Про підсумки роботи із зверненнями громадян у першому півріччі 2008 року


Скачати 229.06 Kb.
Назва Про підсумки роботи із зверненнями громадян у першому півріччі 2008 року
Дата 03.04.2013
Розмір 229.06 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
1381 23 липня

Про підсумки роботи із зверненнями громадян у першому півріччі 2008 року

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника відділу звернень та контролю документообігу П.В.Тимочка про підсумки роботи із зверненнями громадян у першому півріччі 2008 року, виконавчий комітат міської ради ВИРІШИВ:

Інформацію відділу звернень та контролю документообігу взяти до відома (додається).
1382 23 липня

Про реєстрацію об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Шептицького,2На підставі поданих документів та керуючись Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Зареєструвати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Шептицького,2”, за адресою вул. Митрополита Шептицького, 2, кв.2 яке діє згідно Статуту (додається).
1383 23 липня

Про надання в оренду нежитлового приміщення
1384 23 липня

Про встановлення пам’ятного знака у вигляді Хреста

Враховуючи Указ Президента України від 24.03.2008 р. №256/2008 „Про відзначення в Україні 1020-річчя хрещення Київської Русі”, відповідно до розпорядження голови Тернопільської обласної державної адміністрації від 25.06.2008 р. №449 „Про відзначення в області 1020-річчя хрещення Київської Русі”, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи протоколи засідань організаційного комітету з підготовки та відзначення в Тернопільській області 1020-річчя хрещення Київської Русі від 13.06.2008 р., 02.07.2008 р., лист відділу з міжконфесійних та міжнаціональних питань Тернопільської обласної державної адміністрації від 08.07.2008 р. №82 , виконавчий комітет міської ради Вирішив:

1.Дозволити комунальному підприємству «Об`єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» встановити пам’ятний знак у вигляді Хреста з нагоди відзначення 1020 річниці хрещення Київської Русі в парку ім. Т.Г.Шевченка, біля пристані, згідно схеми (додається). 2.Контроль за виконанням рішенням покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань О.О.Марушія.
1385 23 липня

Про затвердження висновку щодо позбавлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини
1386 23 липня

Про встановлення опіки над малолітньою дитиною
1387 23 липня

Про надання соціального статусу малолітній дитині
1388 23 липня

Про звільнення піклувальника від виконання обов’язків
1389 23 липня

Про звільнення піклувальника від виконання його обов’язків
1390 23 липня

Про припинення піклування
1391 23 липня

Про припинення піклування
1392 23 липня

Про оформлення права власності за Тернопільською міською радою, про видачу дублікатів свідоцтв про право власності за Тернопільською міською радою

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Товариству з обмеженою відповідальністю “ Міське бюро технічної інвентаризації ” оформити право власності за Тернопільською міською радою на об’єкти нерухомого майна та видати: 1.1 Свідоцтва про право власності за Тернопільською міською радою на: 1.1.1. Приміщення за адресою вул. Новий Світ,91 загальною площею 175,9 м.кв. 1.1.2. Приміщення за адресою вул.15 Квітня,9 загальною площею 79,0 м.кв. 1.2. Дублікати свідоцтв про право власності за Тернопільською міською радою на об’єкти нерухомого майна згідно з додатком (додається). 2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань економіки Гринчишина П.С.
1393 23 липня

Про затвердження кошторисної документації на капітальний ремонт частини покрівлі та приміщень управління комунальної власності за адресою бульв. Т. Шевченка,21

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням Тернопільської міської ради від 11.01.2008 року № 5/6/3 “Про бюджет міста Тернополя на 2008 рік “ та рішенням виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 19.03.2008 р. № 437 “Про затвердження замовника на капремонт будівель комунальної власності на 2008 рік”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити кошторисну документацію на капітальний ремонт частини покрівлі та приміщень управління комунальної власності за адресою бульв. Т. Шевченка,21 загальною вартістю 14 970,00 (чотирнадцять тисяч дев’ятсот сімдесят) грн. (додається). 2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань економіки П. С. Гринчишина.
1394 23 липня

Про затвердження замовника на капремонт приміщень відділів та управлінь Тернопільської міської ради

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні” та на виконання рішення міської ради від 26.06.2008 року № 5/18/5 “Про внесення змін до бюджету міста Тернополя на 2008 рік”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Управлінню комунальної власності виступити замовником по капітальних ремонтах приміщень відділів та управлінь Тернопільської міської ради , згідно додатку (додається). 2. Покласти обов’язки по технічному нагляду за кошторисною документацією, виконанням робіт та затвердженням актів виконаних робіт на відділ технічного нагляду за ремонтом та утриманням шляхово-мостового господарства, об’єктами зовнішнього благоустрою та капітальним ремонтом, реконструкцією житлового фонду міської ради управління житлово-комунального господарства та екології. 3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань економіки П. С. Гринчишина.
1395 23 липня

Про оголошення конкурсу на право оренди об'єктів комунальної власності

Керуючись Законами України “Про оренду державного та комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Оголосити конкурс на право оренди об'єктів комунальної власності згідно з додатком (додається).
1396 23 липня

Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на просп. Злуки, 25а

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно рішення виконавчого комітету від 05.03.2008р. №250 «Про затвердження Положення про порядок видалення зелених насаджень у м. Тернополі», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл приватному підприємству «Гарантія» на видалення зелених насаджень на просп. Злуки, 25а, в зв’язку з будівництвом магазину «Квіти», згідно з актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, затвердженим комісією з оцінки стану та вартості зелених насаджень та погодженим державним управлінням охорони природного навколишнього середовища в Тернопільській області (акт додається). 2. Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства та екології (О. Соколовський).
1397 23 липня

Про прийняття-передачу в комунальну власність житлового будинку по вул.К.Савури,7

На виконання Закону України “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, приймаючи до уваги клопотання відкритого акціонерного товариства „Тернопільський комбайновий завод” , розглянувши подані матеріали, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити акт прийняття-передачі у комунальну власність міста житлового будинку відкритого акціонерного товариства „Тернопільський комбайновий завод” за адресою вул. Клима Савури,7 (додається). 2.Оформити право власності за Тернопільською міською радою на житловий будинок загальною площею 6607,1 кв.м за адресою вул. Клима Савури,7. 3.Комунальному житлово - експлуатаційному підприємству „Житловик” прийняти на баланс будинок, вказаний в п.2 рішення та оформити його прийняття відповідними документами. 4.Керівникам відповідних служб прийняти на баланс і технічне обслуговування зовнішні мережі будинку. 5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови М.Я.Марценюка.
1398 23 липня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири
1399 23 липня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири
1400 23 липня

Про розгляд заяви. щодо погодження проведеного перепланування квартири
1401 23 липня

Про розгляд заяви. щодо погодження проведеного перепланування квартири
1402 23 липня

Про затвердження типів дитячих ігрових майданчиків

З метою впровадження в перспективному будівництві нових типів дитячих ігрових майданчиків, покращення їх архітектурно-естетичного вигляду, реформування сельбищного середовища, керуючись законами України “Про основи містобудування”, “Про планування і забудову територій”, "Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити базові типи дитячих ігрових майданчиків для впровадження їх в перспективному житловому будівництві: - тип №1 (додаток 1, додається); - тип №2 (додаток 1, додається); - тип №3 (додаток 1, додається). 2. Рекомендувати забудовникам та проектним організаціям при проектуванні об’єктів житлового будівництва використовувати затверджені базові типи дитячих ігрових майданчиків. 3. Управлінню містобудівного та архітектурного комплексу при видачі архітектурно-планувальних завдань на об’єкти містобудування зазначати необхідність проектування дитячих ігрових майданчиків згідно п.1 даного рішення. 4. Дане рішення набирає чинності з 01.08.2008 р. 5. Прес-службі міської ради опублікувати дане рішення в газеті «Тернопіль вечірній». 6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин В.Є.Дідича, житлово-комунального господарства М.Я.Марценюка.
1403 23 липня

Про розгляд звернення ПМП «Дніпро» з питань будівництва за адресою вул. Поліська Розглянувши звернення ПМП «Дніпро» з питань будівництва, керуючись законами України “Про основи містобудування”, “Про планування і забудову територій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити приватному малому підприємству «Дніпро» (ід.код 14029450) будівництво виробничої бази на орендованій земельній ділянці площею 0,174371 га за адресою вул. Поліська. 2. Зобов’язати приватне мале підприємство «Дніпро»: 2.1. Проектну документацію погодити в управліннях: містобудівного та архітектурного комплексу, житлово-комунального господарства та екології. 2.2. Приступити до будівельних робіт після отримання дозволу на виконання будівельних робіт. 3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин В.Є.Дідича, житлово-комунального господарства М.Я.Марценюка.
1404 23 липня

Про розгляд звернення управління комунальної власності міської ради та обслуговуючого кооперативу «ЖБК «Сучасні будівельні технології - СБТ»з питання надання дозволу на надбудову житлових приміщень над існуючими приміщеннями громадського призначення Розглянувши клопотання управління комунальної власності міської ради та обслуговуючого кооперативу «ЖБК «Сучасні будівельні технології - СБТ», керуючись Законами України «Про основи містобудування», «Про планування та забудову територій», „Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити управлінню комунальної власності міської ради та обслуговуючому кооперативу «ЖБК «Сучасні будівельні технології - СБТ» здійснити надбудову житлових приміщень над існуючими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Коновальця,6-8. 2.Затвердити примірний договір між управлінням комунальної власності міської ради та обслуговуючим кооперативом «ЖБК «Сучасні будівельні технології - СБТ» додаток 1. 3. Зобов’язати обслуговуючий кооператив «ЖБК «Сучасні будівельні технології - СБТ»: 3.1. Проектну документацію погодити з управлінням містобудівного та архітектурного комплексу, управлінням житлово-комунального господарства та екології. 3.2. Приступити до виконання робіт після отримання спеціалізованою будівельною організацією належних дозволів в управлінні містобудівного та архітектурного комплексу. 4. Контроль за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин В.Є.Дідича., заступника міського голови з питань економіки П.С. Гринчишина.
1405 23 липня

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради 04.04.2007 р. №413 «Про затвердження Положення про порядок врегулювання питань самочинного будівництва у м. Тернополі»

Керуючись ст.31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 31 Закону України «Про планування і забудову територій», Законами України «Про охорону культурної спадщини», «Про відповідальність підприємств, їх об’єднань, установ та організацій за правопорушення у сфері містобудування», ст..ст.275,298 Кримінального кодексу України, ст..ст.331,375,376,377,383,417 Цивільного кодексу України, Кодексом України «Про адміністративні правопорушення», Положенням «Про порядок надання дозволу на виконання будівельних робіт», з метою вдосконалення порядку врегулювання питань самочинного будівництва у м. Тернополі, посиленням контролю за самочинним будівництвом, відповідальності фізичних осіб, юридичних осіб, фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності щодо ведення будівництва, дотримання правил користування будинками і спорудами, пам’ятками архітектури, житловими і нежитловими приміщеннями, прибудинковими територіями, зонами охорони пам’яток, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Внести зміни в п. 13.1 додатку № 1 рішення виконавчого комітету міської ради від 04.04.2007 р. №413 «Про затвердження Положення про порядок врегулювання питань самочинного будівництва у м. Тернополі», і замість слів „... цього Положення та Договору...” читати „...цього Положення, Договору „Про проведення комплексного благоустрою об’єкту” або Договору...” а далі по тексту. 2. Затвердити зразок Договору про проведення комплексного благоустрою об’єкту (додаток №4 додається). 3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин В.Є.Дідича, житлово-комунального господарства М.Я.Марценюка.
1406 23 липня

Про розгляд звернення ТОВ «Будівельна група «С.К.Ф.» щодо внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради від 06.12.2007 р. №1887

Розглянувши звернення ТОВ «Будівельна група «С.К.Ф.», керуючись Законами України «Про основи містобудування», «Про планування і забудову територій», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Внести зміни в рішення виконавчого комітету міської ради від 06.12.2007 р. №1887 «Про розгляд звернення ТОВ «Будівельна група «С.К.Ф.» з питань будівництва за адресою просп. С.Бандери, 62» і в тексті замість «…36-квартирного житлового будинку…» читати «...32-квартирного житлового будинку…», далі – по тексту. 2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин В.Є.Дідича.
1407 23 липня

Про розгляд звернення ТзОВ Обласний центр сервісного обслуговування «ТЕРКОН» з питань перепланування за адресою пр. Злуки, 1 Розглянувши звернення ТзОВ ОЦСО «ТЕРКОН» з питань перепланування, керуючись законами України “Про основи містобудування”, “Про планування і забудову територій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю Обласний центр сервісного обслуговування «ТЕРКОН» (ід.код 14027712) перепланування власних нежитлових приміщень за адресою пр. Злуки, 1 під аптеку. 2. Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю Обласний центр сервісного обслуговування «ТЕРКОН»: 2.1. Проектну документацію на реконструкцію погодити в управліннях: містобудівного та архітектурного комплексу, житлово-комунального господарства та екології. 2.2. Приступити до будівельних робіт після отримання дозволу на виконання будівельних робіт. 3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин В.Є.Дідича, житлово-комунального господарства М.Я.Марценюка.
1408 23 липня

Про розгляд звернення ТзОВ “ВВ” з питань реконструкції за адресою вул. Кн.Острозького, 10 Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю “ВВ” з питань реконструкції, керуючись Законами України “Про основи містобудування”, “Про планування і забудову територій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю “ВВ” (ід.код 24632615) реконструкцію з надбудовою мансардного поверху власних приміщень другого поверху адмінбудинку за адресою вул. Кн.Острозького, 10. 2. Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю “ВВ”: 2.1. Проектну документацію на реконструкцію погодити в управліннях: містобудівного та архітектурного комплексу, житлово-комунального господарства та екології. 2.2. Приступити до будівельних робіт після отримання дозволу на виконання будівельних робіт. 3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин В.Є.Дідича, житлово-комунального господарства М.Я.Марценюка
1409 23 липня

Про розгляд звернення суб’єкта підприємницької діяльності з питань будівництва за адресою вул. Митрополита Шептицького,3
1410 23 липня

Про розгляд звернення з питань будівництва за адресою вул. Слівенська, 13 кв.18
1411 23 липня

Про розгляд звернення з питань будівництва за адресою хутір Анастазівка
1412 23 липня

Про розгляд звернення. з питань будівництва за адресою вул. Гагаріна, 3 кв.5
1413 23 липня

Про затвердження акта державної приймальної комісії КП фірмі "Тернопільбудінвестзамовник"

Розглянувши акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта, у відповідності з «Порядком прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів» затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22.09.2004 р. №1243, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію 90-квартирного житлового будинку групи житлових будинків за адресою вул. Карпенка загальною площею 8233,1 кв.м, житловою площею 3759,4 кв.м, збудованого комунальним підприємством фірмою «Тернопільбудінвестзамовник» (ід.код 14055223) на підставі рішення міської ради від 12.12.2003 р. №4/9/102 «Про затвердження проекту відведення земельної ділянки під розташування групи житлових будинків комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» за адресою вул. Карпенка» (акт додається). 2. Присвоїти об’єкту, вказаному в п.1 даного рішення, адресний номер вул. Карпенка, 30.
1414 23 липня

Про затвердження акта державної приймальної комісії ТзОВ "Господарник"

Розглянувши акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта, у відповідності з “Порядком прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів” затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22.09.2004 р. №1243, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію реконструкції корпусу №7 (їдальні) під торговий центр за адресою вул. 15 Квітня загальною площею 6121,3 кв.м, виконану товариством з обмеженою відповідальністю «Господарник» (ід.код 309713602) на підставі рішення міської ради від 18.10.2007 р. №5/13/115 “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування та реконструкції викупленого корпусу №7 (їдальні) під торговий центр товариству з обмеженою відповідальністю «Господарник» за адресою вул. 15 Квітня» (акт додається). 2. Присвоїти об’єкту, вказаному в пункті 1 даного рішення, адресний номер вул. В.Стуса, 1.
1415 23 липня

Про затвердження акта державної приймальної комісії
1416 23 липня

Про затвердження акта державної приймальної комісії суб’єкту підприємницької діяльності
1417 23 липня

Про розгляд звернення. з питань будівництва за адресою вул. І.Франка, 13
1418 23 липня

Про оформлення права державної власності на будівлю будинку науки і техніки ст. Тернопіль за адресою пр.С.Бандери,11

Розглянувши клопотання відокремленого підрозділу «Управління будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд №2» Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця», керуючись Цивільним кодексом України, «Тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Оформити право державної власності в особі Міністерства транспорту та зв’язку України на будівлю будинку науки і техніки ст. Тернопіль загальною площею 1848,0кв.м. за адресою пр.С.Бандери,11, яка перебуває в господарському віданні Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця». Видати свідоцтво. 2.Товариству з обмеженою відповідальністю «Міське бюро технічної інвентаризації» зареєструвати право власності згідно п.1.
1419 23 липня

Про оформлення права державної власності на будівлі за адресою вул.Зелена,5

Розглянувши клопотання відокремленого підрозділу «Управління будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд №2» Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця», керуючись Цивільним кодексом України, «Тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Оформити право державної власності в особі Міністерства транспорту та зв’язку України на будівлю об’єкту цивільної оборони №21 під літ. «А» (згідно інвентаризаційної справи) загальною площею 164,2кв.м., будівлю прохідної під літ. «Б» (згідно інвентаризаційної справи) загальною площею 18,0кв.м., будівлю сараю під літ. «В» (згідно інвентаризаційної справи) загальною площею 8,7кв.м., будівлю сараю під літ. «Г» (згідно інвентаризаційної справи) загальною площею 28,3кв.м. за адресою вул.Зелена,5, які перебувають в господарському віданні Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця». Видати свідоцтво. 2.Товариству з обмеженою відповідальністю «Міське бюро технічної інвентаризації» зареєструвати право власності згідно п.1.
1420 23 липня

Про оформлення права власності за об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку «Лучаківського 7А»

Розглянувши клопотання відкритого акціонерного товариства «Тернопільбуд», житлово-комунальної контори відкритого акціонерного товариства «Тернопільбуд» та об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Лучаківського 7А», керуючись Цивільним кодексом України, «Тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Скасувати п.8 рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради №638 від 15.05.2006р. «Про оформлення права власності та прийняття на баланс 32–квартирного житлового будинку з магазином і аптекою за адресою вул.Лучаківського,7а». 2.Оформити право власності за об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку «Лучаківського 7А» на 32–квартирний житловий будинок з магазином і аптекою за адресою вул.Лучаківського,7а: –загальною площею – 3563,7кв.м.; –житловою площею – 1607,1кв.м.; –балансовою вартістю – 5503357,23грн. 3.Відкритому акціонерному товариству «Тернопільбуд», житлово-комунальній конторі відкритого акціонерного товариства «Тернопільбуд» передати, а об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Лучаківського 7А» прийняти на баланс і обслуговування 32–квартирний житловий будинок з магазином і аптекою за адресою вул.Лучаківського,7а. 4.Товариству з обмеженою відповідальністю «Міське бюро технічної інвентаризації» зареєструвати право власності згідно п.2.
1421 23 липня

Про оформлення права власності за об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку «Громницького 7 А»

Розглянувши клопотання відкритого акціонерного товариства «Тернопільбуд», житлово-комунальної контори відкритого акціонерного товариства «Тернопільбуд» та об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Громницького 7 А», керуючись Цивільним кодексом України, «Тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Скасувати п.5 рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради №637 від 15.05.2006р. «Про оформлення права власності та прийняття на баланс 36–квартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями за адресою вул.Громницького,7а». 2.Оформити право власності за об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку «Громницького 7 А» на 36–квартирний житловий будинок з вбудованими приміщеннями за адресою вул.Громницького,7а: –загальною площею – 3270,7кв.м.; –житловою площею – 1285,6кв.м.; –балансовою вартістю – 6293309,23грн. 3.Відкритому акціонерному товариству «Тернопільбуд». житлово-комунальній конторі відкритого акціонерного товариства «Тернопільбуд» передати, а об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Громницького 7 А» прийняти на баланс і обслуговування 36–квартирний житловий будинок з вбудованими приміщеннями за адресою вул.Громницького,7а. 4.Товариству з обмеженою відповідальністю «Міське бюро технічної інвентаризації» зареєструвати право власності згідно п.2.
1422 23 липня

Про оформлення права власності на квартири та гараж в 49-квартирному житловому будинку з вбудованим магазином і стоянками для автомобілів за адресою вул.С.Будного,50
1423 23 липня

Про оформлення права власності за
1424 23 липня

Про оформлення права власності на квартири за адресою вул.К.Савури,7
1425 23 липня

Про оформлення права власності за Лупійчуком А.М.

Розглянувши заяву Лупійчука А.М., керуючись Цивільним кодексом України, „Тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно”, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Оформити право власності за Лупійчуком Анатолієм Михайловичем на будинковолодіння, яке складається з житлового будинку загальною площею 335,8кв.м. за адресою вул.Котляревського,18. Видати свідоцтво. 2.Товариству з обмеженою відповідальністю “Міське бюро технічної інвентаризації” зареєструвати право власності згідно п.1.
1426 23 липня

Про оформлення права власності на гаражі
1427 23 липня

Про оформлення права власності на кооперативні квартири
1428 23 липня

Про оформлення права власності на квартири в 48–квартирному житловому будинку групи житлових будинків за адресою вул.Карпенка,36
1429 23 липня

Про оформлення права власності на квартири та гаражі в 13–квартирному житловому будинку з офісом і вбудовано-прибудованими гаражами за адресою вул.Карпенка,26В
1430 23 липня

Про оформлення права власності
1431 23 липня

Про оформлення права власності за
1432 23 липня

Про оформлення права власності за
1433 23 липня

Про оформлення права власності на квартири та приміщення в 19–квартирному житловому будинку з вбудовано-прибудованими магазинами та офісними приміщеннями за адресою вул.Крушельницької,39
1434 23 липня

Про надання населенню субсидій
1435 23 липня

Про оформлення права власності за товариством з обмеженою відповідальністю «Жасмін-Тер»

Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Жасмін-Тер», керуючись Цивільним кодексом України, «Тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Оформити право власності за товариством з обмеженою відповідальністю «Жасмін-Тер» на приміщення загальною площею 83,2кв.м. за адресою бул.С.Петлюри,3. Видати свідоцтво. 2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Міське бюро технічної інвентаризації» зареєструвати право власності згідно п.1.
1436 23 липня

Про реалізацію заходів Програми сімейного відпочинку та оздоровлення у 2008 році

На виконання рішення сімнадцятої сесії Тернопільської міської ради п'ятого скликання від 29.05.2008 року № 5/17/134 „Про затвердження міської Програми сімейного відпочинку та оздоровлення до 2012 року", з метою забезпечення ефективного відпочинку та оздоровлення дітей та молоді, які відвідують дитячо-юнацькі спортивні школи, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1. Управлінню сім'ї, молоді та спорту забезпечити організацію та проведення спортивно-оздоровчих таборів для дітей та молоді, які відвідують дитячо-юнацькі спортивні школи. 2. Оплату путівок провести в межах їх вартості. 3. Управлінню фінансів та бюджету здійснити фінансування заходів в межах коштів, передбачених на виконання Програми по КФК 091108 “Оздоровлення дітей”. 4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань О.О. Марушія.
1437 23 липня

Про реєстрацію об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Білецька 26” На підставі поданих документів та керуючись Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Зареєструвати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку„ Білецька 26”, за адресою вул. Білецька, 26 кв.4, яке діє згідно Статуту (додається).
1438 23 липня

Про розгляд заяви гр. Дзьобка А.Б.щодо надання дозволу на виконання реконструкції квартири

Розглянувши заяву гр. Дзьобка Андрія Богдановича про надання дозволу на виконання реконструкції квартир №№111,144 за адресою вул. Київська,3 під промтоварний магазин, враховуючи погодження відповідних служб, керуючись ст. 152 Житлового кодексу України, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Гр. Дзьобку Андрію Богдановичу: 1.1. Дозволити за власні кошти виконати реконструкцію квартир №№111,144 за адресою вул. Київська,3 під промтоварний магазин з влаштуванням окремого входу. Проектну документацію погодити з управлінням містобудівного та архітектурного комплексу, управлінням житлово-комунального господарства та екології, відповідними службами. 1.2. До робіт по розміщенню промтоварного магазину приступити після отримання дозволу на виконання робіт спеціалізованою будівельною організацією. 1.3. Після закінчення робіт здати приміщення в експлуатацію з оформленням відповідних документів та присвоїти йому адресний номер вул. Київська,3/111. 2. Після здачі приміщення в експлуатацію вивести квартири, вказані в п.1.1. рішення, з житлового фонду міста. 3. Контроль за виконанням рішення покласти на управління містобудівного та архітектурного комплексу, управління житлово-комунального господарства та екології.
1439 23 липня

Про розгляд клопотання об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Кн. Острозького,1» щодо передачі будинку на баланс

Розглянувши клопотання об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Кн. Острозького,1», подані матеріали, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Товариству з обмеженою відповідальністю «Мрія» передати, а об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Кн. Острозького,1» прийняти безкоштовно на баланс і технічне обслуговування житловий будинок за адресою вул. Кн. Острозького,1 за винятком нежитлових приміщень комунальної власності, оформивши прийняття-передачу відповідними документами, згідно чинного законодавства. 2.Внести зміни в додаток до договору, затвердженого рішенням виконавчого комітету «Про реалізацію реформи житлового господарства» від 30.03.2001 року №419 та виключити з нього п.5. 3. Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства та екології.

1440 23 липня

Про затвердження план-схем місць платного паркування в м.Тернополі

З метою впорядкування місць платного паркування транспортних засобів на вулицях і майданах міста, покращення організації роботи по збору коштів від паркування автомобілів, на виконання п. 3.1 розділу III «Організація міських платних місць для паркування», Правил паркування транспортних засобів, затверджених рішенням сесії міської ради від 31.08.2007р. № 5/12/13, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити план-схеми місць платного паркування в м. Тернополі на вул. Шептицького – 66 машиномісць, вул. Живова – 174 машиномісць, вул. Патріарха Мстислава – 19 машиномісць (додаються). 2.Управлінню фінансів та бюджету розробити план збору за паркування транспортних засобів на зазначених вище місцях. 3.КП «Міськавтотранс» забезпечити організацію паркування транспортних засобів відповідно до затверджених схем. 4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово – комунального господарства М.Я.Марценюка.
1441 23 липня

Про виділення коштів з цільового фонду

З метою забезпечення комплексного благоустрою та збереження комунального майна міста, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити управлінню житлово-комунального господарства та екології виділити з цільового фонду міської ради кошти в сумі 8697,00 (вісім тисяч шістсот дев"яносто сім грн.) для проведення робіт з періодичного фарбування поверхні огорожі із збірних залізобетонних плит, встановленій по вул. Вояків дивізії "Галичина" на ділянці від пр. С. Бандери до вул. Паркової, згідно кошторису (додається). 2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на управління житлово-комунального господарства та екології.
1442 23 липня

Про розгляд звернення з питань будівництва за адресою вул. Г.Танцорова, 23
1443 23 липня

Про розгляд звернення з питань будівництва за адресою вул. Підгірна,19
1444 23 липня

Про затвердження акта державної приймальної комісії ТОВ «Інтерброк»

Розглянувши акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта, у відповідності з «Порядком прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів», затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22.09.2004 року № 1243, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію складу під літерою «Ґ» (згідно інвентаризаційної справи) загальною площею 831,8кв.м. та складу під літерою «Л» (згідно інвентаризаційної справи) загальною площею 1793,6 кв.м. за адресою вул. Текстильна,28, збудованих з трьох уніфікованих модулів з металевих конструкцій типу «Кисловодськ» товариством з обмеженою відповідальністю «Інтерброк» (ід. код. 31321707) на підставі рішення виконавчого комітету міської ради від 24.05.2006 року № 678 «Про розгляд звернення ТОВ «Інтерброк». (Акт додається). 2.Оформити право власності за ТОВ «Інтерброк» на приміщення складу під літерою «Ґ» (згідно інвентаризаційної справи) загальною площею 831,8 кв.м. за адресою вул. Текстильна,28. Видати свідоцтво. 3.Оформити право власності за ТОВ «Інтерброк» на споруду складу під літерою «Л» (згідно інвентаризаційної справи) загальною площею 1793,6 кв.м. за адресою вул. Текстильна,28. Видати свідоцтво. 4.Товариству з обмеженою відповідальністю «Міське бюро технічної інвентаризації» зареєструвати право власності згідно п.п.2,3.
1445 23 липня

Про розгляд звернення ПМП «Олмакс» з питань будівництва за адресою пр. Злуки, 45

Розглянувши звернення ПМП «Олмакс», керуючись законами України “Про основи містобудування”, “Про планування і забудову територій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Погодити приватному малому підприємству «Олмакс» (ід.код 21158053) перепланування власних нежитлових приміщень за адресою пр. Злуки, 45, в результаті якого загальна площа приміщень збільшилась на 0,7 кв.м і становить 41,5 кв.м. 2. Товариству з обмеженою відповідальністю “Міське бюро технічної інвентаризації” внести відповідні зміни в технічну документацію.
1446 23 липня

Про розгляд заяви щодо виведення квартири з житлового фонду міста
1447 23 липня

Про розгляд заяви гр. щодо виведення квартири з житлового фонду міста

Схожі:

ІНФОРМАЦІЯ Про підсумки роботи із зверненнями громадян за І півріччя 2013 року
Спрямована вона на виконання Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України від 07. 02. 2008 №109 «Про першочергові...
Закону України «Про звернення громадян»
У першому півріччі 2012 року виконавчим комітетом Синельниківської міської ради розглянуто 282 звернення, що на 170 меньше ніж у...
УКРАЇНА Д Н І ПРОПЕТРОВСЬКАОБЛАСТ Ь СИНЕЛЬНИКІВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ Р І ШЕНН Я
Аналізуючи стан роботи із зверненнями громадян за 2012 рік, виконком міської ради відмічає, що робота із зверненнями громадян в управляннях,...
Номер, дата створення документа
Про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до виконавчого комітету Синельниківської міської ради та від «Контакт-центру...
Інформація про діяльність Головного управління юстиції у Волинській...
Головного управління юстиції у Волинській області з питань систематизації законодавства у першому півріччі 2013 року
Про роботу із зверненнями громадян в райдержадміністрації за 2012 рік
Згідно з функціональними повноваженнями керівник апарату районної державної адміністрації Футоран Н. К. відповідальна за роботу із...
Про стан роботи із зверненнями громадян за І квартал 2013 року
Станом на 1 квітня 2013 року до райдержадміністрації надійшло 7 колективних звернень, 2 – анонімних
Про стан роботи із зверненнями громадян за І півріччя 2013 року
Станом на 1 липня 2013 року до райдержадміністрації надійшло 12 колективних звернень, 2 – анонімних
КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА НАУКОВО-ДОСЛІДНА...
Тараса Шевченка: підсумки за 2007 рік і завдання на 2008 рік заслухана на засіданні Комісії Вченої ради з організації наукової роботи...
КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА НАУКОВО-ДОСЛІДНА...
Тараса Шевченка: підсумки за 2007 рік і завдання на 2008 рік заслухана на засіданні Комісії Вченої ради з організації наукової роботи...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка