ВОЗНЕСЕНСЬКА МІСЬКА РАДА МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ Р ІШЕННЯ


Скачати 0.91 Mb.
Назва ВОЗНЕСЕНСЬКА МІСЬКА РАДА МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ Р ІШЕННЯ
Сторінка 1/7
Дата 18.03.2013
Розмір 0.91 Mb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Філософія > Документи
  1   2   3   4   5   6   7
Проект
УКРАЇНА

ВОЗНЕСЕНСЬКА МІСЬКА РАДА


МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ




Від 27 грудня 2012р. № _____ 30 сесія 6 скликання
м. Вознесенськ
Про затвердження заключного звіту про

результати виконання Програми соціально-економічного

розвитку м. Вознесенська на 2012 рік

Заслухавши заключний звіт про результати виконання Програми соціально-економічного розвитку м.Вознесенська на 2012 рік, відповідно до рішення міської ради від 30 листопада 2012 року № 24 «Про тимчасове здійснення повноважень Вознесенського міського голови», керуючись пунктом 22 частини1 статті 26, частиною 2 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
ВИРІШИЛА:
Затвердити заключний звіт про результати виконання Програми соціально-економічного розвитку м.Вознесенська на 2012 рік затвердженої рішенням міської ради від 30.12.2011 р. №2 «Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку м.Вознесенська на 2012 рік» зі змінами, внесеними рішенням міської ради від 30 листопада 2012 року № 1 (додається).

Секретар міської ради Л.М.Торжинська


Заключний звіт

про результати виконання Програми соціально-економічного розвитку м. Вознесенська на 2012 рік.


з/п

Зміст заходу

Термін виконання

Обсяги фінансува ння (Джерела фінансування)

Стан виконання заходів

(причини невиконання)

План


Факт

1. Реальний сектор економіки

1.1 Промисловість

1

Здійснювати моніторинг обсягів реалізації продукції, робіт, послуг підприємствами промисловості.

Постійно

-

-

Моніторинг обсягів реалізації продукції, робіт, послуг підприємствами міста здійснювався щомісяця . Так станом на 1.11.2012 обсяг реалізованої промислової продукції (товарів, послуг) у відпускних цінах підприємств м.Вознесенська склав 304419,1 тис.грн., що повідношенню до минулорічного показника становить 90,8 % та 76,1 % від показника прогнозованого Програмою за результатами 2012 року.

Падіння виробництва та зменшення обсягів реалізованої продукції відбулось на ПАТ «Возко» (-25,7 %), а враховуючи, що його частка у міському обсязі реалізації складає половину, це негативно вплинуло на загальний показник по місту, також із зменшенням обсягів реалізації продукції в поточному році працювали ТОВ «Українська шкіропереробна компанія» (-38,9 %), ПП «Вікторія 8» (-21,7 %).
















Поряд з цим з нарощеними обсягами реалізованої промислової продукції в 2012 році працювали ТДВ «Вознесенський хлібозавод» (+5,7%), ПАТ «Аліса» (+25,1%), ТОВ «Вознесенське взуттєве підприємство» (+70,4%), КП «Вознесенська харчосмакова фабрика» (+7,6%), збільшили свої обсяги реалізації ТОВ «Німфея» ( в 5,5 разів) ДП СМП «Інтер’єр» ( у 2 рази).

2

Проводити діалог міської ради і керівництва підприємств щодо проблем і напрямків розвитку промислового комплексу.

2012 рік

-


-

Під головуванням міського голови та його першого заступника протягом року було проведено ряд засідань з керівниками основного кола промислових підприємств. На нарадах розглядались питання стану справ підприємств, перспектив їхнього розвитку в майбутньому, впровадження інноваційних технологій. За результатами нарад приймались відповідні рішення.

3

Впроваджувати у виробництво енерго - та матеріалозберігаючі технології.

2012 рік

кошти виконавців


-

Протягом 2012 року енергозберігаючі технології були запроваджені на ПАТ «Возко», ПрАТ «Аліса».

4

Розширювати випуск інноваційної продукції.

2012 рік

кошти виконавців



-

В січні 2012 року було проведено засідання з підприємствами міста стосовно їх інноваційної діяльності.

Число інноваційно-активних підприємств м.Вознесенська за результатами роботи у 2011 році збільшилась по відношенню до попереднього року на 2 і склала 4 підприємства.

5

Проводити організаційні заходи щодо участі промислових підприємств у виставках-ярмарках промислової продукції місцевого та регіонального рівнів.

2012 рік

-


-

Промислові підприємства міста брали участь в ярмарки присвячених Дню міста, новорічним святам тощо.Також від Миколаївської державної адміністрації надійшло протягом року ряд запрошень щодо участі у ярмарках як на території України так і за її межами. Всі ці запрошення були доведені до підприємств міста.

1.2. Архітектура та містобудування

6

Замовити містобудівну документацію «План червоної лінії у центральній частині міста Вознесенська»

2012 рік

53,0 тис.грн.

(міський бюджет)

-

Не виконано, через відсутність фінансування

7

Замовити містобудівну документацію «План зонування території (зонінг) міста Вознесенська»

2012 рік

30,0 тис.грн.

(міський бюджет)

-

Не виконано, через відсутність фінансування

1.3. Підприємництво

8

Розробити проект «Міської Програми підтримки малого підприємництва м. Вознесенська на 2013-2014 роки», забезпечити виконання заходів, передбачених на 2012 рік.

2012 рік

-


-

В 2012 році розпорядженням міського голови від 26.10.2012 №152-р створено робочу групу з розробки міської Програми розвитку малого і середнього підприємництва в м. Вознесенську на 2013-2014 роки. Даною робочою групою розроблено проект міської Програми розвитку малого і середнього підприємництва в м. Вознесенську на 2013-2014 роки.

9

Забезпечити реалізацію положень Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»

2012 рік

-


-

Реалізація державної регуляторної політики в місті, була спрямована на усунення всіляких перешкод у реалізації права громадян на зайняття підприємницькою діяльністю, недопущення прийняття економічно-недоцільних та неефективних регуляторних актів, зменшення втручання у діяльність суб’єктів господарювання, забезпечення дотримання процедур підготовки регуляторних актів.

Станом на 01.12.2012 в місті діє 33 регуляторні акти. Протягом 2012 року прийнято 3 регуляторних актів.

10

Надання документів дозвільного характеру з урахуванням положень Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності».

2012 рік

-



-

Всі документи дозвільного характеру надаються відповідно до чинного законодавства.

Всього протягом січня-листопада 2012 року видано 491 документ дозвільного характеру.

11

Здійснення інформаційно-консультативної підтримки суб’єктів підприємницької діяльності.

2012 рік

-


-

Протягом 2012 року підприємці міста отримували консультації та послуги у спеціалістів Центру надання адміністративних послуг м.Вознесенська. Через місцеву газету «День за Днем» спеціалістами виконавчих органів Вознесенської міської ради надавалася інформація, яка стосується суб’єктів господарювання.

12

Залучення суб’єктів підприємницької діяльності до координації спільних дій у вирішенні основних проблем соціально-економічного розвитку міста та приватного підприємництва.

2012 рік

-

-

З метою вирішення основних проблем підприємництва міста з початку року було проведено 4 засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва в м.Вознесенську. До участі в засіданнях координаційної ради залучались представники Асоціації підприємців м.Вознесенська, галузевої ради підприємців з питань діяльності ринків та інші суб’єкти господарювання. За результатами засідань приймались відповідні рішення.

1.4. Торгівля та надання послуг

13

Підтримка місцевого товаровиробника

Постійно

-


-

Підтримка місцевих товаровиробників протягом 2012 року здійснювалась шляхом залучення їх до участі у міських ярмарках.

14

Забезпечити організацію та проведення ярмарків.


Постійно

-


-

Протягом 2012 року в місті щотижня проводились ярмарки з продажу сільськогосподарською продукцією, також були проведені святкові ярмарки в яких прийняли участь місцеві товаровиробники, пасічники Вознесенщини. Неодноразово проводились виставки птахів і тварин.

15

Проводити роботу щодо недопущення стихійної торгівлі на вулицях міста

Постійно

-



-

З метою недопущення торгівлі у невстановлених місцях протягом року здійснювала свою діяльність міська комісія по виявленню і ліквідації місць стихійної торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами.

16

Сприяти розширенню мережі підприємств торгівлі, громадського харчування та по наданню послуг, створенню сучасних торгово-сервісних комплексів.

Постійно

-


-

Суб’єктам господарювання, які здійснюють свою діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування, надання послуг спеціалістами виконавчих органів Вознесенської міської ради надавалася інформація щодо здійснення певного виду діяльності.

17

Здійснення контролю за дотриманням чинного законодавства щодо захисту прав споживачів

Постійно

-



-

Захист прав споживачів здійснювався відповідно до вимог Закону України «Про захист прав споживачів». Всього з початку 2012 року за захистом своїх прав звернулося 24 громадянина. За результатами розгляду питань були прийняті відповідні рішення.

1.5. Туризм

18

Представлення м. Вознесенська на міжнародній туристичній виставці в м.Києві

2012 рік

-


-

У 2012 році туристичне агентство «Вояж» представило м.Вознесенськ на міжнародній виставці з туризму, яка проходила в м.Києві.

19

Представлення м.Вознесенська на міжнародній туристичній асамблеї в м.Одесі

2012 рік

-


-

У 2012 році туристичне агентство «Вояж» представило м.Вознесенськ на міжнародній асамблеї туристичного бізнесу в м.Одесі.

20

Збільшення інформації щодо туристичних можливостей міста

Постійно

-



-

Інформація про туристичні можливості міста розміщена на офіційному сайті м.Вознесенська. Окрім цього протягом року щомісяця інформація направлялась для розміщення на сайті Миколаївського туристично-інформаційного центру.

21

Співпраця з туристичним центром м.Вознесенська

Постійно

-



-

Співпраця з туристичним центром м.Вознесенська у 2012 році була забезпечена. Здійснювався обмін інформацією.

1.6. Бюджетна політика

22

Здійснювати аналіз надходжень до бюджету міста за доходами.

2012 рік

-



-

Надходження до бюджету міста податків і зборів (без урахування трансфертів) за 11 місяців 2012 року збільшились на 2541,2 тис.грн. порівняно до аналогічного періоду минулого року, тобто темп приросту складає 8,6%, проти 24% доведених Міністерством фінансів України бюджету міста.

23

Вживати заходів щодо погашення податкового боргу по платежах до міського бюджету.

2012 рік

-


-

Податковий борг по платежах до міського бюджету станом на 01.12.2012 року збільшився порівняно до початку року на 886,2 тис.грн.

Зросла заборгованість порівняно до початку року по платі за землю по :

ТОВ "Вознесенський сиркомбінат" ,

ТОВ СП "Євролакт", ТОВ "Впрок". Порушено 5 справ про банкрутство підприємств, 7 справ щодо стягнення податкового боргу знаходяться на виконанні в Державній виконавчій службі.

24

Здійснювати діяльність робочої групи з питань легалізації зайнятості населення

2012 рік

-

-

Проведено 25 засідань робочих груп по перевірці СПД щодо додержання ними законодавства про працю (з легалізації найманої праці), по роботі з філіями. Перевірено 1146 СПД, порушення щодо неоформлених найманих працівників та неоформленої підприємницької діяльності виявлено у 90 суб’єктів господарювання (142 неоформлених працівника, підприємця). За результатами перевірок оформлено 122 найманих працівника, 18 – зареєструвались приватними підприємцями. Постійно проводиться листування з філіями, відокремленими структурними підрозділами, які знаходяться на території міста щодо спонукання сплати податку з доходів фізичних осіб до бюджету міста.

В результаті проведеної роботи до бюджету надійшло податку на доходи фізичних осіб в сумі 197,2 тис.грн., єдиного податку 23,4 тис.грн..
  1   2   3   4   5   6   7

Схожі:

ВОЗНЕСЕНСЬКА МІСЬКА РАДА МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ Р ІШЕННЯ
Закону України «Про рекламу», постанови Кабінету Міністрів України від 29. 12. 2003 року №2067 «Про затвердження Типових правил розміщення...
ВОЗНЕСЕНСЬКА МІСЬКА РАДА МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ Р ІШЕННЯ
«Про тимчасове здійснення повноважень Вознесенського міського голови», керуючись пунктом 22 частини 1 статті 26, частиною 2 статті...
ВОЗНЕСЕНСЬКА МІСЬКА РАДА МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ Р ІШЕННЯ
Про внесення змін до програми соціально – економічного розвитку м. Вознесенська на 2009 рік, затвердженої рішенням ХLІ сесії міської...
ВОЗНЕСЕНСЬКА МІСЬКА РАДА МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ Р ІШЕННЯ
...
ВОЗНЕСЕНСЬКА МІСЬКА РАДА МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ Р ІШЕННЯ
Міністерства освіти України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства праці та соціальної політики України N34/166/131/88...
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Про стан харчування хворих в стаціонарних відділеннях Комунальної установи «Вознесенська центральна районна лікарня»
Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку м. Вознесенська на 2011 рік
Розглянувши схвалену виконавчим комітетом Вознесенської міської ради Програми соціально-економічного розвитку м. Вознесенська на...
2. Керівництво змаганнями
Миколаївської області та управлінням з питань фізичної культури та спорту Миколаївської облдержадміністрації виключне право на загальне...
Р ІШЕННЯ
З метою розвитку фізкультурно оздоровчого та спортивного руху в Україні, керуючись п. 30 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве...
КРЕМЕНЧУЦЬКА МІСЬКА РАДА ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Держаної податкової адміністрації в Полтавській області, керуючись розділом ІV Декрету Кабінету Міністрів України „Про прибутковий...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка