РЕЦЕНЗІЯ На дипломну роботу студента ОКР «бакалавр» Солодюка Олега Васильовича на тему «комплексні числа як узагальнення комплексних чисел»


Скачати 15.64 Kb.
Назва РЕЦЕНЗІЯ На дипломну роботу студента ОКР «бакалавр» Солодюка Олега Васильовича на тему «комплексні числа як узагальнення комплексних чисел»
Дата 17.08.2013
Розмір 15.64 Kb.
Тип Диплом
bibl.com.ua > Інформатика > Диплом
РЕЦЕНЗІЯ

На дипломну роботу студента ОКР «бакалавр» Солодюка Олега Васильовича на тему «комплексні числа як узагальнення комплексних чисел»

Дипломна робота студента Солодюка О. В. присвячена узагальненню поля комплексних чисел, яке за своїми властивостями дуже близьке до поля .

Актуальність даної теми зумовлена тим, що останнім часом спостерігається активізація досліджень в області гіперкомплексних чисел.

Дипломна робота складається із вступу, трьох основних розділів, висновків і списку використаних джерел.

У виступі студент-дипломник визначає об’єкти і предмети дослідження, ставить мету і окреслює основні завдання своєї роботи.

У першому розділі досить детально описані результати, одержані проф. Томусяком А. А. в області узагальнень комплексних чисел. Ці результати фактично є вихідними для дипломного дослідження Солодюка О. В.

У другому розділі побудоване поле комплексних чисел, ізоморфне полю комплексних чисел. Дослідженого алгебраїчну і топологічні властивості множини комплексних чисел. Одержані тригонометрична і показникова форма комплексного числа, узагальнені формули Муавра і формули Ейлера. І на завершення, у роботі означено основні цілі трансцендентні функції комплексної змінної. І виявилось, що властивості цих функцій аналогічні властивостям відповідних функції комплексної змінної.

Дипломна робота Солодюка О. В. являє собою завершений фрагмент теоріїкомплексних чисел.

Щодо зауважень, то вважаю, що слід було приділити увагу і практичним застосуванням комплексних чисел при розв’язувані конкретних задач. Та в цілому робота містить досить цікаві наукові результати. Оформлена згідно з вимогами до дипломних робіт ОКР «бакалавр». І може бути допущена до захисту у ДЕК.

Вважаю, що у разі успішного захисту, дипломна робота Солодюка О. В. може заслуговувати на оцінку «відмінно».

Рецензент

кандидат фізико-математичних наук,

Панасенко О. Б.

Схожі:

Відгук на дипломну роботу студента ОКР «бакалавр» Солодюка Олега...
Солодюк О. В. виконав досить великий обсяг роботи, опрацював серйозну монографічну і журнальну літературу, що стосувалось досліджень...
Дипломного дослідження на тему «комплексні числа як узагальнення комплексних чисел»
Предметом нашого дослідження є узагальнення комплексних чисел, а основним завданням – побудова основних трансцендентних функцій узагальненої...
На магістерську дипломну роботу
В підсумковій частині відзиву робиться загальний висновок щодо підготовленості студента (рівня підготовки) до дослідної та інженерно-технічної...
Уроки математики в 6 класі Розділ Раціональні числа
Мета. Ввести поняття: протилежні числа, цілі числа, дробові числа, раціональні числа і показати, як пов'язані між собою множини вказаних...
УРОК 2 Тема: Число. Натуральні числа. Натуральний ряд чисел і його властивості. Число нуль
НАТУРАЛЬНІ ЧИСЛА І ДІЇ НАД НИМИ ТЕМА НАТУРАЛЬНІ ЧИСЛА. ДОДАВАННЯ ТА ВІДНІМАННЯ НАТУРАЛЬНИХ ЧИСЕЛ
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ НАПИСАННЯ КУРСОВИХ РОБІТ ДЛЯ СТУДЕНТІВ 2-го КУРСУ ОКР «БАКАЛАВР»
Косьмій М. М., Мельник П. В., Острогляд О. В. Кримінальне право України. Загальна частина. Методичні рекомендації для написання курсових...
Рецензія на атестаційну роботу магістра

УРОК 3 Тема: Нумерація натуральних чисел. Десяткова система числення
НАТУРАЛЬНІ ЧИСЛА І ДІЇ НАД НИМИ ТЕМА НАТУРАЛЬНІ ЧИСЛА. ДОДАВАННЯ ТА ВІДНІМАННЯ НАТУРАЛЬНИХ ЧИСЕЛ
КОМПЛЕКСНИХ ЧИСЕЛ
ВСТУП
Урок №65 Тема. Додатні і від'ємні числа. Число 0
Раціональні числа і дії над ними Тема Раціональні числа. Порівняння, додавання і віднімання раціональних чисел
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка