М Е Н Ю гарячих страв ЗАКУСКИ


Скачати 22.57 Kb.
Назва М Е Н Ю гарячих страв ЗАКУСКИ
Дата 17.04.2013
Розмір 22.57 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Фізика > Документи
М Е Н Ю
гарячих страв


ЗАКУСКИ
Салат із свіжих овочів 6.00

Мариновані овочі 6.00


ПЕРШІ СТРАВИ
Борщ червоний 8.00

Борщ зелений 8.00

Грибна юшка 10.00

Овочевий суп 8.00

Чанахи 12.00

ДРУГІ СТРАВИ
Відбивна куряча по-львівськи 12.00

Відбивна куряча по-французьки 15.00

Відбивна свинна 15.00

Шницель з грибами 14.00

Шницель з морської риби 12.00

Філе морського окуня 12.00

Голубці з мясом і рисом 10.00

Вареники с картоплею 10.00

Зрази з начинкою 10.00

Деруни 10.00

Омлет з овочами 8.00

Гриби тушені в сметані 12.00

Яєшня з беконом 8.00

Налисники з сиром 10.00

ГАРНІРИ
Рис відварний з овочами 10.00

Картопляне пюре 10.00

Картопля по домашньому 10.00

Картопля смажена 10.00

Спагеті з маслом 10.00
ДЛЯ ГРИЛЮ
Грилеві ковбаски 12.00

Гомілка куряча 12.00

Стейк свинний 18.00

Стейк рибний (сьомга, форель) 15.00

Мясо замариноване на шашлик
- свинне 10.00

- куряче 8.00

- теляче 10.00
Картопля в фользі з салатом 12.00
ДОДАТКОВІ САЛАТИ
Салат з пекінської капусти 10.00

Салат з твердим сиром 8.00

Салат «Здоров’я» (морква,творог,часник) 9.00
ДЕСЕРТИ
Плюшки від Вікторії 5.00

Рогалики «Смакота» 3шт. 6.00

Фруктовий салат з йогуртом 10.00

Морозиво з фруктами 10.00

ДИТЯЧЕ ХАРЧУВАННЯ
Каші в асортименті 9.00

Мюслі 9.00

Кранчі 9.00

Яйце на мягко 2.00

Сосиска 6.00
МОЛОКОПРОДУКТИ
Сметана 5.00

Молоко 3.00

Йогурт 5.00

Кефір 5.00

Вершки 1.50
СМАЧНОГО!

Схожі:

Уроку: «Технологія приготування страв з яєць»
Підручники: Л. Я. Старовойт «Кулінарія», В. С. Доцяк «Українська кухня», «Збірник рецептур страв і кулінарних виробів», Н. Г. Бутейкіс...
ЛЕКЦІЯ 7 ТЕМА: ПРИГОТУВАННЯ ОБРЯДОВИХ СТРАВ ТА ВИРОБІВ
До Великодня готують більше страв, ніж до Різдва. Печуть паски з борошна тонкого помелу, фарбують крашанки, розма
ТЕХНОЛОГІЯ приготування страв ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
Зміст модуля передбачає оволодіння учнями 5 (6) класів основами технології приготування страв
ЗАКУСКИ

УРОКУ
Дидактичне: підручники    Доцяк В. С.,Стремено Л. О Стременко І. В. страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів. К: Вища шк,1998....
Підготовлені висновки екологічної експертизи за січень 2010 р
Робочий проект «Технічне переоснащення будівлі дільниці напилювання лопаток ВИР. “99”/ інд номер. 001: 101/ під монтаж стенда для...
] текст може містити помилки, будь ласка перевіряйте перш ніж використовувати
Холодні страви і закуски знаходять все більш широке застосування в харчуванні нашого населення. Вони займають велике місце в меню...
«Фламбування страв»
Слов’янський професійний ліцей залізничного транспорту імені Героя Соціалістичної Праці П. Ф. Кривоноса
Тема: My Favourite Dish
Освітні: розширювати загальний світогляд школярів шляхом ознайомлення з технологією приготування окремих страв
Уроки плавання
Організація харчування з обов*язковим проведенням вітамінізації страв, з використанням фруктових соків, свіжих ягід та фруктів
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка