Про підключення, використання і обслуговування камер відеоспостереження


Скачати 45.43 Kb.
Назва Про підключення, використання і обслуговування камер відеоспостереження
Дата 18.04.2013
Розмір 45.43 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи

Додаткова Угода

до Договору про надання послуг електрозв’язку № _______ від «____»_______ 200_ року

про підключення, використання і обслуговування камер відеоспостереження



м. Київ «___» ______________ 2010 р.
Фізична особа - підприємець Череда Григорій Васильович, надалі іменується – Оператор зв’язку, що діє на підставі Свідоцтва про Державну реєстрацію №2 069 017 0000 001060 від 03.02.1995р. та ліцензія Національної комісії з питань регулювання зв'язку України серія АВ № 466152 від 06.05.2009 року, та ліцензії Національної комісії з питань регулювання зв’язку України серії АВ № 466218 від 02.06.2009 року

з однієї сторони, та

______________________________________________________________________, надалі іменується - Споживач, в особі ____________________________________, що діє на підставі _____________________, з іншої сторони, разом в подальшому – Сторони,

уклали дану Додаткову угоду про наступне:
1. На умовах цієї Додаткової угоди та Договору про надання послуг електрозв’язку № _______________ від «______» грудня 200__р. ( надалі – Договір) Оператор зв’язку, на підставі Заявки (Зразок Заявки - Додаток №2) Споживача, зобов’язується надавати Споживачу послуги відеоспостереження (далі за текстом – послуги), а Споживач зобов’язується приймати та оплачувати ці послуги.

2.Повний перелік послуг відеоспостереження та вартість обладнання вказані на сайті www.smotrivoba.com.ua, а також у куточку Споживача Оператора зв’язку.

3. Послуги відеоспостереження, які надаються Оператором зв’язку не є охоронною системою.

4. Споживач для отримання послуг:

4.1. Заповнює та надає Оператору зв’язку Заявку, передбачену п. 1 цієї Додаткової угоди.

Підписана Споживачем Заявка є невід’ємною частиною цієї Додаткової угоди.

4.2. Забезпечує підключення до мережі Інтернет через обладнання Оператора зв’язку. Споживач у Оператора зв’язку придбаває у власність або бере у тимчасове користування обладнання для відеоспостереження.

Передача обладнання здійснюється Оператором зв’язку після оплати Споживачем вартості обладнання та підписання відповідного Акту прийому-передачі.

4.3. Забезпечує електроживлення обладнання.

4.4. Здійснює реорганізацію та налагодження своїх локальних комп’ютерних мереж, технічних засобів та обладнання відповідно до вимог, що висуваються Оператором зв’язку для отримання послуги.

4.5. Надає доступ фахівцям Оператора зв’язку в приміщення для встановлення та підключення допоміжного устаткування для відеоспостереження.

5. Оператор зв’язку після виконання Споживачем вимог п.4. цієї Додаткової угоди, у зазначеній нижче послідовності:

5.1. Виконує підключення допоміжного устаткування і надає доступ на Інтернет ресурс www.smotrivoba.com.ua, протягом 30-ти календарних днів після отримання разової оплати від Споживача за це підключення.

5.2. Надає Споживачу інструкцію з експлуатації устаткування і користуванням Інтернет ресурсом www.smotrivoba.com.ua.

5.3. Виконує технічну підтримку встановленого устаткування і Інтернет ресурсу www.smotrivoba.com.ua та забезпечує консультації та технічну підтримку Споживача у робочій час ( з 9-00 до 18-00) за тел. Служби підтримки (044) 467-79-79; (044) 467-67-03.

5.4. Після початку надання послуг, їх надання здійснюється Оператором зв’язку безперервно (24 години на добу, 7 днів на тиждень) до закінчення терміну дії цієї Додаткової угоди. Надання цих послуг може бути призупинено або припинено на підставах, передбачених Договором та цією Додатковою угодою.

6. Споживач може обирати одночасно декілька видів послуг. При цьому по кожному обраному виду послуг Оператору зв’язку направляється Споживачем відповідна письмова Заявка.

7. Сторони дійшли згоди, що кожна із Сторін має право відмовитися від використання або надання однієї, декількох або усіх послуг, про що повідомить іншу Сторону письмово (рекомендованим листом або кур’єром). У цьому випадку, використання або надання відповідних послуг буде припинено після 30 (тридцяти) днів з дня відправлення повідомлення. При цьому Споживач зобов’язується оплатити надані послуги та повернути Оператору орендоване обладнання.

8. Споживач несе відповідальність за порушення ним чинного законодавства України при використанні послуги/послуг, а також за дії, що є небезпечними для функціонування мережі Інтернет або порушують Правила надання та отримання телекомунікаційних послуг, які вчинені самим Споживачем або з використанням його мережних реквізитів.

9. Оператор зв’язку не несе відповідальність за зміст інформації, що передається від/до Споживача при користуванні послугами.

10. Оператор зв’язку не несе відповідальність за збереження майна Споживача або майна будь яких третіх осіб при наданні послуг Споживачу.

11. При використанні послуг відеоспостереження у місцях загального користування, Споживач зобов’язується повідомляти третіх осіб про відеоспостереження.

12. Споживач несе відповідальність перед третіми особами за розголошення інформації, що стала відома при користуванні послугами відеоспостереження.

13. У разі технічних відмов у роботі обладнання, Споживач негайно інформує Оператора зв’язку.

14. Кожна Сторона додержується конфіденційності відносно інформації, що отримана під час виконання умов цієї Додаткової угоди, та вживає для цього всіх належних заходів. Передача цієї інформації третім особам, її публікація чи розголошення відбуваються тільки з попередньої письмової згоди Сторін, незалежно від причин та часу закінчення строку дії цієї Додаткової угоди, крім випадків, передбачених чинним законодавством України.

15. Положення п. 12 цієї Додаткової угоди не застосовуються до інформації, яка є загальновідомою.

16. Жодна Сторона не має права передачі своїх прав та зобов’язань третім особам без попередньої письмової згоди на це іншої Сторони.

17. Оператор зв’язку має право залучати третіх осіб для надання послуг Споживачу.

18. Споживач самостійно забезпечує функціонування власних програмних, технічних засобів та обладнання, зазначених у п. 4.4. цієї Додаткової угоди, після їх встановлення.

19. З моменту підписання даної Додаткової угоди, положення Договору діють у тій частині, що не суперечать цій Додатковій угоді.

20. Дана Додаткова угода набуває чинності з моменту її підписання і є невід'ємною частиною Договору.
Юридичні адреси і реквізити Сторін

Оператор зв'язку

Фізична особа – підприємець Череда Г. В.

Адреса: 02217, м. Київ, вул. Закревського,

13-а, кв.49Код за ЄДРПОУ: 1854809451

р/р: 260040191647 у ЗАТ „ПроКредит Банк” м. Києва, МФО 320984 Свідоцтво платника ПДВ № 88617693 ІПН: 1854809451

тел. 467-67-33., факс 467-67-66

Електронна адреса: [email protected]

Бюро ремонту: 467-67-03., 467-79-79

________________________Г.В.Череда

(підпис)

М.П.

Споживач:

Тел. Факс __________________________
__________________ /______________________/

(підпис) П.І.Б.

М.П.

Схожі:

Про затвердження районної Програми впровадження єдиного комплексу...
Затвердити районну Програму впровадження єдиного комплексу відеоспостереження за громадськими місцями, вулицями населених пунктів...
Тема. Організація підключення до Інтернету. Робота з файлами по протоколу FTP
Закріплення вмінь і навиків використання локальної мережі. Актуалізація знань, вмінь і навичок використання можливостей операційної...
Камер Д. Компьютерные сети и Internet. Разработка приложений для Internet
...
Тема: Підключення дисководів. Встановлення CD(DVD)-ROM(RW)
Насамперед, потрібно визначитися зі стандартом підключення: «IDE» або «SATA». В залежності від цього будуть різні кабелі даних та...
Про надання послуг підключення та доступу до мережі Internet/Batyevka. Net
Абонент), разом іменуються «Сторони», а кожна окремо «Сторона» уклали цей Договір про надання послуг підключення та доступу до мережі...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Комунальному підприємству «Міські автомобільні дороги» Нікопольської міської ради здійснювати підключення до електромережі вуличного...
Синельниківської міської ради
Тимофєєвій Ганні Миколаївні для комерційного використання – обслуговування будівлі магазину, яка знаходиться за адресою вул. Дружби,...
Синельниківської міської ради
Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину Ячменнову Максиму Миколайовичу для комерційного...
Про організацію торговельного обслуговування під час проведення культурно-масових...
Ості та правил торговельного обслуговування населення”, рішення міської ради від 19. 05. 05 №4/15/5 “ Про внесення змін до рішення...
Синельниківської міської ради
Російська федерація, Сахалінська область, м. Южно-Сахалінськ, вул. Комсомольська, буд. 231, кв. 29, для комерційного використання...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка