М ІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ НАКАЗ


Скачати 47.48 Kb.
Назва М ІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ НАКАЗ
Дата 23.04.2013
Розмір 47.48 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
М
ІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ


ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ
НАКАЗ

« 15 » серпня 2011 року м. Луцьк № 334


Про затвердження Переліку відомостей,

що становлять службову інформацію

в Головному управлінні юстиції

у Волинській області

Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», Указу Президента України від 5 травня 2011 року № 547 «Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації», та на виконання п. 3 Плану заходів, затверджених наказом Головного управління юстиції у Волинській області від 05.08.2011 № 324 «Питання виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації» в Головному управлінні юстиції у Волинській області »,

НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Перелік відомостей, що становлять службову інформацію в Головному управлінні юстиції у Волинській області, що додається.

2. Керівникам структурних підрозділів та начальникам територіальних органів юстиції головного управління юстиції взяти до відому та забезпечити контроль за дотриманням Інструкції про порядок обліку, зберігання і використання документів та інших матеріальних носіїв, які містять відомості, що становлять службову інформацію у Міністерстві юстиції України, затвердженої наказом Міністерства юстиції України 08.06.2011 №1536/5.

3. Керівникам структурних підрозділів та начальникам територіальних органів юстиції головного управління юстиції забезпечити облік, зберігання і використання документів та інших матеріальних носіїв, які містять відомості, що становлять службову інформацію в Головному управлінні юстиції у Волинській області.

4. Відділу організаційного забезпечення, документування, контролю та звернень громадян (Передон С. В.) довести цей наказ до відома заступників начальника та керівників структурних підрозділів головного управління юстиції, начальників територіальних органів юстиції області.

5. Відділу правової роботи, правової освіти, реєстрації нормативно-правових актів та легалізації об’єднань громадян (Мазур А. О.) розмістити Перелік відомостей, що становлять службову інформацію в Головному управлінні юстиції у Волинській області, на веб-сайті головного управління юстиції.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника Головного управління юстиції у Волинській області Остапчука О. М.
В.о. начальника управління В. С. Боць

Мазур

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Головного управління юстиції

у Волинській області

№____ «___» серпня 2011 року

ПЕРЕЛІК

відомостей, що становлять службову інформацію в Головному управлінні юстиції у Волинській області

1. Звіт за формою № 6 «Про чисельність працюючих та заброньованих військовозобов’язаних».

2. Книги реєстрації актів цивільного стану і метричні книги органів державної реєстрації актів цивільного стану.

3. Внутрівідомча службова кореспонденція, доповідні записки, рекомендації, якщо вони пов’язані з розробкою напряму діяльності Головного управління юстиції у Волинській області або здійснення контрольних, наглядових, функцій Головним управлінням юстиції у Волинській області, процесом прийняття рішень і передують публічному обговоренню та/або прийняттю рішень.

4. Інформація, що міститься в наказах, листах, матеріалах контрольних заходів та інших документах, які знаходяться у користуванні відділу правової роботи, правової освіти, реєстрації нормативно-правових актів та легалізації об’єднань громадян та пов’язані зі здійсненням контрольних та/або наглядових функцій. Інформація стосовно діяльності громадських формувань, листи, довідки, висновки та інші документи, які містять відомості, що не становлять державної таємниці, але розголошення яких може завдати істотної шкоди інтересам національної безпеки, територіальної цілісності або громадського порядку, запобіганню заворушенням чи злочинам, охороні здоров’я населення, захисту репутації або прав інших людей, запобіганню розголошенню інформації, одержаної конфіденційно.

5. Висновки та накази Головного управління юстиції у Волинській області щодо державної реєстрації нормативно-правових актів, повернення нормативно-правових актів без державної реєстрації для доопрацювання, відмови в державній реєстрації нормативно-правових актів, визнання такими, що не підлягають державній реєстрації, скасування рішення про державну реєстрацію нормативно-правових актів, які мають гриф обмеження доступу «Для службового користування» або гриф секретності, крім випадків, коли вони містять відомості, що становлять державну таємницю.

6. Організаційно-розпорядча документація, трудові книжки працівників, форми первинного обліку, довідки, службові та доповідні записки, листування з іншими органами державної виконавчої влади, що випливає з їх наглядових та/або контрольних функцій, і які містять персональні дані.

7. Документи, що містяться в складі особових справ державних службовців, які визначені для службового користування, відповідно до Порядку ведення особових справ державних службовців в органах виконавчої влади, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.1998 № 731.

8. База даних ЛС «Картка», ЄДКС « Кадри».

9. Відомості організаційного характеру щодо мобілізаційної роботи без зазначення інформації про дислокацію, характеристики запасних пунктів управління, а також відомості за окремими показниками про порядок фінансування заходів з мобілізаційної підготовки, розголошення яких може завдати істотної шкоди інтересам оборони держави, охорони громадського порядку, національній безпеці.

10. Відомості за окремими показниками про заходи з режимно-секретної роботи в Головному управлінні юстиції у Волинській області, у разі розголошення яких можливе настання перешкод для забезпечення охорони державної таємниці.

11. Документи Головного управління юстиції у Волинській області, що містять службову інформацію інших державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій.

12. Інформація територіальних управлінь юстиції області, що забезпечують реалізацію повноважень Головного управління юстиції у Волинській області, яка надається на виконання доручень головного управління юстиції.

13. Документи, доступ до яких регулюється Законами України та іншими нормативно-правовими актами.


Начальник відділу правової роботи,

правової освіти, реєстрації нормативно-

правових актів та легалізації об’єднань

громадян А. О. Мазур

Схожі:

М ІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ НАКАЗ
На виконання Плану роботи Головного управління юстиції у Волинській області на 2013 рік
М ІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ НАКАЗ
Міністрів України від 28. 12. 2011 №1362 «Про затвердження Порядку умов проведення конкурсу та вимог до професійного рівня адвокатів,...
Про підведення підсумків
Міністерство юстиції України, Головне управління юстиції у Волинській області завдань, колегія Головного управління юстиції у Волинській...
Про підведення підсумків
Міністерство юстиції України, Головне управління юстиції у Волинській області завдань, колегія Головного управління юстиції у Волинській...
М іністерство юстиції України ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ НАКАЗ
Відповідно до Положення про державну реєстрацію нормативно правових актів міністерств, інших органів виконавчої влади, затвердженого...
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Головного управління юстиції у Волинській області зі зверненнями громадян, об’єктивного, всебічного та вчасного їх розгляду відповідно...
Наказ Головного управління
Головне управління юстиції у Волинській області та територіальні управління юстиції
М ІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Про Всеукраїнський тиждень права”, розпорядження Кабінету Міністрів України від 17 серпня 2011 року №777-р “Про затвердження плану...
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ
За активну громадянську позицію, пропагування правових знань серед населення області, сумлінну працю, та з нагоди відзначення Всеукраїнського...
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ
За плідну співпрацю щодо забезпечення законності, прав, свобод людини і громадянина та з нагоди професійного свята – Дня юриста нагородити...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка