Про організацію та проведення


Скачати 95.5 Kb.
Назва Про організацію та проведення
Дата 11.04.2013
Розмір 95.5 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Культура > Документи
проект

РІШЕННЯ
Про організацію та проведення

гастрольних заходів у місті Синельникове
З метою вдосконалення гастрольно-концертної діяльності в місті Синельникове, створення належних умов для масового відпочинку мешканців та гостей міста відповідно до Законів України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про гастрольні заходи в Україні", "Основ законодавства України про культуру", "Про захист суспільної моралі", міська рада в и р і ш и л а:
1. Затвердити Положення про організацію та проведення гастрольних заходів у місті Синельникове ( додаток 1 ).
2. Затвердити склад комісії з питань організації та проведення гастрольних заходів у місті Синельникове (додаток 2 ).
3. Головному спеціалісту по внутрішній політиці (Ісаєва С.О.) опублікувати дане рішення на сайті Синельниківської міської ради.
4. Координацію роботи, щодо виконання рішень доручити заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Кучерук Т.Г.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціальної політики та праці, освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту.

Міський голова Д.І.Зражевський

Додаток 1

до рішення міської ради


П О Л О Ж Е Н Н Я

про організацію та проведення гастрольних заходів

у місті Синельникове
Це Положення визначає вимоги до організації та проведення гастрольних заходів на території міста Синельникове, розроблено відповідно до Закону України "Про гастрольні заходи в Україні" і є обов'язковим для всіх суб'єктів підприємницької діяльності різних форм власності, що здійснюють гастрольно-концертну діяльність.
Положення приймається з метою подальшого розвитку культурно-мистецького життя в місті Синельникове.
І. Загальні положення
1.1. Гастрольними заходами (надалі - заходи) в місті Синельникове визначаються видовищні заходи закладів, підприємств, організацій культури, творчих колективів, у тому числі тимчасових, окремих виконавців за межами їх стаціонарних сценічних майданчиків, а також фізичних осіб-підприємців, що здійснюють підприємницьку діяльність у сфері розваг (фестивалі, концерти, вистави, лекційно-концертні, розважальні програми, виступи пересувних циркових колективів, пересувні механізовані атракціони типу "Луна-парк", батути тощо).
1.2. Благодійними гастрольними заходами вважаються добровільні безкорисливі видовищні заходи закладів, підприємств, організацій культури, творчих колективів, окремих виконавців, що не передбачають одержання доходу їх організаторами та гастролерами, за винятком доходів, за рахунок яких покриваються витрати, пов'язані виключно з організацією та проведенням гастрольного заходу. Благодійними також є гастрольні заходи, весь дохід від яких, за винятком доходів, за рахунок яких покриваються витрати, пов'язані виключно з організацією та проведенням гастрольного заходу, спрямовується на благодійництво згідно із чинним законодавством.
1.3. Гастролерами вважаються заклади, підприємства і організації культури, творчі колективи, окремі виконавці, суб'єкти підприємницької діяльності, які здійснюють гастрольні заходи на території міста.
1.4. Організаторами гастрольних заходів є суб'єкти господарювання, що займаються організацією гастрольних заходів на території міста та установчими документами яких передбачено таку діяльність.
II. Організація та проведення гастрольних заходів
2.1. Гастролі проводяться в місті Синельникове за Порядком організації і проведення гастрольних заходів, визначеним Постановою Кабінету Міністрів України від 15.01.2004 № 35.
2.2. Гастрольні заходи проводяться організаторами в місті Синельникове на підставі:

- свідоцтва про проведення гастрольного заходу, виданого управлінням культури Дніпропетровської обласної державної адміністрації за формою, затвердженою Міністерством культури України.

- договорів, укладених відповідно до закону гастролерами і власниками (уповноваженими ними органами чи особами) стаціонарних сценічних майданчиків та об'єктами культури і відпочинку;
Проведення гастрольних заходів без вищезазначеного свідоцтва не дозволяється.
2.3. Координацію гастрольної діяльністі на території міста Синельникове здійснює міська комісія з питань організації та проведення гастрольних заходів ( надалі - міська комісія), яка утворюється міською радою.
У разі необхідності до участі у роботі міської комісії можуть залучатись працівники структурних підрозділів виконкому міськради.
2.4. Організатор заходів повинен надати на розгляд міської комісії з питань організації та проведення гастрольних заходів в місті Синельникове заяву та повний перелік документів:

- свідоцтво (дозвіл) на проведення гастрольного заходу ;

- договір оренди стаціонарного сценічного майданчика (спеціально відведених місць);

- зразки друкованої, поліграфічної рекламної продукції;

- зразки квитка із зазначенням вартості ( від ____ грн., до ___грн.).

- копія свідоцтва про державну реєстрацію/копію виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців;

- ветеринарний паспорт на тварин (при наданні послуг з використанням тварин);

- копія дозволу підрозділів Держгірпромнагляду України на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію машин, обладнання підвищеної небезпеки за запитуємою адресою – для тимчасових автомобільних газозаправних пунктів, паркових атракціонів, на виконання робіт підвищеної небезпеки (у разі, коли атракціон входить в перелік робіт підвищеної небезпеки);

Заявник несе відповідальність за достовірність інформації, зазначеної в заяві та документах, що додаються до неї.

Розгляд наданих документів може відбуватись як у присутності організатора заходу , так і без нього.
2.5. Міська комісія погоджує проведення гастрольних заходів ( протягом доби ) або обґрунтовано відмовляє у погодженні.
2.6. Розміщення реклами на території міста Синельникове здійснюється відповідно до рішень міської ради з цього питання і тільки після отримання від міської комісії погодження на проведення гастрольних заходів в місті Синельникове.
2.7. У рекламних матеріалах щодо проведення гастрольного заходу в обов'язковому порядку зазначаються найменування організатора заходу, його номер телефону та адреса ( місцезнаходження), ім'я (назва) гастролерів, а також надаються відомості про використання фонограм та інша інформація з дотриманням вимог законодавства про рекламу та захист прав споживачів.
2.8. Гастрольні заходи проводяться на стаціонарних сценічних майданчиках або у спеціально відведених місцях за умови дотримання організаторами заходів норм і правил експлуатації споруд, інженерних систем та систем оповіщання, санітарно-гігієнічного режиму приміщень і територій, норм готовності засобів пожежогасіння, а також охорони громадського порядку під час проведення гастрольного заходу та дотримання інших вимог щодо безпеки учасників і глядачів гастрольного заходу.
2.9. Організатори гастрольних заходів, гастролери, підприємства, установи та організації, залучені до організації та проведення гастрольних заходів, а також власники ( уповноважені ним органи чи особи) стаціонарних сценічних майданчиків у межах своїх повноважень забезпечують:
2.9.1. Дотримання вимог законодавства про культуру
2.9.2. Відповідальність за дотримання положень законодавства України про авторські і суміжні права.
2.9.3. Рівень шуму звуковідтворювальної апаратури та музичних інструментів у приміщеннях і на відкритих майданчиках, близько прилеглих до житлових будинків, згідно вимог, установлених санітарними нормами, та дотримання тиші з 22-00 годин до 08-00 години.
2.10. Організатори гастрольних заходів укладають угоду на охорону громадського ( суспільного) порядку у період проведення заходу з правоохоронними органами ( державними, комерційними), які мають відповідні дозволи (ліцензії).
IIІ. Обмеження в організації та проведенні гастрольних заходів
3.1. При проведенні гастрольних заходів не допускається:
3.1.1. Заклики до захоплення влади, насильницької зміни конституційного ладу і цілісності держави, розпалювання національної, класової, соціальної, релігійної та іншої ворожнечі, пропаганди війни, тероризму й екстремізму.
3.1.2. Проведення гастрольних заходів, що пропагують порнографію, культ насильства і жорстокості, виробництво та вживання наркотиків і психотропних речовин ( їх прекурсорів).
3.1.3. Самовільне підключення до мереж електро-, водо-, та газопостачання, зливової та господарсько-побутової каналізації.
4.1. Керівники підприємств, закладів та установ при наданні стаціонарних сценічних та інших майданчиків для проведення повинні керуватись чинним законодавством і цим Положенням.
4.2 Керівники підприємств, закладів та установ, що уклали угоду з організаторами гастрольного заходу (гастролерами) на його проведення та надання для цього стаціонарного сценічного майданчика, повинні вимагати від них дотримання зазначеного у квитку часу початку гастрольного заходу, або відшкодування вартості квитка, якщо гастрольний захід з різних причин не відбувся, або перенесений.
IV Контроль за дотриманням цього Положення та відповідальність за його порушення.

4.3 Відповідальність за технічний стан та зовнішній вигляд об'єктів з надання послуг у сфері розваг, порушення вимог техніки безпеки під час розташування (монтажу), експлуатації та демонтажу цих об'єктів, безпеку відвідувачів, дотримання санітарно-гігієнічних норм та правил пожежної безпеки несе суб'єкт господарювання згідно із законодавством.
4.4 Шкода, завдана при розміщенні об’єктів з надання послуг у сфері розваг внаслідок порушення законодавства у сфері благоустрою, підлягає компенсації у встановленому законодавством порядку.
4.5 Контроль за додержанням цього Положення здійснюють міська комісія з питань організації та проведення гастрольних заходів у місті Синельникове, виконавчий комітет та інші органи відповідно до законодавства.

Якщо міська комісія отримала відомості (матеріали), що свідчать про факти порушення у проведенні гастрольного заходу, вона повідомляє про них відповідні органи виконавчої влади, які в межах своїх повноважень відповідно до законодавства здійснюють контроль за організацією та проведенням гастрольних заходів.
4.6 У разі проведення заходу без дотримання вимог, передбачених законодавством та даним Положенням, організатори гастрольних заходів, керівники підприємств, закладів та установ, які надають стаціонарні сценічні майданчики для проведення гастрольних заходів, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.
4.7. При порушенні вимог щодо розміщення реклами, а саме, розміщення її на стовпах, будинках та ін., що призводить до псування комунального майна, порушення благоустрою тощо, міська комісія на підставі актів звертається до суб'єкта господарювання з вимогою щодо усунення порушення у визначений строк.

У разі невиконання цієї вимоги, виконавчим комітетом застосовуються заходи щодо примусового усунення встановлених порушень в порядку визначеному законодавством.
4.8. За порушення вимог цього Положення винні особи несуть відповідальність, встановлену Кодексом України про адміністративні правопорушення, Законом України «Про благоустрій», цим Положенням, Правилами благоустрою, забезпечення чистоти, порядку та додержання тиші в громадських місцях міста Синельникового, затвердженими рішенням 8 сесії Синельниківської міської ради 6 скликання від 22.04.2011 р. № 109-8/VI, іншими нормативно-правовими актами та рішеннями Синельниківської міської ради.

Не допускається розміщення організаторами гастрольних заходів своєї рекламної продукції на рекламу іншого організатора про гастрольний захід, який ще не відбувся.

Додаток 2

до рішення міської ради


С К Л А Д

міської комісії з питань організації та проведення

гастрольних заходів у місті Синельникове
КУЧЕРУК Т.Г. - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голова комісії;
ГУБАНОВА О.В. – начальник відділу культури та туризму, заступник голови комісії;

Члени комісії:
ВІСІЧ В.В. - начальник управління житлово-комунального господарства виконкому міськради;
КЛИМОВА З.С. – заступник начальника управління – начальник відділу житлово-комунального господарства;
ШТУРМАН Г.Б. – начальник відділу архітектури та містобудування;
ЗАЇКА О.В. – начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту;
ЧАЙКІН О.В. – начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення;
ЗІМОДРО А.С.. – начальник юридичного відділу міської ради.

Схожі:

НАКАЗ «31» березня 2011 року м. Миколаїв №25 Про організацію та проведення
УМНС України в Миколаївській області та на виконання вимог наказу МНС України №601 від 01 вересня 2009 року “Про затвердження Положення...
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ
«Про організацію і проведення училищного та обласного етапів Всеукраїнського огляду-конкурсу ПТНЗ на кращу організацію роботи з охорони...
ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ І ПРОВЕДЕННЯ ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЙ
Агентство УНІАН надає послуги з підготовки, організації і проведення прес-конференцій
ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ І ПРОВЕДЕННЯ ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЙ
Агентство УНІАН надає послуги з підготовки, організації і проведення прес-конференцій
ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ І ПРОВЕДЕННЯ ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЙ
Агентство УНІАН надає послуги з підготовки, організації і проведення прес-конференцій
СЕРПЕНЬ
...
Про організацію та проведення в області заходів Всеукраїнських учнівських...

Про організацію і проведення медичного
Закону України „Про військовий обов’язок і військову службу”, Указу Президента України
Інформація про підготовку та проведення літнього відпочинку і оздоровлення...
«Про організацію оздоровлення учнівської молоді у 2009 році», «Про проведення огляду-конкурсу виховної роботи в таборах відпочинку...
 Загальні положення.    Засновники та організатори Конкурсу «Підтримай...
Віповідальний за організацію та проведення Конкурсу – ТОВ «ББДО» (надалі – Організатор)
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка