони-1 у щоденному вільному доступі до елементів та обладнання телекомунікаційної мережі для підключення Абонентів (Споживачів), виконання профілактичного та оперативного огляду і ремонту.

2.4. Сторона-2 має право:

2.4.1. Перевіряти виконання Стороною-1 п.2.1.1. Договору, «Положення про порядок розміщення телекомунікаційних мереж, мереж зв’язку та іншого слабострумного обладнання на об’єктах в межах міста Тернополя, що належать до комунальної форми власності» та вживати заходів щодо усунення порушень.

2.4.2 Доступу своїх представників та/або третіх осіб до обладнання Сторони-1 тільки в присутності її представників, за умови завчасного попередження Сторони-1, крім випадків прямої безумовної загрози для обладнання чи майна об’єкту.

2.4.3. Здійснювати контроль за дотриманням Стороною-1 умов розміщення та підключення телекомунікаційних мереж, мереж зв’язку та відповідного сертифікованого телекомунікаційного обладнання, за цільовим використанням наданих місць.

2.4.4. Вимагати від Сторони-1 виконання зобов'язань, прийнятих на себе за даним Договором.
3. ПОРЯДОК РОЗРАХУНКІВ ЗА ДОГОВОРОМ

3.1. Оплата за договором здійснюється згідно з розділом 4 «Положення про порядок розміщення телекомунікаційних мереж, мереж зв’язку та іншого слабострумного обладнання на об’єктах в межах міста Тернополя, що належать до комунальної форми власності», затвердженого рішенням виконавчого комітету від «___» ___________2011р. №_____.

3.2. Сторона-1 зобов’язується вносити плату авансовими помісячними платежами. При цьому, перша сума вноситься протягом п’яти днів з моменту підписання Договору, а далі — до 20-го числа наступного місяця.

3.3. Всі платежі за цим Договором здійснюється Стороною-1 в гривнях шляхом перерахування грошових коштів Стороні-2.
4. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

4.1. Сторони зобов'язуються виконувати всі умови, передбачені цим Договором, і несуть відповідальність згідно із законодавством України.

4.2. Сторона-2 не несе відповідальності за дії інших осіб, що призвели до пошкодження (викрадення) мереж та обладнання Сторони-1 або до погіршення якості послуг, що надаються Стороною-1.

4.3. Сторона-1 несе відповідальність за:

  • дотримання видів діяльності, технологічних процесів, вказаних у Договорі;

  • своєчасність розрахунків, передбачених Договором.

4.4. За несвоєчасне або не в повному обсязі внесення Стороною-1 плати за цим Договором Сторона-1 сплачує Стороні-2 пеню в розмірі подвійної облікової ставки НБУ за кожний день протермінування.

4.5. Сплата штрафних санкцій не звільняє Сторону-1 від виконання зобов’язань за Договором.

4.6. Сторони по цьому Договору звільняються від відповідальності за часткове чи повне невиконання своїх зобов’язань, якщо воно стало наслідком обставин непереборної сили (форс-мажорних обставин), таких як: затоплення, пожежа, землетрус, інше, що настали після підписання Договору в результаті подій надзвичайного характеру, та які Сторони не могли передбачити чи попередити.
5. СТРОК ЧИННОСТІ ТА УМОВИ ПРИПИНЕННЯ ДОГОВОРУ

5.1. Цей договір набирає чинності з дати його підписання та діє до 01.01.2014 року.

5.2. За взаємною згодою сторін та за умови належного виконання сторонами умов договору, договір може бути пролонгований (продовжений) Сторонами на той же термін і на тих же умовах.

5.3. У випадку розірвання Договору Сторони зобов’язані упродовж 10 (десяти) днів здійснити остаточні розрахунки за ним.

5.4. У разі припинення Договору поліпшення, які можуть бути відокремлені без пошкодження майна комунальної власності, та здійснені Стороною-1 за рахунок власних коштів, визнаються власністю Сторони-1 та можуть бути демонтовані разом з належним їй обладнанням. Вартість поліпшень майна, здійснених Стороною-1 або за її рахунок, і які неможливо відокремити без його пошкодження, не підлягають компенсації Стороною-2.

5.5. Дія договору припиняється у разі:

  • дострокового розірвання, в т.ч. за взаємною згодою сторін, за рішенням суду;

  • ліквідації Сторони-1;

  • банкрутства Сторони-1 та в інших випадках, прямо передбачених чинним законодавством України.

5.6. Сторони мають право достроково розірвати Договір виключно за взаємною згодою Сторін, крім випадків порушення умов Договору або «Положення про порядок розміщення телекомунікаційних мереж, мереж зв’язку та іншого слабострумного обладнання на об’єктах в межах міста Тернополя, що належать до комунальної форми власності».

5.7. Реорганізація Сторін не є підставою для зміни умов або припинення дії цього Договору. Договір не втрачає чинності у разі зміни реквізитів Сторін, їх установчих документів, а також зміни власника Сторони-1, її організаційно-правової форми та ін. Про зазначені зміни Сторона-1 повідомляє Сторону-2 упродовж 15 днів.

5.8. Взаємовідносини Сторін, не врегульовані цим Договором, регулюються чинним законодавством України та рішеннями Тернопільської міської ради, її виконавчого комітету.
6. ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

6.1. Усі спірні питання та розбіжності, які виникають між Сторонами в процесі виконання цього Договору, вирішуються шляхом переговорів. Якщо Сторони не дійдуть згоди, справа підлягає передачі на розгляд суду за підвідомчістю спорів.
7. ІНШІ УМОВИ

7.1. Все обладнання та мережі, що використовуються Стороною-1 для надання телекомунікаційних послуг споживачам, залишаються у власності Сторони-1 і на баланс Стороні-2 не передаються.

7.2. Цей Договір включає в себе Додатки, які складають його невід’ємні частини.

7.3. Цей Договір укладений у 2 (двох) оригінальних примірниках.
8. РЕКВІЗИТИ СТОРІН

Сторона-1

____________________

____________________

____________________

____________________

Сторона-2

____________________

____________________

____________________

____________________








Заступник міського голови –

керуючий справами О.І.Степанюк

Додаток №1 до договору

від “___”________201_ р.

№______________


Перелік об’єктів,

на яких розміщуються телекомунікаційні мережі, мережі

зв’язку та інше слабострумне обладнання




п/п

Назва об’єкту

Адреса об’єкту

Кількість квартир (кімнат) в будинку






















































































Сторона-1

____________________

____________________

____________________

____________________

Сторона-2

____________________

____________________

____________________

____________________







Заступник міського голови –

керуючий справами О.І.Степанюк

Схожі:

До рішення виконавчого комітету від 25. 08. 2011р. №1447
Тернопільською міською радою як представницьким органом, що виникають у процесі розгляду питання щодо погодження розміщення, прокладання...
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 08. 10. 2008р....
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 08. 10. 2008р. №1995 «Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської...
Додаток до рішення виконавчого комітету від «16» березня 2011р
Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини
ТЕРНОПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про звернення громадян», регламентом виконавчого комітету міської...
Рішення, прийняті на засіданні
Про внесення доповнень до рішення виконавчого комітету Нікопольської міської ради від 16. 01. 2008 №3
Порядок денний засідання виконавчого комітету
Про внесення змін в рішення виконавчого комітету М. М. Окаринський Тернопільської міської ради №152 від 14. 02. 2007 року «Про затвердження...
Паспорт документа
Рішення виконавчого комітету Кременчуцької міської ради «Про затвердження цін на роботи(послуги), що виконуються архівним відділом...
Рішення, прийняті на засіданні
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Нікопольської міської ради від 17 жовтня 1995 року №668 «Про створення жіночої...
Про внесення змін та доповнень в рішення виконавчого комітету від...
Про внесення змін та доповнень в рішення виконавчого комітету від 10. 09. 2009р. №1407 „Про затвердження Порядку надання дозволу...
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 26 грудня 2007 року №2063

Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка