Інструкційна картка


Скачати 30.55 Kb.
Назва Інструкційна картка
Дата 22.09.2013
Розмір 30.55 Kb.
Тип Документи
Інструкційна картка
Верстка візитної картки”
Підготовка сторінки


  1. Виберіть параметри нового документу: Файл –Новый- орієнтація – книжна, розвороту немає, всі поля – 5мм.




  1. Закріпіть нуль – початок відрахунку на перетині вертикальної і горизонтальної лінійки в верхньому лівому кутку листка, (але на за полем) – для цього на перетині лінійок ]




  1. лівою кнопкою миші витягніть точку перетину і виберіть з меню Просмотр – Закрепить ноль (якщо потрібно змінити положення нуля, то потрібно зняти галочку в меню Просмотр – Закрепить ноль і почати все спочатку)



  1. Для того, щоб умовно поділити сторінку на правильні прямокутники (9 на 5), в яких будуть розміщенні візитні картки, витягніть з вертикальної лінійки вертикальну направляючу і помістіть її на відмітці 9 см від нуля, а з горизонтальної лінійки витягайте направляючі і розміщуйте їх на відстані 5 см одна від однієї вниз (щоб забрати направляючі потрібно захватити їх лівою кнопкою миші і витягнути за межі сторінки).


Верстка однієї візитної картки


  1. Намалюйте з допомогою інструменту Прямокутник прямокутник в верхньому прямокутнику розграфленої сторінки. За допомогою інструменту Стрілка виділіть намальований прямокутник і з меню Элемент – Фон и линия виберіть колір і відтінок фону і лінії (чим менше в процентному відношенні буде вибраний відтінок, тим краще на ньому будуть читатися букви). Також для закруглення кутків візитки можна вибрати з меню Элемент- Скругленные углы .




  1. В лівому верхньому кутку візитки розмістіть малюнок. Для цього виберіть меню Файл-Поместить і в діалоговому вікні відкрийте диск С:, а в ньому послідовно папки ProgrammFiles\MicrosoftOffice\Clipart\Popular, виберіть любий файл (продивитись його не можна, тобто з допомогою цього пункту меню ви не бачите, яку картинку вставляєте) і натисніть кнопку Открыть. З допомогою інструменту в вигляді трикутника і олівця, натиснувши кнопку миші, намалюйте бажаний розмір малюнку і відпустіть кнопку. Для того, щоб бачити картинку, яку ви вставляєте, можна відкрити Word, вибрати там Вставка-Рисунок-Из файла і таким же способом відкрити папки ProgrammFiles\MicrosoftOffice\Clipart\Popular, але тут в діалоговому вікні можна включити перегляд і бачити, яка картинка. Потім запам’ятайте ім’я файлу в якому розміщена картинка і вставте її уже відомим вам способом у програмі Page Maker.



  1. З допомогою інструменту Т напишіть правіше від малюнку свої дані (прізвище, ім’я, по-батькові і т.д). Використайте різні начертання шрифтів (курсив, жирний, підкреслення).




  1. Нижче ще в одному текстовому блоці напишіть адресу і телефон.


Копіювання візитної картки


  1. Ваша візитна картка складається з чотирьох елементів (прямокутника, в якому вона розміщена, малюнка, першого текстового блоку з прізвищем, другого текстового блоку з адресою). Для того, щоб копіювати картку в буфер, потрібно згрупувати всі ці елементи в один елемент. Для цього в режимі Стрілка, натиснувши клавішу Shift, клацайте по всіх елементах і слідкуйте, щоб навкруги кожного з них з’явилися маркери кожного елементу. З меню Элемент виберіть Сгруппировать і навкруги візитки з’являться одні спільні для всіх елементів маркери.








  1. Скопіюйте візитку в буфер обміну з допомогою меню Редактирование-Скопировать і вставте з буферу за допомогою меню Редактирование Вклеить. Візитка вставиться майже на це саме місце, вам тільки залишиться перемістити її в прямокутник справа.




  1. За допомогою меню Редактирование Вклеить многократно задайте кількість примірників 8, і вставиться така кількість візиток. Вам залишається лише перемістити візитки в необхідні прямокутники і зберегти публікацію в своїй папці під іменем Vizitka.




  1. Тепер до кожної візитки можна використати різний фон і лінії (при бажанні), виділивши одну візитку і вибрати меню Элемент – Фон и линия. Також можна на візитці добавити інші елементи або текстові блоки за власним смаком, але потрібно попередньо вибрати Элемент-Разгруппировать для того, щоб розгрупувати елементи візитки на окремі складові.

Схожі:

Млинівський державний технікум ветеринарної медицини Інструкційна...
Тема: Обчислення сум збору за першу реєстрацію транспортного засобу Робоче місце: аудиторія
Млинівський державний технікум ветеринарної медицини Інструкційна...
Тема: Визначення валового доходу, валових витрат, бази оподаткування та розрахунок суми податку
Млинівський державний технікум ветеринарної медицини Інструкційна...
Мета проведення заняття: оволодіти методикою розрахунку податку з доходів фізичних осіб
Млинівський державний технікум ветеринарної медицини Інструкційна...
Мета проведення заняття: оволодіти методикою складання податкової декларації податку з прибутку підприємств
Млинівський державний технікум ветеринарної медицини Інструкційна...
Мета проведення заняття: оволодіти методикою складання податкового розрахунку єдиного соціального внеску
Млинівський державний технікум ветеринарної медицини Інструкційна...
Мета проведення заняття: оволодіти методикою складання податкового розрахунку податку з доходів фізичних осіб (1 ДФ)
ПЛАН УРОКУ
Обладнання: персональний комп’ютер з програмним забезпеченням, тестова програма «Тест-W», брошура «Робота з палітрами та інструментами...
Млинівський державний технікум ветеринарної медицини Інструкційна...
Мета проведення заняття: закріпити теоретичні знання практичними навиками та оволодіти методикою розрахунку сум фіксованого сільськогосподарського...
Млинівський державний технікум ветеринарної медицини Інструкційна...
Мета проведення заняття: закріпити теоретичні знання практичними навиками та оволодіти методикою розрахунку суми податку на додану...
Млинівський державний технікум ветеринарної медицини Інструкційна...
Мета проведення заняття: закріпити теоретичні знання практичними навиками та оволодіти методикою розрахунку суми земельного та фіксованого...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка