ПІДСУМКИ ДІЯЛЬНОСТІ ДРОГОБИЦЬКОГО УПРАВЛІННЯ ВОДНОГО ГОСПОДАРСТВА за І квартал 2015 року


Скачати 57.77 Kb.
Назва ПІДСУМКИ ДІЯЛЬНОСТІ ДРОГОБИЦЬКОГО УПРАВЛІННЯ ВОДНОГО ГОСПОДАРСТВА за І квартал 2015 року
Дата 24.02.2016
Розмір 57.77 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Економіка > Документи
ПІДСУМКИ ДІЯЛЬНОСТІ ДРОГОБИЦЬКОГО УПРАВЛІННЯ ВОДНОГО ГОСПОДАРСТВА

за І квартал 2015 року

Відповідно до наказу Держводагентства України від 27.02.2015 р. №22 «Про підсумки діяльності водогосподарсько-меліоративного комплексу за 2014 рік та заходи щодо забезпечення сталого функціонування галузі у І кварталі 2015 року» Дрогобицьке управління водного господарства у 2014 році спрямовувало свою діяльність на забезпечення потреб населення і галузей економіки області у водних ресурсах та їх раціональне використання, забезпечення працездатності водогосподарських об’єктів і меліоративних систем, виконання природоохоронних заходів, поглиблення міжнародної діяльності та вдосконалення нормативно-правового забезпечення.

Дрогобицьким управлінням водного господарства проводився збір, узагальнення та аналіз даних про водогосподарську та гідрометеорологічну ситуацію, гідрологічний та гідрохімічний стан водних об‘єктів у басейнах річок та подавалася щоденна, щотижнева та щомісячна інформації до Кризового центру Львівського облводресурсів.

Для ефективної підготовки і безпечного пропуску льодоходу, весняної повені та паводків у 2015 році, наказом начальника управління було затверджено “План дій ” з підготовки до пропуску весняної повені, льодоходу та дощових паводків у 2015 році .Проведено обстеження гідротехнічних споруд на осушних системах, гірських річках та насосних станціях щодо їх готовності до пропуску весняної повені. На основі обстежень складено відповідні акти.

Проведено розрахунки аварійного запасу матеріалів,який розміщено на експлуатаційних дільницях управління. Сформовано аварійні бригади,за якими закріплено автотранспорт,механізми.

Направлені листи до райдержадміністрацій,міських,сільських та селищних рад,організацій, райавтодорів, власників інженерних споруд, нафто та продуктопроводів, з вимогою своєчасного виконання робіт з розчистки водотоків,придорожніх кюветів,розчистці підмостових отворів, та місць переходів інженерних комунікацій через водотоки.

Працівниками управління проводилась роз’яснювальна робота з населенням, роздавались пам’ятки,друкувалися статті в газетах.

В рамках «Плану заходів щодо поліпшення роботи облводресурсів, управлінь водного господарства та ГГМЕ в частині забезпечення ефективного управління водними ресурсами Львівської області на 2015 рік» Дрогобицьким управлінням водного господарства обстежено 21 водний об’єкт,встановлено ї технічний та екологічний стан, впорядковано та розчищено 8 джерел та витоків річок.

Одним з напрямків роботи є контроль за сплатою до місцевих бюджетів за оренду водних об’єктів загальнодержавного значення та своєчасним оформленням орендарями договорів на водні об’єкти. До місцевих бюджетів за надані в оренду ставки у звітному періоді надійшло 21,2 тис. грн..

Фахівцями управління проводився постійний моніторинг ділянок річок та гідротехнічних споруд, що знаходяться на балансі, велось спостереження за рівнями води.

Управлінням розроблено, затверджено і погоджено з водокористувачами режими роботи 3 водосховищ, а також встановлено режими роботи 15-ти ставків для 4-ох водокористувачів зони діяльності управління, які здійснюють рибогосподарську діяльність відповідно до виданих їм дозволів на спецводокористування.

В І кварталі 2015 року здавалась звітність 2-ТП (водгосп) по Дрогобицькому,Стрийському та Сколівському районах.

В рамках проведення акцій Місячника озеленення, прибирання та благоустрою та День довкілля станом на 23.04.2015 р. працівниками управління розчищено 45 км берегів річок, меліоративних каналів та прибережних захисних смуг, відновлено та впорядковано 8 джерел,посаджено 86 дерев.

З 22 березня 2015 року 3 нагоди відзначення Всесвітнього дня води в управлінні були проведені урочисті збори,проведена просвітницька робота серед населення,школярів,підготовлені статті в газети. А також розпочато міжнародний басейновий конкурс «Барви Дністра». Відправлено листи в районні відділи освіти Дрогобицького , Стрийського та Сколівського районів з проханням залучити учнів шкіл до участі в конкурсі.

На виконання спільного наказу №01/08 та 1/11 від 15 січня 2015 року Департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації та Львівського обласного управління водних ресурсів «Про підготовку меліоративних систем до роботи у 2015 році» та на виконання спільних наказів: №01/16 від 22 січня 2015 року управління агропромислового Дрогобицької райдержадміністрації та Дрогобицького управління водного господарства і №3/17 від 21 січня 2015 року управління АПР Стрийської райдержадміністрації та Дрогобицького УВГ «Про підготовку меліоративних систем в 2015 році». Обсяги виконання станом на 01 квітня 2015 року становлять: площа підготовки систем – 48,0 тис. га (89% від завдання), очистка каналів міжгосподарської меліоративної мережі – 2,2 тис.м3 (55% від завдання), підготовлено 3 насосні станції (100% від завдання), ремонт ГТС на міжгосподарській меліоративній мережі – 18 шт. (32% від завдання).

Станом на 01 квітня 2015 року Дрогобицьким управлінням водного господарства обсяги робіт з поточного ремонту на міжгосподарській мережі виконані на суму 5,8 тис. грн.( у І кварталі 2014 року 3.7 тис. грн.), у тому числі за рахунок коштів спецфонду на суму 3,7 тис. грн. ( у І кварталі 2015 року 3,4 тис. грн.).

За три місяці 2015 року виконано завдання наказу Львівського облводресурсів №34 від 09.02.2015 року та наказу Дрогобицького УВГ №35 від 14.02.2015 року "Про основні напрямки роботи та завдання з експлуатації водогосподарсько-меліоративного комплексу у 2015 році" у таких обсягах:

- завдання з очищення міжгосподарської мережі від мулу – 0,1 тис. куб. м.;

- ремонт гідротехнічних споруд - 14 шт. (13% завдання на рік).

Проводиться співпраця з сільгоспвиробниками та землевласниками щодо укладання договорів на послуги з подачі води на зволоження. За перший квартал заключено протоколів-намірів на площу 2,5 тис. га.

Вжито заходів щодо забезпечення цільового та раціонального використання коштів державного бюджету, які були сконцентровані на виконання першочергових робіт з підготовки меліоративних систем у весняний період.

Станом на 01 квітня 2015 року в управлінні нараховується 20 одиниць автотранспортних засобів та механізмів,з них: 1 легковий автомобіль, 1 автокран, 5 одиниць автотранспортних засобів, 3 трактори, 3 бульдозери, 5 екскаваторів, 2 трактори з екскаваторним обладнанням.

За звітний період зароблено 4,5 тис. грн. Землерийною технікою виконано робіт 0,6 тис.м3 ( в І кварталі 2014 року роботи не виконувались).

Тракторами без навісного обладнання та тракторами з екскаваторним обладнанням відпрацьовано 10,8 мотогодин роботи (В І кварталі 2014 року відсутні).

На балансі управління знаходиться 3 насосні станції,які у І кварталі 2015 року не були задіяні в роботі, через відсутність потреби.

За звітний період використано електроенергії 3.3 тис. кВт. год. на суму 4,9 тис. грн.; газу 3,1 тис.м3 на суму 27,9 тис. грн. та дров 48,2 м3 на суму 13,7 тис. грн..

Працівники управління забезпечені спецодягом на 29.8 %.

Із загального фонду Державного бюджету Дрогобицьке управління водного господарства за І квартал 2015 року профінансоване в сумі 952,2 тис. грн., що на 30,4 тис. грн. менше ніж у відповідному періоді минулого року.

Із профінансованих коштів 99% припадає на захищені статті видатків.

По спеціальному фонду за І квартал 2015 року надходження коштів складає 49,0 тис. грн., що становить 5,1% до бюджетного фінансування. Надходження на 1,8 тис. грн. більші, ніж за І квартал 2014 року ( 47,2 тис. грн.).

З коштів спеціального фонду на покриття дефіциту загального фонду спрямовано 16,7 тис. грн., що на 4,9 тис. грн. більше , ніж за І квартал 2014 року (11,8 тис. грн.).

Управління протягом звітного періоду забезпечило своєчасні та у повному обсязі розрахунки з бюджетом. За І квартал 2015 року внесено 88,6 тис. грн., в тому числі до державного бюджету внесено 24,9 тис. грн. Недоїмка по платежах до бюджету відсутня.

Дрогобицьким управлінням водного господарства постійно здійснюється контроль за виконанням заходів з погашення кредиторської заборгованості за рахунок коштів як загального, так і спеціального фондів державного бюджету та зменшення дебіторської заборгованості.

Дебіторська заборгованість на 01 квітня 2015 року відсутня.

Кредиторська заборгованість на 01 квітня 2015 року становить 20,7 тис. грн., в тому числі прострочена – 20,7 тис. грн. через відсутність кошторисних призначень на поточний рік на GPS.

Штатна чисельність працівників Дрогобицького управління водного господарства становить 157 посад при потребі 203 посад. Фактично зайнято 133 штатні посади, вакансії 24 одиниць.

Середньомісячна заробітна плата працівників Дрогобицького управління водного господарства складає 1545 грн.

З метою забезпечення своєчасного і якісного виконання доручень з керівниками структурних підрозділів на нарадах розглядались питання виконавчої дисципліни.

Діяльність Дрогобицького УВГ висвітлювалася засобами масової інформації.

Управлінням здійснювалась робота з висвітлення водогосподарських проблем через ЗМІ. Протягом звітного періоду була надрукована 1 (одна) стаття, в якій висвітлено водогосподарські питання та проблеми.

Дрогобицьким УВГ забезпечуються права широких верств населення на доступ до публічної інформації.

Схожі:

Підсумки діяльності Дрогобицького управління водного господарства за 2014 рік
У 2014 році Дрогобицьке управління водного господарства облводресурсів виконало комплекс підготовчих робіт і заходів з метою ефективної...
ПРОГРАМА  РОЗВИТКУ  ВОДНОГО  ГОСПОДАРСТВА НА  ПЕРІОД  ДО  2021  РОКУ  В  РАЙОНІ
Роман Романович – начальник Коломийського міжрайонного управління водного господарства
Інформація управління економіки районної державної адміністрації...
Підсумки соціально-економічного розвитку району у І півріччі 2015 року свідчать про те, що, незважаючи на складну суспільно-політичну...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Розглянувши підсумки виконання бюджету міста за І квартал 2011 року, виконком міської ради відзначає, що за І квартал 2011 року до...
ПЛАН роботи Територіального управління МНС у Миколаївській області на ІІ квартал 2012 року
Підготовка аналізу роботи Територіального управління та підпорядкованих підрозділів за І квартал 2012 року за напрямками служб та...
ПЛАН роботи Жовтневого районного відділу УМНС України в Миколаївській...
Розробити аналізи підрозділу по усім напрямкам робіт службової діяльності за перший квартал 2012 року
Міністерство освіти і науки України Національний університет водного...
«Українська мова» для студентів напряму підготовки 030505 «Управління персоналом і економіка праці» денної форми навчання
ПЛАН роботи Жовтневого районного відділу УМНС України в Миколаївській...
Виконання заходів передбачених оглядом службової діяльності ТУ МНС за 1-й квартал 2012р
Рішення, прийняті на засіданні
Про підсумки виконання Програми соціально-економічного розвитку міста Нікополя за I квартал 2011 року
І ЛЮЧЕК ЮРІЙ ФЛАВІАНОВИЧ
Національний університет водного господарства та природокористування, магістр з екології. З 26. 09. по 11. 12. 2006 року – курси...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка