Проект Основного Закону Фінансової Країни Ки їв 2012 Основний закон


Скачати 122.62 Kb.
Назва Проект Основного Закону Фінансової Країни Ки їв 2012 Основний закон
Дата 20.04.2013
Розмір 122.62 Kb.
Тип Закон
bibl.com.ua > Право > Закон


Проект Основного Закону

Фінансової Країни

Київ 2012

Основний закон

Цей закон є єдиним законом Фінансової Країни (далі ФК), який передбачає виконання всіх положень, які прописані в ньому. Невиконання положень данного закону, або його порушення несе за собою кримінальну та адміністративну відповідальність. Покарання за порушення Закону встановлюється в судовому порядку.

Головою адміністрації та уряду Фінансової Країни є Прем’єр Міністр, який відповідає за додержання положень данного закону, як ним самим так і всіма громадянинами Фінансової Країни. Прем’єр Міністр ФК виступає гарантом Головного положення (Донного Закону), а також є Верховним Суддею ФК . Це надає йому право, згідно основного закону, вимагати звіти від всіх державних структур ФК.

Прем’єр Міністр ФК має право на:

  • Приймання на роботу працівників;

  • Видавати укази, які не порушують закон, права громадян ФК та вивішувати їх копії на дошці оголошень (Оригінал повинен бути збережений до кінця гри);

  • Перевіряти роботу всіх Державних структур;

  • Вимагати виконання виданих указів;

  • Виносити вирок засудженим громадянам відповідно до данного закону.

Прем’єр Міністр ФК не має права:

  • Самостійно вносити зміни в закон, без відома Ради Адміністрації;

  • Методом примусу вимагати порушення Основного Закон;

  • Брати хабарі;

  • Давати хабарі;

  • Видаваючи укази не вивішувати їх на дошці оголошень;

  • Знищувати оригінали указів, та таємно вносити зміни в цей указ.

Рада Адміністрації складається з голів всіх державних установ: МВС, ЖКГ, Податкової, Національного банку, Культури, Центра зайнятості та ЗМІ.

Прем’єр Міністра можна переобрати за рішенням Ради Адміністації виявивши йому недовіру на підставі його некомпетентності та зібранням підписів більшості громадян за його переобрання; Прем’єр Міністр може піти з посади за власним бажанням.

Всі існуючі державні установи Фінансової країни (органи управління чи державні підприємства) повинні мати свідоцтво про взяття на постійну роботу видане головою відділу кадрів ФК та підписане Прем’єр Міністром і керівником установи де буде працювати майбутній працівник.

Якщо в громадянина (стосовно лише представників Ради Адміністрації) не має при собі такого свідоцтва, то він не має права вести підприємницьку діяльність і представляти будь-який орган влади, а всі його рішення вважаються недійсними.

Якщо громадянин веде підприємницьку діяльність без свідоцтва, який є дозволом, то він порушує даний закон, що веде за собою кримінальну відповідальність і покарання буде встановлено в судовому порядку.
Стаття 1.

  1. Фінансова Країна є молодіжною міні-державою з власним законодавством, органами влади, грошовою одиницею. Центральна влада у Фінансовій Країні – це рада керівників головних установ.

  2. Грошовою одиницею Фінансової Країни є КММ-чик.

  3. На території Фінансової Країни заборонено вживати слова «Україна» і «гривня», з метою уникнення труднощів в спілкуванні замість цих слів можна використовувати слова «Країна У» та «Валюта країни У».

  4. На території Фінансової Країни кожен громадянин сплачує податок за проживання та харчування не залежно від статусу і цей податок для всіх єдиний та встановлюється в робочому порядку.


Стаття 2.

  1. При в*їзді на територію Фінансової Країни кожен гравець (далі - громадянин) повинен отримати паспорт та зареєструватися в МВС та стати на облік в Центрі зайнятості.

  2. Центр зайнятості має повний перелік вільних робочих місць в Фінансовій Країні.

  3. Громадяни, які не можуть знайти місце працевлаштування можуть влаштуватись на громадські роботи прибиральником території.

  4. Кожен громадянин має право на відкриття своєї справи шляхом заснування приватного підприємства та реєстрації його в відповідних установах, або влаштуватися на роботу в державних установах.

  5. На території Фінансової країни кожен громадянин має право займатися одним будь-яким видом діяльності, який не порушує даного закону та законів Країни У!


Стаття 3.

  1. Громадянин, який втратив роботу за порушення розпорядку, або за порушення основного закону і не може сплатити встановлений податок набуває статусу «БОМЖ».

  2. Кожен громадянин ФК, який отримав статус «БОМЖ» протягом шести годин має право на влаштування на роботу, або заснувати свій бізнес згідно всіх положень даного закону.

  3. Якщо громадянин не встиг за визначений час позбутися статусу «БОМЖ» він автоматично вибуває з гри і покидає територію Фінансової Країни.


Стаття 4.

На території молодіжного містечка працює Верховний Суд і будь-який громадянин може звернутися до суду, або подати скаргу на будь-якого громадянина Фінансової Країни включаючи і молодіжні органи влади (Міністрів та керівників державних установ), якщо громадянин матиме вагомі докази або свідків і знатиме, на яку установу чи громадянина подавати до суду (Якщо громадянин подає до суду не вагомі докази, чи неправильно пише заяву, його справу розглядати суд не буде).

Примітка: Суд не розглядатиме заяви, які подають громадяни в статусі «БОМЖ». Позови що до зняття Прем*єр міністра (Верховного Судді) може розглядати лише Рада Адміністрації в повному складі!


Розділ про Міністерство Внутрішніх Справ
Стаття 1.

  1. На території Фінансової Країни діє Міністерство Внутрішніх Справ Фінансової Країни (далі МВС), яке є керівнім органом, який відповідає за безпеку та неподільність її території.

  2. Головою МВС є Міністр, який має права і обов’язки громадянина ФК передбачені Основним законом.

  3. Також Міністр МВС має особливі повноваження:

  • Проводити арешти громадян ФК, які порушили закон до з’ясування обставин строком до 15 хвилин, або виписувати штраф на місці злочину, який сплачується в банк;

  • Вимагати від громадян ФК документів, які засвідчують їх особу (Паспорт громадянина ФК та прописку);

  • В разі виявлення у громадянина речей, які заборонені даним законом, Міністр МВС має право заарештувати громадянина до судового процесу, який вирішить подальшу долю порушника з конфіскацією заборонених речей та складання відповідного протоколу;

  • Депортувати громадян, які отримали статус «БОМЖ» і за визначений час не позбавились цього статусу;

  • Наймати на роботу працівників (не більше 10 осіб).

  • Проводити обшук помешкань при наявності дозволу Верховного Судді;

  1. Міністр МВС не має права:

  • Брати кошти (штраф) на місці правопорушення (ці дії розцінюються, як хабарництво і тягнуть за собою кримінальну відповідальність);

  • Проводити обшук помешкань без дозволу Верховного Судді;

  • Виступати в якості адвоката-захистника;

  • Вести протиправні дії проти приватних підприємців, які порушують їх права.

  1. Всі покарання та штрафування громадян ФК можуть бути оскаржені в апеляційному суді, якщо позов буде подано не пізніше однієї години після винесення вироку і засуджений громадянин матиме прописку.


Стаття 2.

  1. До складу МВС входять такі структури, як Відділ Охорони Правопорядку, Відділ прописки та Паспортний стіл.

  2. Відділ Охорони Правопорядку підпорядковується безпосередньо Міністру МВС та може налічувати не більше 10 осіб.

  3. Відділ прописки разом з Паспортним столом займається контролем осіб, які отримали статус «БОМЖ», подаючи відповідні документи Міністру МВС.

  4. Відділ прописки та Паспортний стіл можуть налічувати не більше 3-х осіб.


Розділ про Житлово-Комунальне Господарство
Стаття 1.

  1. Робота Житлово-Комунального господарства ФК (далі просто ЖКГ) базується на спрощенні житлових умов громадян.

  2. До складу ЖКГ входять: Склад, Магазин, Столова, Медичний пункт і підпорядковуються Міністру ЖКГ.

  3. Всі підрозділи ЖКГ повинні звітуватись Міністру у визначений час згідно внутрішнього розпорядку.

  4. Також ЖКГ займається розселенням громадян на території ФК.

  5. При розселенні громадян працівники ЖКГ повинні ознайомити громадян з розташуванням комунальних приміщень.


Стаття 2.

  1. Державний склад, який підпорядкований ЖКГ повинен чітко вести документацію і видавати товари виключно на підставі сплаченого рахунку в банку та згідно підписаної накладної Міністром ЖКГ та Прем’єр Міністром ФК

  2. Працівників на складі передбачених законом може налічуватись не більше двох чоловік.


Стаття 3.

  1. На території ФК працює єдиний державний магазин, Який має право вести торгівельну діяльність.

  2. Має право продавати товари, які отримав з державного складу.

  3. Головою магазину є ЗавМаг, який підпорядковується Міністру ЖКГ, а звітувати про підприємницьку діяльність Податковій Іспекції.

  4. Жодна державна установа не може керувати роботою магазину крім Міністра ЖКГ.

  5. Щоб отримати товари в Державному складі ЗавМаг повинен заповнити відповідну заяву Міністру ЖКГ, яку потім підписує Прем’єр Міністр ФК, і після того, як здасть попередню касу до банку та напише звіт Міністру ЖКГ.

  6. Працівників магазину може бути не більше трьох осіб.


Стаття 4.

  1. Столова на території ФК працює згідно внутрішнього розпорядку дня підчас гри.

  2. Працівників може налічувати не більше трьох.


Стаття 5.

  1. Медичний пункт ………………………………………………………………………………..



Стаття про Національний Банк ФК.

  1. Національний Банк, який працює на території ФК займається валютними операціями по обміну грошових знаків за курсом встановленим Радою Адміністрації.

  2. Національний Банк повинен звітуватися кожні 8 годин Прем’єр Міністру.

  3. Штат банківського бюро повинен не перевищувати 6 чоловік (голова,працівники обмінного пункту та касири).


Розділ про Податкову Інспекцію
Стаття 1.


  1. Податкова Інспекція (далі ПІ) є незалежним керівним органом, який діє на території ФК і має спеціальні повноваження щодо підприємств та установ, які пов’язані з фінансовими операціями на території ФК.

  2. Штат ПІ включає: Голову ПІ, Реєстраторів та Ревізорів (Загалом Штат працівників не повинен перевищувати 5 осіб);

  3. ПІ видає патенти для підприємців,які займаються продажем товарів і свідоцтво підприємця для ведення підприємницької діяльності громадянам ФК, які зареєстровані в Центрі зайнятості, та мають паспорт з пропискою.

  4. Для отримання свідоцтва ПП необхідно подати такі документи:

  • Заява від засновника ПП на ім’я голови Податкової інспекції(ПІ);

  • Заповнені анкети від засновника ПП та кожного працівника, якщо є вільнонаймані особи;

  • Дозвіл від Прем*єр Міністра ФК.

  • ………………………………………………………………………………………

  1. Для отримання одноразового патенту необхідно (одноразовий патент є дозволом на підприємницьку діяльність на території ФК):

  • Надати Реєстратору свідоцтво Приватного Підприємця.

  • Написати заяву на отримання одноразового патенту (із зазначенням виду діяльності) Голові ПІ та здати її реєстратору.

  • Отримати квитанцію від ревізора для сплати одноразового податку, сплатити податок в Національному Банку ФК та повернути чек ревізору.

  • Одноразовий патент дійсний лише 12 годин.

  • Разом з одноразовим патентом підприємець отримує свідоцтво Приватного Підприємця

  1. Після 12 годин роботи Приватного Підприємця, йому необхідно прозвітуватись в ПІ у Ревізора.

  2. Звіт приватного підприємця повинен включати: дані про прибутки, дані про витрати, дані про кількість сплачених податків та штрафів, дані про кількість працівників та видану зарплату та чеки які підтверджують фінансовий обіг.

  3. Податковій Інспекції звітуються лише Приватні Підприємці!


Стаття 2.

  1. У разі виявлених порушень Податковою Інспекцією, що до Приватних Підприємців, Голова ПІ подає до суду на порушника і подальша його доля залежить від вироку суду!

  2. При повторному Виявлені порушення, Порушник автоматично отримує Статус БОМЖ з конфіскацією Засобів ведення бізнесу (Кошти можуть бути вилученими лише у випадку призначення штрафу Верховним Суддею)


Розділ про Міністерство Культури та Відпочинку

Стаття 1.

  1. Всіма культурними заходами на території ФК керує Міністерство Культури та Відпочинку і повній мірі відповідає за їх проведення, не порушуючи існуючий закон.

  2. Для проведення будь-яких культурних масових заходів Міністру культури необхідно повідомити Прем’єр Міністра в письмовому вигляді, а громадян ФК за допомогою ЗМІ, та дошки оголошень(на дошці оголошень в письмовому вигляді)

  3. Міністерство Культури та Відпочинку має право:

  • Проводити культурні масові заходи на території ФК;

  • Наймати собі на роботу працівників, якщо це необхідно (не більше 7 чоловік);

  • Проводити реєстрацію шлюбів та вести процес одруження;

  1. Міністерство Культури не має права:

  • Виконувати, або брати на себе обов’язки інших міністерств;

  • Проводити Масові заходи попередньо не повідомивши адміністрацію та ЗМІ.

  • Насильно залучати жителів студмістечка до проведення, або до участі в заходах;

  1. Всі громадяни ФК мають право на участь в культурних масових заходах, згідно чинного законодавства.

  2. Міністр культури повинен повідомляти адміністрацію про внесення змін до своєї програми, яку він подає на початку робочого дня (до сьомої години ранку), а також повідомляти громадянам про ці зміни за допомогою засобів масової інформації.


Стаття 2.

  1. До складу Міністерства Культурі та Відпочинку входять: Ведучі заходів, Ведучі дискотек, Інструктори з тренінгів, Працівник Загсу.

  2. Всі працівники даного міністерства знаходяться на державній службі та отримують заробітну платню згідно від держави.


Стаття 3.

  1. З метою покращення поширення новин та висвітлення головних подій, які відбуваються на території молодіжного містечка працюють Засоби Масової Інформації (далі ЗМІ), які підпорядковуються Голові Уряду.

  2. Структурними підрозділами ЗМІ є: Газета «Магнат» та Радіостанція «Голос Молоді».

  3. Штат ЗМІ передбачений законодавством не повинен перевищувати 5 чоловік.


Розділ про Центр Зайнятості

Стаття 1.

  1. Всі громадяни по прибутті на територію після отримання паспорту громадянина Фінансової Країни на прописку повинні стати на облік в Центрі зайнятості та отримати перші кошти в якості прожиткового мінімуму (Кількість коштів буде впроваджено в робочому порядку).

  2. При встановленні на облік в Центрі Зайнятості громадяни ФК можуть ознайомитися з вакансіями, які є в наявності.

  3. Передбачений штат працівників Центру Зайнятості дві особи.


Стаття 2.

  1. Голова центру зайнятості повинен доносити до відома громадян інформацію про вільні робочі місця, як державних установ так і Приватних.

  2. Голова ЦЗ повинен вчасно звітуватись перед Головою Уряду (Кожні 6 годин).

  3. Центр Зайнятості повинен надавати інформацію про громадян, які набули Статусу «БОМЖ» до МВС ФК з чітко зазначеним часом Надання статусу.


Стаття 3.

  1. Громадянин, який втратив роботу за порушення розпорядку, або за порушення основного закону і не може сплатити встановлений податок набуває статусу «БОМЖ».

  2. Кожен громадянин ФК, який отримав статус «БОМЖ» протягом шести годин має право на влаштування на роботу, або заснувати свій бізнес згідно всіх положень даного закону.

  3. Якщо громадянин не встиг за визначений час позбутися статусу «БОМЖ» він автоматично вибуває з гри і покидає територію Фінансової Країни.

Схожі:

Тема Кількість годин
Зан. Основний ряд клавіатури. Вивчення руху пальців на клавішах основного ряду клавіатури 
Звучить музика, виходять хлопці
У переддень жіночого свята маємо честь оголосити основний Закон джентльмена, ухвалений Генеральною асамблеєю загальношкільної Ради...
Тема № Уряд в змозі забезпечити стабільний розвиток країни відповідно...
Тема № Уряд в змозі забезпечити стабільний розвиток країни відповідно до параметрів бюджету
Проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про адвокатуру»
Законопроектом пропонується викласти у новій редакції Закон України «Про адвокатуру», врегулювати відносини, пов’язані з адвокатською...
Закон від 26. 04. 2001. №2402-ІІІ «Про охорону дитинства»
Проект Закону України «Про виховання дітей та молоді» // Світ виховання. – 2004. – №3(4). – С. 6 – 20.)
«Вчимося бути здоровими» З досвіду роботи Проект
Основний та другорядні (дотичні) навчальні предмети: основи здоров'я, біологія, хімія, інформатика
АУДИТОРСЬКИЙ ВИСНОВОК
Додаток до приміток до річної фінансової звітності «Інформація за сегментами» за 2012 рік, а також пояснювальні примітки до фінансової...
АУДИТОРСЬКИЙ ВИСНОВОК
Додаток до приміток до річної фінансової звітності «Інформація за сегментами» за 2012 рік, а також пояснювальні примітки до фінансової...
Проект Закону України Про адвокатуру та адвокатську діяльність
Цей Закон визначає правові засади організації адвокатури та здійснення адвокатської діяльності для забезпечення виконання суспільної...
ЗВІТ незалежної аудиторської фірми ТОВ «АФ «ВІТА ПОШТОВА» щодо фінансової...
Примітки до річної фінансової звітності за 2012 рік. Концептуальною основою для підготовки фінансової звітності Підприємства є Національні...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка