До уваги юридичних осіб і фізичних осіб – підприємців


Скачати 405.77 Kb.
Назва До уваги юридичних осіб і фізичних осіб – підприємців
Сторінка 1/3
Дата 20.03.2013
Розмір 405.77 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
  1   2   3
До уваги юридичних осіб і фізичних осіб – підприємців
Головною метою діяльності дозвільного центру є спрощення процедур отримання документів   дозвільного характеру, скорочення витрат часу суб'єктів підприємницької діяльності   на отримання дозволів, довідок, погоджень, висновків, необхідних при започаткуванні   та здійсненні підприємницької діяльності.

Дозвільний центр відповідає всім вимогам  законодавства – має прозоре приміщення з великою зоною для очікування, робочі місця обладнані необхідною кількістю меблів та оргтехніки, що  забезпечує ефективну роботу службовців та комфортні умови для  відвідувачів. 

В рамках дозвільного  центру за відповідними наказами та затвердженими графіками постійно працюють в  режимі консультування представники 8 дозвільних органів – 7 місцевих та 1  регіональний. За принципом організаційної єдності здійснюється видача  передбачених чинним законодавством 23 видів документів дозвільного характеру  ( з них 15 безоплатних). За 2012 рік будо зареєстровано 280 звернень, видано 263 документа дозвільно-погоджувального характеру, це майже вдвічі більше , ніж отримали субєкти господарювання у попередньому 2011 році-157 документів. Дозвільна система постійно вдосконалюєься.

15 грудня 2012 року в Дозвільному центрі м. Синельникове було впроваджено пілотний проект електронної інформаційної взаємодії дозвільних центрів, дозвільних органів та суб'єктів господарювання “Регіональний віртуальний офіс електронних послуг “Відкрита влада”.

На сьогодні  Віртуальний офіс забезпечує наступні сервіси для суб'єктів господарювання:  

  • доступ до повної інформації про всі дозвільні центри, органи і документи області з єдиного інформаційного джерела (регламенти, перелік документів, необхідних для отримання дозволів, порядок отримання, строки, платність (безоплатність), графік прийому, зразки заяв):

  • можливість отримання інформаціїх про хід розгляду справи через “персональний електронний кабінет” та додатково через СМС повідомлення;

  • можливість отримання електронної консультації дозвільного центру або дозвільного органу.

Як створити персональний віртуальний кабінет?

Для реєстрації громадян, суб'єктів господарювання на зовнішньому порталі електронної системи “Віртуальний офіс “Відкрита влада” необхідно завести свої дані на електронній адресі: е-services.dp.gov.ua

Примітка: реєстрація технічно можлива за умови Windows Explorer версії 8,9 та програми- браузера Mozilla

Чекаємо на вас щоденно в Дозвільному центрі за адресою: м. Синельникове, вул. Богми,3А. (приміщення на першому поверсі будівлі, в якій працює редакція газети "Синельниківські вісті", «Державний земельний кадастр»)

Графік роботи : Пн.з 8.00 до 17.00; Пт з 08.00 до 16.00 перерва з 12.00 до 12.45

Довідки за телефоном 4-00-81.
Перелік документів дозвільного характеру


№ з/п

Назва процедури

Перелік документів, які подаються державному адміністратору

Строк, протягом якого видається документ дозвільно-го характеру

Платність видачі докумен-ту

Роз-мір опла-ти

Перелік підстав для відмови

Нормативно-правова база

_ Синельниківський міжрайонний відділ Головного Управління МНС України Держтехногенбезпеки Дніпропетровської області

1

Дозвіл на початок роботи новостворених підприємств, введення в експлуатацію нових і реконструйованих виробничих, об'єктів та об'єктів іншого призначення, впровадження нових технологій, передачу для виробництва зразків нових пожежонебезпеч-них машин, механізмів, устаткування та продукції, оренду будь-яких приміщень (крім випадків, коли провадження господарської діяльності можливе за декларативним принципом, що визначається законодавством про дозвільну систему у сфері господарської діяльності

1. Заява

2. Матеріали оцінки (експертизи) протипожежного стану підприємства, об'єкту чи приміщення.

3. Завірена в установленому порядку копія свідоцтва про власність або копія договору оренди.

4. У разі наявності фактів порушення правил пожежної безпеки в матеріалах експертизи ( оцінки) протипожежного стану (крім зазначених у пункті 5 цього Порядку) до основних документів долучається :

4.1 Договір страхування цивільної відповідальності перед третіми особами стосовно відшкодування наслідків можливої шкоди на період до усунення порушень правил пожежної безпеки;

4.2 План заходів щодо усунення таких порушень з конкретними термінами виконання .

5 робочих днів

Безоплат-но

-

-наявність в матеріалах оцінки (експертизи) протипожежного стану порушення правил пожежної безпеки, що можуть призвести до виникнення пожежі або перешкод при її гасінні та евакуації людей;

-надання пакету документів, що не відповідає вимогам п.3 та п.6 "Порядку видачі органами державного пожежного нагляду дозволу на початок роботи підприємств та оренду приміщень", затвердженого постановою КМУ від 14.02.2001 №150

Закон України "Про пожежну безпеку " від 17.12.1993 ст. 10.

Закон України "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності" від 06.09.2005 ст.4,7

Постанова КМУ від 14.02.2001 № 150 "про затвердження Порядку видачі органами державного гагляду дозволу на початок роботи підприємств та оренду приміщень".

Постанова КМУ від 21.05.2009 № 526 "Про заходи щодо упорядкування видачі документів дозвільного характеру і сфері господарської діяльності".

Постанова КМУ від 31.05.2006 № 774 "Про затвердження тарифів на проведення органом державного пожежного нагляду оцінки (експертизи) протипожежного стану підприємства, об'єкта, приміщення та проектно-кошторисної документації, затвердження якої не потребує висновку комплексної державної експертизи"

Синельниківське районне Управління Головного управління Держсанепідемслужби у Дніпропетровській області

1

Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи щодо діючих об’єктів

1. Заява до головного державного санітарного лікаря.

2. Копія свідоцтва про державну реєстрацію, засвідчена в установленому порядку.

3. Специфікація (довідка про повний склад об'єкта експертизи та показники його ідентифікації).

4. Документ власника, що декларує відповідність об'єкта експертизи визначеним в Україні вимогам щодо їх безпеки для здоров'я людини (документ, що підтверджує якість продукції, що містить дані про показники безпечності).

5. Дані щодо реєстрації об'єкта експертизи в країні –виробника (для зарубіжної продукції) та перелік країн, де зареєстрований об’єкт експертизи.

6. Рекомендації із застосування та технологічна інструкція експлуатації.

7. Документ з країни- постачальника (виробника), що засвідчують безпечність об’єкта експертизи.

8. Лист від виробника (власника) про надання зразків акт відбору зразків для проведення досліджень.

9. Зразки об’єкта експертизи.

10. Нормативний документ та технічна документація, у відповідності до яких виготовлений об’єкт експертизи, а також технологічна документація

(процес, регламент, інструкція тощо) (за наявності).

11. Протоколи досліджень об’єкта експертизи за показниками якості та безпеки, якщо дослідження проводились раніше, в іншій лабораторії (установі), у тому числі за кордоном (за наявності)

12. Акт про обстеження підприємства (за наявності); висновки галузевих експертиз або фахівців та інші матеріали, що характеризують

її виробництво за показниками безпечності.

13.Документ, який підтверджує внесення плати за видачу документа дозвільного характеру

14 календар-них днів

платно

200 грн

1. Об'єкт не відповідає вимогам діючого санітарного законодавства

2. Надання документів не в повному обсязі.

Закон України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення".

Закон України "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності".

Постанова КМУ "Про заходи щодо упорядкування видачі документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності" від 21.05.2009 № 526.

Постанова КМУ "Про затвердження Положення про санітарно-епідеміологічний нагляд в Україні" від 22.06.1999 № 1109.

Постанова КМУ "Про затвердження переліку робіт і послуг у сфері забезпечення санітарного та епідеміологічного

благополуччя населення, які виконуються і надаються за плату" від 15.10.2002 № 1544.

Постанова КМУ "Про затвердження тарифів (прейскурантів) на роботи та послуги, що виконуються і надаються за плату установами та закладами державної санітарно-епідеміологічної служби " від 27.09.2003р. 1351.

Наказ МОЗ України "Про затвердження Тимчасового порядку проведення державної санітарно-гігєнічної експертизи" від 09.10.2000 № 247

2

Експлуатаційний дозвіл операторам потужностей (об’єктів), які здійснюють введення в обіг харчових продуктів, підконтрольних санітарній службі

1. Заява до головного державного санітарного лікаря.

2. Копія свідоцтва про державну реєстрацію, засвідчена в установленому порядку.

3. Копія акта державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом (реконструкцією) об’єкта або копію акта технічної комісії, засвідчена в установленому порядку.

4. Перелік харчових продуктів, що виробляються , переробляються або реалізуються, за підписом заявника.

5.Документ, який підтверджує внесення плати за видачу документа дозвільного характеру.

Не більше 30 календарних днів

платно

200 грн

1. Невідповідність об’єкту (потужностей) вимогам діючого санітарного законодавства.

2.Надання недостовірної інформації в заяві та поданих документах.

3.Надання документів не в повному обсязі

Закон України "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності".

Закон України "Про безпечність та якість харчових продуктів".

Постанова КМУ "Про заходи щодо упорядкування видачі документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності" від 21.05.2009 № 526.

Постанова КМУ "Про

Затвердження Порядку видачі експлуатаційного дозволу для потужностей (об’єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів" від12.05.2007 № 712.

Постанова КМУ "Про затвердження Положення про санітарно-епідеміологічний нагляд в Україні" від 22.06.1999 № 1109.

Постанова КМУ "Про затвердження переліку робіт і послуг у сфері забезпечення санітарного та епідеміологічного

благополуччя населення, які виконуються і надаються за плату" від 15.10.2002 № 1544.

Постанова КМУ "Про затвердження тарифів (прейскурантів) на роботи та послуги, що виконуються і надаються за плату установами та закладами державної санітарно-епідеміологічної служби " від 27.09.2003р. 1351.


3

Експлуатаційний дозвіл операторам потужностей (об’єктів), що займаються виробництвом харчових продуктів, підконтрольних санітарній службі

1. Заява до головного державного санітарного лікаря.

2. Копія свідоцтва про державну реєстрацію, засвідчена в установленому порядку.

3. Копія акта державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом (реконструкцією) об’єкта або копію акта технічної комісії, засвідчена в установленому порядку.

4. Перелік харчових продуктів, що виробляються , переробляються або реалізуються, за підписом заявника.

5.Документ, який підтверджує внесення плати за видачу документа дозвільного характеру.

Не більше 30 календарних днів

платно

200 грн.

1. Невідповідність об’єкту (потужностей) вимогам діючого санітарного законодавства.

2.Надання недостовірної інформації в заяві та поданих документах.

3.Надання документів не в повному обсязі

Закон України "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності".

Закон України "Про безпечність та якість харчових продуктів".

Постанова КМУ "Про заходи щодо упорядкування видачі документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності" від 21.05.2009 № 526.

Постанова КМУ "Про

Затвердження Порядку видачі експлуатаційного дозволу для потужностей (об’єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів" від12.05.2007 № 712.

Постанова КМУ "Про затвердження Положення про санітарно-епідеміологічний нагляд в Україні" від 22.06.1999 № 1109.


Відділення ДАІ Синельниківського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області

1

Дозвіл на рух великогабаритних та великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями, залізничними переїздами

1. Заява встановленого порядку.

2. Копія свідотцтва про державну реєстрацію суб'єкта.

3. Погодження з комунальними і дорожніми організаціями (підприємствами); власниками, відповідальними за стан вулично-дорожньої мережі.

4. Додаткові погодження з службами міського електротранспорту, електромережі, електрифікації, електрозв'язку, мостового господарства у разі, коли габарити транспортного засобу перевищують допустимі параметри.

5. Додаткові погодження з дистанцією колії залізниці (державна власність) або власниками переїздів (інші форми власності) у разі ,коли габарити транспортного засобу перевищують допустимі параметри.

6. Висновок спеціального обстеження , у разі ,коли маса та навантаження на вісь транспортного засобу перевищують допустимі параметри.

7. Документ, що підтверджує внесення плати.

5 робочих днів

платно

комп'ю-терні послуги-24,0 грн;

оформ-лення дозволу-71,0 грн;

терміно-ве- оформлення-166,0г

Неповний пакет документів,

У разі, якщо по маршруту руху може виникнути підвищена небезпека для учасників дорожного руху або транспортні затори

Закон України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» 06.09.2005 № 2806 ст.1,4,7

ЗУ «Про дорожній рух» від 30.06.1993 № 3353-XII

ст 4,7

ЗУ «Про автомобільні дороги» від 08.09.2005 № 2862-IV ст. 33

Постанова КМУ «Про заходи щодо упорядкування видачі документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності» від 21.05.2009 № 526

Постанова КМУ від 10.10.2001 № 1306 «Правила дорожнього руху» п 22.5

Постанова КМУ від 18.01.2001 № 30 «Про проїзд великогабаритних та великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами» п.6-13

Постанова КМУ від 21.05.2009 № 516 «Про внесення змін до Правил проїзду великогабаритних та великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями, залізничними переїздами і порядку здійснення габаритно-вагового контролю та справляння плати за проїзд дорогами загального користування транспортними засобами та іншими самохідним машинами і механізмами, вагові та габаритні параметри яких перевищують норми».

Постанова КМУ від 27.06.2007 № 879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування » п 4,22,27,32.

2

Дозвіл на дорожнє перевезення небезпечного вантажу

1. Заява встановленого порядку.

2. Копія свідоцтва про державну реєстрацію суб'єкта.

3. Свідоцтво про допущення транспортного засобу до перевезення небезпечних вантажів.

4. ДОПНВ- свідоцтво про підготовку водіїв транспортних засобів, що перевозять небезпечні вантажі.

5. Чинний договір обов’язкового страхування відповідальності суб’єктів перевезення небезпечних вантажів на випадок негативних наслідків під час перевезення небезпечних вантажів.

6.На вимогу ДАІ інформацію про уповноважену особу (копія свідоцтва про підготовку уповноваженого з питань безпеки перевезення небезпечних вантажів та наказа про його призначення).

7. Письмові інструкції у разі аварії чи надзвичайної ситуації.

8.У разі перевезення небезпечних речовин або виробів, на перевезення яких необхідне додаткове погодження або дозвіл інших компетентних органів, відповідні копії цього погодження або дозволу

9. Документ, що підтверджує внесення плати.

5 робочих днів

платно

комп'ю-терні послуги-24,0грн;

оформ-лення дозволу -71,0грн;

терміно-ве- оформлення-166,0грн

Неповний пакет документів

Закон України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» 06.09.2005 № 2806 ст.1,4,7

ЗУ «Про перевезення небезпечних вантажів» № 1644 від 06.04.2000.

ЗУ «Про дорожній рух» від 30.06.1993 № 3353-XII

Закон України «Про страхування » від 07.03.1996

Постанова КМУ «Про заходи щодо упорядкування видачі документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності» від 21.05.2009 № 526

Постанова КМУ від 10.10.2001 № 1306 «Правила дорожнього руху» ,Постанова КМУ від

Постанова КМУ від 09.07.2008 № 634 «Про внесення змін до правил дорожнього руху України»

Постанова КМУ від 29.01.1999 № 104 «Про заходи для попередження надзвичайних ситуації під час перевезення небезпечних вантажів автомобільним транспортом».Постанова КМУ від 25.02.2009 № 207«Про затвердження переліку документів, необхідних для здійснення перевезення вантажу автомобільним транспортом у внутрішньому сполученні» постанова КМУ від 31.10.2007 № 1285 «Про затвердження порядку проведення спеціального навчання працівників суб’єктів перевезення небезпечних вантажів» Постанова КМУ від 04.06.2007 № 795 «Про Затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватись органами та підрозділами МВС» Постанова КМУ від 01.06.2002 № 733 «Про затвердження Порядку та правил проведення обов’язкового страхування відповідальності суб’єктів перевезення небезпечних вантажів на випадок негативних наслідків під час перевезення » Постанова КМУ від 09.07.2008 № 606 «Про затвердження Порядку проведення державного технічного огляду колісних транспортних засобів»
  1   2   3

Схожі:

ЗАПИТ
Відповідно до статті 21 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" прошу видати виписку...
ЗАПИТ
Відповідно до статті 21 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" прошу видати виписку...
ЗАПИТ
Відповідно до статті 20 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" прошу видати витяг з...
Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб підприємців"
Про затвердження Порядку надання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців
РЕЄСТРАЦІЙНА КАРТКА про підтвердження відомостей про юридичну особу,...
Відомості про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб підприємців
РЕЄСТРАЦІЙНА КАРТКА на проведення державної реєстрації змін до відомостей...
...
РЕЄСТРАЦІЙНА КАРТКА на проведення державної реєстрації змін до відомостей...
...
До уваги юридичних осіб і фізичних осіб – підприємців
Схему електронної системи складають зовнішній портал (для користування суб’єктами підприємництва, населення) та внутрішній портал...
РЕЄСТРАЦІЙНА КАРТКА про внесення змін до відомостей про юридичну...
Відомості про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців
РЕЄСТРАЦІЙНА КАРТКА про внесення змін до відомостей про юридичну...
Відомості про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка