М'ясо та інші продукти забою хворих, пі­дозрілих у захворюванні та зараженні свиней, переробляють на варені, варено-копчені ковбасні вироби, консерви або


Скачати 7.71 Kb.
Назва М'ясо та інші продукти забою хворих, пі­дозрілих у захворюванні та зараженні свиней, переробляють на варені, варено-копчені ковбасні вироби, консерви або
Дата 27.04.2013
Розмір 7.71 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Біологія > Документи
М'ясо та інші продукти забою хворих, пі­дозрілих у захворюванні та зараженні свиней, переробляють на варені, варено-копчені ковбасні вироби, консерви або проварюють.

М'ясо і субпродукти від тварин, що перехворіли, за відсутності патологічних змін допускають використання без обмеження, а голову, кінцівки й хвіст — після проварювання. Кишечник, сечові міхури та стравоходи від хворих свиней утилізують. Кишки, сечові міхури й стравоходи від підозрілих у захворюванні, зараженні та перехворілих тварин використовують як оболонки при виготовленні варених ковбас­них виробів після попередньої обробки 0,5%-м розчином формаль­дегіду протягом однієї години з наступним промиванням водою. Кістки після витоплення жиру, кров, копита переробляють на кормове борошно. Шкури від хворих і підозрілих на захворювання свиней дезінфікують, а від перехворілих допускають до використання без обмеження.

Схожі:

М'ясо та інші продукти, одержані від забою хворих, підозрілих у захворюванні...

Використання м'яса та інших продуктів, одержаних при забої хворих...
При виявленні сальмонел внутрішні органи, у тому числі кишечник, утилізують, а туші, із зачищенням змінених тканин, допускають до...
При будь-якій формі лейкозу у випадках ураження м'язів, лімфатичних...
...
Інфекційний епідидиміт баранів. М'ясо, одержане від забою тварин...
М'ясо, одержане від забою тварин усіх видів, що мали клінічні або патолого-анатомічні ознаки бруцельозу, підлягає переробці на консерви,...
Туші й продукти забою від тварин, хворих і підозрілих на захворювання,...
...
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
М’ЯСО ТА М’ЯСНІ ПРОДУКТИ. Виявлення барвників. Метод із застосуванням тонкошарової хроматографії
Your friend Kevin says that you should not eat beef because "it has fat."
Яловичина та інше м'ясо і трохи нездорової. в Яловичина та інше м'ясо і здорові
Тема: БУБЛИЧНІ ТА СУХАРНІ ВИРОБИ
Бубличні вироби, соломка, хлібні палички. Бубличні вироби  виготовляють у вигляді кілець та овалів. До них належать бублики, баранки...
КОНКУРСНИХ ТОРГІВ на закупівлю: Вироби з недорогоцінних металів, інші
Комунальне підприємство Севастопольської міської Ради «Севелектроавтотранс» імені О. С. Круподьорова
При підозрі на сибірку подальший, забій тварин припиняють! З підозрілої...
До одержання результатів тушу і всі продукти забою ізолюють у відокремлене місце під контролем державних лікарів ветеринарної медицини....
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка