З В І Т про базове відстеження дії регуляторного акта – рішення виконкому міської ради «Про затвердження Положення про утримання зовнішніх інженерних мереж та споруд, розміщених на території міста Кременчука»


Скачати 70.53 Kb.
Назва З В І Т про базове відстеження дії регуляторного акта – рішення виконкому міської ради «Про затвердження Положення про утримання зовнішніх інженерних мереж та споруд, розміщених на території міста Кременчука»
Дата 28.04.2013
Розмір 70.53 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Бухгалтерія > Документи
З В І Т

про базове відстеження дії регуляторного акта – рішення виконкому міської ради «Про затвердження Положення про утримання зовнішніх інженерних мереж та споруд, розміщених на території

міста Кременчука»
21.12. 2011 року м. Кременчук
Вид документа: рішення.

Рівень прийняття: рішення виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області.
Паспорт документа:

Номер документа, дата реєстрації

від 18 листопада 2011 року № 970

Суб’єкт законодавчої ініціативи

виконавчий комітет Кременчуцької міської рада

Контроль за виконанням

покладено на заступника міського голови Медведовського В.В., виконавчі комітети Автозаводської та Крюківської районних рад (Коваленко В.М., Коваленко А.В.)


Сфера впливу:

- підприємства та організації незалежно від форм власності, на балансі ( у власності або в оренді) яких знаходяться зовнішні інженерні мережі та споруди;

- відділи, управління виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області та районних рад, що контролюють стан благоустрою і життєдіяльність міста;

- юридичну особу, незалежно від форм власності, фізичну особу-підприємця, суб’єкта підприємницької діяльності та громадян.
Стислий опис документа:

  • технічна експлуатація зовнішніх інженерних мереж та споруд;

  • встановлює порядок дій суб’єктів господарювання у випадку проведення аварійних робіт та виконання поточного ремонту на зовнішніх інженерних мережах та спорудах;

  • визначає порядок передачі зовнішніх інженерних мереж та споруд для обслуговування спеціалізованим підприємствам;

  • визначає обов’язки суб’єктів господарювання та громадян по збереженню зовнішніх інженерних мереж та споруд;

  • визначає відповідальність за порушення даного «Положення».



Мета прийняття рішення:

  • утримання в належному технічному та санітарному стані зовнішніх інженерних мереж та споруд та території, по якій вони проходять;

  • недопущення випадків травмування людей і дорожньо-транспортних пригод через пошкодження зовнішніх інженерних мереж та споруд;

  • створення умов для безперебійного постачання до споживача електричної, теплової енергії, газу, води, послуг зв’язку тощо;

  • забезпечення відповідального ставлення мешканців та суб’єктів господарювання до питань збереження зовнішніх інженерних мереж та споруд, що розміщено на території міста.

Тип відстеження: базове.

Термін проведення: грудень 2012 року.

Показниками результативності даного регуляторного акта є:

1. Кількість звернень до органів місцевого самоврядування щодо пошкоджень зовнішніх інженерних мереж та споруд, незадовільного стану території, по якій вони проходять.

2. Кількість листів-погоджень на тимчасове порушення благоустрою території, виданих Автозаводським чи Крюківським райвиконкомами для виконанням поточного ремонту чи аварійних робіт на зовнішніх інженерних мережах та спорудах. Кількість об’єктів благоустрою, що не відновлено після виконаних робіт на зовнішніх інженерних мережах і спорудах.

3. Кількість протоколів про залучення до адміністративної відповідальності, що складено на винних осіб, які порушили вимоги даного Положення.

4. Протяжність зовнішніх інженерних мереж та споруд, розташованих на території міста Кременчука, які знаходяться на балансі (у власності або в оренді) підприємств, а також протяжність мереж, що потребують заміни, реконструкції чи капітального ремонту. Кількість аварійних ситуацій, що виникли на зовнішніх інженерних мережах та спорудах.

5. Кількість зовнішніх інженерних мереж та споруд, які ніким не обслуговуються і не знаходяться на балансі, та виявлено протягом звітного періоду, а також ті, що рішенням міської ради прийнято до комунальної власності чи передано на обслуговування спеціалізованому підприємству.

6. Кількість позовів до суду щодо пошкоджень зовнішніх інженерних мереж та споруд та кількість отриманих побутових травм, дорожньо-транспортних пригод через їх пошкодження.

7. Рівень інформованості суб’єктів господарювання.
На момент базового відстеження ці показники становлять:

п/п

Найменування показника результативності регуляторного акта

Показник

за 2011 рік

1

2

3

1

Кількість звернень до органів місцевого самоврядування щодо пошкоджень зовнішніх інженерних мереж та споруд, незадовільного стану території, по якій вони проходять (шт.)



27

1

2

3

2

Кількість листів-погоджень на тимчасове порушення благоустрою території, виданих Автозаводським чи Крюківським райвиконкомами для виконанням робіт на зовнішніх інженерних мережах та спорудах, у тому числі:

- на виконання поточного ремонту (шт.)

- на виконання аварійних робіт (шт.)



-
-

-

Кількість об’єктів, де після виконання робіт на зовнішніх інженерних мережах та спорудах не відновлено або не в повному об’ємі відновлено благоустрій території (шт.)



-

3

Кількість протоколів про залучення до адміністративної відповідальності, що складено на винних осіб, які порушили вимоги даного Положення


-

4

Протяжність (кількість) зовнішніх інженерних мереж та споруд, розташованих на території міста Кременчука, які знаходяться на балансі (у власності або в оренді) підприємств (км).

3801,3 ( з них підземні – 1466,47 км)

Протяжність зовнішніх інженерних мереж, які знаходяться на балансі (у власності або в оренді) підприємств, та:

  • потребують заміни, реконструкції чи капітального ремонту (км);




  • замінено, виконано капітальний ремонт чи реконструкцію (км).



465,427( з них підземні – 73,58 км)
608,03 ( з них підземні – 11,33 км)

Кількість аварійних ситуацій, що виникли на зовнішніх інженерних мережах та спорудах, ліквідація яких супроводжувалась порушенням благоустрою території



506

5

Кількість зовнішніх інженерних мереж та споруд, які ніким не обслуговуються і не знаходяться на балансі, виявлених за звітний період, з них:

- кількість прийнятих до комунальної власності міста Кременчука
- передано на обслуговування спеціалізованому підприємству

115, з них 97 електромере-жі до житло-вих будинків;

0,682 км газо-вих мереж
5
8

0,43 км газових мереж;

1,64 км мереж теплопостачання

6

Кількість позовів до суду щодо пошкоджень зовнішніх інженерних мереж і споруд.

3

Отримані побутові травми через пошкодження зовнішніх інженерних мереж і споруд та незадовільний стан території, по якій вони проходять.

0

Дорожньо-транспортні пригоди через пошкодження зовнішніх інженерних мереж і споруд та незадовільний стан території, по якій вони проходять.


4

7

Кількість наданих копій рішень

27


Протяжність зовнішніх інженерних мереж, розташованих на території міста, складає 3801,3 км (підземні мережі обліковуються у 2-трубному вимірі), з них: 2239,8 км знаходиться у комунальній власності міста.

465,43 км зовнішніх інженерних мереж потребує реконструкції або капітального ремонту, що складає 12,2% від загальної кількості. За звітний період виконано капітальний ремонт 608,03 км мереж, що становить 16% від загальної протяжності мереж. З початку поточного року на зовнішніх інженерних мережах та спорудах виникло 506 аварійних ситуацій, ліквідація яких супроводжувалась тимчасовим порушенням благоустрою території (розриттям). Показник аварійних ситуацій на зовнішніх інженерних мережах залишається досить високим через їх зношеність.

За інформацією підприємств, на балансі (у власності або в оренді) яких знаходяться зовнішні інженерні мережі та споруди, технічний стан інженерних мереж теплопостачання, водопостачання, водовідведення, електропостачання, газопроводів та інших задовільний. Підприємства проводять технічні огляди вищезазначених мереж згідно із затвердженими графіками, плануються та проводяться всі види ремонтних робіт.

Протягом звітного періоду побутові травми через пошкодження зовнішніх інженерних мереж та споруд відсутні, але виникло 4 дорожньо-транспортні пригоди. Підприємствами подано 3 позови до суду з питань пошкодження та крадіжок на зовнішніх інженерних мережах.

Для проведення базового відстеження використано звіти суб’єктів підприємницької діяльності різних форм власності, на балансі яких знаходяться зовнішні інженерні мережі (крім ЦТП № 2 ВАТ «Укртелеком», телекомпанії «Візит», що не надали звіту), управління житлово-комунального господарства, інформації Автозаводського та Крюківського райвиконкомів.

З метою оцінки результатів даного регуляторного акта та рівня досягнення мети, відповідно до ст.10 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» будуть здійснюватись заходи з повторного відстеження дії даного регуляторного акта за рік з моменту його прийняття.


Заступник міського голови М.Л.Воловик

Розробник: Генсіцька А.П.

Схожі:

З В І Т про повторне відстеження дії регуляторного акта – рішення...
Рівень прийняття: рішення виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області
Визначення проблеми, яку передбачається розв’язати
Кременчуцької міської ради «Про затвердження «Положення про відповідальність за утримання зовнішніх інженерних мереж та споруд, розміщених...
Положення про утримання зовнішніх інженерних мереж та споруд, розміщених...
Кременчуцької міської ради Полтавської області та районних рад, що контролюють стан благоустрою і життєдіяльність міста
Звіт Про базове відстеження дії регуляторного акта – рішення виконкому...
Рівень прийняття: рішення виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області
З В І Т про базове відстеження дії регуляторного акта – рішення міської...
Стислий опис документа: установлюється порядок благоустрою та утримання територій об'єктів благоустрою міста Кременчука, регулюються...
ЗВІТ про базове відстеження результативності дії регуляторного акта...
Постанови Кабінету Міністрів України від 11. 03. 2004 №308 “Про затвердження методики проведення аналізу впливу та відстеження результативності...
ЗВІТ про базове відстеження регуляторного акта – рішення міської...
«Про затвердження Положення про порядок залучення коштів замовників на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури...
До проекту рішення виконкому Кременчуцької міської ради „Про затвердження...
Розробник регуляторного акта Управління житлово-комунального господарства Кременчуцької міської ради
Про періодичне відстеження результативності дії регуляторного акту...
Про затвердження Правил торгівлі на ринках міста Кременчука" та рішення Кременчуцької міської ради від 28. 08. 2007 "Про внесення...
ЗВІТ про базове відстеження регуляторного акта – рішення міської...
«Про затвердження Положення про порядок підготовки та проведення інвестиційного конкурсу щодо будівництва, реконструкції об’єктів...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка