Договір про надання послуг


Скачати 63.55 Kb.
Назва Договір про надання послуг
Дата 26.11.2013
Розмір 63.55 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи

ColoCall Data Center


Наведена нижче інформація є пропозицією укласти договір на абонентське обслуговування. Сплата першого рахунку є Вашою згодою укласти договір, та згодою ТОВ “Колокол” надавати послуги згідно обраного тарифного плану.

Наведений нижче договір є публічним, тобто згідно статті 633 його умови однакові для всіх споживачів.

Договір про надання послуг


Товариство з обмеженою відповідальністю „Колокол”, надалі - “Виконавець”, з однієї сторони та особа або установа, що споживає та сплачує послуги Виконавця, надалі - “Замовник”, склали цей договір, надалі - “Договір”, про таке:

1. Предмет Договору


1.1. Виконавець надає, а Замовник оплачує такі послуги, що відповідають обраному тарифному плану.

1.2. За домовленістю Сторін Замовнику також можуть надаватись додаткові платні послуги.

1.3. Сторони домовились, що незмінна частина суттєвих умов данного Договору зберігається на сайті Виконавця за адресою: http://www.colocall.net/annex/

1.4. Гарантії щодо належного та якісного надання послуг Виконавцем викладені в розділі «Угода про рівень сервісу (SLA)», що розміщений на сайті Виконавця (див. п.1.3.)

2. Порядок та терміни надання послуг

2.1. Послуги, передбачені розділом 1 Договору, повинні бути надані Виконавцем протягом 7 (семи) робочих днів з моменту отримання від Замовника оплати, згідно обраного тарифного плану.

2.2. Для Замовника, що розміщує власне Обладнання обов’язковою умовою є дотримання «Особливих умов розміщення Обладнання Замовника (colocation)», що викладені на сайті Виконавця (див. п.1.3.).

2.3. Документальне оформлення та особливості процесу надання послуг визначено у розділі «Порядок та терміни надання послуг» , який розміщено на сайті Виконавця (див. п.1.3.).

3. Права та обов’язки сторін


3.1. Замовник має право:

3.1.1. В разі необхідності отримувати доступ до належного йому обладнання (якщо замовлена Послуга передбачає розміщення обладнання), що знаходиться на технічному вузлі Виконавця. Порядок доступу до Обладнання викладено в розділі «Особливі умови розміщення Обладнання», що викладений на сайті Виконавця (див. п.1.3.).

3.1.2. Інші права Замовника викладені в розділі «Права та обов’язки сторін», який розміщено на сайті Виконавця (див. п.1.3.).

3.2. Замовник зобов’язаний:

3.2.1. Дотримуватись правил мережевого етикету та інших правил та регламентів взаємодії з клієнтами, що наведені в розділі «Правила взаємодії з клієнтами» на сайті Виконавця (див. п.1.3.).

3.2.2. Дотримуватись встановлених Виконавцем правил доступу до обладнання.

3.2.3. Інші зобов’язання Замовника викладені в розділі «Права та обов’язки сторін», який розміщено на сайті Виконавця (див. п.1.3.).

3.3. Виконавець має право:

3.3.1. Призупинити надання Послуг, повністю або частково якщо технічні несправності обладнання, що належить Замовнику завдають або здатні завдавати шкоди Виконавцю, іншим замовникам або нормальному функціонуванню мережі.

3.3.2. Видаляти інформацію Замовника з наданого Виконавцем обладнання, але не раніше моменту розірвання Договору або по спливу 15 (п’ятнадцяти) діб з моменту призупинення надання послуг з причин невиконання Замовником зобов`язань по сплаті послуг або інших зобов`язань по Договору.

3.3.3. Інші права Виконавця викладені в розділі «Права та обов’язки сторін», який розміщено на сайті Виконавця (див. п.1.3.).

3.4. Виконавець зобов’язаний:

3.4.1.Підтримувати на власному технічному вузлі умови, необхідні для безперебійного функціонування Обладнання, що належить та/або надається Замовнику.

3.4.2. Вживати всіх необхідних заходів для забезпечення зберігання обладнання, що належить та/або надається Замовнику.

3.4.3. За свій рахунок ремонтувати обладнання Замовника, якщо воно вийшло з ладу з вини Виконавця.

3.4.4. Дотримуватись правил мережевого етикету та інших правил та регламентів взаємодії з клієнтами, що наведені в розділі «Правила взаємодії з клієнтами» на сайті Виконавця (див. п.1.3.).

3.4.5. Інші обов’язки Виконавця викладені в розділі «Права та обов’язки сторін», який розміщено на сайті Виконавця (див. п.1.3.).

4. Відповідальність сторін


4.1. Виконавець несе відповідальність:

- за зберігання обладнання, що належить Замовнику, яке передане на відповідальне зберігання згідно з Описом обладнання;

- за постачання живлення для обладнання, що належить та/або надається Замовнику;

- за підтримку на технічному майданчику кліматичних умов, необхідних для нормального функціонування обладнання, що належить та/або надається Замовнику;

- за працездатність наданого Замовнику обладнання (п. 1.1.1);

- за працездатність програмного забезпечення Замовника, за умови оплати Замовником відповідних послуг (послуг з технічного супроводу Серверу адміністраторами Виконавця).

4.2. Виконавець не несе відповідальності:

- за працездатність наданого Замовнику обладнання (п. 1.1.1), якщо обладнання вийшло з ладу з вини представників Замовника;

- за працездатність програмного забезпечення Замовника, за відсутності оплати відповідних послуг (послуг з технічного супроводу Серверу адміністраторами Виконавця) або якщо непрацездатність спричинена діями представників Замовника;

- інші умови, за яких Виконавець не несе відповідальність викладені в розділі «Відповідальність сторін», який розміщено на сайті Виконавця (див. п.1.3.).

4.3. Замовник несе відповідальність:

- умови відповідальності Замовника перелічені у розділі «Відповідальність сторін», який розміщено на сайті Виконавця (див. п.1.3.).

5. Порядок сплати Послуг


5.1. Щомісячна сума оплати Послуг (абонентська плата), вказується у рахунках і розраховується згідно умов обраного тарифного плану.

5.2. Порядок сплати послуг наведений у розділі «Порядок сплати послуг», який розміщено на сайті Виконавця (див. п.1.3.).

5.3. Виконавець має право після повного або часткового надання Послуг, в разі наявності заборгованості Замовника, затримати виконання своїх обов’язків по видачі Обладнання на термін затримки виконання зобов’язання Замовника по сплаті послуг. В цьому разі Замовник зобов`язаний відшкодувати Виконавцеві всі збитки, що останній поніс під час зберігання обладнання, а саме 50,00 грн., крім того ПДВ - 20% 10,00 грн., разом – 60 (шістдесят) грн.00 коп. за добу зберігання на кожну одиницю Обладнання висотою до 2-х юнітів, в разі якщо висота одиниці Обладнання перевищую 2 юніти, кожен додатковий юніт сплачується додатково у розрахунку 25,00 грн., крім того ПДВ - 20% 5,00 грн., разом – 30 (тридцять) грн.00 коп.

5.4. У випадку розірвання Договору, Замовник має вилучити Обладнання з технічного вузла Виконавця протягом 15 (п’ятнадцяти) діб від дати розірвання Договору. Подальше зберігання Обладнання протягом 3 (трьох) місяців на технічному вузлі Виконавця відшкодовується Замовником із розрахунку 50,00 грн., крім того ПДВ - 20% 10,00 грн., разом – 60 (шістдесят),00 грн. за добу зберігання за кожну одиницю обладнання висотою до 2-х юнітів, в разі якщо висота одиниці Обладнання перевищую 2 юніти, кожен додатковий юніт сплачується додатково у розрахунку 25,00 грн., крім того ПДВ - 20% 5,00 грн., разом – 30 (тридцять) грн.00 коп.

По закінченню трьохмісячного терміну Обладнання, що належить Замовнику утилізується Виконавцем, сума відшкодування за зберігання анулюється, а даний Договір вважається розірваним.

6. Порядок вирішення спорів


6.1. Порядок вирішення суперечок та розбіжностей викладено у розділі «Угода про рівень сервісу», який розміщено на сайті Виконавця (див. п.1.3.).

7. Обставини нездоланної сили (Форс-мажор)


7.1. Ознайомитись із обставинами нездоланної сили можна у розділі «Обставини нездоланної сили» який розміщено на сайті Виконавця (див. п.1.3.).

8. Термін дії та умови розірвання Договору


8.1. Даний Договір набуває чинності з моменту внесення повної або часткової абонентської плати згідно рахунку, та діє протягом 1 (одного) року з дня набуття чинності. Якщо по закінченні строку дії Договору жодна сторона не звернулася з письмовою пропозицією про розірвання Договору, термін дії Договору вважається продовженим на такий самий строк на тих самих умовах.

Особливості розірвання Договору викладені в розділі «Термін дії та умови розірвання Договору», що розміщений на сайті Виконавця (див. п.1.3.).


9. Заключні положення


9.1. Згідно Закону України „Про захист персональних даних” Замовник або його представник, що підписав даний Договір, дає згоду на обробку своїх персональних даних та їх включення до бази персональних даних клієнтів ТОВ „Колокол” на невизначений термін.

9.2. Інші заключні положення перераховані в розділі «Заключні положення», що викладений на сайті Виконавця (див. п.1.3.).





www.colocall.net

Схожі:

ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР ПРО НАДАННЯ ІНТЕРНЕТ ПОСЛУГ
П. П. "Інтер Д. С.", надалі за текстом «Провайдер», опубліковує даний Договір про надання Інтернет послуг (далі по тексту «Договір»),...
ДОГОВІР ПРО НАДАННЯ АУДИТОРСЬКИХ ПОСЛУГ
...
ПРО НАДАННЯ ЮРИДИЧНИХ ПОСЛУГ
Сторони", а кожна окремо "Сторона") уклали цей Договір про надання юридичних послуг (надалі іменується "Договір") про наступне
Про надання послуг підключення та доступу до мережі Internet/Batyevka. Net
Абонент), разом іменуються «Сторони», а кожна окремо «Сторона» уклали цей Договір про надання послуг підключення та доступу до мережі...
ДОГОВІР про надання телекомунікаційних послуг на умовах публічної оферти
Цивільного кодексу України та фізична особа, яка у відповідності до п. 2 ст. 642 Цивільного кодексу України ), у випадку прийняття...
ДОГОВІР про надання телекомунікаційних послуг на умовах публічної оферти
Цивільного кодексу України та фізична особа, яка у відповідності до п. 2 ст. 642 Цивільного кодексу України ), у випадку прийняття...
ДОГОВІР про надання телекомунікаційних послуг на умовах публічної оферти
Цивільного кодексу України та фізична особа, яка у відповідності до п. 2 ст. 642 Цивільного кодексу України ), у випадку прийняття...
ДОГОВІР про надання стоматологічних послуг

Договір № Про надання послуг по прибиранню

ДОГОВІР про надання послуг (загальний)

Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка