Авчально-виховний комплекс «Пролісок» є навчальним закладом з поглибленим вивченням англійської мови з часу його заснування. На даний час у закладі викладають 5 вчителів англійської мови, які є членами методичного об ’єднання.


Скачати 34.44 Kb.
Назва Авчально-виховний комплекс «Пролісок» є навчальним закладом з поглибленим вивченням англійської мови з часу його заснування. На даний час у закладі викладають 5 вчителів англійської мови, які є членами методичного об ’єднання.
Дата 18.04.2013
Розмір 34.44 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
Н

авчально-виховний комплекс «Пролісок» є навчальним закладом з поглибленим вивченням англійської мови з часу його заснування. На даний час у закладі викладають 5 вчителів англійської мови, які є членами методичного об
’єднання.

КЕРІВНИК МЕТОДИЧНОГО ОБ’ЄДНАННЯ

Молнар Наталія Василівна

  • вчитель вищої категорії,

  • звання «старший вчитель»,

  • нагороджена грамотами:

  • управління освіти Ужгородської міської ради,

  • управління освіти та науки Закарпатської ОДА,



ВЧИТЕЛІ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ:
Данильченко Наталія Володимирівна

  • вчитель І категорії,

  • нагороджена грамотами:

    • управління освіти Ужгородської міської ради,

    • управління освіти та науки Закарпатської ОДА.


Грищук Інна Олексіївна

  • вчитель І категорії,

  • нагороджена грамотою управління освіти Ужгородської

міської ради

Ерделі Андріана Арпадівна

  • спеціаліст ІІ категорії;

  • нагороджена грамотою управління освіти Ужгородської міської ради


Куртанич Крістіна Романівна

  • кваліфікаційна категорія «спеціаліст»



Кожен з вчителів працює в окремому кабінеті, який обладнано аудіоапаратурою. Також в розпорядженні вчителів англійської мови є відео-апаратура, ноутбук, мультимедійний проектор та інтерактивна поверхня, що дозволяє впроваджувати інноваційні методи навчання.

У спеціалізованому НВК з поглибленим вивченням англійської мови «Пролісок» навчання англійської мови здійснюється за підручниками британських видавництв, допущених Міністерством освіти до роботи в Україні. Це автентичні навчально-методичні комплекси, які завоювали симпатії дітей та педагогів, спрямовані на розвиток читання і письма, гармонійно поєднуючи їх з практикою говоріння та аудіювання. Учні із задоволенням вивчають англійську мову за цими підручниками, оскільки в них відтворені стиль життя та реальні ситуації, які притаманні дітям молодшого шкільного віку.

Вчителі англійської мови творчо працюють втілюючи в життя теоретичні основи інноваційних педагогічних технологій та інтерактивних методів навчання. Уроки англійської мови проводяться в ігровій формі. Проте, ігри не підміняють інші форми і види роботи, а тільки доповнюють їх. Під час занять відбувається індивідуальна, парна та групова робота; граматичний та лексичний матеріал вивчається за допомогою цікавих вправ і завдань, пісень, віршів та римівок.

Вчителі методоб’єднання проводять також гурткову роботу за допомогою 12 нетбуків, які можна переносити в любий англійський кабінет. Також заняття проводяться у комп’ютерному кабінеті. Використання комп’ютерної техніки значно розширює можливості опрацювання навчального матеріалу за допомогою кольору, графіки, звуку та ін. Новизна роботи з комп’ютером підвищує інтерес до оволодіння знаннями, значно зростає мотивація учнів до навчання. Комп’ютер дозволяє позбутися однієї з головних причин негативного ставлення до навчання – відсутності успіху. Працюючи на комп’ютері учень має можливість довести до кінця вирішення завдань і побачити результат своїх дій, контроль здійснюється об’єктивно і вчасно. Використання комп’ютерної техніки також має на меті показати, що комп’ютер може бути застосований з користю, а саме для цікавого вивчення англійської мови.

На заняттях педагогами широко застосовуються різноманітні дидактичні ігри, що охоплюють усі види мовленнєвої діяльності. Пісні, римівки, цікаві вправи і завдання сприяють розширенню словникового запасу учнів, знання граматики, вчать використовувати вивчену лексику та граматичні структури у монологічному та діалогічному мовленні.

Вихованці спеціалізованого НВК з поглибленим вивченням англійської мови «Пролісок» вивчення англійської мови здійснюється вже з дошкільного відділення закладу. Навчання дошкільників англійської мови – це перш за все система, певним чином організованої педагогом цільової ігрової діяльності, що сприяє повноцінному своєчасному розвитку та вихованню дитини. Розвивальна, виховна та освітня цілі навчання набувають пріоритетного значення. Процес навчання англійської мови – засіб соціалізації дитини, допомога у розкритті її особистого потенціалу з урахуванням індивідуальних особливостей. Практична мета навчання – формування елементарної англомовної комунікативної компетенції. На заняттях використовуються яскрава наочність, іграшки, автентичні аудіоматеріали та відеофільми. Широко застосовуються рухова активність, малювання, співи та драматизація, віршований матеріал.

Схожі:

Авчально-виховний комплекс «Пролісок» є навчальним закладом з поглибленим...
«Пролісок» є навчальним закладом з поглибленим вивченням англійської мови з часу його заснування. На даний час у закладі викладають...
МЕТОДИЧНЕ ОБ’ЄДНАННЯ ВЧИТЕЛІВ ЕСТЕТИЧНОГО ЦИКЛУ СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО...
МЕТОДИЧНЕ ОБ’ЄДНАННЯ ВЧИТЕЛІВ ЕСТЕТИЧНОГО ЦИКЛУ СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО НАВЧАЛЬНО – ВИХОВНОГО КОМПЛЕКСУ З ПОГЛИБЛЕНИМ ВИВЧЕННЯМ АНГЛІЙСЬКОЇ...
МЕТОДИЧНЕ ОБ’ЄДНАННЯ ВЧИТЕЛІВ ЕСТЕТИЧНОГО ЦИКЛУ СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО...
МЕТОДИЧНЕ ОБ’ЄДНАННЯ ВЧИТЕЛІВ ЕСТЕТИЧНОГО ЦИКЛУ СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО НАВЧАЛЬНО – ВИХОВНОГО КОМПЛЕКСУ З ПОГЛИБЛЕНИМ ВИВЧЕННЯМ АНГЛІЙСЬКОЇ...
Методичне об’єднання вчителів початкових класів спеціалізованого...

Методичне об’єднання вчителів початкових класів спеціалізованого...

Методичне об’єднання вихователів дошкільних груп спеціалізованого...

Методичне об’єднання вихователів дошкільних груп спеціалізованого...

Методичне об’єднання вихователів груп продовженого дня спеціалізованого...

Методичне об’єднання вихователів груп продовженого дня спеціалізованого...

Система завдань індивідуального навчання читати
Спеціалізована школа з поглибленим вивченням англійської мови та образотворчого мистецтва №317 м. Києва
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка