Про продовження терміну дії договору оренди нежитлових приміщень комунальної власності від 22. 07. 2009 р


Скачати 73.7 Kb.
Назва Про продовження терміну дії договору оренди нежитлових приміщень комунальної власності від 22. 07. 2009 р
Дата 18.04.2013
Розмір 73.7 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Історія > Документи
1472 2 вересня

Про реєстрацію договорів

1473 2 вересня

Про продовження терміну дії договору оренди нежитлових приміщень комунальної власності від 22.07.2009 р.
1474 2 вересня

Про встановлення батьківської плати в початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах

Враховуючи клопотання директорів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, відповідно до Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та Постанови Кабінету Міністрів України від 25.03.1997 р. № 250 „Про встановлення розміру плати за навчання у державних школах естетичного виховання дітей”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Рішення виконавчого комітету від 27.08.2009 р. №1370 „Про встановлення батьківської плати в початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах” вважати таким, що втратило чинність.

2.Встановити з 01.09. 2010 р. батьківську плату в початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах у таких розмірах: Тернопільські музичні школи № 1, 2: - фортепіано, гітара 50 грн.; - баян, акордеон, скрипка 35 грн.; - віолончель, цимбали, бандура 35 грн.; - домра 30 грн.; - духові та ударні інструменти 35 грн.; - академічний спів 40 грн.; - електроінструменти 45 грн.; - вокально-хорове відділення 40 грн.; - естрадний спів 50 грн. Тернопільська художня школа: - відділ „Образотворче мистецтво” 50 грн.; - відділ „Художнє оздоблення текстильних 50 грн.; виробів” - відділ „Комп’ютерна графіка” 35 грн.

3.Погодити батьківську плату в розмірі 50% для: - дітей воїнів-інтернаціоналістів та військовослужбовців дійсної служби, які загинули при виконанні службових обов’язків, або стали інвалідами І чи ІІ груп; - дітей працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків; - дітей одиноких матерів та дітей-напівсиріт; - дітей з багатодітних сімей; - дітей інвалідів праці і загального захворювання І та ІІ груп; - дітей, батьки яких потерпіли від Чорнобильської катастрофи; - дітей, які навчаються грі одночасно на двох музичних інструментах ( за один із музичних інструментів); - дітей, які навчаються одночасно на двох відділах в художній та музичних школах (за один із відділів).

4.Звільнити від батьківської плати найбільш талановитих дітей (до 2% від загальної кількості учнів), дітей-інвалідів, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

5.Встановити плату за навчання для сімей, з яких навчається двоє дітей, в розмірі 100% за одну і 50% за другу дитину.

6.По батьківській платі надається лише одна пільга.

7.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань О.О. Марушія.
1475 2 вересня

Про видачу дубліката свідоцтва на квартиру №1, яка розташована за адресою вул. О.Довженка,17.
1476 2 вересня

Про виділення коштів з цільового фонду

В зв’язку із спорудженням постаменту під державний прапор України в м. Тернопіль, керуючись «Законом про місцеве самоврядування в Україні», підпунктом 4.7.9. пункту 4 рішення міської ради від 30.04.2009р. 3 5/26/8 «Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 07.06.2007р. № 5/10/5 «Про створення цільового фонду соціально-економічного розвитку міста Тернополя», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Виділити з цільового фонду (КФК 240900) кошти в сумі 23 900 (двадцять три тисячі дев’ятсот) гривень на оплату послуг по виготовленню елементів постаменту під державний прапор України.

2.Відділу фінансового забезпечення провести своєчасну оплату згідно п.1 даного рішення.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудівного та архітектурного комплексу та регулювання земельних відносин В.Є. Дідича.
1477 2 вересня

Про надання дозволу на зміну прізвища малолітньої дитини

1478 2 вересня

Про надання дозволу неповнолітній дитині на укладання договорів купівлі-продажу дарування частин квартир

1479 2 вересня

Про надання дозволу на укладання договору дарування1/2частини будинку, де неповнолітня дитина має право користування житловим приміщенням

1480 2 вересня

Про затвердження висновку про повернення малолітньої дитини на виховання матері

1481 2 вересня

Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини

1482 2 вересня

Про розгляд звернення з питань будівництва за адресою вул. Татарська, 17
1483 2 вересня

Про розгляд звернення Тернопільської центральної районної лікарні з питань будівництва за адресою бульвар Тараса Шевченка, 45

Розглянувши звернення Тернопільської центральної районної лікарні з питань будівництва, керуючись Законами України «Про основи містобудування», «Про планування і забудову територій», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати Тернопільській центральній районній лікарні (ід.код 02001110) містобудівні умови і обмеження на реконструкцію будівлі стоматполіклініки з надбудовою мансардного поверху за адресою бульвар Тараса Шевченка, 45.

2.Зобов’язати Тернопільську центральну районну лікарню проектну документацію на будівництво погодити в установленому порядку.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин В.Є.Дідича.
1484 2 вересня

Про розгляд звернення щодо прийняття в експлуатацію будівництва за адресою вул. Шопена, 11
1485 2 вересня

Про розгляд звернення ТОВ магазин «Оріон» з питань будівництва за адресою бульвар С.Петлюри, 2

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Оріон» з питань будівництва, керуючись Законами України «Про основи містобудування», «Про планування і забудову територій», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Оріон» (ід.код 14047442) містобудівні умови і обмеження на будівництво літньої тераси до власного бару «Оріон» в споруді за адресою бульвар С.Петлюри, 2.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Оріон» проектну документацію на будівництво погодити в установленому порядку.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин В.Є.Дідича.
1486 2 вересня

Про розгляд звернення з питань будівництва за адресою вул. Князя Острозького, 1

1487 2 вересня

Про розгляд звернення щодо прийняття в експлуатацію будівництва за адресою вул. Я.Стецька, 9

1488 2 вересня

Про оформлення права власності на кооперативні квартири

1489 2 вересня

Про скасування рішення виконавчого комітету та дозволу на розміщення зовнішньої реклами
1490 2 вересня

Про розгляд звернення Тернопільського комерційного коледжу з питань будівництва за адресою проспект Степана Бандери, 73

Розглянувши звернення Тернопільського комерційного коледжу з питань будівництва, керуючись Законами України «Про основи містобудування», «Про планування і забудову територій», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати Тернопільському комерційному коледжу (ід.код 01566324) містобудівні умови і обмеження на влаштування блочної транспортабельної котельні тепловою потужністю 480 кВт за адресою проспект Степана Бандери, 73.

2.Зобов’язати Тернопільський комерційний коледж проектну документацію на будівництво погодити в установленому порядку.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин В.Є.Дідича.
1491 2 вересня

Про розгляд звернення з питань будівництва за адресою вул. Б.Лепкого, 6

1492 2 вересня

Про розгляд звернення з питань будівництва за адресою вул. Березова, 12
1493 2 вересня

Про надання дозволу на видалення зелених насаджень Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно рішення виконавчого комітету від 05.03.2008р. №250 «Про затвердження Положення про порядок видалення зелених насаджень у м. Тернополі», виконавчий комітет Тернопільської міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл на видалення зелених насаджень комунальному підприємству «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» на території гідропарку «Топільче», у зв’язку із попередженням аварійної ситуації, згідно акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, від 03.08.2010р. №67 (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови О.В. Лакому.
1494 2 вересня

Про розгляд клопотання об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Голубовича, 8» щодо передачі будинку на баланс

Розглянувши клопотання об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Голубовича, 8», подані матеріали, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.КЖЕП «Залізничник» передати, а об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Голубовича, 8» прийняти безкоштовно на баланс і технічне обслуговування житловий будинок, який знаходиться за адресою, вул. Голубовича, 8, оформивши прийняття-передачу відповідними документами, згідно чинного законодавства.

2.Затвердити розподільчий баланс між КЖЕП «Залізничник» та об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку «Голубовича, 8» на будинок, вказаний в п.1 рішення.

3.Внести зміни в перелік об’єктів житлового фонду, що перебувають на балансі і утриманні КЖЕП «Залізничник», затверджений рішенням виконавчого комітету від 08.06.2005 року №723 «Про передачу будинків» та виключити з нього п.173.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Лакому О.В.
1495 2 вересня

Про оформлення права власності

1496 2 вересня

Про оформлення права власності

1497 2 вересня

Про оформлення права власності на гаражі

1498 2 вересня

Про оформлення права власності

Схожі:

Про визначення кандидатури опікуна
Про оголошення конкурсу на право оренди об'єктів комунальної власності та продовження терміну дії договору оренди
УКРА Ї Н А Ш ПОЛЯНСЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ Р І ШЕНН Я
КП «Комунальник – сервіс» Шполянської міської ради, та заяви від ФОП Сєри Людмили Володимирівни про продовження терміну дії договору...
Судова палата у господарських справах Верховного Суду України у складі
МКП по утриманню нежитлових приміщень комунальної власності), управління комунального майна Хмельницької міської ради (далі – УКМ...
Договір оренди нежитлових приміщень

З В І Т Про періодичне відстеження результативності дії регуляторного акту
Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста...
1. Визначення та аналіз проблеми, яку пропонується розв’язати шляхом державного регулювання
Бердянської міської ради „Про затвердження Порядку проведення переобладнання і перепланування житлових та нежитлових приміщень у...
Згідно Земельного Кодексу України продаж земельних ділянок державної...
«Про внесення змін до рішення міської ради від 10. 02. 2012 №301-18/УІ «Про Тимчасовий прядок продажу земельних ділянок несільськогосподарського...
Н ІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Про надання згоди на внесення змін до Договору купівлі-продажу об`єкта незавершеного будівництва «12-14 – поверховий 64 квартирний...
ЗВІТ про базове відстеження дії регуляторного акту – рішення Кременчуцької...
Кременчуцької міської ради «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної...
ЗВІТ про повторне відстеження дії регуляторного акту – рішення Кременчуцької...
Кременчуцької міської ради «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка