ПОЛОЖЕННЯ про Почесну відзнаку Коломийського району – медаль голови Коломийської районної ради та голови районної державної адміністрації «За заслуги перед Коломийщиною»


Скачати 47.5 Kb.
Назва ПОЛОЖЕННЯ про Почесну відзнаку Коломийського району – медаль голови Коломийської районної ради та голови районної державної адміністрації «За заслуги перед Коломийщиною»
Дата 11.02.2014
Розмір 47.5 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
Додаток

до рішення районної ради

від 06.06.2013 року

ПОЛОЖЕННЯ

про Почесну відзнаку Коломийського району – медаль голови Коломийської районної ради та голови районної державної адміністрації «За заслуги перед Коломийщиною»
І. Загальні положення

  1. Це Положення встановлює порядок нагородження відзнакою Коломийського району - медаллю голови Коломийської районної ради та голови районної державної адміністрації «За заслуги перед Коломийщиною».

  2. Медаль «За заслуги перед Коломийщиною» голови Коломийської районної ради та голови районної державної адміністрації є заохоченням та формою відзначення громадян, трудових колективів, які досягли високого професіоналізму і значних успіхів у розвитку економіки, культури, спорту, соціальної сфери, державному будівництві, захисті Вітчизни та інших сферах, за особистий вагомий внесок, трудові досягнення, сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків та особливо важливих доручень, з нагоди державного і професійного свята, пам’ятних дат та історичних подій.

  3. Медаллю «За заслуги перед Коломийщиною» нагороджуються трудові колективи підприємств, установ, організацій, громадські об’єднання, громадяни України, які, як правило, мешкають на території району, працюють у колективі не менше 5 років та зробили значний особистий внесок у розвиток Коломийщини або мають інші досягнення, зазначені в розділі І цього Положення. Як виняток, медаллю можуть нагороджуватись юридичні та фізичні особи з інших регіонів України, іноземні громадяни, особи без громадянства за сприяння соціально-економічного розвитку Коломийщини, збагачення культурної спадщини, плідну благодійну та громадську діяльність.

  4. Медаллю нагороджуються особи попередньо нагороджені Почесною грамотою та грамотою голови районної ради та голови районної державної адміністрації.

  5. Нагородження проводиться одноразово.


ІІ. Порядок представлення до нагородження

  1. Висунення кандидатур для нагородження медаллю голови районної ради та голови районної державної адміністрації здійснюється прозоро, відкрито у трудовому колективі, де працює представлена до нагородження особа з врахуванням об’єктивної оцінки заслуг осіб чи колективу та пропозицій трудових колективів і громадськості.

  2. Клопотання про нагородження порушується колективами підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності.

  3. Подання про нагородження медаллю вноситься до районної ради та районної державної адміністрації органами державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями та громадськими об’єднаннями не пізніше, ніж за місяць до дати нагородження.

  4. Одночасно з клопотанням про нагородження додаються такі документи:

  • біографічна довідка;

  • відомості про досягнення;

  • витяг з протоколу трудового колективу.

  1. Документи, подані з порушенням строків та інших вимог цього положення, не розглядаються.

  2. Клопотання про нагородження медаллю і додані до нього документи розглядаються комісією з питань нагородження, яка створюється рішенням сесії ради не пізніше 10 днів до нагородження. Комісія є повноважною, якщо в її засіданні бере участь більше половини членів від загального складу комісії. Рішення комісії приймається на її засіданні більшістю членів від загального складу комісії. Дане рішення є підставою для підготовки спільного розпорядження голови районної ради та голови районної державної адміністрації.

  3. Документи з клопотанням про нагородження, рішення комісії з питань нагородження медаллю «За заслуги перед Коломийщиною» зберігаються в районній раді.


ІІІ. Порядок вручення

  1. Вручення медалі та посвідчення про неї проводиться в обстановці урочистості, широкої гласності головою районної ради, головою районної державної адміністрації або за їх дорученням іншими уповноваженими особами.

  2. Нагородженому працівникові вручається медаль, відповідне посвідчення за підписом голови районної ради та голови районної державної адміністрації та премія в розмірі 500 (п’ятсот) гривень.

  3. У трудовій книжці нагородженого, кадровою службою підприємства або установи, де працює нагороджений, робиться відповідний запис.

  4. Про вручення медалі складається протокол, який зберігається в архіві районної ради та особовій справі нагородженого.

  5. Посвідчення про медаль є бланком суворої звітності. Утрачена медаль або посвідчення до неї повторно не видається.


ІV. Порядок носіння і зберігання медалі

  1. Медаль носиться з правого боку грудей і розміщується нижче знаків державних нагород України.

  2. Медаль і посвідчення про неї зберігаються у нагородженого.


V. Опис медалі

Медаль  "За заслуги перед Коломийщиною" виготовляють із металу. Медаль має форму багатопроменевої зірки з накладеним на неї хрестом. Промені зірки — жовтого кольору. Хрест покритий темно-синьою емаллю, обрамлений каймою золотистого кольору. Поверх хреста кільце покрите білою емаллю. По краях кільця обрамлення жовтого кольору. Зовнішня сторона кільця обрамлена об'ємним вінком з дубового листя. По площині кільця надпис накладними буквами "За заслуги перед Коломийщиною". Текст розділяється кільцем жовтого кольору.

В середині кільця коло покрите темно-синьою емаллю. Зверху кола розміщено накладний малий герб Коломийського району. Розмір Медалі між протилежними кінцями 45,0 мм.

Зворотній бік медалі – плоский.

До верхнього кінця багатопроменевої зірки з накладеним на неї хрестом кріпиться кільце з вушком, яке сполучається з колодкою, обтягнутою муаровою стрічкою синьо-жовтого кольору, що відповідає кольорам державного прапора України. Колодка виготовляється з металу. Розмір колодки: ширина – 21 мм., висота – 31 мм. На зворотному боці колодки – застібка для кріплення до одягу.

VІ. ОПИС посвідчення "За заслуги перед Коломийщиною"

Бланк посвідчення представляє собою двосторінкову книжку бордового кольору, розміром 110 х 160 міліметрів, наклеєну на щільну основу, що складається навпіл. На обкладинці розташоване зображення герба і нижче напис: ПОСВІДЧЕННЯ, виконаних тисненням з позолотою.

Внутрішня частина посвідчення складається з лівої та правої сторінок.

На лівій внутрішній сторінці посвідчення вгорі зазначається найменування «Коломийська районна рада», орган, що видав посвідчення. Нижче світлина відзнаки та рядок, де повинно вписуватись дата видачі посвідчення.

На правій внутрішній сторінці посвідчення вгорі зазначається найменування «Коломийська РДА», орган, що видав посвідчення.

Нижче розміщено напис:

НАГОРОДЖУЄТЬСЯ МЕДАЛЛЮ „За заслуги перед Коломийщиною”.

Нижче вписується прізвище, ім’я, по батькові нагородженого.

Внизу передбачене місце для печатки і підпису керівників органів, що видали посвідчення.
Голова ради __________ _________________ М.П.

(підпис) (ПІП)

Голова РДА __________ _________________ М.П.

(підпис) (ПІП)

Схожі:

УКРАЇНА РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ ПЕТРІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ...
Президента України, Кабінету Міністрів України, запитами і зверненнями народних депутатів України, розпорядженнями і дорученнями...
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Відповідно до рішення Новомиргородської районної ради від 12 вересня 2003 року №267 “Про затвердження Положення про Почесну грамоту...
УКРАЇНА РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ НОВОМИРГОРОДСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Відповідно до статті 17 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та з метою реалізації Програми економічного і соціального...
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Відповідно до статті 53 Закону України “Про місцеві державні адміністрації” на виконання розпорядження голови районної державної...
ЗАГАЛЬНІ ФУНКЦІОНАЛЬНІ ПОВНОВАЖЕННЯ ЗАСТУПНИКА ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ...
Виконує функціональні повноваження першого заступника голови районної державної адміністрації у разі його відсутності, діючи в межах,...
УКРАЇНА РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ ПЕТРІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ...
Відповідно до статей 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», розпорядження голови Кіровоградської обласної державної...
ІНФОРМАЦІЯ про хід виконання рішення районної ради від 08. 11. 2012...
«Районну цільову Програму містобудівного кадастру Коломийського району на 2013 2017 роки», яка схвалена розпорядженням голови райдержадміністрації...
УКРАЇНА РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ НОВОМИРГОРОДСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Затвердити План дій районної державної адміністрації та органів місцевого самоврядування з підготовки до паводків, пропуску льодоходу...
ОХТИРСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ДОРУЧЕННЯ ГОЛОВИ ОХТИРСЬКОЇ...
Охтирської районної державної адміністрації, враховуючи рекомендації колегії від 27. 02. 2013
ПОЛОЖЕННЯ
Управління фінансів Чуднівської районної державної адміністрації є структурним підрозділом районної державної адміністрації підпорядковується...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка