ПЕРЕЛІК додаткових надходжень нових нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія” у березні 2010 року


Скачати 13.29 Kb.
Назва ПЕРЕЛІК додаткових надходжень нових нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія” у березні 2010 року
Дата 14.05.2013
Розмір 13.29 Kb.
Тип Документи
ПЕРЕЛІК
додаткових надходжень нових нормативних документів (НД) у фонд

ДП ”Житомирстандартметрологія”

у березні 2010 року


п/н

Номер НД

Назва НД

1.

КНД 2010

Каталог нормативних документів – 2010 р.

2.

ДСТУ 4927:2008

КОНСЕРВИ-НАПІВФАБРИКАТИ ДЛЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Технічні умови.

3.

ДСТУ 5050:2008

ПРОДУКТИ ХАРЧОВІ. Визначання підсолоджувачів, консервантів та кофеїну методом високоефективної рідинної хроматографії.

4.

ДСТУ 5051:2008

ПРОДУКТИ ХАРЧОВІ. Визначання синтетичних харчових барвників методом високоефективної рідинної хроматографії.

5.

ДСТУ 5059:2008

ПРОДУКТИ ХАРЧОВІ. Методи визначання цукрів.

6.

ДСТУ 5060:2008

ВИРОБИ КОНДИТЕРСЬКІ. Методи визначання масової частки жиру.

7.

ДСТУ ГОСТ 28735:2009

ВЗУТТЯ. Метод визначання маси.

Схожі:

ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Оцінювання відповідності. НАСТАНОВИ ЩОДО СИСТЕМИ СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ ТРЕТЬОЮ СТОРОНОЮ
ПЕРЕЛІК додаткових нових надходжень нормативних документів (НД) у...
Метрологія. ПРИЛАДИ ЗВАЖУВАЛЬНІ ЕТАЛОННІ. Загальні технічні вимоги, порядок та методи атестації
ПЕРЕЛІК додаткових нових надходжень нормативних документів (НД) у...
ВИМИКАЧІ ДЛЯ ПОБУТОВИХ Й АНАЛОГІЧНИХ СТАЦІОНАРНИХ ЕЛЕКТРОУСТАНОВОК. Частина Загальні технічні вимоги
ПЕРЕЛІК додаткових надходжень нових нормативних документів (НД) у...
ОБЛАДНАННЯ ГАЗОВЕ НАГРІВАЛЬНЕ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ. Частина 2 Спеціальні вимоги. Жаровні та грилі з рожном
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
ВИРОБИ КОНДИТЕРСЬКІ. Метод визначання масової частки загальної сірчистої кислоти
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
ВИНА, КОНЬЯКИ УКРАЇНИ, НАПОЇ. Методи визначання повноти наливу у спожиткову тару
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
СПИРТ ЕТИЛОВИЙ РЕКТИФІКОВАНИЙ, ГОРІЛКИ, НАПОЇ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНІ. Критерії оцінювання справжності
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
СОЯ. ІДЕНТИФІКАЦІЯ ГЕНЕТИЧНО МОДИФІКОВАНИХ ОРГАНІЗМІВ. Частина Методи відбирання та правила готування проб
ПЕРЕЛІК додаткових надходжень нормативних документів (НД) у фонд...
ВИРОБИ КОНДИТЕРСЬКІ. Методи визначання ступеня подрібнення шоколаду, шоколадної, кондитерської та жирової глазурі, какао тертого...
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Похідні жирів та олій. МЕТИЛОВІ ЕФІРИ ЖИРНИХ КИСЛОТ (МЕЖК). Метод визначення вмісту натрію атомною абсорбційною спектрометрією
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка