Чому існує AIESEC?


Скачати 42.33 Kb.
Назва Чому існує AIESEC?
Дата 15.06.2013
Розмір 42.33 Kb.
Тип Вопрос
bibl.com.ua > Інформатика > Вопрос


Всеукраїнська молодіжна громадська організація "АЙСЕК в Україні" (AIESEC в Україні)

Чому існує AIESEC?
AIESEC — міжнародна молодіжна організація, що допомагає розвивати професійні навички та особисті якості, отримувати новий досвід, приймаючи участь у міжнародних програмах та у організації проектів. 

 

AIESEC об’єднує активну молодь зі 113 країн світу. Учасники організації — це студенти та випускники, які кожного дня розвиваються особистісно та професійно на шляху формування себе як лідерів, що хочуть та знають як змінювати світ на краще.

Ми впевнені, що розвиваючи професійні навички та особисті якості, ми даємо можливість молоді впливати на майбутнє світу.

 

Що робить AIESEC для розвитку лідерів в усьому світі?
АIESEC надає молодим людям можливість розвиватись як лідерам завдяки комплексному досвіду, який формується за допомогою трьох основних елементів:

  •  Досвід лідерства;

  • Міжнародні програми AIESEC;

  • Глобальне освітнє середовище.

Цей комплексний досвід є можливий завдяки 4 основним програмам AIESEC:

  •  Досвід роботи в команді;

  • Досвід управління командою;

  • Міжнародна програма обміну;

  • Міжнародна програма професійних стажувань.

Щороку AIESEC надає можливість молоді (86 000 членів організації у всьому світі) реалізувати себе у:    

  • 24 000 лідерських позиціях, які пропонуються молоді у різноманітних напрямках, проектах;

  • 500 конференціях від локального до міжнародного рівня;

  • 20 000 програмах за кордоном у 113 країнах світу.

  AIESEC в Україні існує з 1994 року, об'єднує більш ніж 1000 студентів з 70 вищих навчальних закладів. Представництва організації працюють у 19 містах – Києві, Львові, Івано-Франківську, Тернополі, Одесі, Дніпропетровську, Бердянську, Донецьку, Маріуполі, Харкові, Севастополі, Сімферополі, Луганську, Ужгороді, Миколаєві, Чернівцях, Сумах, Запоріжжі, Кривому Розі.

 

Сьогодні АIESEC в Україні — це:

  • 18 років розвитку та досягнень;

  • представництва у 19 містах країни;

  • мережа студентів з більш ніж 70 університетів;

  • понад 1000 учасників організації;

  • понад 100 освітніх конференцій на національному та локальному рівнях щороку;

  • понад 1 200 випускників організації;

  • понад 1000 міжнародних програм щороку;

  • близько 250 компаній, які щороку співпрацюють з організацією.

Що дає партнерство з AIESEC?



Міжнародна організація AIESEC представлена у 110 країнах світу; університети, співпрацюючи з нами, стають частиною світової мережі з 2100 університетів-партнерів. На національному рівні нашими партнерами вже є більше як 40 ВНЗ, які представляють різні регіони України.


Організація AIESEC в Україні надає змогу студентам та молодим спеціалістам на практиці застосовувати теоретичні знання і вміння, які вони здобувають в університеті.

 

Переваги для студентів:


  • Практика у сфері проектного менеджменту (участь у наших проектах, наприклад. Act.in.UA)

  • Практика у сфері таких напрямків, як HR, маркетинг, фінанси, менеджмент та ін.

  • Волонтерські міжнародні стажування (покращення англійської мови, розвиток soft skills)

  • Професійні міжнародні стажування (педагогічні, IT, економічні) як практика в університеті

Приєднатися до організації AIESEC

Чи з’являлись в тебе коли-небудь думки, що твоє життя однобарвне та звичайне? Чи хотілось би тобі його змінити, наповнити новими позитивними відчуттями? Чи було в тебе бажання зробити щось корисне для суспільства та себе самого? А може ти давно хотів побувати за кордоном та не було зручної нагоди та можливості?

  Якщо це про тебе, тоді ти натрапив на правильну адресу. Досить марно витрачати свій час. Необхідно діяти! Приєднуйся до AIESEC. Адже ти отримаєш неймовірну можливість відкрити свій прихований потенціал, розкрити свої лідерські якості. Наша організація створена і керується виключно молоддю, такими ж студентами як ти. Завдяки цьому, ти одразу відчуваєш себе у своїй течії і отримаєш унікальну можливість діяти. Дружній колектив завжди допоможе і підтримає у скрутній ситуації і залишиться з тобою на все життя.


Учасники AIESEC отримують безцінний досвід роботи в команді та цікавих проектах, участі в конференціях та багатьох заходах, створених власноруч. Роботодавці вишикуються в черги за нашими айсекерами. Адже вони розуміють, що ми - не просто студенти, а студенти, що мають справжній професійний досвід та унікальні знання, які точно допоможуть компаніям досягнути поставлених цілей.

 

Крім того, ти виконаєш свою давню мрію поїхати за кордон, де здобудеш практичні знання,а також зрозумієш, що таке справжній іноземний фан. Нові друзі, нові знайомства, нові враження. Все це пропонує тобі AIESEC. Це початок твоєї професійної кар’єри. Тож не прогав таку можливість та приєднуйся до нас!

 

Для того, щоб приєднатися до AIESEC, тобі потрібно пройти кілька етапів відбору:

  • Заповнення анкети;

  • Інтерв’ю з представником організації — якщо ти пройшов перший етап відбору, ми запросимо тебе на інтерв’ю. Ми більше дізнаємося про твою особистість, захоплення, плани та цілі, а ти зможеш більше дізнатися про AIESEC;

  • Центр оцінки — ділова гра — моделювання прийняття рішень учасниками в різних ситуаціях, що здійснюється за певними правилами. Тривалість ділової гри, як правило, 1-2 години;

  • Підготовча конференція.

Після проходження інтерв’ю чи центра оцінки, ми відберемо людей, які найяскравіше проявили себе на минулих етапах і запросимо їх на дводенну конференцію. На цій конференції ви зможете пізнати AIESEC зсередини – поспілкуватися з членами організації, детальніше дізнатися про проекти на цей рік та можливості, які вам надає AIESEC.

Схожі:

Набір на літню програму міжнародних стажувань AIESEC розпочався!
Молодіжна організація AIESEC в Україні проводить набір на літню програму стажувань з 9 квітня
Чи можна стверджувати, що поняття «природні ресурси» є історичною категорією?
Відомо, що в природі існує декілька кругообігів. Наприклад: речовини, води, енергії. Як ви вважаєте, чи існує кругообіг земної кори....
А чому це, а чому ми такі веселі?
Звучить весела весняна музика, святково прибраний зал у вигляді квіткової галявини
Філософські проблеми і дисципліни
Воно є джерелом основних філософських проблем та філософських дисциплін. До найпоширеніших належать проблеми, що таке світ, буття,...
З давніх часів люди передавали свій життєвий досвід з покоління в...
Звідси ж і полилась злива питань „чому”, „чому”, „чому”. Це призвело до роздумів над проблемою, її більш глибокий аналіз, інакомислення,...
1. А. Я охоче даю іншим брати га себе відповідальність за вирішення складного питання
Б. Перш ніж обговорювати те, у чому ми розходимося, я намагаюся звернути увагу на те, у чому ми обоє згодні
А чому це, а чому ми такі веселі?
...
Рекомендована література
Міфи і легенди українців: «Про зоряний Віз», «Чому пес живе коло людини?», «Берегиня», «Дажбог», «Неопалима купина», «Як виникли...
А чому це, а чому ?
Вони у своєму житті роблять несміливі кроки у самостійне життя і як їм це вдається прошу подивитися. Можливо, хтось розгледить у...
Кризи розвитку дітей шести-семи років
Слід надати їй справу, заняття, де вона може довести свою самостійність. Коли вона заспокоїться, сказати, в чому ви згодні з нею,...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка