Методичні матеріали, підготовлені методистами інституту


Скачати 22.88 Kb.
Назва Методичні матеріали, підготовлені методистами інституту
Дата 20.05.2013
Розмір 22.88 Kb.
Тип Методичні рекомендації
bibl.com.ua > Фізика > Методичні рекомендації
Методичні матеріали, підготовлені методистами інституту


  1. А.С. Сегеда, А.Ф. Стоєцький Використання сучасної української хімічної термінології та номенклатури з неорганічної хімії згідно з державним стандартом. Методичні матеріали. Черкаси-2003 р.- 44 с.

Методичні рекомендації щодо використання сучасної української хімічної термінології та номенклатури з неорганічної хімії складені на основі рекомендацій Української національної комісії з хімічної термінології і номенклатури (УНКоХіТерН).


  1. А.Ф. Стоєцький, Н.В. Галактіонові Різнорівневі семестрові контрольні роботи з хімії у матричній формі 8 – 11 класи. Черкаси – 2004 р. – 39 с.

Посібник містить семестрові контрольні роботи для 8-11 класів, призначені для вивчення навчальних досягнень учнів на основі чотирирівневої дванадцятибальної системи оцінювання. Роботи складаються з чотирьох варіантів однакової складності.


  1. Середа А.С., Стоєцький А.Ф. Навчальна програма з факультативного курсу «Хімія і екологія навколишнього природного середовища» IX XI класи. Черкаси – 2004 р. – 23 с.

Програма факультативного курсу розрахована на учнів 9-11 класів (102 години, 1 година на тиждень), визначає обсяг матеріалу, шляхи його вивчення та види навчання. Містить перелік основних тем курсу, уявлень, понять, нових термінів.


  1. Стоєцький А.Ф., Хуртенко Л.О. Як розв’язувати розрахункові задачі з хімії. Черкаси – 2004 р. – 68с.

Методичний посібник містить теоретичні відомості, формули та алгоритми дій необхідні для розв’язку основних типів задач, а також задачі для самостійного розв’язування.


  1. Замулко О.І. Використання ІКТ на уроках хімії. Черкаси-2007 р. – 30 с.

Методичний посібник, що містить рекомендації щодо використання інформаційно-комунікаційних технологій при викладанні хімії.


  1. Замулко О.І., Смаглюк Ю.І. 7 клас. Факультативний курс «Цікава хімія» (34 год)

Програма спрямована на розвиток уявлення про технологічне застосування законів хімії, її гуманістичну спрямованість і розуміння суспільної потреби у необхідності подальшого розвитку хімічної науки і промисловості для розвитку суспільного господарства та забезпеченні добробуту людини;


  1. Замулко О.І. 8 клас. Факультативний курс «Хімія в побуті» (34 год)

Програма спрямована на розвиток знань про практичне застосування неорганічних речовин у побуті; розкриття фізіологічного значення хімічних елементів та їх найважливіших неорганічних сполук у забезпеченні здоров’я, добробуту людини.


  1. Стеценко І. В., Замулко О.І. 8 клас (I семестр). Програма спецкурсу «Хімія поряд з нами» (17 год)

Програма складається з двох розділів, що включають матеріал про: речовини, суміші, явища; хімічні формули та реакції; прості та складні речовини, правила поводження з ними.


  1. Стеценко І. В., Замулко О.І., 8 клас (II семестр). Програма спецкурсу «Від будови атома до властивостей речовин» (19 год)

Програма спрямована на вивчення закономірностей періодичної системи, будови атома, залежності властивостей елементів та їхніх сполук від електронної структури атомів; утворення йонного, ковалентного неполярного, ковалентного полярного зв’язків.

Схожі:

МетодичнІ матеріали до ВСТУПНИХ ВИПРОБУВАНЬ
Методичні матеріали до вступних випробувань на навчання для осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста...
МетодичнІ матеріали до ДОДАТКОВОГО ФАХОВОГО ЕКЗАМЕНУ
Методичні матеріали до додаткового фахового екзамену на навчання за програмою магістра зі спеціальностей 00051001 та 03051002 / В....
МетодичнІ матеріали до ДОДАТКОВОГО ФАХОВОГО ЕКЗАМЕНУ
Методичні матеріали до додаткового фахового екзамену на навчання за програмою магістра зі спеціальностей 03060101 та 03060102/ В.Є....
3222 НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ ІЗ ЗАГАЛЬНОЇ СТИЛІСТИКИ для студентів...
Навчально-методичні матеріали із загальної стилістики / укладач О. П. Садовнікова. – Суми : Сумський державний університет, 2011....
І. Передмова
Дані матеріали підготовлені практичним психологом Лисянської ЗОШ І-ІІІ ст. №2. Робота складається з розділів, які містять описи психологічних...
ВО-МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ ДО ПРОВЕДЕННЯ СЕМІНАРСЬКО-ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ...
НАУКОВО-МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ ДО ПРОВЕДЕННЯ СЕМІНАРСЬКО-ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ З КУРСУ “ОСНОВИ ПЕДАГОГІЧНОЇ ДЕОНТОЛОГІЇ”
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ ДО СЕМІНАРСЬКИХ ЗАНЯТЬ з дисципліни...
Правові та організаційні основи безпеки підприємницької діяльності: навчально-методичні матеріали до семінарських занять / Розробник:...
“Многогранники та їх властивості” (геометрія з застосуванням комп’ютерної грамотності)
Юріївна відповідально працює над підвищенням якості знань учнів, приділяючи увагу індивідуальним, груповим, колективним формам роботи....
Гелич Ю. О., Нескороджена Л. Л. Навчально-методичні матеріали з дисципліни «Господарське право»
Гелич Ю. О., Нескороджена Л. Л. Навчально-методичні матеріали з дисципліни «Господарське право». К.: НАВС, 201 І. 60 с
Методичні рекомендації, завдання та матеріали для опрацювання тем,...
Методичні рекомендації, завдання та матеріали для опрацювання тем, винесених на самостійне вивчення студентами
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка