Науково-дослідна і творча робота студентів


Скачати 14.68 Kb.
Назва Науково-дослідна і творча робота студентів
Дата 06.07.2013
Розмір 14.68 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Маркетинг > Документи
Науково-дослідна і творча робота студентів
В 2011/2012 н.р. студенти під керівництвом викладачів кафедри опублікували 225 наукових робіт, із них 6 статей у фахових виданнях (у співавторстві з науковими керівниками), 219 тез доповідей на науково-практичних конференціях, в тому числі 63 – на міжнародних конференціях.

Протягом 2011/2012 н.р. опубліковано 6 статей студентів у фахових виданнях (у співавторстві з викладачами) , 219 тез доповідей, в т.ч. 63 – на міжнародних конференціях.

Щорічно зростає кількість учасників міжнародних та національних конкурсів і олімпіад (у 2010 р. – 38 осіб, у 2011 р. – 115 осіб, у 2012 р. –116 осіб). Зокрема, в 2010 та 2012 роках аспіранти кафедри Марина Власова-Захарченко і Катерина Назаренко стали переможцями Всесвітньої Нобелівської Інтернет-олімпіади з економіки. У 2012 р. студент 5 курсу Дмитро Гавриш зайняв призове місце на конкурсі студентських робіт «Молодь опановує маркетинг», який проводиться Українською асоціацією маркетингу. 17 студентів стали фіналістами Всеукраїнського студентського конкурсу маркетингових планів, проведеного Консорціумом з вдосконалення менеджмент-освіти, посіли третє місце. Студенти Євген Нізельник та Катерина Гашок в 2011 р. стали стипендіатами програми «Завтра.UA» Благодійного фонду Віктора Пінчука.

16 студентів взяли участь в щорічному конкурсі Дніпропетровської організації роботодавців «Интеллект, Творчество, Успех», з яких 11 вийшли у фінал та 6 стали переможцями, (перше місце – Ганна Білогорцева, друге місце – Валентина Чешко і Каріна Прокоф’єва, третє місце - Інна Саєнко та Аліна Кірова.

Іван Соловйов та Анастасія Коротка стали переможцями ІV Регіонального студентського фестивалю реклами, який проводився в м. Донецьку в травні 2012 р., посівши друге місце.

На Всеукраїнському конкурсі «Я пишаюсь тим, що я українець!» у вересні 2011 р. студентка Зеленська Вікторія зайняла 1 місце у номінації «Фотографія», Рвачов Ігор отримав диплом в номінації «Відео».

Євген Нізельник та Марина Власова –Захарченко є переможцями Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.

Чотири роки поспіль студенти кафедри є стипендіатами Благодійної організації Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна».

Схожі:

Інформаційний звіт про результати студентської наукової роботи кафедри...
Міжвузівська студентська науково-практична конференція «Теорія та практика розвитку банківської справи»
Розділ Комплексна науково-дослідна робота структурних підрозділів університету

Дослідження екологічного середовища житлового приміщення
Науково-дослідна робота учнів в цьому процесі відіграє дуже важливу роль. Вона сприяє розширенню знань шляхом збору конкретної наукової...
НАУКОВА, НАУКОВО-ДОСЛІДНА ТА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ КАФЕДРА...
Наукові пошуки професорсько-викладацького складу кафедри не припиняються ні на день, про що свідчать нові досягнення науковців
Виховний захід «Творча родина – творча Україна»
Гуньківській ЗОШ І –ІІ ступенів відбулась виставка -зустріч з народною майстринею-односельчанкою Довгань Н. Ф. «Творча родина – творча...
Уроку: узагальнити та систематизувати знання про типи мовлення опис
Методи і прийоми: бесіда, метод передбачення, гронування, робота в парах, творча робота, самостійна робота
Уроку української мови 6 клас "Теперішній час дієслів" Тема: Теперішній час дієслів
Методи і прийоми навчання: інтерактивна гра «Продовжіть речення», робота з текстом, робота в групах, творча робота «Асоціації», робота...
Творча робота (вірш) у номінації

Творча робота (вірш) у номінації

Творча робота (вірш) у номінації

Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка