ТОВ «ТД «Еліт» (поштова адреса: 04136 м. Київ вул М. Гречко 3)


Скачати 138.65 Kb.
Назва ТОВ «ТД «Еліт» (поштова адреса: 04136 м. Київ вул М. Гречко 3)
Дата 08.05.2013
Розмір 138.65 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
Офіційні Правила участі в Акції «Веселі канікули з ТМ «Ажур»


  1. ЗАМОВНИК ТА ОРГАНІЗАТОР АКЦІЇ

1.1. Замовником Акції «Веселі канікули з ТМ «Ажур» є ТОВ «ТД «Еліт» (поштова адреса: 04136 м. Київ вул.. М. Гречко 3).

1.2. Організатором (Виконавцем) Акції «Веселі канікули з ТМ «Ажур» в частині проведення розіграшу призів та вручення Заохочень 1 є ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» (поштова адреса: Київська обл., Києво-Святошинський р-н, м. Вишневе, вул. Промислова, 5 (Код ЄДРПОУ: 32294926).

1.3. Участь в Акції є безкоштовною: Замовник та Організатор (Виконавець) Акції не отримують винагороду від Учасників за їхню участь в Акції. Акція не є азартною грою, лотереєю, послугою у сфері грального бізнесу або конкурсом, а ці Правила не є публічною обіцянкою винагороди або умовами конкурсу.

1.4. Строки проведення Акції: з 27.06.2012 року по 28.08.2012 р. включно.

1.5. Територія проведення Акції (Адресна Програма).

Всі супермаркети «Сільпо» на території України, за умови наявності в асортименті супермаркету Акційних Товарів (Перелік адрес супермаркетів «Сільпо» www.silpo.ua ).


  1. ІНФОРМАЦІЙНА ПІДТРИМКА АКЦІЇ

2.1. Інформування щодо умов Акції проводиться:

  • шляхом розміщення Правил Акції на сайті www.azhur.ua та www.silpo.ua

Результати визначення Переможців Акції розміщуються на сайті www.silpo.ua, протягом акційного періоду включно.

  • анонсування Акції Організатором в місцях проведення Акції шляхом розміщення рекламних матеріалів Замовника – у період реєстрації участі в Акції (п.1.4.2. Правил).

  • Гаряча лінія «Сільпо»: 0-800-301-707 (Дзвінки з усіх стаціонарних телефонів у межах території України безкоштовні, з мобільних – за тарифами відповідного мобільного оператора).

  1. УЧАСНИКИ АКЦІЇ


3.1. Учасниками Акції (надалі - «Учасники») можуть бути громадяни України, яким на момент проведення Акції виповнилося 18 років, які постійно проживають на території України, є Учасниками Програми лояльності «Власний Рахунок» та які виконали правила цієї Акції.

3.2. Учасниками Акції за будь-яких обставин не мають права бути:

а) власники, засновники, учасники (акціонери), працівники та представники будь-якої організації (товариства, підприємства тощо), які беруть участь в організації та проведенні даної Акції;

б) чоловік або дружина осіб, зазначених у підпункті «а» цього пункту Правил;

в) близькі родичі (діти, брат, сестра, батько, мати, дід, баба) осіб, зазначених у підпунктах «а» та «б» цього пункту Правил;

г) неповнолітні;

д) недієздатні та обмежено дієздатні фізичні особи;

е) особи, які не є Учасниками Програми лояльності «Власний Рахунок».

Обмеження щодо участі в Акції можуть бути змінені Організатором Акції за умови інформування про ці зміни на офіційному веб-сайті www.silpo.ua та www.azhur.ua.
4. ФОНД ЗАОХОЧЕНЬ АКЦІЇ
4.1. Фонд Заохочень Акції включає в себе:

4.1.1. 50 000 балів на «Власний рахунок» (надалі - Заохочення 1) – 62 переможцям Заохочення 1. Загальний призовий фонд Заохочень 1 складає 3 100 000 (три млн. сто тисяч) балів.

4.1.2. Ігрові автомати Xbox+KINECT(Іксбокс+КІНЕКТ) (надалі - Заохочення 2) – 10 (десять) шт.

4.1.3. Сімейна подорож на 3-х осіб на 3 дні до Парижу (Франція) у парк розваг компанії The Walt Disney (Зе Уолт Дізней). Сімейна подорож включає:

- оформлення Шенгенської візи, а також вартість консульського збору для 3х осіб

- оформлення листа до посольства про те, що особи є переможцями акції

- переліт Київ-Париж-Київ на 3х осіб

- трансфер до готелю та з готелю до аеропорту

- проживання 3 дні\2 ночі в готелі рівня 4* для 3х осіб

- харчування за системою ВВ (сніданки) на 3х осіб

- вхідні квитки на всі атракціони в парку розваг компанії The Walt Disney (Зе Уолт Дісней) на 3х осіб на 3 дні
(надалі – Заохочення 3) - 5 (п’ять) шт.
Заміна Заохочень грошовим еквівалентом або будь-яким іншим благом не допускається. Заохочення обміну та поверненню не підлягають.

4.2. Загальний фонд Заохочень Акції є обмеженим та складає визначену цими Правилами кількість.

Відповідальність Замовника та Організатора/Виконавця Акції обмежується вартістю та кількістю Заохочень Акції, передбачених цими Правилами.


4.3. Замовник, Організатор Акції залишають за собою право змінити Фонд Заохочень Акції, або включити в Акцію додаткові Заохочення, не передбачені цими Правилами. Якщо такі зміни будуть мати місце, Організатор повідомляє про них в порядку, передбаченому в п.2.1. цих Правил.

4.4. Організатор/Виконавець Акції не несе ніякої відповідальності по відношенню до подальшого використання Заохочень Акції Учасниками Акції після їх одержання, за неможливість учасниками Акції використати надані Заохочення з будь-яких причин, а також за можливі наслідки використання таких Заохочень Акції.

4.5. Формування та вручення переможцям Акції фонду Заохочення 1 покладається на Організатора (Виконавця). Формування та вручення переможцям Акції фонду Заохочень 2 і 3, а також виконання усіх податкових та інших зобовʼязань у звʼязу з врученням, покладається на Замовника Акції.


  1. УМОВИ І МЕХАНІКА АКЦІЇ


5.1. Перелік Товарів, що беруть участь в Акції.

Товарами, що беруть участь в Акції, є будь-яке морозиво під торговою маркою ТМ «Ажур» (далі за текстом – Акційна продукція), за умови наявності в асортименті супермаркетів «Сільпо» на території України, згідно п. 1.5. Правил, а саме:


391366

Морозиво пломбір Ажур ЛеЖур кусоч полуниці йогур глаз

500752

Морозиво Ажур Disney Тачки ваніль кола

338926

Морозиво Ажур полуничне топінг ріжок

469958

Морозиво Ажур пломбір Без Е

357129

Морозиво Ажур Білочка

356299

Морозиво Ажур Перлина ескімо біла глаз кокос

477707

Морозиво Ажур полунич-мінд в біл.глазурі ваф.крошка

466970

Морозиво Ажур шоколад лісовий горіх суд

391367

Морозиво пломбір Ажур ЛеЖур кусоч полуниці мол шокол

500753

Морозиво лід Ажур Disney Феи полун апел глазурь

424460

Морозиво пломбір Ажур Золотий Стандарт ваниль15%

356328

Морозивое Ажур вишня в шоколаді суд

500713

Морозиво лід Ажур Disney Пірати полун апел глазурь

391370

Морозиво пломб Ажур ЛеЖур шматочки полуниці льоду

500467

Морозиво Ажур шоколад лісовий горіх

496325

Морозиво Ажур Білочка мигдаль арахіс в глазур кул

408205

Морозио Ажур Стаканьчик морозива вершки

428863

Морозиво пломбір Ажур Золот Станд ескімо ван глаз12%

500754

Морозиво Ажур Disney Мікі Маус банан полуниця

469951

Морозиво Ажур Тріумф Ажур сорбет полуниця

500751

Морозиво Ажур Disney Принцеса банан полуниця

506831

Морозиво Ажур Людина-Павук вінт с фрукт лід ескімо

356335

Морозиво Ажур Браво Вінт

356312

Морозиво Ажур полуниця суд

469857

Морозиво Ажур Фішка фісташкове в глазурі


5.2. Протягом періоду Акції (п.1.4 Правил) в разі придбання у будь-якому супермаркеті «Сільпо» на території України учасником Програми лояльності «Власний Рахунок» будь-якого морозива ТМ «Ажур» (акційних товарів) на суму від 15,00 грн. (з ПДВ) одним чеком, за умови сканування картки або брелоку учасника Програми лояльності «Власний Рахунок», покупець автоматично стає учасником розіграшу:

  1. кожного дня протягом періоду Акції - 50 000 балів кожному переможцю Акції – отримувачу Заохочення 1;

  2. кожної другої неділі протягом акційного періоду - однієї, а 28 серпня 2012 р. – однієї з двох подорожей на 3-х осіб на ___ днів до Парижу (Франція) у парк розваг компанії The Walt Disney (Зе Уолт Дізней);

  3. кожної другої неділі протягом акційного періоду – однієї, а 28 серпня 2012р. – двох ігрових автоматів Xbox+KINECT(Іксбокс+КІНЕКТ).

5.3. Всі виграші визначаються автоматично.

5.4. Заміна балів, подорожей, або ігрових приставок Xbox+KINECT(Іксбокс+КІНЕКТ) грошовим еквівалентом чи іншою компенсацією не допускається.

5.5. Учасники програми «Власний Рахунок» зможуть стати учасниками тільки за умови повного виконання умов акції протягом акційного періоду.

5.6.Реєстрація участі в Акції відбувається автоматично на касі будь-якого супермаркету «Сільпо» на території України та фіксується у чеку, що видається Учаснику за умови виконання вимог п. 1.4., 5.1, 5.2., на основі персональних даних Учасників Акції, вказаних ними під час реєстрації в Програмі лояльності «Власний Рахунок».

  1. Дана інформація необхідна та буде використана виключно для зв’язку з Учасниками Акції у випадку визнання їх Переможцями Акції. Володільцем бази персональних даних Учасників Акції є Виконавець Акції, який власними силами та за згодою Учасників Акції здійснює обробку їх персональних даних в рамках проведення даної Акції.

  2. Учасник Акції має право брати участь в Акції необмежену кількість разів за умови придбання Акційної продукції на суму, визначену у п.5.2. Правил, протягом періоду згідно п.1.4 даних Правил.

5.9 Беручи участь в Акції, згідно цих Правил, Учасник підтверджує те, що він/вона повністю відповідає умовам п.3 цих Правил, та повністю погоджується з цими Правилами і зобов'язується їх виконувати.


  1. ПОРЯДОК ВИЗНАЧЕННЯ УЧАСНИКІВ-ПЕРЕМОЖЦІВ, ЯКІ ОТРИМАЮТЬ ЗАОХОЧЕННЯ


6.1. Визначення 62 (шестидесяти двох) Переможців Акції, які отримують Заохочення № 1 Акції та 15 (пʼятнадцяти) Переможців Акції, які отримають від Замовника Заохочення № 2 та 3 будуть визначені методом випадкової комп’ютерної вибірки серед усіх учасників Акції, які виконали умови даних Правил.

Крім того, визначаються додатково 15 (п’ятнадцять) Учасників Акції – резервні Переможці Акції, що можуть отримати Заохочення №2 та 3 Акції, згідно п.7.10. Правил.

Процес визначення Організатором Переможців Акції буде проходити з використанням спеціального обладнання (комп'ютера) із встановленою спеціальною комп'ютерною програмою, робота якої заснована на принципі випадкової вибірки 1 (одного) унікального номера учасника програми лояльності «Власний Рахунок» серед зареєстрованих учасників Акції (згідно Розділу 4 даних Правил), які виконали усі умови для участі в акції протягом періоду Акції. У спеціальному обладнанні не містяться приховані алгоритми (в тому числі вихідні тексти комп'ютерних програм), інформаційні масиви, вузли чи агрегати, недоступні для інспектування та тестування з боку осіб, які здійснюють контроль за проведенням Акції.

Результати визначення Переможців Акції та резервних переможців Акції визнаються остаточними і не можуть бути змінені чи оскаржені.

6.2. Інформування Організатором Переможців Акції відбувається за контактними номерами телефонів або за електронною поштою, які вони вказали згідно п.5.6. Правил, а також шляхом розміщення інформації про Переможців Акції в глобальній мережі Інтернет на сайтах www.azhur.ua та www.silpo.ua згідно п.2.1. Правил.

6.3. Організатор залишає за собою право відмовляти у виданні Заохочень Учасникам акції у разі:

6.3.1. Якщо споживач придбав акційну продукцію в інший період, ніж акційний;

6.3.2. Якщо Учасник порушив будь-які положення даних Правил Акції, а також в інших випадках, передбачених чинним законодавством України.

6.4. Результати Акції є остаточними і не підлягають оскарженню та перегляду.
7. ПОРЯДОК ТА СТРОКИ ОТРИМАННЯ ЗАОХОЧЕНЬ
7.1. У випадку визначення Учасника Акції Переможцем Акції, який отримує Заохочення 2 і 3, він зобов’язаний надати Замовнику Акції (або вказаному ним представнику) не пізніше 2-х тижнів з дня повідомлення Учасника про перемогу наступні документи:

- копію картки фізичної особи-платника податків про присвоєння ідентифікаційного номеру;

- копію паспорту громадянина України (сторінку з фотографією, сторінку з даними про те, де й яким органом видано паспорт, сторінку з відміткою про реєстрацію;

- інші необхідні документи, визначені на розсуд Замовника Акції або третіх осіб, залучених ним для проведення Акції, та повідомлені Учасникові/Переможцю Акції.

Замовник Акції гарантує, що документи, які надаються Переможцями Акції для отримання Заохочення 2 і 3 Акції не будуть використовуватись Замовником Акції з іншою метою, окрім як для виконання своїх зобов’язань за цими Правилами.

7.2. У випадку, якщо Переможець Акції не надасть передбачені цими Правилами документи у встановлений п.7.1 Правил строк, у тому числі у випадку якщо Переможець Акції не виконав хоча б одну з передбачених Правилами умов для отримання Заохочення Акції, таке Заохочення Акції вважатиметься невитребуваним Переможцем Акції, і такий Учасник Акції вже не буде вважатися Переможцем Акції й не матиме права претендувати на Заохочення Акції або на одержання від Замовника та Організатора Акції будь-якої компенсації, та Замовник Акції розпоряджається таким невитребуваним Заохоченням Акції на власний розсуд.

7.3. Заохочення 1 нараховуються Організатором переможцям Акції автоматично на їх «Власний Рахунок» та відображається у чеку при наступній покупці у будь-якому супермаркеті «Сільпо» на території України.

Для отримання Заохочення 1 переможцям необхідно здійснити покупку на будь-яку суму з карткою або брелоком програми лояльності «Власний Рахунок» в будь-якому супермаркеті «Сільпо» на території України будь-якого дня, що йде після дня, коли відбулося визначення Учасника як переможця (але не пізніше, ніж протягом 3х місяців). При здійсненні покупки виграшні Бали (Заохочення 1) будуть зараховані на рахунок Переможця автоматично.

7.4. Заохочення 2 і 3 передаються Переможцям Акції Замовником у магазині «Сільпо» за узгодженою з переможцем Акції адресою. Спосіб передачі повідомляються Переможцям під час інформування його про виграш, згідно п.6.2. Правил, протягом 2-х місяців з дати отримання від такого Переможця Акції документів, вказаних в п.7.1. даних Правил, але не пізніше 28.10.2012р.

7.5. Заохочення 2 і 3 передаються Переможцям Акції Замовником на підставі Акту безоплатної передачі матеріальних цінностей  матеріально відповідальною особою Замовника переможцеві.7.6. Документи, надані Учасниками Акції, які здобули право на отримання Заохочень 2 і 3 Акції, не підлягають поверненню Учасникам. Учасники Акції, беручи участь у Акції, про що останні надають свою безумовну згоду на це під час вручення таких Заохочень.

7.7. Передача права на отримання Заохочення Акції третій особі не допускається.

7.8. Правилами Акції не передбачено зберігання невитребуваних Заохочень Акції.

7.9. Будь-який Учасник Акції та/або Переможець Акції вправі відмовитися від отримання Заохочення Акції, шляхом усного повідомлення під час повідомлення Учасника про перемогу на умовах зазначених в п.6.2. цих Правил. Переможець Акції погоджується з тим, що така відмова повинна бути зафіксована під час інформування Організатором за контактним номером телефону, згідно п.6.2. цих Правил.

7.10. Учасники, котрі були визначені у встановленому цими Правилами порядку Переможцями Акції, але з причини несправності роботи мобільного телефону або з інших причин, незалежних від Замовника/Виконавця Акції та/або залучених ним осіб, не можуть бути повідомленні про умови отримання Заохочення 2 і 3 Акції протягом 7 (семи) днів з моменту визначення Переможців Акції, автоматично позбуваються права отримати таке Заохочення Акції. В такому випадку, таке Заохочення 2 і 3 Акції може отримати Учасник Акції, визначений запасним Переможцем Акції, згідно п. 6.1. Правил (за умови виконання ними цих Правил).

7.11. Замовник/Виконавець Акції має право:

- відмовити в участі в Акції особі, яка не виконала/ неналежним чином виконала всі умови участі в акції, зазначені в цих Правилах;

- відмовити у видачі Заохочень Акції Переможцю Акції, який не виконав умови, необхідні для отримання таких Заохочень Акції, згідно цих Правил.

7.12. Замовник/Виконавець Акції не несе відповідальності за технічні проблеми з передачею даних при використанні каналів зв’язку під час проведення Акції, за роботу Інтернет - сайту (п.2.1 Правил), роботу операторів зв’язку, будь-які помилки операторів зв’язку, внаслідок яких Учасники Акції не були повідомлені або були несвоєчасно повідомлені про право на отримання Заохочень Акції.

7.13. Замовник/Виконавець Акції не несе жодної відповідальності за достовірність інформації, наданої Учасниками Акції, в т.ч. інформації щодо контактів з ними, якщо надання такої інформації передбачено цими Правилами.

7.14. Замовник/Виконавець Акції не бере на себе відповідальності у відношенні будь-яких суперечок стосовно Заохочень Акції. Замовник/Виконавець Акції не вступає в будь-які суперечки стосовно визнання будь-яких осіб Учасниками/ Переможцями Акції і прав на одержання Заохочень Акції. Замовник/Виконавець Акції не бере на себе відповідальності за визначення прав сторін у будь-яких суперечках.

7.15. Замовник, Виконавець Акції, залучені ними треті особи не несуть відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, що діють на території проведення Акції, інші непідвладні контролю з боку третіх зазначених вище осіб обставини.
8. ДОДАТКОВІ УМОВИ/ІНШІ ПОЛОЖЕННЯ
8.1. Участь в Акції автоматично означає факт ознайомлення та повну та безумовну згоду Учасника Акції з даними Правилами. Порушення Учасником Акції цих Правил або відмова Учасника Акції від належного виконання цих Правил вважається відмовою Учасника від участі в Акції та отримання Заохочення Акції, при цьому така особа не має права на одержання від Замовника/ Виконавця Акції будь-якої компенсації.

8.2. Замовник та Виконавець не несуть відповідальності у випадку невиконання своїх зобов’язань внаслідок надання Учасником неповних, застарілих, недостовірних персональних даних, необхідних в рамках даної Акції.

8.2. Переможці Акції зобов’язані підписати всі необхідні документи, пов’язані з отриманням відповідних Заохочень 2 і 3 Акції.

8.3. Беручи участь в Акції, кожен Учасник тим самим підтверджує свою згоду на безкоштовне використання наданої інформації, його/її особистих даних Організатором Акції, а також третіми особами, залученими до проведення Акції, з маркетинговою та/чи будь-якою іншою метою методами, що не порушують чинне законодавство України (в т.ч. шляхом передачі третім особам), зокрема, на безоплатне використання його/її імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю або інших матеріалів про нього/ неї з рекламною/маркетинговою метою, в т.ч. право публікації (в т.ч. його/ її імені і фотографії) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо - та відеоматеріалах, інтерв'ю зі ЗМІ, , і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором Акції та/або будь-якою третьою особою. Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст.ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України.

8.4. У випадку виникнення ситуацій, що допускають неоднозначне тлумачення цих Правил, і/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором Акції відповідно до вимог чинного законодавства України. При цьому рішення Організатора Акції є остаточним і не підлягає оскарженню.

8.5. Ці Правила та умови можуть бути змінені та/або доповнені Організатором Акції протягом всього строку проведення Акції. Зміна та/або доповнення цих Правил та умов Акції можливі у випадку їх затвердження Організатором Акції та їх оприлюднення у тому ж порядку, що визначений для інформування про Правила та умови Акції. Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту опублікування, якщо інше не буде спеціально визначене безпосередньо змінами/ доповненнями до цих Правил та умов.

Схожі:

Прізвище, ім’я та по батькові, поштова адреса, адреса електронної...

04116 м. Київ, вул. Шолуденка, 1           (044) 230-06-58 ПОСТАНОВА
ТОВ "Призма Альфа", ТОВ "Призма Бета", ПАТ "УКРПАНГРУП"- Малєєв Є. С. представник за довіреністю б/н від 31. 05. 2012р
До п. 4 Порядку Форма для подання запиту на отримання публічної інформації...
Прізвище, ім’я та по батькові, поштова адреса, адреса електронної пошти, номер телефону запитувача
АУДИТОРСЬКИЙВИСНОВО К незалежної аудиторської фірми ТОВ
Київ, пр т 40-річчя Жовтня буд. 11,кв. 222; електронна адреса:; тел. 067-7754755
Адреса дільничної виборчої комісії
А, 22, 30, 36А–40; вул. Радянська: 101–102; вул. Свободи: 87–138; вул. Харківська: 131–179; вул. Чехова, вул. Щабельського: 80, 82–84А,...
ЗВІТ незалежної аудиторської фірми ТОВ «АФ «ВІТА ПОШТОВА» за результатами...
Звіт надано незалежною аудиторською фірмою Товариством з обмеженою відповідальністю «Аудиторська фірма «ВІТА ПОШТОВА» (внесена в...
Філія "АВЕ Коломия" Товариства з обмеженою відповідальністю «АВЕ...
Юр адреса: 78294, Івано-Франківська обл, Коломийський р-н, с. Залуччя, вул. Клубна,9
ФОРМА для подання запиту на отримання публічної інформації від об'єднання...
...
Українське незалежне інформаційне агентство новин (УНІАН). Засновано в березні 1993 року
Адреса редакції: 01001, Київ-1, вул. Хрещатик, 4, к. 30. Телефон 279-3663, факс 279-3571
Українське незалежне інформаційне агентство новин (УНІАН). Засновано в березні 1993 року
Адреса редакції: 01001, Київ-1, вул. Хрещатик, 4, к. 30. Телефон 279-3663, факс 279-3571
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка