Обслуговування всіх форм власності, розташованих на території міста Нікополь


Скачати 40.41 Kb.
Назва Обслуговування всіх форм власності, розташованих на території міста Нікополь
Дата 12.04.2013
Розмір 40.41 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
Додаток

до рішення виконкому

міської ради

від ________№______
П О Р Я Д О К

погодження режиму роботи об’єктів в сфери

обслуговування всіх форм власності, розташованих на території міста Нікополь


  1. Загальні положення

    1. Цей Порядок визначає основні вимоги до впровадження режиму роботи при здійсненні торговельної діяльності об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери надання послуг населенню (далі об’єкти) на території міста Нікополь незалежно від організаційно-правової форми та форми власності.

    2. Порядок є обов’язковим до виконання суб’єктами господарювання, їх філіями, відділеннями та іншими відокремленими підрозділами, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі та послуг на території міста Нікополь.




  1. Режим роботи

    1. 2.1.Діяльність об’єктів на території міста Нікополь в межах з 08-00 до 22-00 години здійснюється суб’єктом господарювання за погодженням з відділом з питань сприяння розвитку малого та середнього бізнесу, при реєстрації об’єкта торгівлі, послуг та в разі зміни режиму роботи в межах з 08-00 до 22-00.

    2. 2.2 Режим роботи об’єктів у часових межах, що перевищують вказані в п.2.1. Порядку, погоджується з виконавчим комітетом Нікопольської міської ради, з урахуванням зручного для населення режиму роботи, норм благоустрою та громадського порядку.

    3. 2.3 Цілодобовий режим роботи та після 22.00 години може бути впроваджений лише при наявності відповідного рішення виконавчого комітету Нікопольської міської ради та з дотриманням вимог цього Порядку.




  1. Порядок погодження режиму роботи

    1. 3.1.Рішення про погодження режиму роботи в часових межах, що перевищують вказані в п.2.1 порядку, а також цілодобового режиму роботи приймається виконавчим комітетом за заявою суб’єкта господарювання.

    2. До заяви додаються:

  • картка реєстрації об’єкта торгівлі, послуг (правовстановлюючі документи на приміщення в разі необхідності)

  • копія договору про охорону об’єкта, укладеного з особою що має відповідну ліцензію;

  • лист-погодження з міським відділом УМВС, держсанепідслужбою, відділом ГУ Держтехногенбезпеки (в разі необхідності проводиться обстеження об’єкта)




  1. 3.2. Рішення виконавчого комітету Нікопольської міської ради про погодження режиму роботи видається терміном до 1 року.

  2. 3.3.Термін розгляду заяви та надання інформації про прийняття рішення або про відмову у погоджені бажаного режиму роботи – 30 робочих днів.

  3. 3.4.Підставами для відмови у погоджені режиму роботи в часових межах, що перевищують вказані у п.2.1. порядку, а також цілодобового режиму роботи є:

  • подання документів, що не відповідають п.3.1;

  • надання недостовірних відомостей, які впливають на прийняття рішення;

  • наявність звернень мешканців міста щодо неякісного обслуговування споживачів та незадовільної організації роботи об’єкта;

  • наявність інформації про порушення внаслідок діяльності об’єкта громадського порядку, правил благоустрою, санітарних та інших вимог законодавства

  • відсутність камер відеоспостереження всередині приміщення та зовні.




  1. 3.5.У разі відмови у видачі рішення про встановлення бажаного режиму роботи суб’єкт господарювання може звернутись повторно, але не раніше ніж через 3 місяці після відмови, якщо протягом цього часу не надходила інформацію про наявність недоліків в роботі, вказаних у пункті 3.5.




  1. Обов’язки суб’єкта господарювання. Відповідальність

Суб′єкт господарювання зобов’язаний:

  1. - дотримуватись правил і норм законодавства у сфері торгівлі, послуг, ресторанного господарства.

  2. - дотримуватись вимог Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення». В нічний час (з 22-00 до 08-00) забороняється використання на відкритих територіях музичного оформлення та піротехнічних виробів.

  3. Відповідальність суб’єкта господарювання:

  4. Керівники та власники підприємств несуть персональну відповідальність за порушення цього Порядку, громадського порядку в приміщеннях та прилеглій території, повинні забезпечити безпеку працівників та відвідувачів підприємства протягом усього часу роботи, дотримання тиші в нічний час.


5. Скасування погодженого режиму роботи об’єкта

  1. 5.1 При першому виявленні порушень цього порядку суб’єкт господарювання попереджається про необхідність їх усунення у визначений термін.

  2. 5.2. У разі повторного порушення цього порядку та надходження від контролюючих органів інформації про порушення чинного законодавства, дія рішення виконавчого комітету про погодження режиму роботи скасовується.

  3. 5.3. Скасування погодженого режиму роботи об’єкта здійснюється за рішенням виконавчого комітету за систематичне порушення суб’єктом господарювання встановленого режиму роботи, вимог нормативно-правових актів щодо додержання тиші, санітарно-гігієнічних норм, порядку здійснення господарської діяльності, в разі погіршення стану благоустрою території, правопорядку та в разі виникнення інших негативних наслідків, пов’язаних з діяльністю суб’єкта.



  1. Прикінцеві положення

6.1 Організацію роботи щодо підготовки рішень виконавчого комітету про погодження режиму роботи об’єктів сфери обслуговування покласти на відділ з питань сприяння розвитку малого та середнього бізнесу.

6.2 Суб’єктам господарювання погодити в двохмісячний термін режим роботи об’єктів сфери обслуговування всіх форм власності, розташованих на території міста Нікополь відповідно до затвердженого порядку.

6.3 Вважати такими, що втратили чинність через два місяці з запровадження в дію цього рішення, раніше надані погодження режиму роботи підприємств торгівлі, ресторанного господарства та послуг в нічний час.

Начальник управління

економічної політики О.Ю.Дубравіна

Схожі:

Обслуговування всіх форм власності, розташованих на території міста Нікополь
Цей Порядок визначає основні вимоги до впровадження режиму роботи при здійсненні торговельної діяльності об’єктів торгівлі, ресторанного...
АНАЛІЗ регуляторного впливу проекту рішення виконавчого комітету...
Україні до відання виконавчих органів сільських, селищних, міських рад належить встановлення за погодженням з власниками зручного...
АНАЛІЗ регуляторного впливу проекту рішення виконавчого комітету...
Україні до відання виконавчих органів сільських, селищних, міських рад належить встановлення за погодженням з власниками зручного...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Затвердити порядок погодження режиму роботи об’єктів сфери обслуговування всіх форм власності, розташованих на території міста Нікополь...
Додаток 1 до рішення виконкому міської ради
«Про порядок погодження режиму роботи об’єктів сфери обслуговування всіх форм власності, розташованих на території міста Нікополь»,...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ Д н і пропетровськаобласт ь
«Про порядок погодження режиму роботи об’єктів сфери обслуговування всіх форм власності, розташованих на території міста Нікополь»,...
Аналіз регуляторного впливу рішення виконкому Кременчуцької міської...
Самоврядування в Україні до відання виконавчих органів сільських, селищних, міських рад належить встановлення за погодженням з власниками...
СПИСОК МІСЬКИХ СТРУКТУРНИХ УТВОРЕНЬ ПОЛІТИЧНИХ ПАРТІЙ РОЗТАШОВАНИХ НА ТЕРИТОРІЇ м. НІКОПОЛЬ
Нікопольська міська організація політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Громада»
Порядок залучення коштів пайової участі на розвиток інфраструктури...
Порядок діє на всій території міста Синельникове і є обов’язковим для всіх замовників, незалежно від їх форми власності, органів...
ЗАКОНУКРА Ї Н И
Цей Закон визначає правові, економічні, соціальні та екологічні основи енергозбереження для всіх підприємств, об'єднань та організацій,...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка