Українська Асоціація Захисту Рослин


Скачати 27.67 Kb.
Назва Українська Асоціація Захисту Рослин
Дата 24.04.2013
Розмір 27.67 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи


Українська Асоціація Захисту Рослин
Затверджено

рішенням Ради Асоціації

протокол № 6 (45) від 01.12.03 р.
Схвалено

Загальними Зборами Асоціації

протокол № 1(11) від 20.02.2004 року

ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСВІДЧЕННЯ

УКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ЗАХИСТУ РОСЛИН
Це Положення розроблено на підставі Статуту, правил та положень Української Асоціації Захисту Рослин.
1.Загальні положення

1.1. Посвідчення Української Асоціації Захисту Рослин, є внутрішнім документом Української Асоціації Захисту Рослин, яка є неприбутковою організацією і в своїй діяльності керується Статутом, Установчим Договором та загальновизнаними міжнародними правилами поведінки щодо розробки, виробництва, зберігання, продажу, розповсюдження та застосування засобів захисту рослин.
1.2. Посвідчення розроблено згідно Положення про членство в Українській Асоціації Захисту Рослин і є документом, який підтверджує особу – керівника підприємства чи організації, що є юридичним членом неприбуткової організації - Української Асоціації Захисту Рослин (далі Асоціація) з означеними статусом, обов’язками та правами на українському ринку засобів захисту рослин.
1.3.Посвідчення призначене для відзначення продуктивної та якісної роботи підприємств, організацій та компаній, що працюють на українському ринку засобів захисту рослин, які є членами Асоціації та своєчасно сплачують членські внески.
2. Видача Посвідчення

2.1. Рішення про видачу Посвідчення приймається на засіданнях Ради Асоціації не менше ніж 2/3 голосів членів Ради Асоціації присутніх на засіданні.
2.2. Подання про розгляд заяви члена Асоціації на видачу Посвідчення вноситься виконавчою дирекцію на засідання Ради при наявності відповідних документів (копій: Статуту, свідоцтва про реєстрацію, довідки із статистики, ліцензій), що направляються підприємством або організацією до Виконавчої дирекції Асоціації.
2.3. Посвідчення видається керівнику підприємства чи організації, що є членом Асоціації, своєчасно сплачує членські внески, працює на українському ринку засобів захисту рослин і дотримується затверджених правил, положень Асоціації.
2.4.Підприємство чи організація має право на отримання Посвідчення, досвід роботи яких на ринку засобів захисту рослин є не менше одного року.
2.5. Посвідчення видається членам Асоціації, які не мають негативних відгуків виробників та споживачів засобів захисту рослин, впроваджують прогресивні технології застосування та розповсюдження засобів захисту рослин, дотримується охорони навколишнього середовища.
3.Термін дії Посвідчення

3. 1. Посвідчення видається терміном на один рік.
3.2. Термін дії Посвідчення може бути продовжено ще на рік у разі, якщо підприємство чи організація, що його отримала, не має зауважень з боку виробників та споживачів засобів захисту рослин.
3.3. Видані Посвідчення підписуються Президентом Асоціації та представником Виконавчої дирекції, реєструються в журналі реєстрації Посвідчень, який знаходиться у Виконавчій дирекції Асоціації.
3.4. Списки підприємств та організацій, яким видане Посвідчення, публікуються в пресі для інформування громадськості.
3.5. Посвідчення друкуються на спеціальному папері.
3.6. У разі, якщо діяльність члена Асоціації, який отримав Посвідчення, не відповідатиме вимогам даного Положення, рішення про його вилучення приймається на засіданнях Ради Асоціації не менше ніж 2/3 голосів членів Ради, про що інформується у пресі широка громадськість.



Заступник виконавчого директора

Н.С.Холстініна

Схожі:

Українська Асоціація Захисту Рослин
...
Українська Асоціація Захисту Рослин
Це Положення розроблене на основі чинного законодавства України та Статуту Української Асоціації Захисту Рослин (далі Асоціація)....
Українська Асоціація Захисту Рослин
Положення розроблене на підставі Статуту Української Асоціації Захисту Рослин (далі УАЗР)
Українська Асоціація Захисту Рослин
Це Положення розроблено відповідно до законодавства України, Статуту, правил та положень Української Асоціації Захисту Рослин
ПРЕАМБУЛА
Українська Асоціація Захисту Рослин вважається утвореною (далi Асоціація). У цьому статуті визначено загальнi правовi та фінансовi...
Українська Асоціація Захисту Рослин
...
Про проведення Всеукраїнської агропромислової виставки „АГРОЕКСПО”
АГРОЕКСПО”. Організаторами виставки є Міністерство аграрної політики та продовольства України, Асоціація підприємств-виробників техніки...
СТАТУТ «Туристичної Асоціації Канівщини» м. Канів, червень 2010 р. Загальні положення
Асоціація „Туристична Асоціація Канівщини (далі за текстом – Асоціація) є господарською асоціацією
Уроку: Урок: Тема : Розмноження та розвиток рослин. Типи розмноження...
Тема: Розмноження та розвиток рослин. Типи розмноження рослин. Практична робота № Вегетативне розмноження рослин
Державна наукова установа "Книжкова палата України імені Івана Федорова"...
Законодавчо-нормативна база функціонування системи обов'язкового примірника видань
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка