ДОГОВІР №      /     Ц про надання телекомунікаційних послуг


Скачати 95.72 Kb.
Назва ДОГОВІР №      /     Ц про надання телекомунікаційних послуг
Дата 13.08.2013
Розмір 95.72 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи



ДОГОВІР №      /     Ц

про надання телекомунікаційних послуг
м. Київ „     ”       2005 р.
Акціонерне товариство закритого типу „Інтер-Телеком”, в особі Комерційного директора Бондарева В.О., який діє на підставі довіреності № 48/1 від „30” січня 2004 року, що іменується далі Виконавець, з однієї сторони, та      , в особі      , яка діє на підставі      , що іменується далі Замовник, з іншої сторони, що при спільному згадуванні можуть іменуватись Сторони і кожен окремо Сторона, уклали Договір про наступне:
1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

Виконавець надає Замовнику послуги зв’язку, в тому числі послуги телематичних служб, передачі даних, доступ до глобальної мережі Інтернет (далі - Послуги), а Замовник приймає надані Виконавцем Послуги і оплачує їх, як визначено в цьому Договорі.

Послуги, які надаються Виконавцем Замовнику за цим Договором, їх зміст, а також особливі умови надання цих Послуг визначаються в Додаткових угодах до цього Договору, які є невід’ємними частинами цього Договору. На кожну окрему Послугу оформлюється окрема Додаткова угода. Перша Додаткова угода позначається цифрою 1, інші Додаткові угоди цифрами 2, 3 і так далі в порядку зростання.
2. ПОРЯДОК НАДАННЯ ПОСЛУГ

2.1. Порядок надання конкретних Послуг Виконавцем Замовнику визначається Додатковими угодами до цього Договору.
3. ПРАВА СТОРІН

3.1. Виконавець має право:

3.1.1. Вимагати своєчасної оплати Замовником Послуг;

3.1.2. Покращувати умови надання Послуг, а саме: знижувати тарифи на Послуги та/або збільшувати об’єми включеного в абонентську плату трафіка та/або підвищувати швидкості доступу без попереднього узгодження з Замовником. Про таке покращення умов надання Послуг Виконавець інформує Замовника через оприлюднення на сайті Виконавця.

3.1.3. Вимагати від Замовника використовувати лише таке кінцеве обладнання, яке має документ про підтвердження відповідності, виданий органом з сертифікації обладнання зв’язку, акредитованим в системі УкрСЕПРО.

3.1.4. В випадку виникнення заборгованості Замовника хоча б по одній із Послуг, Виконавець має право припинити надання всіх Послуг Замовнику.

3.1.5. Вимагати відшкодування збитків, які виникли в зв’язку з порушенням Замовником цього Договору.

3.1.6. Припинити надання Послуг в випадку використання Замовником Послуг в цілях, заборонених чинним законодавством України.
3.2. Замовник має право:

3.2.1.Вимагати дотримання Виконавцем умов, передбачених цим Договором та Додатковими угодами до нього, а також нормативними документами, що діють на території України.

3.2.2. Отримувати від Виконавця інформацію про списані кошти, а також об’єм та вартість наданих послуг безкоштовно в деталізації, яка наведена в Особистому кабінеті Замовника. Більш детальна інформація надається Замовнику за окрему плату, згідно діючих тарифів Виконавця.

3.2.3. Вимагати тимчасового припинення надання Послуг на підставі власної письмової заяви Замовника, що має бути отримана Виконавцем за 3 робочих дні до запланованої дати припинення Послуг. Таке заплановане припинення Послуг не може тривати довше, ніж чотири тижні на рік та менше, ніж сім днів протягом одного разу.

3.2.4. Вимагати відшкодування збитків, які виникли в зв’язку з порушенням Виконавцем цього Договору відповідно до Закону України „Про телекомунікації”.

4. ОБОВ`ЯЗКИ СТОРІН

4.1. Виконавець зобов`язується:

4.1.1. Надати Замовнику Послуги в порядку та на умовах, передбачених Додатковими угодами до цього Договору.

4.1.2. Інформувати Замовника про виконання робіт, пов’язаних з підключенням або наданням Послуг.

4.1.3. В випадку припинення надання Послуг попередити Замовника про припинення надання Послуг за 7 робочих днів до запланованої дати такого припинення, крім випадків несвоєчасної оплати Замовником Послуг.

4.1.4. У випадку розірвання Договору попередити Замовника про розірвання Договору за 20 календарних днів до запланованої дати такого розірвання.

4.1.5. Виконавець зобов’язаний в випадку зміни тарифів або умов надання Послуги, які не підпадають під дію п.3.1.2. цього Договору, попередити про такі зміни Замовника не пізніше ніж за 7 календарних днів до введення нових тарифів.

4.1.6. Вести облік та тарифікацію телекомунікаційних послуг, що надаються Замовникові.

4.1.7. Надавати послуги відповідно до умов затверджених тарифів підприємства або встановлювати договірну ціну за домовленістю з Замовником. Договірна ціна на послуги скріплюється підписами сторін.
4.2. Замовник зобов'язується:

4.2.1. Своєчасно здійснювати оплату Послуг.

4.2.2. Не використовувати жодну з Послуг в цілях, заборонених чинним законодавством України.

4.2.3. Не допускати дій, що можуть створювати загрозу для безпеки експлуатації мереж телекомунікацій, підтримки цілісності та взаємодії мереж телекомунікацій, ускладнювати чи унеможливлювати надання послуг іншим споживачам

4.2.4. Без погодження з Виконавцем не передавати Послуги в користування іншим юридичним чи фізичним особам та не використовувати їх для надання третім особам будь-яких послуг: телефонного зв’язку, передачі даних, IP-телефонії, Інтернет, тощо.
5. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

5.1. Виконавець несе відповідальність за цілодобове надання Послуг, передбачених Додатковими угодами до цього Договору.

5.2. Виконавець не відповідає за зміст, якість і достовірність інформації яку отримує і передає Замовник з використанням Послуг, що надаються Виконавцем згідно цього Договору.

5.3. Замовник самостійно відповідає за зміст, достовірність та правомірність розповсюдження інформації, яку передає він або його абоненти, під його мережевими реквізитами, з використанням Послуг Виконавця, та за відпрацювання претензій третіх осіб. Виконавець не несе відповідальності перед третіми особами за дії Замовника.

5.4. Замовник самостійно відповідає за шкоду, заподіяну з використанням Послуг Виконавця, особі або майну громадян, юридичних осіб, держави або моральності населення.

5.5. В разі несвоєчасної оплати Послуг, наданих Виконавцем, Замовник сплачує пеню в розмірі облікової ставки НБУ від суми заборгованості за кожну добу затримки.

5.6. Сторони вживають усі необхідні заходи для усунення пошкоджень та перерв зв’язку у межах своєї відповідальності відповідно до Схеми розподілу відповідальності щодо підтримання працездатності Послуг (Додаток до відповідної Додаткової угоди). Перерви у наданні Послуг або погіршення якості Послуг, які виникли з вини Виконавця, повинні бути усунуті, а належне надання Послуг поновлене, протягом доби з моменту отримання письмового повідомлення Замовника.

5.7. У випадку, коли Виконавцем не буде дотриманий зазначений в п. 5.6. строк, Замовник звільняється від сплати абонентської плати за кожну добу ненадання Послуг. У разі непоновлення належного надання Послуг протягом п'яти діб з моменту отримання Виконавцем письмового повідомлення Замовника Виконавець сплачує Замовнику штраф у розмірі 25 (двадцять п’ять) відсотків добової абонентської плати за кожну добу перевищення цього терміну (5 діб), але не більше ніж за три місяці.
6. УМОВИ ТА ПОРЯДОК РОЗРАХУНКІВ

6.1. Розрахунок вартості Послуг здійснюється щомісячно на підставі діючих тарифів Виконавця, визначених окремо на кожну послугу, і вказаних в Додаткових угодах до цього Договору.

6.2. Замовник проводить оплату за Послуги щомісяця в порядку, визначеному Додатковими угодами до цього Договору. Вартість Послуг включає в себе ПДВ.

6.3. Сторони домовились, що вартість наданих Замовнику Послуг та кошти, що будуть надходити від Замовника на оплату Послуг, Виконавець буде обліковувати на одному зведеному (консолідованому) рахунку. В випадку виникнення заборгованості по оплаті однієї із Послуг Виконавець може без згоди Замовника кошти, отримані в оплату за іншу Послугу, направити на погашення наявної заборгованості.

6.4. Виконавець формує та зберігає дані по кожній послузі, що надається Замовнику. У випадку, якщо Замовник не погоджується зі змістом наявних даних по наданим Послугам, він може опротестувати такі дані на протязі 3-х робочих днів місяця, наступного за розрахунковим, шляхом надіслання письмової претензії. Претензія Замовника розглядається Виконавцем протягом 3 робочих днів. В випадку визнання претензії Замовника обґрунтованою, Виконавець здійснює корегування списаної суми. У випадку виникнення переплати, такі кошти Замовника будуть враховані в подальших розрахунках.

6.5. Якщо на протязі 3 робочих днів місяця, наступного за розрахунковим, Замовником не буде заявлено претензії щодо наданих Послуг, то списання коштів з рахунку Замовника вважається погодженим.
7. СТРОК ДІЇ ДОГОВОРУ

7.1. Цей Договір набирає чинності з дня підписання і діє протягом року з моменту набрання чинності.

7.2. Якщо одна із Сторін не заявить письмово про розрив Договору за 20 днів до закінчення строку його дії, то Договір вважається продовженим на наступний рік на цих же умовах.

7.3. Сторони зберігають за собою право розірвати цей Договір, повідомивши про це іншу Сторону письмово не пізніше ніж за 20 календарних днів до дати розірвання Договору.

7.4. Припинення надання Послуг та розірвання Договору не звільняє Замовника від оплати суми заборгованості станом на день припинення Послуги / розірвання Договору.


8. ФОРС-МАЖОРНІ ОБСТАВИНИ

8.1. Сторони не несуть відповідальності за будь-які затримки або повне чи часткове невиконання своїх обов'язків за даним Договором, а також за понесені внаслідок цього збитки та шкоду, якщо таке невиконання (збитки, шкода) відбулося внаслідок дії форс-мажорних обставин.

8.2. Під форс-мажорними обставинами розуміються обставини непереборної сили: війна, страйк, повінь, землетрус, пожежа, екстремальні погодні умови та інші стихійні лиха, аварії, а також прийняття нових або зміна діючих законів та/або підзаконних актів, що мають обов'язкову силу хоча б для однієї із Сторін і стосуються предмету Договору, та виникли після підписання даного Договору.

8.3. Сторона, для якої виникла неможливість виконання обов'язків за Договором, повинна негайно в усній та, протягом 4 (чотирьох) діб з моменту виникнення вищевказаних обставин, в письмовій (завірена телеграма, рекомендований лист і т. і.) формі повідомити іншу Сторону про виникнення та можливу дату усунення вищевказаних обставин. Доказом наявності форс-мажорних обставин та їх тривалості є довідки, що видані Торгово-промисловою палатою України.

8.4. Неповідомлення або несвоєчасне повідомлення позбавляє відповідну Сторону права посилатися на вищевказані обставини, як на підставу для звільнення від виконання вищенаведених обов'язків.

8.5. Виникнення вищевказаних обставин не є підставою для відмови Сторони від сплати вже наданих Послуг.

8.6. Якщо форс-мажор продовжується більше трьох місяців, то будь-яка Сторона має право достроково розірвати даний Договір у порядку, передбаченому розділом 7 даного Договору.

9. ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

9.1. Всі спірні питання та розбіжності, які виникають між Сторонами з цього Договору або в зв’язку з ним, вирішуються шляхом переговорів. У випадку, коли Сторони не дійдуть згоди, справа підлягає передачі на розгляд та вирішення суду за підвідомчістю спорів.

10. ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

10.1. Цей Договір складений у двох примірниках, по одному для кожної із Сторін, які мають однакову юридичну силу. Додаткові угоди, підписані Сторонами, є невід’ємними частинами цього Договору.

10.2. Всі зміни і доповнення до цього Договору дійсні лише в тому випадку, якщо вони вчинені у письмовій формі та підписані обома Сторонами, якщо інше не передбачено умовами цього Договору (з усіма доповненнями та додатками до нього).

10.3. Після підписання цього Договору всі попередні домовленості, що суперечать його положенням, втрачають чинність.

10.4. Договір не втрачає чинності в разі зміни реквізитів Сторін, їх установчих документів, а також зміни власника, організаційно-правової форми тощо. Про зазначені зміни Сторони зобов’язані протягом 5 робочих днів повідомити одна одну.

10.5. Цим Договором передбачені загальні умови надання Послуг. Додатковими угодами до цього Договору будуть передбачені спеціальні умови надання конкретних послуг. В випадку, якщо Додатковими угодами до цього Договору, для конкретної послуги, будуть передбачені інші умови ніж самим Договором, то для цієї конкретної послуги діють спеціальні умови, передбачені відповідною Додатковою угодою.

10.6. Виконавець за цим Договором має статус платника податку на прибуток підприємств на загальних підставах згідно Закону України „Про оподаткування прибутку підприємств” в редакції Закону України № 283/97-ВР від 22.05.1997р. зі змінами і доповненнями.

10.7. Замовник за цим Договором має статус платника податку на прибуток підприємств на загальних підставах згідно Закону України „Про оподаткуванні прибутку підприємств” в редакції Закону України № 283/97-ВР від 22.05.1997р. зі змінами і доповненнями.
11.ЮРИДИЧНІ АДРЕСИ, ПОШТОВІ ТА ПЛАТІЖНІ РЕКВІЗИТИ, ПІДПИСИ СТОРІН


ВИКОНАВЕЦЬ:
Акціонерне товариство закритого типу

“Інтер-Телеком”

ЗАМОВНИК:
     

юридична адреса:

01004 м. Київ, вул. Рогнідинська, 4 літера”А”

поштова адреса:

01034 м. Київ, вул. Лисенка, 8 літера”А”

тел.: 244 4142, 234 1212; факс: 246 5600

юридична адреса:

     

поштова адреса:

     

тел.:       факс:      

р/р 26008014302 в АБ "ЕКСПРЕС-БАНК", м. Київ

МФО 322959

р/р      

МФО      

Код ЄДРПОУ 22927111

Свідоцтво платника ПДВ № 37604464

ІПН 229271126559

Код ЄДРПОУ      

Свідоцтво платника ПДВ №      

ІПН      


________________

Бондарев В.О. /Комерційний директор/

м.п.


__________________

      /     /

м.п.


Документ склав:             р.









Схожі:

Публічний договір про надання телекомунікаційних послуг Приватне підприємство «ХОУМТЕЛЕКОМ»
Приватне підприємство «ХОУМТЕЛЕКОМ» (надалі ”Оператор”), включене у реєстр провайдерів та операторів телекомунікаційних послуг рішенням...
ДОГОВІР про надання телекомунікаційних послуг на умовах публічної оферти
Цивільного кодексу України та фізична особа, яка у відповідності до п. 2 ст. 642 Цивільного кодексу України ), у випадку прийняття...
ДОГОВІР про надання телекомунікаційних послуг на умовах публічної оферти
Цивільного кодексу України та фізична особа, яка у відповідності до п. 2 ст. 642 Цивільного кодексу України ), у випадку прийняття...
ДОГОВІР про надання телекомунікаційних послуг на умовах публічної оферти
Цивільного кодексу України та фізична особа, яка у відповідності до п. 2 ст. 642 Цивільного кодексу України ), у випадку прийняття...
ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР ПРО НАДАННЯ ІНТЕРНЕТ ПОСЛУГ
П. П. "Інтер Д. С.", надалі за текстом «Провайдер», опубліковує даний Договір про надання Інтернет послуг (далі по тексту «Договір»),...
ДОГОВІР ПРО НАДАННЯ АУДИТОРСЬКИХ ПОСЛУГ
...
ПРАВИЛА надання та отримання телекомунікаційних послуг Загальна частина
України “Про телекомунікації”, “Про телебачення і радіомовлення”, “Про радіочастотний ресурс України”, “Про захист прав споживачів”,...
ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР про надання послуг реєстрації, перереєстрації,...
Міністрів України від 11 квітня 2012 р. №295 (надалі – «Правила надання та отримання телекомунікаційних послуг»), іншими нормативними...
ПРО НАДАННЯ ЮРИДИЧНИХ ПОСЛУГ
Сторони", а кожна окремо "Сторона") уклали цей Договір про надання юридичних послуг (надалі іменується "Договір") про наступне
Автоматизована система обліку спожитих послуг (білінгова система)
Абонент), яка звернеться у встановленому порядку до підрозділу Оператора, можливість отримання телекомунікаційних послуг в межах...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка