Ліцензійна угода з кінцевим користувачем


Скачати 84.78 Kb.
Назва Ліцензійна угода з кінцевим користувачем
Дата 08.02.2014
Розмір 84.78 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи

Ліцензійна угода з кінцевим користувачем


УВАЖНО ПРОЧИТАЙТЕ ПЕРЕД ВИКОРИСТАННЯМ ЦЬОГО ОБЛАДНАННЯ. Дана ліцензійна угода з кінцевим користувачем ("Угода") є угодою між (а) вами (фізичним або юридичною особою) і (б) Hewlett-Packard Company ("HP") по використанню вами будь-якого програмного продукту, інстальованого на продукті HP ("Продукт HP"), або який є доступним для використання з продуктом Hewlett-Packard, що не підпорядковується окремій ліцензійній угоді між вами і HP або його постачальниками. Інше програмне забезпечення може містити Угоду у відповідній інтерактивній документації. Термін "Програмний продукт" означає програмне забезпечення і може містити відповідні носії, друковані матеріали та інтерактивну або електронну документацію. Продукт HP може супроводжуватися документами, що доповнюють або зміняють дану Угоду.
ПРАВА НА ДАНИЙ ПРОГРАМНИЙ ПРОДУКТ ДІЮТЬ ТІЛЬКИ ЯКЩО ВИ ЗГОДНІ З УСІМА ПОЛОЖЕННЯМИ Й УМОВАМИ ДАНОЇ УГОДИ. ІНСТАЛЮЮЧИ, КОПІЮЮЧИ, ЗАВАНТАЖУЮЧИ АБО ІНШИМ СПОСОБОМ ВИКОРИСТОВУЮЧИ ПРОГРАМНИЙ ПРОДУКТ, ВИ ТИМ САМИМ ПОГОДЖУЄТЕСЯ ІЗ ПОЛОЖЕННЯМИ Й УМОВАМИ ДАНОЇ УГОДИ. ЯКЩО ВИ НЕ ПРИЙМАЄТЕ УМОВИ ЦІЄЇ ЛІЦЕНЗІЇ, ВИ ПОВИННІ ПОВЕРНУТИ УВЕСЬ НЕВИКОРИСТАНИЙ ПРОДУКТ (ОБЛАДНАННЯ І ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ) ПРОТЯГОМ 14 ДНІВ ДЛЯ ОДЕРЖАННЯ ВІДШКОДУВАННЯ ВІДПОВІДНО ДО ПОЛІТИКИ ВІДШКОДУВАННЯ, ЩО ДІЄ В МІСЦІ ПРИДБАННЯ.

1. НАДАННЯ ЛІЦЕНЗІЇ. HP надає вам наступні права за умови дотримання вами усіх положень і умов даної Угоди.

а. Використання. Ви можете використовувати Програмний продукт на одному комп'ютері ("Ваш комп'ютер"). Якщо Програмний продукту отриманий вами через Інтернет і з самого початку ліцензувався для використання на більше ніж одному комп'ютері, ви можете інсталювати та використовувати Програмний продукт тільки на цій кількості комп'ютерів. Забороняється розділяти компоненти Програмного продукту для використання на більше ніж одному комп'ютері. Ви не маєте права на розповсюдження Програмного продукту. З метою використання Програмного продукту ви можете завантажити Програмний продукт у тимчасову пам'ять (ОЗП) Вашого комп'ютера.

б. Збереження. Ви можете скопіювати Програмний продукт у локальну пам'ять або запам'ятовуючий пристрій Продукту HP.

в. Копіювання. Ви можете робити архівні або резервні копії Програмного продукту, якщо копія містить усі вихідні сповіщення про права на Програмний продукт і якщо вона використовується тільки для цілей резервування.

г. Резервування прав. Компанія HP та її постачальники резервують за собою усі права, явно не надані вам у цій Угоді.

д. Безкоштовне програмне забезпечення. Незалежно від положень і умов цієї Угоди, всі або будь-яка частина Програмного продукту, що не є власним програмним забезпеченням HP або програмним забезпеченням, наданим відповідно до відкритої ліцензії незалежними постачальниками ("Безкоштовне програмне забезпечення"), підлягають ліцензуванню відповідно до положень і умов ліцензійної угоди на використання програмного забезпечення, прикладеного до цього Безкоштовного програмного забезпечення, у формі дискретної угоди, коробкової ліцензії або умов електронної ліцензії, прийнятих під час завантаження. Використання безкоштовного програмного забезпечення цілком регулюється положеннями й умовами такої ліцензії.

е. Рішення для відновлення. Будь-яке рішення для відновлення програмного забезпечення, надане з Продуктом HP, – рішення з застосуванням твердого диску або зовнішнього носія (наприклад, дискети, компакт-диску або DVD-диску) або еквівалентне рішення, надане в будь-якій іншій формі, – може використовуватися тільки для відновлення твердого диску Продукту HP, з яким або для якого було з самого начала придбане рішення для відновлення. Використання будь-якого програмного забезпечення операційної системи корпорації Майкрософт, застосованого в такому рішенні для відновлення, регулюється ліцензійною угодою корпорації Майкрософт.

2. ОНОВЛЕННЯ. Для використання Програмного продукту, віднесеного до категорії воновлень, необхідно спочатку одержати ліцензію на вихідний Програмний продукт, визначений HP як такий, що підпадає під пропозицію про оновлення. Після оновлення ви можете далі не використовувати вихідний Програмний продукт, що послужив основою для відновлення.

3. ДОДАТКОВЕ ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ. Ця Угода застосовується до оновлень і додавань до вихідного Програмного продукту, наданого HP, якщо HP не висуває інших умов з оновленням або додаванням. У випадку протиріч між такими умовами, пріоритет мають інші умови.

4. ПЕРЕДАЧА.

а. Треті особи. Перший користувач Програмного продукту може зробити одноразову передачу Програмного продукту іншому кінцевому користувачу. Будь-яка передача повинна включати усі компоненти, носії, друковані матеріали, цю Угоду і, якщо це застосовується, сертифікат дійсності. Передача не може бути непрямою передачею, наприклад, консигнацією. Перед передачею кінцевий користувач, що одержує продукт при передачі, повинен прийняти усі умови даної Угоди. Після передачі Програмного продукту дія вашої ліцензії автоматично припиняється.

б. Обмеження. Забороняється надавати Програмний продукт у прокат, в оренду, у тимчасове користування і використовувати Програмний продукт для надання третім особам послуг на комерційній основі. Ви не маєте прав на вторинне ліцензування, перепризначення або передачу ліцензії або Програмного продукту, окрім випадків, явно зазначених у цій Угоді.

5. ПРАВА ВЛАСНОСТІ. Всі права на інтелектуальну власність у Програмному продукті та користувальницькій документації належать компанії HP або її постачальникам і захищені законом, включно, але не обмежуючи тільки ними, авторське право Сполучених Штатів, закон про комерційну таємницю і про охоронювані товарні знаки, а також інші діючі закони і міжнародні угоди. Забороняється видаляти з Програмного продукту будь-які ідентифікатори продукту, сповіщення про авторське право або оригінальні обмеження.

6. ОБМЕЖЕННЯ НА РОЗКРИТТЯ ТЕХНОЛОГІЇ І ДЕКОМПІЛЯЦІЮ. Забороняється розкривати технологію або декомпілювати Програмний продукт за винятком випадків і тільки в тій мірі, коли такі дії дозволено чинним законодавством, незважаючи на наявність даного обмеження в цій Угоді.

7. ТЕРМІН ДІЇ. Ця Угода діє до закінчення терміну дії або її переривання. Дія цієї Угоди також припиняється при настанні умов, сформульованих у будь-якому місці цієї Угоди або за неможливості виконання вами будь-якого положення або умови цієї Угоди.

8. ЗГОДА НА ВИКОРИСТАННЯ ДАНИХ. Ви згодні з тим, що компанія HP і її уповноваженої особи можуть збирати і використовувати технічну інформацію, отриману в ході надання вам послуг по технічній підтримці даного Програмного продукту. HP погоджується використовувати цю інформацію винятково для надання вам цих послуг та зобов'язується не розкривати цю інформацію у формі, що дозволяє установити вашу особистість.

9. ВІДМОВА ВІД ГАРАНТІЙ. У МАКСИМАЛЬНО МОЖЛИВІЙ МІРІ, ЯКА ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ ЧИННИМ ЗАКОНОДАВСТВОМ, HP НАДАЄ ПРОГРАМНИЙ ПРОДУКТ "ЯК Є" І З УСІМА ЙОГО НЕДОЛІКАМИ І ВІДМОВЛЯЄТЬСЯ ВІД НАДАННЯ У ВІДНОШЕННІ ПРОГРАМНОГО ПРОДУКТУ ВСІХ ІНШИХ ГАРАНТІЙ, ЯК ЯВНИХ І ТИХ, ЩО МАЮТЬСЯ НА УВАЗІ, ТАК І ПЕРЕДБАЧЕНИХ ЗАКОНОМ, ВКЛЮЧНО, АЛЕ НЕ ОБМЕЖУЮЧИ НИМИ, ГАРАНТІЇ НЕПОРУШЕННЯ НОРМАТИВНИХ АКТІВ, БУДЬ-ЯКІ ГАРАНТІЇ, ЩО МАЮТЬСЯ НА УВАЗІ, ПРИДАТНОСТІ ДЛЯ ПРОДАЖУ, ВІДПОВІДНОСТІ ВИЗНАЧЕНОМУ ПРИЗНАЧЕННЮ І ВІДСУТНОСТІ КОМП'ЮТЕРНИХ ВІРУСІВ. У деяких країнах чинне законодавство не допускає виключення гарантій, що маються на увазі, або обмежень протягом терміну дії гарантій, що маються на увазі, і, отже, за даних обставин зазначені вище обмеження на вас не поширюються.

10. ОБМЕЖЕННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ. Незалежно від ступеня ушкодження у зв'язку з Програмним продуктом відповідальність компанії HP та кожного з її постачальників відповідно до кожного з положень цієї Угоди і відшкодування кінцевого користувача згідно усім вищезгаданим положенням обмежується більшою величиною із суми, фактично заплаченої за Програмний продукт, та 5,00 дол. США. У МАКСИМАЛЬНО МОЖЛИВІЙ МІРІ, ЩО ДОПУСКАЄТЬСЯ ЧИННИМ ЗАКОНОДАВСТВОМ, НІ ЗА ЯКИХ ОБСТАВИН КОМПАНІЯ HP АБО ЇЇ ПОСТАЧАЛЬНИКИ НЕ БУДУТЬ НЕСТИ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА БУДЬ-ЯКИЙ НАВМИСНИЙ, ВИПАДКОВИЙ, НЕПРЯМИЙ АБО ПОБІЧНИЙ ЗБИТОК (ВКЛЮЧНО, АЛЕ НЕ ОБМЕЖУЮЧИ НИМИ, УШКОДЖЕННЯ, ЩО ПРИЗВЕЛИ ДО ВТРАТИ ПРИБУТКУ АБО КОНФІДЕНЦІЙНОЇ АБО ІНШОЇ ІНФОРМАЦІЇ ДАНИХ, ПЕРЕРИВАННЯ ДІЛОВОЇ АКТИВНОСТІ, ТІЛЕСНІ УШКОДЖЕННЯ, ПОРУШЕННЯ ТАЄМНОСТІ), ПОВ'ЯЗАНИЙ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ АБО НЕМОЖЛИВІСТЮ ВИКОРИСТОВУВАТИ ПРОГРАМНИЙ ПРОДУКТ АБО ІНШИМ СПОСОБОМ ПОВ'ЯЗАНИЙ ІЗ БУДЬ-ЯКИМ ПОЛОЖЕННЯМ ЦІЄЇ УГОДИ, НАВІТЬ У ВИПАДКУ ЯКЩО КОМПАНІЯ HP АБО ЇЇ ПОСТАЧАЛЬНИКИ БУЛИ ЗАЗДАЛЕГІДЬ СПОВІЩЕНІ ПРО МОЖЛИВІСТЬ ТАКОГО ЗБИТКУ І НАВІТЬ ЗА НЕМОЖЛИВОСТІ ВИКОНАННЯ ПРОДУКТОМ СВОЇХ ОСНОВНИХ ФУНКЦІЙ. Якщо діюче місцеве законодавство не допускає відмови або обмеження відповідальності за непрямий або випадковий збиток, то описані вище обмеження не діють.

11. ПРАВА УРЯДУ США. Відповідно до FAR 12.211 та 12.212, комерційне програмне забезпечення, документація на програмне забезпечення та технічні дані для комерційних елементів ліцензуються для американського уряду відповідно до стандартної комерційної ліцензії HP.

12. ВІДПОВІДНІСТЬ ЕКПОРТНОМУ ЗАКОНОДАВСТВУ. Ви визнаєте, що Програмний продукт підпадає під експортну юрисдикцію США та інших країн ("Експортне право"), і погоджуєтеся, що Програмний продукт не буде (1) експортовано, прямо або побічно, у порушенні Експортного права, і (2) використовуватися для будь-яких цілей, заборонених відповідно до Експортного права, включно, без обмежень, поширення ядерних, хімічних або біологічних озброєнь.

13. ЗДАТНІСТЬ ТА ПРАВО УКЛАСТИ УГОДУ. Ви підтверджуєте, що знаходитеся в повнолітньому віці, установленому відповідно до місцевого законодавства, і, якщо застосовно, належним образом уповноважені роботодавцем укласти цей контракт.

14. ЗАСТОСОВНЕ ПРАВО. Дана угода регулюється законодавством штату Каліфорнія, США.

15. ПОВНА УГОДА. Ця Угода (включно з усіма доповненнями і змінами до цієї Угоди, прикладеними до Продукту HP), є повною угодою між вами і HP щодо Програмного продукту, і воно заміняє всі попередні або одночасні усні або рукописні домовленості, пропозиції і подання щодо Програмного продукту або будь-якого іншого предмета, охоплюваного цією Угодою. У випадку протиріччя положень будь-якої політики або програми сервісної підтримки HP умовам цієї Угоди умови цієї Угоди мають пріоритет.
© Hewlett-Packard Development Company, L.P., 2003. Інформація даного документа може змінюватися без повідомлення. Назви інших згаданих тут продуктів можуть бути товарними знаками відповідних власників. На продукти і послуги HP діють тільки гарантії, зазначені у спеціальних гарантійних зобов'язаннях, що супроводжують такі продукти і послуги. Ніякі викладені тут положення не повинні розглядатися як додаткові гарантії. HP не несе відповідальності за допущені тут технічні або редакційні помилки та недогляди.
Ред. 06/07

355096-BD3

Схожі:

ЛІЦЕНЗІЙНА УГОДА З КІНЦЕВИМ КОРИСТУВАЧЕМ
ЕОМ ABBYY® FineReader® 12 (далі — ПЗ). Інсталяція, копіювання або використання ПЗ у інший спосіб означає Вашу згоду з нижченаведеними...
Ліцензійна угода з кінцевим користувачем
Термін “Програмне забезпечення” може містити (i) відповідні носії інформації, (ii) посібник користувача і друковані матеріали, а...
Ліцензійна угода з кінцевим користувачем
Важливо! Прочитайте уважно подану нижче ліцензійну угоду, перш ніж інсталювати, копіювати або іншим чином використовувати програму...
Ліцензійна угода з кінцевим користувачем
Важливо! Прочитайте уважно подану нижче ліцензійну угоду, перш ніж інсталювати, копіювати або іншим чином використовувати програму...
Ліцензійна угода з кінцевим користувачем (EULA)
Важливо! Прочитайте уважно викладене нижче, перш ніж інсталювати, копіювати і/або в інший спосіб використовувати комп'ютерну програму...
ЛІЦЕНЗІЙНА УГОДА ПРО ВИКОРИСТАННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ MAC OS X
ПРОТЯГОМ ПЕРІОДУ ПОВЕРНЕННЯ МОЖНА ПОВЕРНУТИ ВЕСЬ КОМПЛЕКТ АПАРАТНОГО/ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ APPLE У МАГАЗИН APPLE STORE АБО В АВТОРИЗОВАНИЙ...
ЛІЦЕНЗІЙНА УГОДА ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ ПАНЕЛІ КЕРУВАННЯ iCLOUD ДЛЯ WINDOWS
ОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ APPLE, ВИ ПОГОДЖУЄТЕСЯ ДОТРИМУВАТИСЯ УМОВ ЦІЄЇ ЛІЦЕНЗІЇ. ЯКЩО ВИ НЕ ПОГОДЖУЄТЕСЯ З УМОВАМИ ЦІЄЇ ЛІЦЕНЗІЇ, НЕ...
Угода користувача
Ця Угода регламентує відносини між Адміністрацією інформаційного ресурсу «EURO 2012 (Ukraine)» і фізичною особою, що здійснює пошук...
УГОДА ПРО ЗБЕРЕЖЕННЯ ПОПУЛЯЦІЙ ЄВРОПЕЙСЬКИХ КАЖАНІВ (EUROBATS)
Друга поправка, 2000 рік (змінено назву угоди, попередня назва “Угода про збереження кажанів в Європі”)
Додаткова Угода №      до Договору про надання телекомунікаційних послуг
Замовник, з іншої сторони, що при спільному згадуванні можуть іменуватись Сторони і кожен окремо Сторона, уклали цю Додаткову угоду...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка