БЕЗПЕКА ТА ЗАСОБИ БЕЗПЕКИ


Скачати 347.58 Kb.
Назва БЕЗПЕКА ТА ЗАСОБИ БЕЗПЕКИ
Сторінка 1/9
Дата 03.09.2013
Розмір 347.58 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Журналістика > Документи
  1   2   3   4   5   6   7   8   9

1. БЕЗПЕКА ТА ЗАСОБИ БЕЗПЕКИ


Будь ласка, перечитайте ці прості рекомендації. Порушення цих правил може привести до небажаних наслідків.

Вимикайте телефон, якщо знаходитесь поблизу від хімічних заводів, автозаправочних станцій та інших місць, де можуть знаходитись вибухонебезпечні предмети.

Зберігайте телефон в недоступних для дітей місцях.

Перебуваючи за кермом, використовуйте Hands-Free. Якщо Вам необхідно зробити виклик, припаркуйтесь.

Вимикайте телефон при перебуванні на борту літака, та не використовуйте телефон під час польоту.

Вимикайте телефон під час присутності таких приладів, як кардіостимулятори та інше медичне обладнаяння, на яке може вплинути робота мобільного телефону.

Гарантія не розповсюджується на неоригінальні запчастини.

Ніколи не намагайтесь розбирати телефон самостійно. У випадку необхідності зв’яжіться з сервісною службою.

Не заряджайте телефон без акумуляторної батареї.

Заряджати телефон слід в добре провітренному місці та на відстані від легкоспалахуючих та вибухонебезпечних предметів.

Для запобігання розмагнічування, тримайте телефон подалі від таких предметів, як магнітні диски та кредитні картки.

Уникайте попадання рідини на телефон.Якщо рідина потрапила на апарат, потрібно вийняти акумулятор та звернутись в сервісну службу.

Не використовуйте телефон в місцях з дуже високою або дуже низькою температурою. Ніколи не залишайте телефон під впливом прямих сонячних променів, підвищеної вологості або пилу.

Не мийте телефон водою и не використовуйте їдкі миючі засоби.

Бездротові телефони чутливі до дії радіоперешкод, що може відобразитися на роботі приладу.

Використовуйте лише рекомендовані виробником аксесуари та акумулятори.

Використовуйте прилад лише в нормальному робочому положенні, так як це вказано в інструкції.

2. ДОГЛЯД ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ


АКУМУЛЯТОР

Даний прилад розрахований на живлення від акумулятора. При зниженні рівня заряду потрібно його перезарядити.

  • Не залишайте акумулятор підключеним до зарядного пристрою, якщо акумулятор повністю заряджений. Надлишковий заряд може скоротити строк служби акумулятора.

  • Екстремальні температури можуть вплинути на ємність акумулятора. Оптимальна робота батареї забезпечується при кімнатній температурі (від 15 до 25 ° С). Акумулятор може не заряджатись або навіть дати збій, під час дії занадто високої або низької температури.

  • Використовуйте акумулятори лише за призначенням.

  • Ніколи не використовуйте не оригінальні чи пошкоджені зарядні пристрої або акумулятори.

  • Не допускайте короткого замикання акумулятора. Випадкове коротке замикання може виникнути, якщо металевий предмет, такий як монета, скріпка або ручка, замикає полюси: (+) і (-) акумулятора. Коротке замикання може стати причиною пошкодження акумулятора або роз’ємів.

  • Не залишайте батарею в дуже теплих або холодних місцях, наприклад в таких, як закритий автомобіль взимку чи влітку.

  • Наведені вище рекомендації відносяться до телефону, акумулятору, зарядному пристрою та до всіх аксесуарів. Якщо телефон або комплектуючі приладу не працюють, звертайтесь в сертифіковану сервісну службу.

  • Не використовуйте телефон якийсь проміжок часу, при різкій зміні температури повітря – волога, що осідає на внутрішній частині апарату, може призвести до пошкодження телефону.

  • Не намагайтесь відкрити телефон або аксесуари способом, що відрізняється від описаного в даному посібнику.

  • Необережне використання телефону (падіння апарату, тряска…) може привести до поломки внутрішніх плат та інших частин.

  • Не використовуйте хімічні речовини, розчинники або миючі засоби для чистки телефону або аксесуарів.

  • Не фарбуйте телефон або аксесуари. Фарба може засмітити рухливі вузли та пошкодити їх нормальну роботу.

  • Користуйтесь лише оригінальними запасними частинами та аксесуарами. Використання неоригінальних частин може призвести до пошкодження телефону, а також є порушенням правил використання радіообладнання.

  • Не кидайте батарею в вогонь!

  • Не викидайте акумулятор разом з побутовими відходами. Утилізуйте батарею в відповідності до місцевого законодавства.

  • Обслуговування мобільного телефону

  • Зберігайте пристрій в сухому місці. Атмосферні опади, волога та всі види рідини можуть містити мінеральні частинки, що визивають корозію внутрішніх компонентів та схем. Якщо на пристрій потрапила рідина, видаліть батарею та дайте пристрою повністю висохнути перед повторною установкою акумулятора.

  • Щоб запобігти пошкодження рухливих частинок та компонентів, не використовуйте та не зберігайте пристрій в запилених та засмічених приміщеннях.

  • Не зберігайте телефон та аксесуари в теплі. Висока температура приводить до зниження терміну служби електронних пристроїв.

  • Не викидайте телефон разом з побутовими приладами.

  • Не користуйтесь мобільним телефоном під час зарядки. Якщо Ви хочете зробити виклик, будь ласка, спочатку вимкніть апарат від зарядного пристрою.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ З БЕЗПЕКИ

Прилад та аксесуари можуть мати дрібні деталі. Зберігайте їх в недоступному для дітей місці.

УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ

Не забувайте дотримуватись правил використання в місцях, де використання телефону може призвести до небажаних наслідків (медичні заклади, аеропорти і т.д.)

Частини апарату володіють магнітними властивостями, прилад може залучитись металевими предметами. Не зберігайте кредитні картки та інші магнітні носії поряд с апаратом, так як це може призвести до втрати інформації, що зберігається на них.

СУМІСНІСТЬ З МЕДИЧНИМИ ПРИЛАДАМИ

Використання приладів, яке передає радіосигнали (наприклад мобільні телефони), може заважати роботі медичного обладнання. Проконсультуйтесь з лікарем або виробником медичного приладу для розуміння, чи має цей апарат адекватний захист від зовнішніх сигналів радіо. Вимикайте телефон в медичних закладах, якщо там є спеціальні повідомлення. Лікарні та інші заклади охорони здоров’я іноді використовують обладнання, що може бути чутливим до зовнішніх сигналів радіо.

Кардіостимулятор

Відповідно рекомендаціям виробників, щоб мобільний телефон не заважав роботі кардіостимулятора, відстань між мобільним телефоном та кардіостимулятором має бути не менше 15 см (6 дюймів). Ця рекомендація розроблена в відповідності з незалежними дослідженнями та рекомендаціями Інституту досліджень безпровідних технологій. Людям з кардіостимуляторами необхідно дотримуватись:

  • Завжди тримайте телефон на відстані не менш 15 см від кардіостимулятора

  • Не тримайте пристрій в нагрудній кишені

  • Тримайте телефон поряд з вухом на протилежній стороні від кардіостимулятора, щоб зменшити ризик втручання

  • Не використовуйте телефон, якщо вважаєте, що він може заважати нормальній роботі кардіостимулятора.

СЛУХОВІ АППАРАТИ

Деякі цифрові бездротові прилади можуть створювати перешкоди в роботі слухових апаратів.

ТРАНСПОРТ

Радіосигнали можуть впливати на електронні системи автомобіля(наприклад, електронні системи вприску пального, гальма з АБС, автоматичний круїз-контроль, системи управління подушками безпеки), якщо ці прилади не мають необхідного захисту або були неправильно встановлені.

Не зберігайте та не транспортуйте телефон та його частини разом з легкозаймистими газами та вибухонебезпечними речовинами.

Не тримайте телефон або його частини в області спрацьовування подушок безпеки.

Забороняється використовувати прилад під час перельоту. Вимкніть пристрій, перед тим як сісти в літак. Використання бездротових телекомунікаційних приладів в середині літака може піддати ризику безпеки повітряного руху, а також заважає зв’язку.

ЗНАХОДЖЕННЯ В ПОТЕНЦІЙНО ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИХ МІСЦЯХ

Завжди вимикайте прилад, коли Ви знаходитесь в області, де є небезпека вибуху. Дотримуйте всі відповідні вказівки та інструкції. Ризик вибуху існує в таких місцях, де зазвичай Вас просять вимикати двигун автомобіля. В таких областях іскра може викликати пожежу або вибух, які можуть стати причиною травм або навіть смерті.

Вимикайте прилад на автозаправних станціях, тобто біля бензоколонок, гаражів.

Додержуйтеся правил, які обмежують використання мобільного телефону поблизу місць, де використовується радіообладнання, де зберігається та продається паливо, біля хімічних заводів, а також місць, де ведуться вибухові роботи.

Потенційно вибухонебезпечні області, як правило – але не завжди – чітко позначені. Вказані вище правила також відносяться до роботи телефону на палубах суден, в місцях транспортування або зберігання хімічних речовин, транспортних засобів, що використовують рідке паливо (пропан, бутан), приміщень та зон з забрудненим повітрям.

ВИКЛИК СЛУЖБИ ЕКСТРЕННОЇ ДОПОМОГИ. ВАЖЛИВО!

Мобільні телефони, використовують радіосигнали мобільної телефонної мережі. Ви не зможете зробити або прийняти виклик в місцях, де мобільний зв’язок відсутній.

У разі, якщо телефон знаходиться у межах будь-якої телефонної мережі, екстрений виклик на номер 112 ви можете зробити у будь-яких обставинах, навіть якщо у телефоні відсутня SIM карта.

ІНФОРМАЦІЯ О СЕРТИФИКАЦІЇ (SAR)

Ця модель відповідає міжнародним вимогам до рівня випромінювання в радіочастотному діапазоні. Даний мобільний прилад містить передатчик та приймач радіосигналів. Робота апарату не перевищує граничні рівні випромінювання в радіочастотному діапазоні, що встановлені міжнародними директивами.

Даний пристрій сертифікований для використання на території України згідно міжнародних стандартів та санітарно-гігієнічних норм.

  1   2   3   4   5   6   7   8   9

Схожі:

1. БЕЗПЕКА ТА ЗАСОБИ БЕЗПЕКИ
Будь ласка, перечитайте ці прості рекомендації. Порушення цих правил може привести до небажаних наслідків
Реферат Тема: Правове ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ екологічної безпеки 1 Юридична...
Екологічна безпека гарантується громадянам України здійсненням широкого комплексу взаємопов’язаних політичних, екологічних, технічних,...
Урок №37 Дата 30. 01. 2012 Вчитель Приймак Д. М. Тема: «Безпека людини...
Мета уроку: повторити правила техніки безпеки під час роботи з електричними приладами і пристроями, безпека під час грози; розвивати...
1. Безпека та запобіжні заходи
Ознайомтеся і дотримуйтесь викладених нижче інструкцій з метою дотримання правил безпеки та чинного законодавства
Задача 2 (Додатки 1,3)
Теоретичні основи безпеки життєдіяльності. Поняття – безпека, ризик, небезпека. Аксіома про потенціальну небезпеку. (4-7,14,26)
1. Організаційно-правові основи безпеки підприємництва, її співвідношення...
ЕКОНОМІЧНА БЕЗПЕКА ПІДПРИЄМНИЦТВА ЯК СТРУКТУРОУТВОРЮЮЧИЙ ЕЛЕМЕНТ ТЕОРІЇ ДЕТІНІЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ
УДК: 339. 9 (477) ЗАГРОЗИ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
Надійне забезпечення країни продовольством має стратегічне значення, оскільки від цього залежать її не лише продовольча, але й національна...
Безпека життєдіяльності – як поняття. Безпека абсолютна й відносна....
Сучасна людина живе у світі небезпек – природних, технічних, антропогенних, екологічних та ін
Напрямки інформаційної безпеки Інформаційна безпека має кілька напрямків
В условиях ужесточения конкуренции успех предпринимательства, гарантия получения прибыли все в большей мере зависят от сохранности...
1. Поняття та структура національної безпеки держави
Національна безпека України забезпечується шляхом проведення виваженої державної політики відповідно до прийнятих в установленому...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка