Про демонтаж самовільно встановлених спеціальних конструкцій для розміщення зовнішньої реклами


Скачати 196.86 Kb.
Назва Про демонтаж самовільно встановлених спеціальних конструкцій для розміщення зовнішньої реклами
Дата 16.04.2013
Розмір 196.86 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
940 10 червня

Про демонтаж самовільно встановлених спеціальних конструкцій для розміщення зовнішньої реклами

Керуючись Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні” та „Про рекламу”, Постановою Кабінету Міністрів України „Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами” від 29.12.2003 р. № 2067, „Правилами розміщення зовнішньої реклами в місті Тернополі”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Комунальному підприємству «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради організувати проведення демонтажу спеціальних конструкцій, що встановлені самовільно згідно з додатком до цього рішення, шляхом залучення відповідних господарюючих суб’єктів.

2.Комунальному підприємству «Тернопільміськсвітло» на вимогу Комунального підприємства «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради провести відключення рекламних засобів від електричних мереж, згідно з додатком.

3.Комунальному підприємству «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради забезпечити зберігання демонтованих спеціальних конструкцій та оформити відповідними актами.

4.З метою забезпечення громадського порядку при виконанні робіт з демонтажу залучити МВ УМВС України в Тернопільській області.

5.Комунальному підприємству «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради профінансувати роботи наведені в цьому рішенні згідно договору та акту виконаних робіт, на підставі рішення одинадцятої сесії Тернопільської міської ради «Про затвердження статуту комунального підприємства «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради в новій редакції» від 21.08.2008 р. № 5/20/10.

6.Опублікувати дане рішення в газеті «Тернопіль Вечірній».

7.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин Дідича В.Є.
941 10 червня

Про надання в оренду цілісного майнового комплексу

Розглянувши протокол зборів трудового колективу філії “Ресторан “Україна” комунального підприємства “Еней” Тернопільської міської ради, клопотання товариства з обмеженою відповідальністю “Україна” Ресторан, керуючись Законом України “Про оренду державного та комунального майна” виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати в оренду товариству з обмеженою відповідальністю “Україна” Ресторан (ідентифікаційний код 37076599, юридична адреса: м. Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка,23) цілісний майновий комплекс філії “Ресторан “Україна” комунального підприємства “Еней” Тернопільської міської ради, бульвар Тараса Шевченка,23.

2.Департаменту економіки, підприємництва та управління комунальним майном укласти договір оренди з товариством з обмеженою відповідальністю “Україна” Ресторан згідно чинного законодавства України на термін десять років.

3.Зобов’язати орендаря питання перепланування та реконструкції приміщень погоджувати з управлінням містобудівного та архітектурного комплексу міської ради у встановленому порядку.

4.Комунальному підприємству “Земельно-кадастрове бюро” виготовити довідку про грошову оцінку земельної ділянки та довідку-розрахунку місячного розміру плати за землю, а орендарю провести оплату за їх виготовлення згідно виставлених рахунків.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань економіки Гринчишина П.С.
942 10 червня

Про затвердження протоколу конкурсної комісії та надання в оренду нежитлових приміщень

Керуючись Законами України “Про оренду державного та комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, "Про Державний бюджет України на 2010 рік” виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити протокол засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна комунальної власності від 07.06.2010 року №51 (додається).

2.Надати в оренду нежитлові приміщення комунальної власності суб’єктам підприємницької діяльності, фізичним особам згідно з додатком (додається).

3.Департаменту економіки, підприємництва та управління комунальним майном укласти договори оренди на приміщення, вказані в п.1 даного рішення.

4.Зобов’язати орендарів питання перепланування та реконструкції приміщень погоджувати з управлінням містобудівного та архітектурного комплексу у встановленому порядку.

5.Комунальному підприємству “Земельно-кадастрове бюро” в 10-ти денний термін з моменту прийняття рішення виготовити довідки про грошову оцінку земельної ділянки та довідки-розрахунку місячного розміру плати за землю суб’єктам господарської діяльності, вказаним в додатку до даного рішення, а орендарям провести оплату за їх виготовлення згідно виставлених рахунків.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань економіки Гринчишина П.С.
943 10 червня

Про використання коштів на спорудження пам’ятника Соломії Крушельницької

Розглянувши інформацію управління культури та туризму щодо поступлення коштів, які поступили від фізичних і юридичних осіб на спорудження пам’ятника Соломії Крушельницької , виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Управлінню культури та туризму перерахувати залишок коштів на рахунку «суми за дорученням» (КФК 110103) станом на 31.05.2010 року в сумі 12 192,94 грн. (дванадцять тисяч сто дев’яносто дві гривні, 94 коп.) в дохід міського бюджету КФК 50110000 «Цільові фонди, утворені органами місцевого самоврядування та місцевими органами виконавчої влади».

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань О.О.Марушія.
944 10 червня

Про внесення змін в п.1 рішення виконавчого комітету від 12.02.2010 р. №156 «Про оформлення права власності на будівлі та приміщення»

Враховуючи розпорядження міського голови від 24.02.2009 р. №78 «Про виготовлення інвентарних справ на об’єкти комунальної власності», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Тимчасовим положенням про порядок державної реєстрації прав власності на нерухоме майно», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Внести зміни в п.1 рішення виконавчого комітету від 12.02.2010 р. №156 «Про оформлення права власності на будівлі та приміщення» і замість слів «Оформити право власності за Тернопільською міською радою на приміщення павільйону «Барвінок» комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» загальною площею 56,0 кв.м за адресою вул. М.Вербицького,18» читати «Оформити право власності за Тернопільською міською радою на будівлю павільйону «Барвінок» комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» загальною площею 56,0 кв.м за адресою вул. М.Вербицького,18».
945 10 червня

Про надання в оренду нежитлового приміщення за адресою вул. Миру,6

Розглянувши клопотання Державного департаменту інтелектуальної власності, керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії з питань контролю за використанням комунального майна від 26.03.2010 р. №5.19, виконавчий комітет міської ради Вирішив:

1.Надати Державному департаменту інтелектуальної власності (ідентифікаційний код - 21716978, юридична адреса м. Київ, Солом’янський район, вул. Урицького, 45) нежитлове приміщення прибудови ІІ поверху комунальної установи Палац культури «Березіль» ім. Л.Курбаса загальною площею 26,6 кв.м., в т.ч. площа спільного користування 8,2 кв.м, що знаходиться за адресою м. Тернопіль, вул. Миру,6, площею земельної ділянки 40,78 кв.м, розміром річної орендної плати 1 гривня, під розташування представництва Державного департаменту інтелектуальної власності у м. Тернополі.

2.Зобов’язати орендаря: 2.1. Укласти договір оренди протягом 15 календарних днів з моменту прийняття рішення виконавчого комітету про надання в оренду майна. 2.2. Погоджувати з управлінням містобудування та архітектурного комплексу міської ради питання перепланування та реконструкції приміщень у встановленому порядку. 2.3. В 10-денний термін звернутися в КП „Земельно-кадастрове бюро” для отримання довідки про грошову оцінку земельної ділянки та довідки-розрахунку місячного розміру плати за землю.

3.Строк дії договору – 1 рік з подальшою пролонгацією, за умови виконання орендарем всіх обов’язків за договором оренди та відповідно до чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням рішенням покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань О.О.Марушія.
946 10 червня

Про надання дозволів неповнолітній дитині на укладання договорів купівлі-продажу та дарування частин квартир

947 10 червня

Про надання дозволу на укладання договору міни квартир

948 10 червня

Про надання дозволу на підписання договору дарування частини квартири на ім’я малолітніх дітей

949 10 червня

Про надання соціального статусу малолітній дитині та закріплення житлової площі

950 10 червня

Про встановлення піклування над неповнолітньою дитиною та її майном

951 10 червня

Про приватизацію жилих приміщень в гуртожитках

952 10 червня

Про оформлення права власності на квартири та гаражі в 78–квартирному житловому будинку з продмагазином, стоматкабінетом і стоянками для автомашин (ІІ черга будівництва) за адресою вул. М.Вербицького, 16

953 10 червня

Про оформлення права власності на гаражі

954 10 червня

Про оформлення права власності за товариством з обмеженою відповідальністю «Тернопільбуд»

955 10 червня

Про оформлення права власності на квартири, приміщення та криту стоянку для автомобілів в багатоквартирному житловому будинку з творчими майстернями, офісами, приміщеннями громадського призначення та критими стоянками для автомобілів за адресою вул. Полковника УПА Омельяна Польового,2б

956 10 червня

Про оформлення права власності на гаражі

957 10 червня

Про розгляд заяви щодо виведення квартири з житлового фонду міста
958 10 червня

Про підготовку міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2010-2011 років

З метою забезпечення надійної експлуатації міського господарства в осінньо-зимовий період 2010-2011 років, раціонального використання паливно-енергетичних ресурсів, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ :

1.Затвердити заходи по підготовці міського господарства до роботи в осінньо - зимовий період 2010-2011 років, згідно з додатком (додається).

2.Керівникам управлінь, відділів міської ради, підприємств та організацій встановити постійний контроль за виконанням заходів, забезпечити підготовку підпорядкованих об’єктів до роботи в осінньо-зимовий період.

3.Розглянути в третій декаді вересня 2010 року на засіданні виконавчого комітету стан готовності міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2010- 2011 років.

4.Відповідальність за виконання рішення покласти на заступників міського
голови по галузях.
959 10 червня

Про затвердження титульних списків об’єктів комплексної державної експертизи на 2010 рік З метою проведення оплати комплексної державної експертизи проектно-кошторисної документації, враховуючи рішення міської ради «Про бюджет міста Тернополя на 2010 рік» від 13.05.2010 р. №5/32/2, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити титульні списки об’єктів комплексної державної експертизи на 2010 рік на суму 107 041, 46 грн. (сто сім тисяч сорок одна грн. 46 коп.), згідно з додатками №1, №2, №3 (додаються).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка.
960 10 червня

Про погодження міської «Програми поводження з тваринами та регулювання чисельності безпритульних тварин у місті Тернополі на 2010-2014 роки»

З метою організації існуючої у місті Тернополі системи поводження з тваринами, згідно з Законом України «Про захист тварин від жорстокого поводження», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Погодити міську «Програму поводження з тваринами та регулювання чисельності безпритульних тварин у місті Тернополі на 2010-2014 роки» (додається).

2.Управлінню житлово-комунального господарства та екології міську «Програму поводження з тваринами та регулювання чисельності безпритульних тварин у місті Тернополі на 2010-2014 роки» винести на затвердження міської ради.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства, Марценюка М.Я.
961 10 червня

Про виділення коштів

У зв’язку з необхідністю впорядкування технічної документації на гуртожитки, які передаються або передані в комунальну власність міста, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні ”, Законом України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків», рішеннями міської ради від 07.06.07р. № 5/10/5 “ Про створення цільового фонду соціально-економічного розвитку міста Тернополя ” та від 30.04.09р. № 5/26/8 «Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 07.06.07 р. № 5/10/5 «Про створення цільового фонду соціально-економічного розвитку міста Тернополя», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити управлінню житлово-комунального господарства та екології виділити з цільового фонду міської ради 50000,00 грн. (П’ятдесят тисяч гривень 00 коп.) для оплати послуг по виготовленню технічної документації на гуртожитки, які передаються або передані у комунальну власність міста ( інвентарні справи, проекти відповідності та погодження їх з відповідними службами).

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Марценюка М.Я.
962 10 червня

Про розгляд звернення з питань зміни функціонального призначення за адресою вул. 15 Квітня, 6 прим.73

963 10 червня

Про розгляд звернення щодо прийняття в експлуатацію житлового будинку за адресою вул. С.Чарнецького, 26

964 10 червня

Про розгляд звернення щодо прийняття в експлуатацію будівництва за адресою вул. Назарія Яремчука, 45

965 10 червня

Про розгляд звернення щодо прийняття в експлуатацію індивідуального житлового будинку за адресою вул. Лісова, 4

966 10 червня

Про розгляд звернення з питань будівництва за адресою вул. Старий ринок, 1 кв.3

967 10 червня

Про розгляд звернення громадян міста з питань будівництва за адресою вул. Генерала І.Черняховського, 11

968 10 червня

Про розгляд звернення щодо прийняття в експлуатацію будівництва за адресою вул. Танцорова, 41

969 10 червня

Про розгляд звернення щодо прийняття в експлуатацію будівництва за адресою вул. Проектна, 10

970 10 червня

Про розгляд звернення з питань зміни функціонального призначення приміщень за адресою вул. Танцорова, 16

971 10 червня

Про розгляд звернення ДВНЗ « Тернопільський державний медичний університет імені І.Я.Горбачевського» з питань будівництва за адресою вул. Січових Стрільців, 8

Розглянувши звернення ДВНЗ «Тернопільський державний медичний університет імені І.Я.Горбачевського» з питань будівництва, керуючись Законами України «Про основи містобудування», «Про планування і забудову територій», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати державному вищому навчальному закладу «Тернопільський державний медичний університет імені І.Я.Горбачевського»(ід.код 02010830) містобудівні умови і обмеження на реконструкцію з надбудовою бібліотеки за адресою вул. Січових Стрільців, 8.

2.Зобов’язати ДВНЗ « Тернопільський державний медичний університет імені І.Я.Горбачевського»: 2.1. Проектну документацію на будівництво погодити в установленому порядку. 2.2. Приступити до будівельних робіт після отримання дозволу на виконання будівельних робіт.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин В.Є.Дідича.
972 10 червня

Про реєстрацію Тернопільського міського громадського формування по охороні громадського порядку «Бастіон- Тернопіль»

На підставі поданих документів та у відповідності до Закону України “Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону ”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Зареєструвати Тернопільське міське громадське формування по охороні громадського порядку «Бастіон - Тернопіль» м. Тернопіль, проспект Степана Бандери, 38 яке діє згідно Статуту (додається)
973 10 червня

Про внесення доповнень до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2010 рік, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 10.12.2009р № 1987 «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2010рік»

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 р. №1160-IV, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Внести зміни до плану діяльності з підготовки регуляторних актів на 2010р. затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 10.12.2009р. № 1987 «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2010 рік» згідно з додатком (додається).
974 10 червня

Про організацію платного паркування транспортних засобів на вул. Миру

Враховуючи клопотання КП “Міськавтотранс” щодо організації платного паркування транспортних засобів на вул. Миру, керуючись Постановами Кабінету Міністрів України від 03.12.2009 року №1342 ”Про затвердження Правил паркування транспортних засобів”, від 02.03.2010 року №258 “Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з утримання майданчиків для платного паркування транспортних засобів” та Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради Вирішив:

1.Затвердити план – схему паркування транспортних засобів на вул. Миру (додається).

2.Комунальному підприємству “Міськавтотранс”: 2.1 Організувати, тимчасово, до проведення конкурсу по відбору суб’єктів господарювання, відповідальних за утримання майданчиків для паркування, паркування транспортних засобів відповідно до затвердженої план – схеми. 2.2 Вирішити питання про передачу майна, що знаходиться на місці паркування його власнику. 2.3 Подати на затвердження виконавчого комітету розрахунок тарифів за послуги паркування відповідно до Порядку формування тарифів на послуги з утримання майданчиків для платного паркування транспортних засобів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 02.03.2010 року №258.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань житлово – комунального господарства М.Я.Марценюка та з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин В.Є. Дідича.
975 10 червня

Про виділення коштів

976 10 червня

Про розгляд звернення щодо встановлення індивідуальної (автономної) системи опалення та гарячого водопостачання за адресою вул. Тарнавського,1 кв.173
977 10 червня

Про реєстрацію об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Явір-1”

На підставі поданих документів та керуючись Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Зареєструвати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Явір-1”, за адресою вул. Карпенка, 40 яке діє згідно Статуту (додається).
978 10 червня

Про надання дозволу на експлуатацію об’єкта поводження з небезпечними відходами

З метою забезпечення контролю за поводженням з небезпечними відходами, запобігання їх негативному впливу на здоров’я людини і навколишнє природне середовище, керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про охорону навколишнього природного середовища”, “Про відходи”, Постановою Кабінету Міністрів України від 03.08.1998 № 1218 “Про затвердження Порядку розроблення, затвердження і перегляду лімітів на утворення та розміщення відходів” (зі змінами, внесеними згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 11.10.02р. №1518), виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл на експлуатацію об’єкта поводження з небезпечними відходами: 1.1. Товариству з обмеженою відповідальністю «Аргентум – Т»; 1.2. Відкритому акціонерному товариству «Техінмаш»; 1.3. Дочірньому підприємству «Тернопільвторкольормет» Західно-Українського закритого акціонерного товариства «Вторкольормет»; 1.4. Відокремленому підрозділу «Тернопільська дистанція електропостачання» державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця»; 1.5. Тернопільському обласному комунальному клінічному онкологічному диспансеру; 1.6. Відокремленому підрозділу «Тернопільська дистанція колії» державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця»; 1.7. Тернопільська рефрижераторна вагонна дільниця державного підприємства Український державний центр залізничних рефрижераторних перевезень «Укррефтранс»; 1.8. Тернопільський комерційний коледж; 1.9. Відкритому акціонерному товариству «ТерА»; 1.10. Відкритому акціонерному товариству «Тернопільське ШБУ №24»; 1.11. Управлінню виробничо-технологічної комплектації товариства з обмеженою відповідальністю «Тернопільбуд»; 1.12. Відкритому акціонерному товариству «Тернопільський радіозавод «Оріон»; 1.13. Державному закладу «Тернопільська обласна санітарно-епідеміологічна станція»; 1.14. Відкритому акціонерному товариству «Тернопільголовпостач»; 1.15.Тернопільській дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта»; 1.16. Товариству з обмеженою відповідальністю «Ліхтнер Бетон Тернопіль»; 1.17. Тернопільській обласній комунальній дитячій клінічній лікарні; 1.18. Тернопільському лінійно-виробничому управлінню магістральних газопроводів філії управління магістральних газопроводів «Львівтрансгаз» дочірньої компанії «Укртрансгаз» Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України»; 1.19. Міській комунальній лікарні №3; 1.20. Товариству з обмеженою відповідальністю «Шредер»; 1.21. Управлінню Національного банку України в Тернопільській області; 1.22. Відкритому акціонерному товариству «Галичина»; 1.23. Військовій частині А 1769.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на начальника управління житлово-комунального господарства та екології О.І. Соколовського.
979 10 червня

Про виділення коштів

Розглянувши протокол засідання комісії по взаємодії з громадськими організаціями з питань реалізації соціальних проектів від 10.06.2010 року, керуючись рішеннями міської ради від 26.06.2008 року № 5/18/18 „Про програму підтримки громадських організацій інвалідів та ветеранів на 2008-2011р.р.” та від 26.06.2008 року № 5/18/20 „Про програму співпраці міської ради з громадськими організаціями, їх підтримки, проведення заходів, присвячених державним святам та іншим важливим датам у місті на 2008 -2011р., виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Виділити на статутну діяльність за рахунок коштів, передбачених в бюджеті міста на фінансову підтримку громадських організацій інвалідів і ветеранів (КФК 091209): 1.1.Тернопільському міському відділенню Всеукраїнського об’єднання ветеранів – 3,0 ( три) тис. грн.; 1.2. Тернопільському учбово-виробничому підприємству Львівського учбово-виробничого об’єднання УТОС – 5,0 ( п’ять ) тис. грн.

2.Виділити на статутну діяльність за рахунок коштів, передбачених в бюджеті міста на фінансову підтримку громадських та інших організацій і заходів (КФК 250404) Тернопільському благодійному фонду «Карітас» - 3,0 ( три) тис. грн.

3.Відділу фінансового забезпечення провести своєчасне фінансування згідно п.1,2 даного рішення.
980 10 червня

Про розгляд звернення управління Тернопільської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату з питань будівництва за адресою вул. Генерала М. Тарнавського-Київська Розглянувши звернення управління Тернопільської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату, у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2009 р. № 489, керуючись Законами України «Про основи містобудування», «Про планування і забудову територій», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати управлінню Тернопільської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату містобудівні умови і обмеження забудови земельної ділянки за адресою вул. Генерала М. Тарнавського-Київська для будівництва єпархіального управління, кафедрального собору з дзвіницею та житлового будинку для духовенства.

2.Зобов’язати управління Тернопільської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату: 2.1. Проектну документацію погодити в управлінні містобудівного та архітектурного комплексу. 2.2. Приступити до будівельних робіт після отримання дозволу на виконання будівельних робіт.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин В.Є. Дідича.
981 10 червня

Про затвердження графіка подачі гарячої води

Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», керуючись повноваженнями, наданими Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою покращення забезпечення споживачів міста гарячою водою, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Затвердити графік подачі гарячої води комунальним підприємством «Тернопільміськтеплокомуненерго» згідно з додатком (додається).

2.Рішення виконавчого комітету міської ради від 17 січня 2008 року № 13 «Про затвердження графіка подачі гарячої води» вважати таким, що втратило чинність.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства та екології
982 10 червня

Про виділення коштів

Розглянувши листи Тернопільського державного медичного університету ім. Я.Горбачевського від 31.05.2010 року 10/1441 та Міністерства охорони здоров'я України від 05.05.2010 р. № 03.19-22/232 з метою забезпечення належної організації та участі міста в проведенні науково-практичної конференції «Актуальні питання екстренної медичної допомоги і медицини катастроф» та II Міжнародного конкурсу бригад швидкої медичної допомоги, керуючись рішенням міської ради від 26.06.2008 року № 5/18/20 „Про програму співпраці міської ради з громадськими організаціями, їх підтримки, проведення заходів, присвячених державним святам та іншим важливим датам у місті на 2008 -2011р", виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Виділити за рахунок коштів, передбачених в бюджеті на фінансову підтримку громадських та інших організацій і заходів (КФК 250404) 12,0 (дванадцять) тис.грн. для оплати видатків по організайції та прийому учасників II Міжнародного конкурсу бригад швидкої медичної допомоги.

2.Відділу фінансового забезпечення провести своєчасне фінансування згідно п.1 даного рішення.
983 15 червня

Про погодження змін і доповнень до Програми «Відновлення внутрішньо квартальних проїздів та пішохідної мережі міста Тернополя» та погодження першочергового переліку об’єктів

У зв’язку із недостатнім в 2009 році фінансуванням Програми «Відновлення внутрішньоквартальних проїздів та пішохідної мережі міста Тернополя», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення депутатів міської ради та рішення постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та надзвичайних ситуацій, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Погодити зміни і доповнення до Програми «Відновлення внутрішньоквартальних проїздів та пішохідної мережі міста Тернополя», а саме: 1.1.Викласти розділ «Фінансування Програми» в новій редакції і доповнити перелік об’єктів, які підлягають проведенню капітального ремонту, згідно з додатком №1 (додається). 1.2.Погодити першочерговий перелік об’єктів, які потребують проведення капітального ремонту, виходячи з суми передбачених на 2010 рік коштів, згідно з додатком №2 (додається).

2.Управлінню житлово-комунального господарства та екології дане рішення винести на затвердження міської ради.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка.
984 16 червня

Про внесення змін до рішення міської ради від 13.05.2010 року № 5/35/2 "Про бюджет міста Тернополя на 2010 рік"

Розглянувши пропозиції управління фінансів та бюджету про внесення змін до рішення міської ради від 13.05.2010р. № 5/35/2 «Про бюджет м. Тернополя на 2010 рік», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Погодити проект рішення міської ради про внесення змін до рішення міської ради від 13.05.2010р. № 5/35/2 «Про бюджет м. Тернополя на 2010 рік» (проект додається).

2.Управлінню фінансів та бюджету міської ради (Новосельському З.М.) внести даний проект рішення на розгляд постійних комісій міської ради та на затвердження сесії міської ради.

Схожі:

Архітектурно-містобудівними вимоги щодо розташування спеціальних...
ДБН), технічні вимоги до конструкцій, металоконструкцій та обладнання застосовуються у відповідності до Державних стандартів України...
Зонінг з розташування окремо стоячих спеціальних конструкцій для...
Методичною основою для розробки зонінгу зовнішньої реклами у м. Кременчуці є «Методичний посібник з розробки та впровадження Правил...
З В І Т про відстеження результативності регуляторного акту
«Про затвердження «Архітектурно-містобудівні вимоги щодо розташування спеціальних конструкцій для розміщення зовнішньої реклами у...
Аналіз регуляторного впливу до проекту рішення міської ради «Про...
Визначення проблеми, яку передбачається розв’язати шляхом державного регулювання
До рішення міської ради ПОРЯДОК розміщення зовнішньої реклами в місті...
України від 29. 12. 03 №2067 і визначає порядок надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами. Порядок є обов'язковим для всіх...
Розміщення зовнішньої реклами
Ці правила регулюють відносини, що виникають у зв`язку з розміщенням зовнішньої реклами у населених пунктах, та визначають порядок...
РІШЕННЯ
Постанови Кабінету Міністрів України від 29. 12. 2003 №2067 “Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами”, згідно...
До рішення виконавчого комітету
Тернополі, та визначають порядок надання дозволу на розміщення такої реклами. Правила розроблені у відповідності із Законом України...
Про внесення змін та доповнень до рішення виконкому міської ради...

Порядок денний засідання виконавчого комітету
Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами ТОВ М. М. Окаринський «ЛЕП» за адресою вул. Бродівська, 44
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка