ЗМІНИ, що вносяться до постанови Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2008 року №921


Скачати 201.96 Kb.
Назва ЗМІНИ, що вносяться до постанови Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2008 року №921
Дата 13.04.2013
Розмір 201.96 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А

від «___»_______ 2010 р. № ____
Про заходи щодо підвищення ефективності

та раціональності витрачання державних коштів
Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2008 р. № 921 «Про затвердження Положення про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти» (921-2008-п) (Офіційний вісник України, 2008 р., N 80, ст. 2692, N 90, ст. 3006), зміни, що додаються.

2. Визнати такими, що втратили чинність, акти Кабінету Міністрів України згідно з переліком, що додається.

3. Міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади привести власні нормативно-правові акти у відповідність із цією постановою.


Прем`єр-міністр України М. Азаров

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від «___»________ 2010 р. № ____

ЗМІНИ,

що вносяться до постанови Кабінету Міністрів України

від 17 жовтня 2008 року № 921 (921-2008-п)
1. Пункт 6 доповнити новим абзацом одинадцятим такого змісту:

«Закупівля товарів, робіт і послуг, ціни (тарифи) на які не підлягають державному регулюванню, здійснюється за цінами, які відповідають середньоринковим цінам на аналогічні товари, роботи і послуги.»;

у зв’язку з цим абзац одинадцятий вважати абзацом дванадцятим.

2. У пункті 7 абзаци другий, сімнадцятий, двадцять другий, двадцять четвертий, двадцять п’ятий, двадцять дев`ятий, тридцятий, тридцять другий – тридцять шостий виключити.

3. У пункті 11:

після абзацу першого доповнити новим абзацом другим такого змісту:

«З метою забезпечення здійснення функції контролю за дотриманням законодавства у сфері закупівель Мінекономіки, в разі виявлення порушень законодавства у сфері закупівель, має право зупинити процедуру закупівлі в порядку та на строк, що встановлені для зупинення процедури закупівлі в разі надходження скарги. Строк зупинення процедури закупівлі обчислюється з дати прийняття Мінекономіки відповідного рішення.»

у зв’язку з цим абзаци другий – п’ятий вважати відповідно абзацами третім – шостим;

абзац третій після слів «рішення щодо» доповнити словами «відміни процедури закупівлі на будь-якій стадії її здійснення або»;

абзац четвертий викласти в такій редакції:

«виявлення порушень законодавства, які вплинули на об’єктивність здійснення процедури закупівлі, або виявлення факту закупівлі товарів, робіт і послуг за завищеними цінами у порівнянні із середньоринковими цінами на аналогічні товари, роботи і послуги;».

4. Пункт 58 викласти в такій редакції:

«58. Замовник має право вимагати від учасників підтвердження достовірності інформації про відповідність учасника кваліфікаційним вимогам. Замовник має право затребувати від учасника - переможця процедури закупівлі повторне підтвердження відповідності його кваліфікаційним вимогам, установленим у тендерній документації. Замовник повинен затребувати від учасника – переможця процедури закупівлі документальне підтвердження відповідності ціни тендерної пропозиції середньоринковим цінам на аналогічні товари, роботи і послуги, видане центральним апаратом Державної інспекції з контролю за цінами (далі – документальне підтвердження ціни). У разі відмови учасника надати такі підтвердження замовник повинен відхилити його тендерну пропозицію і визначити найбільш економічно вигідну пропозицію серед тих, що залишились.

Копію документального підтвердження ціни замовник впродовж одного робочого дня з дня прийняття рішення про акцепт тендерної пропозиції зобов’язаний направити уповноваженому органу.»

5. У пункті 60 слова «для розгляду поданої скарги щодо порядку проведення процедури закупівлі» виключити.

6. У пункті 66:

абзац перший доповнити реченням такого змісту:

«Про прийняття рішення про акцепт тендерної пропозиції замовник повідомляє протягом п’яти календарних днів з дня акцепту шляхом опублікування оголошення в інформаційному бюлетені «Вісник державних закупівель» із зазначенням дати акцепту тендерної пропозиції, інформації про переможця торгів (найменування/прізвища, ініціалів; місцезнаходження/місця проживання; ідентифікаційного коду/номеру).

в абзаці третьому слова «відправлення письмового повідомлення всім учасникам процедур відкритих торгів, двоступеневих торгів і торгів з обмеженою участю про їх результати, але не пізніше ніж через 15 робочих днів з дня акцепту» замінити словами «публікації рішення про акцепт тендерної пропозиції відповідно до абзацу першого цього пункту».

7. Пункт 71-2 доповнити абзацом такого змісту:

«Замовник повинен затребувати від учасника – переможця процедури закупівлі документальне підтвердження ціни. У разі відмови учасника надати таке підтвердження замовник повинен відхилити його тендерну пропозицію і визначити найбільш економічно вигідну пропозицію серед тих, що залишились. Копію документального підтвердження ціни замовник впродовж одного робочого дня з дня прийняття рішення про акцепт тендерної пропозиції зобов’язаний направити уповноваженому органу.»

8. Абзац четвертий пункту 77 викласти в такій редакції:

«Про результати проведення процедури запиту цінових пропозицій (котирувань) замовник повідомляє протягом трьох (шести – у разі визначення переможця за результатами зниження ціни) календарних днів з дати розкриття пропозицій шляхом опублікування оголошення в інформаційному бюлетені «Вісник державних закупівель» із зазначенням дати розкриття цінових пропозицій (котирувань), інформації про переможця процедури закупівлі (найменування/прізвища, ініціалів; місцезнаходження/місця проживання; ідентифікаційного коду/номеру).»

9. Пункт 78 викласти в такій редакції:

«78. Замовник укладає не раніше ніж через три робочих дні з дня публікації оголошення про результати процедури запиту цінових пропозицій (котирувань) договір про закупівлю з тим учасником - переможцем процедури закупівлі, який подав пропозицію, що відповідає вимогам замовника та має найнижчу ціну.

Замовник повинен затребувати від учасника – переможця процедури закупівлі документальне підтвердження ціни. У разі відмови учасника надати таке підтвердження замовник повинен відхилити його тендерну пропозицію і визначити найбільш економічно вигідну пропозицію серед тих, що залишились. Копію документального підтвердження ціни замовник впродовж одного робочого дня з дня визначення переможця зобов’язаний направити уповноваженому органу.»

10. У пункті 82 після слів «після проведення з ним переговорів» доповнити словами «та надання учасником документального підтвердження ціни».

11. В абзаці п’ятому пункту 84 слова «у зв’язку з поданням скарги» виключити.

12. Пункт 85 доповнити новим абзацом такого змісту:

«Верховна Рада України, комітети Верховної Ради України, тимчасові слідчі комісії Верховної Ради України, Кабінет Міністрів України (далі – суб’єкти звернення) можуть подати до Мінекономіки звернення з приводу порушення замовником вимог законодавства у сфері державних закупівель. Звернення подається суб’єктом звернення та розглядається Мінекономіки відповідно до процедури, встановленої для подання та розгляду скарг. За результатами розгляду звернення Мінекономіки приймає рішення з правовими наслідками, передбаченими для результатів розгляду скарг.»

13. Абзац другий пункту 86 виключити.

14. У пункті 87:

в абзаці першому слова «торгів» замінити словами «процедури закупівлі»;

доповнити абзацом другим такого змісту:

«Подання звернення не зупиняє процедуру закупівлі. Якщо під час розгляду звернення Мінекономіки виявлені порушення замовником вимог законодавства у сфері державних закупівель, Мінекономіки має право зупинити процедуру закупівлі на строк та у порядку, встановленому абзацом першим цього пункту.»

15. Пункт 88 доповнити абзацом другим такого змісту:

«Мінекономіки має право вимагати від учасників процедури закупівлі, замовника документи, які необхідні для розгляду скарги, та встановлювати строк надання таких документів. У разі ненадання замовником у встановлений строк документів щодо проведення процедури закупівлі Мінекономіки має право прийняти рішення про відміну процедури закупівлі на будь-якій стадії її здійснення або щодо визнання результатів процедури закупівлі недійсними.»

16. Пункт 90 викласти в такій редакції:

«У разі виявлення за скаргою учасників порушень установленого порядку проведення процедури закупівлі, які впливають на об'єктивність здійснення процедури закупівлі або призводять до дискримінації учасників, або в разі виявлення факту закупівлі товарів, робіт і послуг за завищеними цінами у порівнянні із середньоринковими цінами на такий вид товарів, робіт чи послуг, Мінекономіки має право відмінити процедуру закупівлі на будь-якій стадії її здійснення, визнати результати такої процедури закупівлі недійсними, зобов'язати замовника розпочати нову процедуру закупівлі.

Рішення Мінекономіки про відміну процедури закупівлі, визнання результатів такої процедури закупівлі недійсними, зобов’язання замовника розпочати нову процедуру закупівлі є обов'язковими для замовника, учасників, інших осіб, прав та обов’язків яких вони стосуються.»

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від «___»________ 2010 р. № ____

Перелік

актів Кабінету Міністрів України, що втратили чинність



  1. Розпорядження Кабінету Міністрів України від 9 квітня 2008 р. № 584-р «Про закупівлю товарів, робіт і послуг, пов'язаних з організацією та проведенням щорічних зборів Ради керуючих Європейського банку реконструкції та розвитку».

  2. Постанова Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2008 р. № 363 «Про закупівлю послуг, пов'язаних з формуванням інформаційно-телекомунікаційної системи Державного реєстру виборців».

  3. Пункт 4 постанови Кабінету Міністрів України від 25 квітня 2008 р. № 421 «Деякі питання фінансово-господарської діяльності Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України».

  4. Постанова Кабінету Міністрів України від 21 травня 2008 р. № 471 «Про закупівлю товарів і послуг для підготовки і проведення позачергових виборів депутатів Київської міської ради та Київського міського голови».

  5. Постанова Кабінету Міністрів України від 18 червня 2008 р. № 586 «Про закупівлю послуг з проектування будівництва, реконструкції та ремонту аеродромів».

  6. Постанова Кабінету Міністрів України від 25 червня 2008 р. № 588 «Про закупівлю зерна до державного матеріального резерву».

  7. Розпорядження Кабінету Міністрів України від 30 липня 2008 р. № 1038-р «Про заходи із закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти для ліквідації наслідків стихійного лиха, яке сталося 23 - 27 липня 2008 року».

  8. Постанова Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2008 р. № 694 «Про закупівлю енергетичного вугілля».

  9. Пункт 9 розпорядження Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2008 р. № 1079-р «Про невідкладні заходи з ліквідації наслідків стихійного лиха, що сталося 23 - 27 липня 2008 р., в агропромисловому комплексі».

  10. Абзац другий пункту 3 розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 серпня 2008 р. № 1090-р «Про евакуацію громадян України та членів їх сімей з Грузії».

  11. Постанова Кабінету Міністрів України від 20 серпня 2008 р. № 714 «Про закупівлю продовольчої продукції та світлих нафтопродуктів до державного матеріального резерву».

  12. Абзац другий пункту 3 розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 серпня 2008 р. № 1123-р «Про оздоровлення грузинських дітей, що потерпіли внаслідок загострення конфлікту в Південній Осетії (Грузія)».

  13. Постанова Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2008 р. № 740 «Про закупівлю автобусів для підвезення дітей до загальноосвітніх шкіл».

  14. Розпорядження Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2008 р. № 1155-р «Про заходи щодо оновлення рухомого складу для залізниць і метрополітенів».

  15. Пункт 2 розпорядження від 3 вересня 2008 р. № 1193-р «Про виділення коштів для проведення першочергових заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що склалася на території 61-го арсеналу Південного оперативного командування Збройних Сил України».

  16. Пункт 4 розпорядження Кабінету Міністрів України від 10 вересня 2008 р. № 1248-р «Про організацію та проведення міжнародного конкурсу на створення кращого ескізного проекту Музею жертв Голодомору 1932 - 1933 років в Україні - другої черги Меморіалу пам'яті жертв голодоморів в Україні».

  17. Розпорядження Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 р. № 1278-р «Про закупівлю товарів, робіт і послуг, необхідних для здійснення першочергових заходів з підготовки та акредитації лабораторії Інституту екогігієни і токсикології імені Л. І. Медведя».

  18. Пункт 5 постанови Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2008 р. № 959 «Про надання у 2008 році державних гарантій за зобов'язаннями Державної служби автомобільних доріг».

  19. Пункт 5 постанови Кабінету Міністрів України від 4 листопада 2008 р. № 960 «Про затвердження Порядку участі держави у капіталізації банків».

  20. Постанова Кабінету Міністрів України від 5 листопада 2008 р. № 966 «Про закупівлю державними банками та банками, у капіталізації яких взяла участь держава, послуг, безпосередньо пов'язаних з банківськими операціями».

  21. Постанова Кабінету Міністрів України від 19 листопада 2008 р. № 1020 «Про закупівлю будівельно-монтажних робіт з реконструкції Національного спортивного комплексу «Олімпійський».

  22. Постанова Кабінету Міністрів України від 26 листопада 2008 р. № 1029 «Про закупівлю робіт з виготовлення номерних знаків для транспортних засобів».

  23. Постанова Кабінету Міністрів України від 26 листопада 2008 р. № 1059 «Питання розрахунків за поставлене енергогенеруючим компаніям вугілля».

  24. Постанова Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 р. № 1054 «Про внесення зміни до пункту 4 постанови Кабінету Міністрів України від 25 квітня 2008 р. N 421».

  25. Пункт 2 розпорядження Кабінету Міністрів України від 10 грудня 2008 р. № 1528-р «Про виділення додаткових коштів для проведення заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що склалася на території 61-го арсеналу Південного оперативного командування Збройних Сил».

  26. Розпорядження Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2008 р. № 1654-р «Про закупівлю товарів, робіт і послуг, пов'язаних з проведенням 7-го Міжнародного фестивалю дитячої творчості «Змінимо світ на краще».

  27. Постанова Кабінету Міністрів України від 9 січня 2009 р. № 1 «Про закупівлю мазуту».

  28. Постанова Кабінету Міністрів України від 14 січня 2009 р. № 35 «Питання розрахунків за паливо для потреб енергогенеруючих компаній».

  29. Пункт 3 постанови Кабінету Міністрів України від 21 січня 2009 р. № 31 «Про надання у 2009 році державних гарантій за зобов'язаннями Державної служби автомобільних доріг».

  30. Розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 січня 2009 р. № 181-р «Про надання гуманітарної допомоги Федеративній Демократичній Республіці Ефіопія».

  31. Постанова Кабінету Міністрів України від 18 лютого 2009 р. № 107 «Деякі питання фінансово-господарської діяльності відкритого акціонерного товариства «Укртелеком».

  32. Пункт 2 постанови Кабінету Міністрів України від 18 лютого 2009 р. № 118 «Про першочергові заходи з будівництва енергоблоків № 3 і 4 Хмельницької АЕС».

  33. Постанова Кабінету Міністрів України від 5 березня 2009 р. № 171 «Про особливості закупівлі робіт і товарів для Міжвідомчого науково-експериментального центру з вивчення інфекційних хвороб, спільних для людей і тварин».

  34. Розпорядження Кабінету Міністрів України від 18 березня 2009 р. № 307-р «Про закупівлю послуг, пов'язаних з утриманням ракетного крейсера «Україна».

  35. Постанова Кабінету Міністрів України від 25 березня 2009 р. № 261 «Про доповнення пункту 7 Положення про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти».

  36. Розпорядження Кабінету Міністрів України від 25 березня 2009 р. № 308-р «Деякі питання покриття тимчасових касових розривів міського бюджету м. Києва».

  37. Постанова Кабінету Міністрів України від 2 квітня 2009 р. № 285 «Про особливості закупівлі вугілля кам'яного».

  38. Постанова Кабінету Міністрів України від 2 квітня 2009 р. № 339 «Про закупівлю послуг із санаторно-курортного лікування інвалідів».

  39. Розпорядження Кабінету Міністрів України від 15 квітня 2009 р. № 421-р «Про закупівлю Аграрним фондом послуг із зберігання зерна та його переробки».

  40. Розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2009 р. № 444-р «Про організацію та проведення Всеукраїнської наради з питань соціально-економічного розвитку сільських населених пунктів за участю сільських, селищних голів».

  41. Постанова Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2009 р. № 431 «Про особливості закупівлі автобусів для забезпечення оздоровлення та відпочинку дітей у державному підприємстві «Міжнародний дитячий центр «Артек».

  42. Постанова Кабінету Міністрів України від 20 травня 2009 р. № 500 «Про особливості закупівлі сільськогосподарської техніки і обладнання на умовах фінансового лізингу».

  43. Пункт 3 розпорядження Кабінету Міністрів України від 27 травня 2009 р. № 579-р «Питання державної установи «Соціальний контактний центр».

  44. Постанова Кабінету Міністрів України від 3 червня 2009 р. № 561 «Про особливості закупівлі послуг з видання, зберігання та доставки підручників і посібників для навчальних закладів Міністерства освіти і науки».

  45. Розпорядження Кабінету Міністрів України від 3 червня 2009 р. № 643-р «Про особливості закупівлі послуг, пов'язаних з перевезенням матеріально-технічних засобів для забезпечення діяльності українського миротворчого контингенту, який діє у складі місії ООН у Ліберії».

  46. Розпорядження Кабінету Міністрів України від 3 червня 2009 р. № 672-р «Про особливості закупівлі високотехнологічної продукції».

  47. Постанова Кабінету Міністрів України від 10 червня 2009 р. № 607 «Про особливості закупівлі товарів, необхідних для запобігання виникненню серед населення захворювання на свинячий грип».

  48. Постанова Кабінету Міністрів України від 13 червня 2009 р. № 721 «Про особливості закупівлі товарів та послуг, необхідних для забезпечення перевезення вищих посадових осіб держави спеціальними авіаційними рейсами».

  49. Абзац третій пункту 11 розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 червня 2009 р. № 637-р. «Про виділення коштів для проведення невідкладних заходів з ліквідації наслідків стихійного лиха, що сталося у Волинській області 10 червня 2009 року».

  50. Постанова Кабінету Міністрів України від 1 липня 2009 р. № 667 «Про особливості закупівлі продовольчої продукції та світлих нафтопродуктів до державного матеріального резерву».

  51. Пункт 3 постанови Кабінету Міністрів України від 1 липня 2009 р. № 718 «Про надання у 2009 році державних гарантій щодо фінансування робіт із створення національної супутникової системи зв'язку в рамках Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу».

  52. Постанова Кабінету Міністрів України від 1 липня 2009 р. № 745 «Питання фінансово-господарської діяльності Державної адміністрації залізничного транспорту та залізниць».

  53. Постанова Кабінету Міністрів України від 17 липня 2009 р. № 770 «Про особливості закупівлі товарів, робіт і послуг для продовження строку експлуатації та виконання заходів з підвищення безпеки діючих енергоблоків атомних електростанцій».

  54. Постанова Кабінету Міністрів України від 5 серпня 2009 р. № 832 «Питання забезпечення житлом окремих категорій громадян, які відповідно до законодавства потребують поліпшення житлових умов».

  55. Постанова Кабінету Міністрів України від 5 серпня 2009 р. № 864 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 5 листопада 2008 р. № 966 і від 17 жовтня 2008 р. № 921».

  56. Постанова Кабінету Міністрів України від 5 серпня 2009 р. № 884 «Про закупівлю робіт з реконструкції аеровокзального комплексу комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Донецьк».

  57. Розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 серпня 2009 р. № 957-р «Про внесення змін до розпорядження Кабінету Міністрів України від 27 травня 2009 р. № 579».

  58. Постанова Кабінету Міністрів України від 19 серпня 2009 р. № 875 «Про особливості закупівлі послуг з оренди нежитлових приміщень».

  59. Пункт 2 розпорядження Кабінету Міністрів України від 19 серпня 2009 р. № 969-р «Про виділення коштів для проведення невідкладних робіт із захисту земель Любецької селищної ради Ріпкинського району Чернігівської області від шкідливої дії вод р. Дніпро».

  60. Розпорядження Кабінету Міністрів України від 19 серпня 2009 р. № 977-р «Питання закупівлі речового майна за кошти резервного фонду державного бюджету для святкування 18-ї річниці незалежності України».

  61. Пункт 4 розпорядження Кабінету Міністрів України від 19 серпня 2009 р. № 1161-р «Про виділення Чернівецькій облдержадміністрації коштів Стабілізаційного фонду для завершення у 2009-2010 роках будівництва мостів, берегоукріплювальних споруд, об'єктів соціально-культурного призначення та водовідведення, що перебувають у комунальній власності».

  62. Пункт 4 Змін, що вносяться до постанов Кабінету Міністрів України, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2009 р. № 901 «Про додаткові заходи щодо врегулювання земельних відносин».

  63. Абзаци четвертий та п’ятий розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 жовтня 2009 р. № 1227-р «Про внесення змін до розпорядження Кабінету Міністрів України від 19 серпня 2009 р. № 1161».

  64. Абзац третій пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2009 р. № 902 «Про виділення коштів Стабілізаційного фонду для завершення у 2009 році будівництва Рівненського обласного онкологічного диспансеру».

  65. Абзац п’ятий пункту 4 розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2009 р. № 1008-р «Про підготовку та проведення Всеукраїнської наради з питань розроблення нових підходів до формування взаємовідносин державного та місцевих бюджетів у 2010 році».

  66. Пункт 3 постанови Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2009 р. № 991 «Про виділення коштів для проведення робіт з будівництва водопровідних мереж у місцях утворення депресійних лійок».

  67. Абзац другий пункту 2 Змін, що вносяться до постанови Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2009 р. № 991, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 7 жовтня 2009 р. № 1096 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2009 р. № 991».

  68. Пункт 4 постанови Кабінету Міністрів України від 3 вересня 2009 р. № 931 «Про підготовку та проведення дитячого пісенного конкурсу «Євробачення-2009».

  69. Пункт 2 розпорядження Кабінету Міністрів України від 3 вересня 2009 р. № 1157-р «Про виділення коштів для здійснення в регіонах деяких невідкладних природоохоронних заходів».

  70. Постанова Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2009 р. № 1011 «Про особливості закупівлі лісоматеріалів».

  71. Постанову Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2009 р. № 1024 «Про особливості закупівлі послуг з випуску книжкової продукції за програмою «Українська книга».

  72. Постанова Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2009 р. № 1014 «Питання добудови Національною акціонерною компанією «Нафтогаз України» підвідних газопроводів з високим рівнем будівельної готовності».

  73. Пункт 3 постанови Кабінету Міністрів України від 7 жовтня 2009 р. № 1070 «Питання реалізації інвестиційного проекту комплексного протипаводкового захисту у Львівській області на 2009-2011 роки».

  74. Постанова Кабінету Міністрів України від 7 жовтня 2009 р. № 1177 «Питання розрахунків у 2009 році за поставлене енергогенеруючим компаніям вугілля».

  75. Постанова Кабінету Міністрів України від 7 жовтня 2009 р. № 1235 «Про особливості закупівлі запасних частин, необхідних для проведення ремонту рятувального судна «Світломор-4».

  76. Постанова Кабінету Міністрів України від 7 жовтня 2009 р. № 1263 «Про доповнення пункту 7 Положення про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти».

  77. Постанова Кабінету Міністрів України від 14 жовтня 2009 р. № 1264 «Про особливості закупівлі у 2009 році товарів, робіт і послуг дочірнім підприємством «Нафтогазмережі» Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України».

  78. Пункт 1 Змін, що вносяться до постанов Кабінету Міністрів України, затверджених остановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2009 р. № 112 «Про додаткові заходи щодо безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки».

  79. Постанова Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2009 р. № 1213 «Про особливості закупівлі мазуту».

  80. Постанова Кабінету Міністрів України від 29 жовтня 2009 р. № 1328 «Про особливості закупівлі дизельного палива».

  81. Абзац перший пункту 6 постанови Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2009 р. № 1152 «Про запобігання поширенню грипу типу А/Н1N1/Каліфорнія/04/09 і гострих респіраторних захворювань серед населення».

  82. Абзаци четвертий та п’ятий постановляючої частини постанови Кабінету Міністрів України від 4 листопада 2009 р. № 1162 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2009 р. № 1152».

  83. Постанова Кабінету Міністрів України від 4 листопада 2009 р. № 1165 «Про закупівлю марлі медичної до мобілізаційного резерву».

  84. Постанова Кабінету Міністрів України від 4 листопада 2009 р. № 1179 «Про особливості здійснення закупівлі товарів, робіт і послуг для проведення капітального ремонту корпусів державного закладу «Спеціалізований (спеціальний) санаторій «Долоси» Міністерства охорони здоров'я».

  85. Пункт 3 розпорядження Кабінету Міністрів України від 4 листопада 2009 р. № 1316-р «Про розбронювання та відпуск матеріальних цінностей з мобілізаційного резерву».

  86. Пункти 1-5, Додаток 1 постанови Кабінету Міністрів України від 4 листопада 2009 р. № 1210 «Про закупівлю у 2009 році шкільних автобусів для перевезення учнів загальноосвітніх шкіл та педагогічних працівників, що проживають у сільській місцевості, за програмою «Шкільний автобус».

  87. Абзац третій пункту 1 розпорядження Кабінету Міністрів України від 18 листопада 2009 р. № 1517-р «Про фінансування у 2009 році добудови квартир для працівників органів внутрішніх справ на об'єктах незавершеного житлового будівництва».

  88. Пункти 1-8 постанови Кабінету Міністрів України від 26 листопада 2009 р. № 1256 «Питання залучення державним українським об'єднанням «Політехмед» у 2009 році іноземного кредиту під державну гарантію для реалізації інвестиційного проекту щодо закупівлі автомобілів швидкої медичної допомоги з метою посилення соціальної захищеності громадян України».

  89. Пункти 1-9 постанови Кабінету Міністрів України від 26 листопада 2009 р. № 1270 «Питання залучення у 2009 році під державну гарантію іноземного кредиту для реалізації інвестиційного проекту щодо закупівлі засобів реабілітації (автомобілів) для забезпечення інвалідів з метою посилення соціальної захищеності громадян України».

  90. Пункт 3 постанови Кабінету Міністрів України від 2 грудня 2009 р. № 1334 «Про закупівлю масок медичних марлевих до державного резерву».

  91. Пункти 1-7 постанови Кабінету Міністрів України від 8 грудня 2009 р. № 1331 «Про залучення державним підприємством для постачання медичних установ «Укрмедпостач» у 2009 році іноземного кредиту для реалізації інвестиційного проекту щодо забезпечення лікувально-профілактичних закладів медичним та іншим обладнанням, транспортними засобами, виробами медичного призначення та лікарськими засобами під державну гарантію».

  92. Постанова від 8 грудня 2009 р. № 1347 «Про особливості закупівлі товарів, робіт і послуг для проведення робіт з будівництва та реконструкції Національного інституту раку».

  93. Абзац перший пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2009 р. № 1358 «Про закупівлю імунобіологічних препаратів для забезпечення вакцинації дітей першого року життя».

  94. Постанова Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2009 р. № 1360 «Про особливості закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення процесу залізничних перевезень».

  95. Постанова Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2009 р. № 1394 «Питання забезпечення у 2009 році інвалідів автомобілями».

  96. Пункт 2 постанови Кабінету Міністрів України від 23 грудня 2009 р. № 1369 «Питання придбання об'єкта незавершеного будівництва - другої черги багатоквартирного житлового будинку № 26 в першому мікрорайоні житлового масиву «Масани» в м. Чернігові».

  97. Пункт 2 постанови Кабінету Міністрів України від 23 грудня 2009 р. № 1381 «Про затвердження Порядку використання у 2009 році коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансування заходів із запобігання поширенню та лікування грипу типу A/H1N1/Каліфорнія/04/09 і гострих респіраторних захворювань».

  98. Пункт 2 постанови Кабінету Міністрів України від 23 грудня 2009 р. № 1382 «Про затвердження Порядку використання у 2009 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам для фінансування заходів із запобігання поширенню та лікування грипу типу A/H1N1/Каліфорнія/04/09 і гострих респіраторних захворювань».

  99. Пункт 3 постанови Кабінету Міністрів України від 23 грудня 2009 р. № 1395 «Деякі питання забезпечення проведення новорічних і різдвяних свят для дітей».

  100. Підпункт 10 пункту 4 постанови Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2009 р. № 1414 «Про заходи щодо організації бюджетного процесу у 2010 році».

  101. Постанова Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2009 р. № 1416 «Про закупівлю енергетичного вугілля».

  102. Пункт 3 розпорядження Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2009 р. № 1653-р «Про відпуск матеріальних цінностей з мобілізаційного резерву».

  103. Абзац перший пункту 4 постанови Кабінету Міністрів України від 27 січня 2010 р. № 49 «Питання використання у 2010 році коштів Стабілізаційного фонду для забезпечення інформування органів місцевого самоврядування».

  104. Постанову Кабінету Міністрів України від 27 січня 2010 р. № 59 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2009 р. № 1416».

  105. Постанова Кабінету Міністрів України від 27 січня 2010 р. № 67 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 1 липня 2009 р. № 667».

  106. Абзац другий постановляючої частини постанови Кабінету Міністрів України від 27 січня 2010 р. № 72 «Про внесення змін до пункту 4 Постанови Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2009 р. N 1414».

  107. Пункт 5 постанови Кабінету Міністрів України від 3 лютого 2010 р. № 81 «Деякі питання створення мережі аптечних закладів Українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта».

  108. Постанова Кабінету Міністрів України від 3 лютого 2010 р. № 103 «Про внесення зміни до пункту 7 Положення про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти».

  109. Постанова Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2010 р. № 139 «Про закупівлю Аграрним фондом послуг».

  110. Пункт 2 постанови Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2010 р. № 143 «Питання закупівлі техніки за державним оборонним замовленням у національних виробників».

  111. Постанова Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2010 р. № 126 «Про закупівлю енергетичного вугілля».

  112. Пункт 2 розпорядження Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2010 р. № 246-р «Про здійснення заходів щодо запобігання можливому затопленню територій внаслідок льодоходу та повені».

  113. Постанова Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2010 р. № 167 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2010 р. № 126».

  114. Постанова Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2010 р. № 186 «Про особливості закупівлі робіт з будівництва нового аеровокзалу державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Львів».

  115. Постанова Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2010 р. N 205 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 14 січня 2009 р. № 35».

  116. Пункт 3 розпорядження Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2010 р. № 311-р «Про фінансування заходів, спрямованих на запобігання можливому затопленню територій внаслідок льодоходу, повені та паводків у 2010 році».

Схожі:

Розгляду скарг постійно діючим тендерним комітетом (конкурсною комісією)...
Твердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2008 року №921 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від...
ЗМІНИ, що вносяться до постанов Кабінету Міністрів України від 8...
У Порядку відомчої реєстрації та зняття з обліку тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних...
ЗМІНИ, що вносяться до постанов Кабінету Міністрів України від 8...
Кабінету Міністрів України від 8 липня 2009 р. №694 (Офіційний вісник України, 2009 р., №51, ст. 1739; 2011 р., №61, ст. 2435; 2011...
РЕГЛАМЕНТ виконавчих органів Глухівської міської ради Розділ Загальні...
Кабінету Міністрів України від 11 грудня 1999 року №2263 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 31 жовтня 2007 року...
1938 7 жовтня З. Новосельський
Про використання коштів, виділених розпорядженням Кабінету Міністрів України від 10. 09. 2008 року №1192 р
Про відновлення дії постанови Кабінету Міністрів України від 5 грудня...
Кабінету Міністрів України від 5 грудня 2007 р. №1396 “Про ліцензування господарської діяльності, пов’язаної із створенням об’єктів...
НАКАЗ
Міністрів України від 27 лютого 2012 року №148 "Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України та визнання такою,...
Закону України Про загальну середню освіту
Кабінету Міністрів України від 16. 11. 2000 р. № 1717 "Про перехід загальноосвітніх навчальних закладів на новий зміст, структуру...
ПОСТАНОВА від 4 жовтня 1995 р. N 786 Київ Про Методику розрахунку...
Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2006 року N 1846, набрали чинності 25 червня 2008 року 
Р І ШЕННЯ
Кодексу цивільного захисту України від 2 жовтня 2012 року №5403-VI та Постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Положення...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка