Хмельницька область, м. Шепетівка, вул. Островського, 4 оголошує про проведення земельного аукціону з продажу права оренди на земельні ділянки


Скачати 93.62 Kb.
Назва Хмельницька область, м. Шепетівка, вул. Островського, 4 оголошує про проведення земельного аукціону з продажу права оренди на земельні ділянки
Дата 01.11.2013
Розмір 93.62 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
Шепетівська міська рада (Хмельницька область, м. Шепетівка, вул. Островського, 4) оголошує про проведення земельного аукціону з продажу права оренди на земельні ділянки:
Лот № 1 Земельна ділянка площею 800 кв.м, цільове призначення: для будівництва та обслуговування складу-магазину (земельна ділянка знаходиться в середній зоні міста), кадастровий номер земельної ділянки 6810700000:01:009:0399. Місце розташування: Хмельницька обл., м. Шепетівка, вул. Судилківська, 179а. Умови аукціону: передача в користування земельної ділянки на умовах оренди, пропонований строк оренди земельної ділянки – 3 (три) роки. Стартова ціна лоту становить 5450,93 грн. Розмір гарантійного внеску – 272,55 грн. Розмір реєстраційного внеску – 609,00 грн.

Лот № 2 Земельна ділянка площею 700 кв.м, цільове призначення: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (земельна ділянка знаходиться в середній зоні міста), кадастровий номер земельної ділянки 6810700000:01:009:0398. Місце розташування: Хмельницька обл., м. Шепетівка, вул. Судилківська, 77б. Умови аукціону: передача в користування земельної ділянки на умовах оренди, пропонований строк оренди земельної ділянки – 3 (три) роки. Стартова ціна лоту становить 4232,45 грн. Розмір гарантійного внеску – 211,62 грн. Розмір реєстраційного внеску – 609,00 грн.

Лот № 3 Земельна ділянка площею 80 кв.м, цільове призначення: для обслуговування магазину (земельна ділянка знаходиться в центральній зоні міста), кадастровий номер земельної ділянки 6810700000:01:005:0673. Місце розташування: Хмельницька обл., м. Шепетівка, вул. Українська, 104б. Умови аукціону: передача в користування земельної ділянки на умовах оренди, пропонований строк оренди земельної ділянки – 10 (десять) років. Стартова ціна лоту становить 2789,76 грн. Розмір гарантійного внеску – 139,49 грн. Розмір реєстраційного внеску – 609,00 грн. Виконавець аукціону: ЗАЦ «Карат» м. Хмельницький, вул. Пушкіна, 9, оф. 2. Аукціон відбудеться 10.09.2013 року, об 11.00, за адресою: Хмельницька область, м Шепетівка, вул. Островського, 4 (Шепетівська міська рада, мала зала засідань). Для участі в аукціоні бажаючі сплачують реєстраційний внесок в розмірі 609,00 грн. на р/р 26008000175576 в ПАТ «ФІДОКОМБАНК», МФО 380009, ЗАЦ «Карат», ЄДРПОУ 23832648 призначення платежу «оплата реєстраційного внеску за участь в земельному аукціоні», гарантійний внески у розмірі визначеному по кожному лоту вище сплачуються на розрахунковий рахунок р/р 26003198531700 в АТ «УКРСИББАНК» м. Харків, МФО 351005, ЗАЦ «Карат», ЄДРПОУ 23832648 призначення платежу: «сплата гарантійного внеску за участь в аукціоні». Заяви на участь в аукціоні приймаються за адресою: м. Хмельницький, вул. Пушкіна, 9, оф. 2 з понеділка по четвер з 10.00 год. до 15.00 год. Прийом заяв закінчується за п’ять робочих днів до проведення аукціону. Реєстрація учасників аукціону здійснюється в день його проведення з 10.00 год. до 10.40 год. Переможець аукціону через 10 днів після проведення аукціону, але не пізніше, ніж через 30 календарних днів, укладає з міською радою договір купівлі-продажу лота, після чого протягом 10 банківських днів проводить повний розрахунок за придбаний лот, забезпечує використання земельної ділянки за призначенням.

ДОГОВІР ОРЕНДИ ЗЕМЛІ

м. Шепетівка ___ _________ 2013 року

Шепетівська міська рада в особі міського голови Антонюка Сергія Андрійовича, діючого на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», іменований в подальшому “Орендодавець” з однієї сторони та_______________, який мешкає по вул. ___________ в м. ______ області, іменований в подальшому “Орендар”, з другої сторони, склали цей договір про нижченаведене.

ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

1.Орендодавець надає, а орендар приймає в строкове платне користування земельну ділянку ______, яка знаходиться в м. Шепетівка _____ Земельна ділянка надана на підставі _________________________________________________.

ОБ`ЄКТ ОРЕНДИ

2.В оренду передається земельна ділянка загальною площею ___

3.На земельній ділянці відсутні об’єкти нерухомого майна.

4. На земельній ділянці відсутні жилі приміщення.

5.Нормативна грошова оцінка земельної ділянки: __

6.Земельна ділянка, яка передається в оренду, перешкод не має.

7.Інші особливості об’єкта оренди, які можуть вплинути на орендні відносини, відсутні.

СТРОК ДІЇ ДОГОВОРУ

8.Договір укладений на ____ роки (до _______ р.). Після закінчення строку договору орендар має переважне право поновлення його на новий строк. У цьому разі орендар повинен не пізніше, ніж за місяць до закінчення строку дії договору, повідомити письмово орендодавця про намір продовжити його дію.

ОРЕНДНА ПЛАТА

9.Орендна плата вноситься орендарем у грошовій формі і становить: __________ грн. в рік

10.Обчислення розміру орендної плати за земельні ділянки державної або комунальної власності здійснюється з урахуванням їх цільового призначення та коефіцієнтів індексації, визначених законодавством, за затвердженими Кабінетом Міністрів України формами, що заповнюються під час укладання або зміни умов договору оренди чи продовження його дії.

11.Орендна плата вноситься щомісячно протягом 30-ти календарних днів наступних за останнім календарним днем звітного місяця.

12. Розмір орендної плати переглядається на вимогу однієї із сторін у разі:

  • зміни умов господарювання, передбачених договором;

  • зміни розмірів земельного податку, ставок орендної плати, підвищення цін, тарифів, зміни коефіцієнтів індексації, визначених законодавством;

  • погіршення стану орендованої земельної ділянки не з вини орендаря, що підтверджено документами;

  • в інших випадках, передбачених законом.

13.У разі не внесення орендної плати у строки, визначені цим договором, справляється пеня на суму податкового боргу (включаючи суму штрафних санкцій за їх наявності із розрахунку 120% річних облікової ставки Національного банку України, діючої на день його (його частини) погашення, залежно від того, яка з величин таких ставок є більшою, за кожний календарний день прострочення у його сплаті) та штрафні санкції за несвоєчасну сплату узгоджених сум податкового зобов’язання.

УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ

14.Земельна ділянка передається в оренду для обслуговування магазину.

15.Цільове призначення земельної ділянки: комерційна діяльність.

16.Умови збереження стану об’єкта оренди: не допускати погіршення стану.

УМОВИ І СТРОКИ ПЕРЕДАЧІ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ В ОРЕНДУ

17.Передача земельної ділянки в оренду здійснюється без розроблення проекту її відведення.

18.Інші умови передачі земельної ділянки в оренду відсутні.

19.Передача земельної ділянки орендарю здійснюється у 5-денний термін після державної реєстрації цього договору за актом її приймання – передачі.

УМОВИ ПОВЕРНЕННЯ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ

20.Після припинення дії договору орендар повертає орендодавцеві земельну ділянку у стані, не гіршому порівняно з тим, у якому він одержав її в оренду.

Орендодавець у разі погіршення корисних властивостей орендованої земельної ділянки, пов’язаних із зміною її стану, має право на відшкодування збитків у розмірі, визначеному сторонами. Якщо сторонами не досягнуто згоди про розмір відшкодування збитків, спір розв’язується у судовому порядку.

21.Здійснені орендарем без згоди орендодавця витрати на поліпшення орендованої земельної ділянки, які неможливо відокремити без заподіяння шкоди цій ділянці, не підлягають відшкодуванню.

22.Поліпшення стану земельної ділянки, проведені орендарем за письмовою згодою з орендодавцем землі, підлягають відшкодуванню. Умови, обсяги і строки відшкодування орендарю витрат за проведені ним поліпшення стану земельної ділянки визначаються окремою угодою сторін.

23.Орендар має право на відшкодування збитків, заподіяних унаслідок невиконання орендодавцем зобов’язань, передбачених цим договором.

Збитками вважаються:

  • фактичні втрати, яких орендар зазнав у зв’язку з невиконанням або неналежним виконанням умов договору орендодавцем, а також витрати, які орендар здійснив або повинен здійснити для відновлення свого порушеного права;

  • доходи, які орендар міг би реально отримати в разі належного виконання орендодавцем умов договору.

24.Розмір фактичних витрат орендаря визначається на підставі документально підтверджених даних.

ОБМЕЖЕННЯ (ОБТЯЖЕННЯ) ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ

ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ

25.На орендовану земельну ділянку обмеження та інші права третіх осіб не встановлено.

26.Передача в оренду земельної ділянки не є підставою для припинення або зміни обмежень (обтяжень) та інших прав орендаря та орендодавця на цю ділянку.

ІНШІ ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН

27.Права орендодавця:

  • Виступати з ініціативою щодо внесення змін та доповнень до договору оренди, або його розірвання в випадку погіршення стану орендованої земельної ділянки внаслідок недбалого використання, або невиконання умов договору.

  • Вимагати від орендаря:

  • використання земельної ділянки за цільовим призначенням згідно з договором оренди;

  • додержання екологічної безпеки землекористування та збереження родючості ґрунтів, державних стандартів, проектних рішень, місцевих правил забудови;

  • своєчасне внесення орендної плати.

28.Обов’язки орендодавця:

  • Після державної реєстрації цього договору не пізніше 5 календарних днів передати у користування орендареві земельну ділянку.

  • Не вчиняти дій, що перешкоджали б орендареві користуватися орендованою земельною ділянкою.

29.Права орендаря:

  • Самостійно визначати напрямок своєї господарської діяльності відповідно до призначення земельної ділянки та умов договору.

  • Споруджувати жилі будинки виробничі та інші будівлі і споруди та закладати багаторічні насадження тільки за згодою Шепетівської міської ради.

  • Поновлювати договір оренди землі після закінчення строку його дії, приступати до використання земельної ділянки після державної реєстрації цього договору.

30. Обов’язки орендаря:

  • Забезпечувати використання землі за цільовим призначенням.

  • Дотримуватись вимог законодавства про охорону довкілля.

  • Не порушувати прав власників суміжних земельних ділянок та землекористувачів.

  • Дотримуватись правил добросусідства та обмежень, пов’язаних з встановленням земельних сервітутів та охоронних зон.

  • Своєчасно і в повному обсязі вносити орендну плату.

  • Орендар не несе відповідальності за зобов’язаннями орендодавця.

  • У п’ятиденний строк після державної реєстрації договору оренди земельної ділянки державної або комунальної власності надати копію договору відповідному органу податкової служби.

31.Ризик випадкового знищення або пошкодження об’єкта оренди чи його частини несе орендар.

ЗМІНА УМОВ ДОГОВОРУ І ПРИПИНЕННЯ ЙОГО ДІЇ

32.Зміна умов договору здійснюється у письмовій формі за взаємною згодою сторін.

У разі недосягнення згоди щодо зміни умов договору спір розв’язується у судовому порядку.

33.Дія договору припиняється у разі:

  • закінчення строку, на який його було укладено;

  • придбання орендарем земельної ділянки у власність;

  • викупу земельної ділянки для суспільних потреб або примусового відчуження земельної ділянки з мотивів суспільної необхідності в порядку, встановленому законом;

  • набуття права власності на житловий будинок, будівлю або споруду, що розташовані на орендованій іншою особою земельній ділянці;

  • смерті орендаря, засудження його до позбавлення волі та відмови осіб, зазначених у статті 7 Закону України «Про оренду землі», від виконання укладеного договору

Договір припиняється також в інших випадках, передбачених законом.

34.Дія договору припиняється:шляхом його розірвання за:

  • взаємною згодою сторін;

  • рішенням суду на вимогу однієї із сторін у наслідок невиконання другою стороною обов’язків, передбачених договором, та внаслідок випадкового знищення, пошкодження орендованої земельної ділянки, яке істотно перешкоджає її використанню, а також з інших підстав, визначених законодавством.

35.Розірвання договору оренди землі в односторонньому порядку допускається в разі несплати орендарем орендної плати протягом 6 місяців підряд.

36.Перехід права власності на орендовану земельну ділянку до другої особи, а також реорганізація юридичної особи - орендаря є підставою для зміни умов або розірвання договору.

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ЗА НЕВИКОНАННЯ АБО

НЕНАЛЕЖНЕ ВИКОНАННЯ ДОГОВОРУ

37.За невиконання або неналежне виконання договору сторони несуть відповідальність відповідно до законодавства та цього договору.

38.Сторона, яка порушила зобов’язання, звільняється від відповідальності, якщо вона доведе, що це порушення сталося не з її вини.

УМОВИ ПЕРЕДАЧІ В ЗАСТАВУ ТА ВНЕСЕННЯ ДО СТАТУТНОГО ФОНДУ ПРАВА ОРЕНДИ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ

39.Забороняється відчужувати та передавати в заставу право на оренду земельної ділянки.

ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

40.Цей договір набирає чинності після підписання сторонами та його державної реєстрації.

Цей договір укладено у трьох примірниках, що мають однакову юридичну силу, один з яких знаходиться в орендодавця, другий – в орендаря, третій – в органі, який провів його державну реєстрацію.

Протягом 10 днів з дня підписання договору орендар зобов’язаний подати у орган, який проводить державну реєстрацію договору оренди земельної ділянки необхідний пакет документів для його державної реєстрації.

Невід’ємною частиною договору є:

  • кадастровий план земельної ділянки з відображенням обмежень,(обтяжень) у її використанні та встановлених земельних сервітутів;

  • акт визначення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості);

  • акт приймання-передачі об’єкта оренди;

  • розрахунок розміру орендної плати;

  • витяг з технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

РЕКВІЗИТИ СТОРІН

Орендодавець:

Шепетівська міська рада

вул. Островського, 4 ,

м. Шепетівка,

р/р 354150013678

МФО 815013

ГУДК у Хмельницькій області

ЄДРПОУ 34175421

Орендар:


Міський голова Орендар

_____________С. А. Антонюк _____________

М.П. М.П.

Для отримання більш детальної інформації звертатися за адресою: м. Хмельницький, вул. Пушкіна, 9, оф. 2, директор ЗАЦ «Карат» Антонюк Вячеслав Вікторович, тел. (0382) 65-25-32.

Схожі:

Тимчасовий порядок продажу земельних ділянок або права оренди на них в м. Синельниковому
Відповідно до Земельного кодексу України, до законодавчого врегулювання питань продажу вільних земельних ділянок на конкурсних засадах...
Земельні ділянки, надані юридичним та фізичним особам для використання...
За земельні ділянки, передані для розміщення, експлуатації та обслуговування складських приміщень та майданчиків для зберігання продукції...
Про внесення змін до рішення міської ради від 10. 02. 2012 №301-18/УІ...
України «Про місцеве самоврядування в Україні»,Земельним кодексом України, Законами України «Про землеустрій», «Про державну експертизу...
ПОПЕРЕДНІЙ ДОГОВІР оренди земельної ділянки
Дніпропетровська область, м. Синельникове, вул. 40 років Жовтня,14, в особі міського голови Зражевського Дмитра Івановича, діючого...
Згідно Земельного Кодексу України продаж земельних ділянок державної...
«Про внесення змін до рішення міської ради від 10. 02. 2012 №301-18/УІ «Про Тимчасовий прядок продажу земельних ділянок несільськогосподарського...
ПОРЯДОК встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки,...
Ної власності міської ради /Вісіч/, юридичному відділу міської ради /Зімодро/ при укладанні та поновленні (продовжені) договорів...
Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні»
Рішення про розірвання договору оренди земельної ділянки або припинення права постійного користування земельною ділянкою
М. Ф. Лесів Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування
Камінського В. В. 10. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів...
Положення про врегулювання земельних відносин до моменту укладання...
Конституції України, Земельного кодексу України, Цивільного кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,...
Положення про врегулювання земельних відносин до моменту укладання...
Положення розроблено відповідно до Конституції України, Земельного кодексу України, Цивільного кодексу України, Закону України «Про...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка