ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія” у травні 2009 року


Скачати 73.96 Kb.
НазваПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія” у травні 2009 року
Дата01.04.2013
Розмір73.96 Kb.
ТипДокументи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
ПЕРЕЛІК

нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд

ДП ”Житомирстандартметрологія”

у травні 2009 року


п/н

Номер НД

Назва НД

1.

ІПС №2-2009

Інформаційний покажчик стандартів

2.

ІПС №3-2009

Інформаційний покажчик стандартів

3.

ДСТУ 2435:2007

СЛИВИ СУШЕНІ. Технічні умови.

4.

ДСТУ 2641:2007

ПРОДУКТИ РИБНІ. Пакування.

5.

ДСТУ 4767:2007

ОЛІЇ КОСМЕТИЧНІ. Загальні технічні умови.

6.

ДСТУ 4778:2007

БУРЯКИ ЦУКРОВІ. Методи визначення якості коренеплодів.

7.

ДСТУ 4802:2007

НАСІННЯ ПЛОДОВИХ КУЛЬТУР. Методи відбирання проб.

8.

ДСТУ 4815:2007

ВИРОБІ КОНДИТЕРСЬКІ. Метод визначення етилового спирту.

9.

ДСТУ 4843:2007

ЯДРО СОНЯШНИКОВОГО НАСІННЯ. Технічні умови.

10.

ДСТУ 4844:2007

ВИРОБИ КОНДИТЕРСЬКІ. Методи визначення температури кристалізації шоколадної та кондитерської глазурі.

11.

ДСТУ 4845:2007

ПИЛОМАТЕРІАЛИ. Класифікація.

12.

ДСТУ 4846:2007

ЛІСОМАТЕРІАЛИ КРУГЛІ. Класифікація.

13.

ДСТУ 4849:2007

НАПОЇ КАВОВІ РОЗЧИННІ. Загальні технічні умови.

14.

ДСТУ 4854:2007

СИРОВИНА КРОХМАЛЕВМІСНА ДЛЯ СПИРТОВОГО ВИРОБНИЦТВА. Визначення масової концентрації зброджуваних вуглеводів фотоелектроколориметричним методом.

15.

ДСТУ 4858:2007

НАПІВФАБРИКАТИ КОНДИТЕРСЬКІ. Метод визначення міцності агарових драглів.

16.

ДСТУ 4862:2007

ВИРОБИ КОНДИТЕРСЬКІ. Метод визначення в’язкості шоколадної і кондитерської глазурі та мас для формування.

17.

ДСТУ 4863:2007

СИРОВИНА КРОХМАЛЕВМІСНА ДЛЯ СПИРТОВОГО ВИРОБНИЦТВА. Правила приймання та методи відбирання проб.

18.

ДСТУ 4865:2007

ЦУКОР. Метод визначання крохмалю.

19.

ДСТУ 4867:2007

ЦУКОР-СИРЕЦЬ ТРОСТИННИЙ. Технічні умови постачання.

20.

ДСТУ 4870:2007

Метрологія. БОРОШНО. Визначення білості фотометричним методом.

21.

ДСТУ 4912:2008

ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ПЕРЕРОБЛЕННЯ. Методи визначення домішок рослинного походження.

22.

ДСТУ 4913:2008

ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ПЕРЕРОБЛЕННЯ. Методи визначення мінеральних домішок.

23.

ДСТУ 4925:2008

Консерви. РОТУНДА ЗАКАРПАТСЬКА. Технічні умови.

24.

ДСТУ 4972:2008

БУРЯКИ КОРМОВІ. Посіви якості елітного та базисного насіння. Технічні умови.

25.

ДСТУ 5009:2008

ВИРОБИ ПАРФУМЕРНО-КОСМЕТИЧНІ. Правила приймання , відбирання проб, методи органолептичних випробувань.

26.

ДСТУ 5010:2008

ПРОДУКЦІЯ ПАРФУМЕРНО-КОСМЕТИЧНА. Пакування, маркування, транспортування і зберігання.

27.

ДСТУ 5042:2008

СПИРТ ЕТИЛОВИЙ-СИРЕЦЬ. Технічні умови.

28.

ДСТУ ГОСТ 7.84:2008

Системи стандартів з інформації, бібліотечної та видавничої справи. ВИДАННЯ ОБКЛАДИНКИ ТА ПАЛІТУРКИ. Загальні вимоги та правила оформлення.

29.

ДСТУ ГОСТ 8.237:2008

Метрологія. МІРИ ЕЛЕКТРИЧНОГО ОПОРУ ОДНОЗНАЧНІ. Методика повірки.

30.

ДСТУ ГОСТ 16519:2008

Вібрація. ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ ВІБРАЦІЙНОЇ ХАРАКТЕРИСТИКИ РУЧНИХ МАШИН І МАШИН З РУЧНИМ КЕРУВАННЯМ. Загальні вимоги.

31.

ДСТУ ГОСТ 27243:2007

Шум машин. ВИЗНАЧЕННЯ РІВНІВ ЗВУКОВОЇ ПОТУЖНОСТІ ЗА ЗВУКОВИМ ТИСКОМ. Метод порівнювання на місці установлення.

32.

ДСТУ ГОСТ 30123.0:2008

ВЕНТИЛЯТОРИ ПОСТІЙНОГО СТРУМУ МАЛОГАБАРИТНІ БЕЗКОНТАКТНІ. Загальні технічні умови.

33.

ДСТУ ГОСТ 30212:2007

СТОЛИ ЖУРНАЛЬНІ І ПИСЬМОВІ. Методи випробувань.

34.

ДСТУ ГОСТ 31300:2007 (ЕН 12639:2000)

Шум машин. ПОМПИ ГІДРАВЛІЧНІ. Випробування на шум.

35.

ДСТУ ГОСТ ИСО 10817-1:2008

Вібрації. СИСТЕМИ ВИМІРЮВАННЯ ВІБРАЦІЇ ОБЕРТОВИХ ВАЛІВ. Частина 1. Пристрої для знімання сигналів відносної та абсолютної вібрації.

36.

ДСТУ ЕЭК ООН DDF-02:2007

ЯДРА ВОЛОСЬКИХ ГОРІХІВ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

37.

ДСТУ ЕЭК ООН DF-04:2007

ЯДРА ЛІЩИННИХ ГОРІХІВ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

38.

ДСТУ ЕЭК ООН DDF-06:2007

ЯДРА МИГДАЛЮ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

39.

ДСТУ ЕЭК ООН DDF-07:2007

ЧОРНОСЛИВ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

40.

ДСТУ ЕЭК ООН DF-09:2007

ФІСТАШКИ У ШКАРАЛІПІ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

41.

ДСТУ ЕЭК ООН DDР-10:2007

ЯДРА ФІСТАШОК В ОБОЛОНЦІ ТА ОЧИЩЕНІ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

42.

ДСТУ ЕЭК ООН DF-14:2007

ІНЖИР СУШЕНИЙ. Настанови щодо постачання і контролювання якості.

43.

ДСТУ ЕN 381-10:2006

ОДЯГ ЗАХИСНИЙ ДЛЯ ОСІБ, ЩО ПРАЦЮЮТЬ З РУЧНИМИ ЛАНЦЮГОВИМИ ПИЛКАМИ. Частина 10. Метод випробування захисних пристроїв верхньої частини тіла.

44.

ДСТУ ІЕС 60898-1:2005

УСТАТКУВАННЯ ЕЛЕКТРИЧНЕ ДОПОМІЖНЕ. АВТОМАТИЧНІ ВИМИКАЧІ ДЛЯ ЗАХИСТУ ВІД НАДСТРУМІВ ПОБУТОВОГО ТА АНАЛОГІЧНОГО УСТАТКУВАННЯ. Частина 1. Вимикачі змінного струму.

45.

ДСТУ ІЕС 61558-2-19:2005

БЕЗПЕЧНІСТЬ СИЛОВИХ ТРАНСФОРМАТОРІВ, СИЛОВИХ БЛОКІВ ЖИВЛЕННЯ Й АНАЛОГІЧНИХ ПРИСТРОЇВ. Частина 2-19. Додаткові вимоги до трансформаторів з функцією зниження завад.

46.

ДСТУ ІSО 7046-1:2006

ГВИНТИ З ПЛАСКОЮ ПОТАЙНОЮ ГОЛОВКОЮ (ЗВИЧАЙНОГО ВИГЛЯДУ) І ХРЕСТОПОДІБНИМ ШЛІЦОМ ТИПУ Н або Z. КЛАС ТОЧНОСТІ А. Частина 1. Гвинти сталеві класу міцності 4.8. Технічні вимоги.

47.

ДСТУ ІSО 7937:2006

МІКРОБІОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І КОРМІВ ДЛЯ ТВАРИН, Горизонтальний метод визначення кількості Clostridium perfringens. Техніка підрахування колоній.

48.

ДСТУ ІSО 8992:2006

ВИРОБИ КРІПИЛЬНІ. Загальні вимоги до болтів, гвинтів, шпильок і гайок.

49.

ДСТУ ІSО 9334:2005

Оптика та оптичні прилади. ФУНКЦІЯ ПЕРЕДАВАЛЬНА ОПТИЧНА. Визначення понять і математичні співвідношення.

50.

ДСТУ-Н РМГ 71:2007

Метрологія. ХАРАКТЕРИСТИКИ УЛЬТРАФІОЛЕТОВОГО ВИПРОМІНЕННЯ ДЖЕРЕЛ МЕДИЧНОЇ ПРИЗНАЧЕНОСТІ. Методика виконання вимірювань.

Схожі:

ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
ВИРОБИ КОНДИТЕРСЬКІ. Метод визначання масової частки загальної сірчистої кислоти
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП "Житомирстандартметрологія"...
Метрологія. ВИТРАТА РІДИНИ ТА ГАЗУ. Методика виконання вимірювань за швидкістю в одній точці перетину труби
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Безпека дорожнього руху. РОЗМІТКА ДОРОЖНЯ. Загальні технічні вимоги. Методи контролювання. Правила застосування
ПЕРЕЛІК надходжень нових нормативних документів (НД) у фонд ДП "Житомирстандартметрологія"...
...
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ В КОНДИТЕРСЬКІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. Терміни та визначення понять
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Метрологія. ЛІЧИЛЬНИКИ АКТИВНОЇ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ ЗМІННОГО СТРУМУ СТАТИЧНІ. Методика повірки
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Горілки, горілки особливі, напої лікеро-горілчані. Аналіз органолептичний. Бокали для дегустації
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
РИБА, ІНШІ ВОДНІ ЖИВІ РЕСУРСИ ТА ХАРЧОВА ПРОДУКЦІЯ З НИХ. Методи відбирання і готування проб для мікробіологічного аналізування....
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
...
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Концентрати харчові. СОЛОДКІ СТРАВИ. ЖЕЛЕ, МУСИ, ПУДИНГИ, КОНЦЕНТРАТИ МОЛОЧНІ. Загальні технічні умови
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка