РОЗПОРЯДЖЕННЯ голови районної державної адміністрації


Скачати 63.96 Kb.
Назва РОЗПОРЯДЖЕННЯ голови районної державної адміністрації
Дата 08.05.2013
Розмір 63.96 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Економіка > Документи


УКРАЇНА

ЧУДНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови районної державної адміністрації
від 01 березня 2013 року № 39

Про здійснення виконавчим комітетом

Красносільської сільської ради делего-

ваних повноважень органів державної

виконавчої влади.
Виконкомом Красносільської сільської ради проводиться певна робота по виконанню делегованих повноважень органів державної виконавчої влади.

За січень – грудень 2012 року та січень 2013 року встановлено, що загальний обсяг бюджету Красносільської сільської ради на 2012 рік по доходах та видатках затверджений десятою сесією шостого скликання сільської ради від 04.01.2012 року № 49 в сумі 472939 грн., із них по загальному фонду - 446037 грн., по спеціальному фонду – 26902 грн. В структурі доходів загального фонду бюджету 21,9 % (або 97550 грн.) займають власні надходження та 78,1 % (або 348487 грн.) - дотація вирівнювання з державного бюджету.

Станом на 01.01.2013 року на рахунках Красносільської сільської ради обліковується 31361,22 грн. вільного залишку коштів загального фонду та 83629,10 грн. по спеціальному фонду.

Красносільською сільською радою утримується апарат сільської ради, дошкільний заклад, бібліотека,будинок культури с.Красносілка та клуб с.Ясногірка.

Загальний обсяг бюджету Красносільської сільської ради на 2013 рік по доходах та видатках затверджений п’ятнадцятою сесією шостого скликання сільської ради від 26.12.2012 року № 79 в сумі 529962 грн..

Протягом січня 2013 року до загального фонду бюджету сільської ради надійшло 5522,54 грн. власних доходів (без урахування міжбюджетних трансфертів) при плановому показнику 3589 грн., що становить 153,9 відсотків, бюджетом сільської ради додатково отримано 1933,54 грн.

Забезпечено виконання всіх запланованих видів доходів бюджету.

Затверджений обсяг видатків 2013 року відповідає річним бюджетним призначенням, які визначені рішенням сесії Красносільської сільської ради від 26 грудня 2012 року № 79.

В порушення ст. 77 Бюджетного кодексу України не забезпечено в повному обсязі потребу в асигнуваннях на оплату праці з нарахуваннями працівників органів місцевого самоврядування Красносільської сільської ради, недостатність складає - 30034 грн..

Станом на 01.01.2013 року по Красносільській сільській раді рахується кредиторська заборгованість по загальному фонду в сумі 5365,10 грн.

Станом на 01.02.2013 року по сільській раді рахується кредиторська заборгованість по загальному фонду в сумі 21348,75 грн.

Також рахується кредиторська заборгованість по спеціальному фонду в сумі 10282,89 грн.

У 2012 році сільською радою не використано затверджені бюджетні призначення на суму 11185 грн..

На території сільської ради функціонує чотири заклади торгівлі, які перебувають у задовільному стані. У с.Ясногірка магазин не працює.

На засіданнях виконкому розглядалися питання щодо торгівельного обслуговування населення, на які запрошувалися та заслуховувалися суб’єкти господарювання.

Сільською радою ведеться облік житлового фонду відповідно до чинного законодавства та здійснюється контроль за його використанням.

По сільській раді газифіковано 220 дворів. Проведено реконструкцію вуличного освітлення по вул. Леніна (с.Красносілка) протяжністю 800м., на що витрачено кошти в сумі -10,0 тис.грн.

На даний час у с.Красносілка проводиться капітальний ремонт будівлі загальноосвітньої школи. Об’єкт планується здати у 2013 році.

На території ради підприємства житлово-комунального господарства відсутні.

Сільською радою здійснюються повноваження у сфері охорони здоров’я, освіти, соціального захисту населення.

Так, первинну медичну допомогу населенню Красносільської сільської ради надаютьФАП с.Красносілка та ФП с.Ясногірка.Дані заклади в 2011році акредитовано, оснащено до табеля оснащення закладів первинної медичної допомоги.

У сільській раді створені банки даних на багатодітні, неповні, молоді сім'ї та сім'ї, де є батьки-інваліди або виховуються діти-інваліди. На території сільської ради проживає 9 багатодітних сімей, в яких виховується по троє дітей до 18-річного віку. Всі сім'ї забезпечені посвідченнями для користування соціальними пільгами. 20 жінок, які виховали 5 і більше дітей до 8-річного віку, отримали почесне звання України «Мати-героїня».

Виконкомом Красносільської сільської ради вивчаються питання соціально – правового захисту дітей, стан справ щодо їх виховання та навчання, профілактики негативних проявів серед неповнолітніх. Проте, при виконкомі відсутній банк даних дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Виконкомом сільської ради постійно проводиться обстеження житлових, матеріально - побутових умов проживання інвалідів, ветеранів війни та праці, одиноких престарілих громадян з метою надання допомоги. Всього у 2012 році 37 сімей скористалися житловими субсидіями на загальну суму 21,3 тис. грн., в тому числі 10 сімей отримали субсидію готівкою для придбання твердого палива.

Красносільською сільською радою ведеться облік осіб, які мають обмежені можливості. На території сільської ради проживає 12 інвалідів різних груп та категорій.

Проте, на засіданні виконкому сільської ради питання обслуговування самотніх громадян не розглядалося.

Виконкомом сільської ради здійснюються повноваження у сфері земельних відносин. На території ради орендарями земельних часток паїв є такі господарства як Прат ПЗ «Агро-Регіон» - 26,3га, ТОВ СП «Нібулон» - 558,3га та ПАФ «Грант» - 1267,3га. Вказані землекористувачі заключили договори оренди з власниками земельних часток (паїв), які зареєстровані у відділі земельних ресурсів. Розрахунок з орендодавцями проведено стовідсотково. На території ради діє одне фермерське господарство «Журба»(Макарець В.П.).

Порушень норм безоплатної передачі земельних ділянок у приватну власність громадянам не виявлено. Самовільного зайняття та самовільного обміну земельних ділянок не встановлено. В урочищі «Березина» визначено місце для складування та зберігання виробничих, побутових та інших відходів.

Реєстрація та облік звернень громадян у Красносільській сільській раді проводиться згідно Інструкції з діловодства за зверненнями громадян, затвердженій постановою Кабінету Міністрів України від 14.04.97 р. № 348.

За 2012 рік до сільської ради надійшло 39 звернень. На особистому прийомі побувало 148 громадян.

Всі звернення розглянуто, копії письмових відповідей підшито у справи.

Аналіз відповідності чинному законодавству прийнятих рішень показує, що в переважній більшості рішення приймаються в межах повноважень наданих виконавчим комітетом сільської ради, згідно з Законом України « Про місцеве самоврядування в Україні», рішення відповідають Конституції України та чинному законодавству.

За період з 01.01.2012р. по 01.02.2013р. виконавчим комітетом Красносільської сільської ради було прийнято 47 рішень, з них 24 рішення по делегованих повноваженнях.

Протягом 2012 року виконкомом сільської ради не приймались рішення по ст.27, ст.28, ст.29, ст.33, ст.34, ст.32 делегованих повноважень Закону України «Про місцеве самоврядування».

У відповідності до ст.6 Закону України „Про місцеві державні адміністрації”, ст.11 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 1999 р. N 339 “Про затвердження Порядку контролю за здійсненням органами місцевого самоврядування делегованих

повноважень органів виконавчої влади” (із змінами та доповненнями) та на виконання рішення колегії райдержадміністрації від 26.02.13р. № 5:
1. Роботу виконкому Красносільської сільської ради по здійсненню делегованих повноважень органів виконавчої влади вважати задовільною.
2. Виконкому сільської ради:
2.1. Забезпечити виконання бюджету сільської ради.

2.2. Щорічно на засіданнях виконкому розглядати питання торгівельного обслуговування населення.

2.3. Активізувати роботу комісії по захисту прав споживачів та раз у півроку заслуховувати вищевказану комісію про результати проведених обстежень.

2.4. Посилити контроль за дотриманням рівня торгівельних надбавок при реалізації основних продовольчих товарів.

2.5. Розглянути можливість та вишукати кошти для проведення ремонту приміщень закладів культури.

2.6. Забезпечити виконання вимог Закону України “Про культуру” щодо забезпечення повної зайнятості працівників.

2.7. Сформувати банк даних сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та неповнолітніх, які схильні до правопорушень.

2.8. Передбачати в бюджеті сільської ради кошти на надання одноразової грошової допомоги ветеранам війни, інвалідам, сім»ям з дітьми, сім»ям, які опинилися в скрутному матеріальному становищі.

2.9. На засіданні виконавчого комітету сільської ради заслухати питання належного обслуговування самотніх громадян.

2.10. Спільно із завідуючим дошкільним навчальним закладом (Дубенюк Л.А.) негайно усунути недоліки, виявлені під час перевірки котельні, а саме:

- поновити проектну та технічну документацію на котельне обладнання;

- котел “Енергія – 50 ТГ” забезпечити запобіжним клапаном та манометром;

- працівникам, які задіяні в обслуговуванні котла, пройти спеціальне навчання та перевірку знань з питань охорони праці;

- зареєструвати обладнання котельні в теруправлінні Держгірпромнагляду.

2.11. Провести упорядкування справ та скласти описи на документи постійного строку зберігання за 2006- 2012 роки.

2.12. Документи постійного зберігання за 2006-2007 роки здати на зберігання до архівного відділу Чуднівської райдержадміністрації.

2.13. У період весняної повені за місцевою водоймою закріпити відповідальних чергових.

2.14. Привести рішення виконавчого комітету у відповідність до чинного законодавства.
3. Про виконання даного розпорядження Красносільському сільському голові проінформувати райдержадміністрацію до 29.03.13р.
4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Макалюк Є.Ф.

Голова державної

адміністрації М.Ю. Самчик

Схожі:

УКРАЇНА РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ ПЕТРІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ...
Президента України, Кабінету Міністрів України, запитами і зверненнями народних депутатів України, розпорядженнями і дорученнями...
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Відповідно до статті 53 Закону України “Про місцеві державні адміністрації” на виконання розпорядження голови районної державної...
УКРАЇНА РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ ПЕТРІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ...
Відповідно до статей 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», розпорядження голови Кіровоградської обласної державної...
РОЗПОРЯДЖЕННЯ голови районної державної адміністрації
Міністрів України від 05. 07. 04 №835, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 31. 01. 08 №27 «Про порядок контролю...
РОЗПОРЯДЖЕННЯ голови районної державної адміністрації
Міністрів України від 05. 07. 04 №835, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 31. 01. 08 №27 «Про порядок контролю...
РОЗПОРЯДЖЕННЯ голови районної державної адміністрації
Міністрів України від 05. 07. 04 №835, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 31. 01. 08 №27 «Про порядок контролю...
РОЗПОРЯДЖЕННЯ голови районної державної адміністрації
Про внесення змін до розпорядження голови райдержадміністрації від 04. 08. 2011 року №351
УКРАЇНА РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ НОВОМИРГОРОДСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Затвердити План дій районної державної адміністрації та органів місцевого самоврядування з підготовки до паводків, пропуску льодоходу...
РОЗПОРЯДЖЕННЯ голови районної державної адміністрації
Керуючись ст ст. 6,39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та в зв»язку з кадровими змінами
РОЗПОРЯДЖЕННЯ голови районної державної адміністрації
Керуючись ст ст. 6, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», відповідно до порядку проведення щорічної оцінки виконання...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка