НАКАЗ


Скачати 41.94 Kb.
Назва НАКАЗ
Дата 26.08.2013
Розмір 41.94 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи




ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ДЕПАРТАМЕНТ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я



НАКАЗ
28.01.2013 м. Хмельницький № 27-о

Зареєстровано Головним управлінням

юстиції у Хмельницькій області

„07” лютого 2013 року № 9/1843

Про затвердження Положення про

заохочувальні відзнаки Департаменту

охорони здоров’я Хмельницької

обласної державної адміністрації


Відповідно до пункту 4.69 Положення про Департамент охорони здоров’я Хмельницької обласної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 24 грудня 2012 року № 401/2012-р,
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Положення про заохочувальні відзнаки Департаменту охорони здоров’я Хмельницької обласної державної адміністрації, що додається.
2. Цей наказ набуває чинності через 10 днів з дати його державної реєстрації у Головному управлінні юстиції у Хмельницькій області, але не раніше дня його оприлюднення.
3. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Директор Департаменту Н.В. Свестун

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Департаменту охорони

здоров’я облдержадміністрації

28.01.2013 року № 27-о
Зареєстровано Головним управлінням

юстиції у Хмельницькій області

„07” лютого 2013 року № 9/1843

Положення

про заохочувальні відзнаки Департаменту охорони здоров’я Хмельницької обласної державної адміністрації
І. Загальні положення
1.1. Заохочувальними відзнаками Департаменту охорони здоров’я Хмельницької обласної державної адміністрації є Подяка Департаменту охорони здоров′я Хмельницької обласної державної адміністрації (далі – Подяка) та Почесна грамота Департаменту охорони здоров′я Хмельницької обласної державної адміністрації (далі – Почесна грамота).
1.2. Заохочувальні відзнаки Департаменту охорони здоров’я Хмельницької обласної державної адміністрації встановлюються для відзначення працівників (трудових колективів) за сумлінну працю, особисту професійну майстерність, творчу ініціативу, визначні успіхи та вагомий внесок у розвиток системи охорони здоров′я Хмельницької області, підготовку медичних кадрів, впровадження сучасних методів діагностики і лікування, інші здобутки у справі охорони здоров′я, санітарного та епідемічного благополуччя населення, а також з нагоди загальнодержавних свят, галузевих професійних свят, ювілейних дат працівників, підприємств, установ, організацій.
1.3. Подякою або Почесною грамотою нагороджуються працівники (трудові колективи) закладів (підприємств, установ, організацій) охорони здоров′я, а також інші особи, які зробили вагомий внесок у розвиток системи охорони здоров′я Хмельницької області.
1.4. Особи, нагороджені Почесною грамотою або Подякою можуть бути представлені до нагородження повторно не раніше, ніж через три роки після останнього нагородження, за винятком працівників, які досягли пенсійного віку, у тому числі граничного віку перебування на державній службі, та виходять на пенсію.
1.5. Нагородженим Почесною грамотою працівникам виплачується премія (одноразова винагорода) у розмірі одного посадового окладу в межах коштів, передбачених у кошторисі на оплату праці.
ІІ. Порядок представлення до нагородження Подякою

або Почесною грамотою
2.1. Подання про нагородження Подякою або Почесною грамотою працівників вноситься на ім′я Директора Департаменту охорони здоров′я Хмельницької обласної державної адміністрації керівниками закладів охорони здоров′я, де працює особа, що представлена до нагородження.

Кандидати для нагородження можуть висуватись керівниками структурних підрозділів Департаменту охорони здоров′я Хмельницької обласної державної адміністрації, головними штатними та позаштатними спеціалістами Департаменту охорони здоров′я Хмельницької обласної державної адміністрації відповідного профілю, іншими державними органами, підприємствами, установами, організаціями, громадськими організаціями за погодженням з керівником закладу, де працює особа, яка пропонується для нагородження.
2.2. У поданні зазначаються конкретні заслуги, що стали підставою для порушення клопотання про нагородження. До подання додається характеристика працівника.
2.3. Використання та обробка персональних даних осіб, що одержані з метою виконання цього Порядку, здійснюється з дотриманням вимог Закону України «Про захист персональних даних».
2.4. Клопотання про нагородження перевіряються кадровою службою Департаменту охорони здоров′я Хмельницької обласної державної адміністрації на відповідність зазначених у поданні підстав для нагородження вимогам цього Положення та розглядаються Директором Депратаменту охорони здоров′я Хмельницької обласної державної адміністрації.
2.5. Про нагородження заохочувальною відзнакою Департаменту охорони здоров’я Хмельницької обласної державної адміністрації видається наказ.
ІІІ. Порядок вручення Подяки або Почесної грамоти
3.1. Вручення Подяки або Почесної грамоти проводиться в урочистій обстановці Директором Департаменту охорони здоров’я Хмельницької обласної державної адміністрації або за його дорученням – представником Департаменту охорони здоров’я Хмельницької обласної державної адміністрації.

3.2. Облік нагороджених осіб Подякою та Почесною грамотою забезпечує кадрова служба Департаменту Хмельницької обласної державної адміністрації.
3.3. Записи в трудовій книжці нагородженого здійснюються відповідно до Інструкції про порядок ведення трудових книжок працівників, затвердженої наказом Міністерства праці України, Міністерства юстиції України, Міністерства соціального захисту населення України від 29 липня 1993 року № 58, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 17 серпня 1993 року за № 110.

Начальник відділу післядипломної

освіти та кадрової роботи Н.Є. Ткачук


Схожі:

РОЗКЛАДЗАНЯТ Ь
Наказ ГУ МНС №200 від 14. 06. 06р. „ Про затвердження Положення про мобільну оперативну групу ГУ МНС України в Миколаївській області...
РОЗКЛАДЗАНЯТ Ь
Наказ ГУ МНС №200 від 14. 06. 06р. „ Про затвердження Положення про мобільну оперативну групу ГУ МНС України в Миколаївській області...
С.І. Черніков майор вн служби
ЛІТЕРАТУРА: “БСПО”, “Довідник керівника гасіння пожежі” 1987р. П. П. Клюс, “Пожежна тактика” К. Ф. Кімстач, наказ МВС України №657...
Гасіння пожеж у навчальних закладах
ЛІТЕРАТУРА: “Тимчасовий статут дій у НС”, “Довідник керівника гасіння пожежі” 1987р. П. П. Клюс, “Пожежна тактика” К. Ф. Кімстач,...
Закону України «Про ліцензування певних видів господарської діяльності»
Наказ МОЗ України від 11. 07. 2012 р. №515''Наказ МОЗ України від 28. 02. 2012 р. №134'' '
НАКАЗ

Наказ Міністерства фінансів України

Наказ Міністерства фінансів України

Наказ Міністерства аграрної політики України

ФОРМА №9 мед ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ МНС

Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка