Синельниківської міської ради


Скачати 53.04 Kb.
Назва Синельниківської міської ради
Дата 23.04.2013
Розмір 53.04 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Економіка > Документи
Проект

УКРАЇНА

РІШЕННЯ

Синельниківської міської ради

Сімнадцята сесія VІ скликання
Про умови оплати праці

Синельниківського міського голови

Зражевського Д.І. на 2012 рік
Керуючись статтею 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постановою Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» зі змінами, міська рада вирішила:


  1. Встановити, що посадовий оклад міського голови встановлюється відповідно до схем посадових окладів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 №268 “Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів” зі змінами і доповненнями.

  2. Встановити міському голові надбавку в розмірі 10% посадового окладу за постійну роботу з документами, що мають ступінь секретності «таємно», згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 15 червня 1994 року №414 «Про види, розміри і порядок надання компенсації громадянам у зв’язку з роботою, яка передбачає доступ до державної таємниці».

  3. Встановити міському голові надбавку за високі досягнення у праці у розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років.

  4. Здійснювати преміювання міського голови відповідно до його особистого вкладу в загальні результати роботи, а також до державних, професійних свят, ювілейних дат у розмірі, що не перевищує посадового окладу, в межах фонду преміювання, утвореного у розмірі 10% посадового окладу та економії фонду оплати праці за розпорядженням міського голови.

  5. Надавати міському голові матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань у разі наявності економії фонду заробітної плати та допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі посадового окладу за розпорядженням міського голови.

  6. Виплати здійснювати у межах затвердженого фонду оплати праці.

  7. Визнати таким, що втратило чинність, рішення міської ради від 18 листопада 2010 року №8-1/VІ «Про умови оплати праці Синельниківського міського голови Зражевського Д.І.».


Міський голова Д.І.Зражевський
Проект

УКРАЇНА

РІШЕННЯ

Синельниківської міської ради

Сімнадцята сесія VІ скликання
Про умови оплати праці посадових

осіб Синельниківської міської ради

та її виконавчих органів на 2012 рік
Керуючись статтею 21 Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування”, постановою Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 №268 “Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів” зі змінами і доповненнями, міська рада вирішила:


  1. Встановити, що посадові оклади секретаря міської ради Вєрченка О.О., першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Яковіна В.Б., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Шаркевича Г.І., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Кучерук Т.Г., керуючої справами виконавчого комітету міської ради Колінько І.П., керівників самостійних управлінь та відділів, їх заступників, а також інших посадових осіб і службовців міської ради та її виконавчих органів встановлюються відповідно до схем посадових окладів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 №268 “Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів” зі змінами і доповненнями.

  2. Встановити першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Яковіну В.Б. надбавку в розмірі 10% посадового окладу за постійну роботу з документами, що мають ступінь секретності “таємно” згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 15.061994 №414 “Про види, розміри і порядок надання компенсації громадянам у зв’язку з роботою, яка передбачає доступ до державної таємниці”.

  3. Встановити секретарю міської ради Вєрченку О.О., першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Яковіну В.Б., заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Шаркевичу Г.І., заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Кучерук Т.Г., керуючій справами виконавчого комітету міської ради Колінько І.П. надбавки за високі досягнення у праці у розмірі 30% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років.

  4. Встановити, що керівникам самостійних управлінь та відділів, їх заступникам, а також іншим посадовим особам і службовцям міської ради та її виконавчих органів надбавки за високі досягнення у праці та виконання особливо важливої роботи у розмірі, що не перевищує 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років, надаються за розпорядженням міського голови та наказами керівників самостійних управлінь та відділів в межах затвердженого фонду оплати праці.

  5. Встановити, що службовцям міської ради та її виконавчих органів надбавки за високі досягнення у праці та виконання особливо важливої роботи у розмірі, що не перевищує 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за вислугу років, надаються за розпорядженням міського голови та наказами керівників самостійних управлінь та відділів в межах затвердженого фонду оплати праці.

  6. Здійснювати преміювання секретаря міської ради Вєрченка О.О., першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Яковіна В.Б., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Шаркевича Г.І., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Кучерук Т.Г., керуючої справами виконавчого комітету міської ради Колінько І.П., керівників самостійних управлінь та відділів міської ради, їх заступників, інших посадових осіб міської ради та її виконавчих органів відповідно до їх особистого вкладу в загальні результати роботи, а також до державних, професійних свят, ювілейних дат у розмірі, що не перевищує посадового окладу, в межах фонду преміювання, утвореного у розмірі не менш як 10% посадових окладів та економії фонду оплати праці, за розпорядженням міського голови та наказами керівників самостійних управлінь та відділів.

  7. Надавати секретарю міської ради Вєрченку О.О., першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Яковіну В.Б., заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Шаркевичу Г.І., заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Кучерук Т.Г., керуючій справами виконавчого комітету міської ради Колінько І.П., керівникам самостійних управлінь та відділів міської ради, їх заступникам та іншим посадовим особам міської ради та її виконавчих органів матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати працівника, у разі наявності економії фонду заробітної плати та допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі посадового окладу за розпорядженням міського голови та наказами керівників самостійних управлінь та відділів.

  8. Виплати здійснювати у межах затвердженого фонду оплати праці.

  9. Вважати таким, що втратило чинність, рішення Синельниківської міської ради від 05.01.2011 №38-4/VІ «Про умови оплати праці посадових осіб Синельниківської міської ради та її виконавчих органів на 2011 рік».


Міський голова Д.І.Зражевський

Схожі:

Виконавчий комітет Синельниківської міської ради
Синельниківської міської ради, управління праці та соціального захисту населення Синельниківської міської ради, Комунальної установи...
Виконавчий комітет Синельниківської міської ради
Постановою Кабінету Міністрів України від 5 квітня 1994 року №225, згідно з заявами керівництва відділу освіти Синельниківської міської...
Виконавчий комітет Синельниківської міської ради
Синельниківської об’єднаної державної податкової інспекції, Дошкільного навчального закладу №11 “Дружба”, Синельниківської загальноосвітньої...
Виконавчий комітет Синельниківської міської ради
Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням Синельниківської міської ради від 04 вересня 2009 року №561-36/У, розглянувши лист...
Виконавчий комітет Синельниківської міської ради
З метою встановлення основних правил документування управлінської діяльності управлінь, відділів та інших структурних підрозділів...
Про план роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради
Керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши квартальні плани роботи структурних підрозділів міської...
Про план роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради
Керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши квартальні плани роботи структурних підрозділів міської...
Структура Управління житлово-комунального господарства та комунальної...
Внести зміни до рішення міської ради від 25. 12. 2012 №451-28/VІ «Про структуру апарату Синельниківської міської ради та її виконавчих...
П Л А Н роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради...
Питання, внесені на розгляд виконавчими органами міської ради Синельниківської міської ради
СТАТУТ СИНЕЛЬНИКІВСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ І-ІІІ СТУПЕНІВ №4 СИНЕЛЬНИКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Синельниківської міської ради та з метою створення необхідних умов для реалізації конституційного права громадян на освіту, забезпечення...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка