МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ІНСТИТУТ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗМІСТУ ОСВІТИ


Скачати 39.02 Kb.
Назва МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ІНСТИТУТ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗМІСТУ ОСВІТИ
Дата 21.03.2013
Розмір 39.02 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Фізика > Документи
МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ІНСТИТУТ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗМІСТУ ОСВІТИ

04070, м. Київ, вул. Сагайдачного, 37

Міністерство освіти і науки Автономної Республіки Крим,

управління освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, Інститути післядипломної педагогічної освіти


На виконання рішення колегії Міністерства освіти і науки України від 11 лютого 2010 р. протокол №1/8-5 «Про стан травматизму під час навчально-виховного процесу серед вихованців, учнів, студентів, працівників і заходи щодо його профілактики» та на численні запити працівників освіти із питань забезпечення безпечних умов життєдіяльності, профілактики травматизму, організації навчання із зазначених питань надсилаємо анотований перелік навчально-методичної літератури рекомендованої МОН для використання у навчальних закладах України.

  1. Електронний навчально-методичний комплект «Охорона праці та безпека життєдіяльності в закладах освіти»/ Авт.-упорядн. Юхименко В.П. та інші до складу якого входить навчальний та електронний посібник.

Електронний посібник містить закони України, нормативно-правові акти з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності в навчальних закладах України, презентації до них, тестові завдання для перевірки знань із зазначених питань та розрахований для використання при проведені навчання з наступною перевіркою знань з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Додаткову інформацію можна отримати на веб-сайтах: www.rozumniki.com.ua, www.umniki.com.ua, www.ipit.kiev.ua та за адресою:

04053, м. Київ-53, вул. Артема 52-а, ТМ «Розумники».

Телефон/факс: (044) 229-30-43, (044) 223-10-57;

E-mail: [email protected]


  1. Збірник нормативних документів з безпеки життєдіяльності/ Упоряд. Васильчук М.В., Дуброва Н.Й.– Основа, 2007. – 944 с.

Збірник нормативно-правових документів з безпеки життєдіяльності упорядковано на допомогу керівникам навчальних закладів, посадовим особам, на яких покладено відповідальність за забезпечення здорових і нешкідливих умов навчання та праці, педагогічним працівникам, спеціалістам та іншим працівникам, які навчають або навчаються безпеки життєдіяльності (охорона життя і здоров’я, праці, пожежна, радіаційна безпека, безпека дорожнього руху, дії у надзвичайних ситуаціях тощо).

Зокрема збірник містить:

  • Положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці в закладах, установах, організаціях, підприємствах, підпорядкованих Міністерству освіти і науки України, затверджене наказом Міністерства освіти і науки України від 18.04.2006 №304, зареєстроване в Міністерстві юстиції України 07.07.2006 за № 806/12680;

  • Положення про організацію роботи з охорони праці учасників навчально-виховного процесу в установах і навчальних закладах, затверджене наказом Міністерства освіти і науки України від01.08.2001 № 563, зареєстроване в Міністерстві юстиції України 20.11.2001 за №969/611;

  • Порядок проведення атестації робочих місць за умовами праці відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.92 ;442;




  1. Захист трудових прав освітян/ Упоряд. С.О. Лесковець. – Х.:Торсінг плюс, 2009.—624 с.

У збірнику викладені чинні законодавчі та нормативно-правові акти, що регулюють умови праці ряду категорій працівників освітніх закладів.


  1. Забезпечення прав та обов’язків дітей і батьків в процесі навчання / Упоряд. С.О. Лесковець. – Х.:Торсінг плюс, 2009.--368 с.

Розміщені в збірнику законодавчі та нормативно-правові акти допоможуть дітям і батькам зорієнтуватися щодо обсягу та змісту наділених їм законодавством прав на освіту у загальноосвітніх навчальних закладах.

Додаткову інформацію можна отримати на веб-сайті:

www.torsing.com.ua; за тел.(057)717-10-26, (057)719-98-73;

E-mail: [email protected]


  1. Книга керівника навчально-виховного закладу: Довідково-методичне видання / Упоряд. В.В. Скиба, Б.М. Терещук.—Х.: Торсінг плюс, 2006.--768 с.

Видання містить чинні нормативно правові акти вищих органів влади України, Міністерства освіти і науки України у сфері загальної середньої

освіти, що регулюють питання управління в галузі; впровадження державних стандартів освіти; ліцензування освітніх навчальних послуг; методичне забезпечення; надання платних послуг; безпеки життєдіяльності в навчальних закладах; оформлення документів про освіту; організації навчально-виховного процесу; оплати праці; атестації педагогічних працівників тощо.


  1. Книга методиста: Довідково-методичне видання / Упоряд. Г.М. Литвиненко, О.М. Вернидуб.—Х.: Торсінг плюс, 2006.--672 с.

Видання містить чинні нормативно правові акти вищих органів влади України, Міністерства освіти і науки України у сфері загальної середньої освіти, що регулюють впровадження державних стандартів освіти; методичне забезпечення; оформлення документів про освіту; організації навчально-виховного процесу тощо.


  1. Книга керівника позашкільного навчального закладу: Довідково-методичне видання / Упоряд. З.М. Рудакова; Л.М. Павлова.—Х.: Торсінг плюс, 2006.--768 с.

Видання містить чинні нормативно правові акти вищих органів влади України, Міністерства освіти і науки України у сфері позашкільної освіти, що регулюють впровадження державних стандартів освіти; методичне забезпечення; оформлення документів про освіту; організації навчально-виховного процесу тощо.

Перший

заступник директора Ю.І. Завалевський

Проценко Т.Г.

417-73-61

Схожі:

ДЕРЖАВНА НАУКОВА УСТАНОВА «ІНСТИТУТ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗМІСТУ ОСВІТИ»
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, департаменти (управління) освіти і науки обласних, Київської...
ДЕРЖАВНА НАУКОВА УСТАНОВА «ІНСТИТУТ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗМІСТУ ОСВІТИ»
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, департаменти (управління) освіти і науки обласних, Київської...
МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ІНСТИТУТ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗМІСТУ ОСВІТИ
Київ, вул. Сагайдачного, 37; тел. (044) 417-81-81, 484-42-43, факс (044) 417-81-87
КОНЦЕПЦІЯ СІМЕЙНОГО ВИХОВАННЯ В СИСТЕМІ ОСВІТИ УКРАЇНИ
Схвалено Вченою радою Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України (протокол...
КОНЦЕПЦІЯ СІМЕЙНОГО ВИХОВАННЯ В СИСТЕМІ ОСВІТИ УКРАЇНИ
Схвалено Вченою радою Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України (протокол...
Міністерство освіти і науки,молоді і спорту України Національний...
ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ”
Міністерство освіти і науки України Головне управління освіти і науки...
А. К. Кравцов, методист Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників, підполковник
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД СУМСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТ
Міністерство освіти і науки України Управління освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації
Чернівецька обласна державна адміністрація Департамент освіти і науки, молоді та спорту
Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 12. 07. 2012 №812 «Про впровадження пілотного проекту «LearnIn – SMART...
МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ НАКАЗ
З метою вдосконалення нормативної частини змісту підготовки фахівців і підвищення якості вищої освіти
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка