УХВАЛА


Скачати 18.91 Kb.
Назва УХВАЛА
Дата 24.04.2013
Розмір 18.91 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Банк > Документи
Справа №2-135572009 р.

УХВАЛА

28 жовтня 2009 року Канівський міськрайонний суд Черкаської області в складі:

Головуючого - судді - Семеняки О.М.

з участю секретаря с/з - Дашковської Н.І.

розглянувши в судовому засіданні позови)' заяву Циганок Людмили Вікторівни до Ромащенка Олександра Петровича та Ромащенко Людмили Володимирівни про визнання договору купівлі-продажу житлового будинку та земельної ділянки недійсними.

ВСТАНОВИ В:

22.10.09 р. позивач Циганок Л.В. звернулася в Канівський міськрайонний суд з позовною заявою до Ромащенка О.П. та Ромащенко Л.В. про визнання договору купівлі-продажу житлового будинку та земельної ділянки недійсними. Ціна позову складає 650715,12 грн.

Для захисту прав позивача та з метою забезпечення позову. Циганок Л.В. звернулася до суду з заявою про забезпечення позову шляхом винесення ухвали про накладення арешту на майно відповідачів та на всі їх банківські рахунки.

Заява Циганок Л.В. підлягає задоволенню.

Відповідно до ст. 151 ЦПК України забезпечення позову допускається на будь-якій стадії розгляду справи, якщо невжиття заходів забезпечення може утруднити чи зробити неможливим виконання рішення суду.

Викладене вище дає підстави припускати, що невжиття заходів забезпечення позову може утруднити або зробити неможливим виконання рішення суду, а тому на суд вважає, що на майно відповідачів необхідно накласти арешт.

На підставі наведеного та керуючись ст.ст. 151-153. 209. 367 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Заява Циганок Людмили Вікторівни, яка проживає за адресою: Черкаська область, м.Канів вул.Леніна. 196 кв.53, про забезпечення позову - задовольнити.

Забезпечити позов Циганок Людмили Вікторівни до чРомащенка Олександра Петровича та Ромащенко Людмили Володимирівни про визнання договору купівлі-продажу житлового будинку та земельної ділянки недійсними шляхом накладення арешту на все майно, яке належить Ромащенко Олександру Петровичу, проживаючого в м. Каневі вул. Цегельня,! 1 та Ромащенко Людмили Володимирівни, проживаючої в м. Каневі вул.Цегельня.1 1. Черкаської області, в межах позовних вимог, до вирішення спору в суді.

Ухвала підлягає негайному виконанню в порядку встановленому для виконання судових рішень. Копію ухвали для виконання направити відділу Державної виконавчої служби Канівського міськрайонного управління юстиції.

Копію ухвали направити сторонам по справі.

Заява про апеляційне оскарження.ухвали суд) першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня


Схожі:

Регламент або ухвала (regulation)
Правова основа відносин між Україною та ЄС Угода про партнерство та співробітництво
13: Особливості провадження у справах про банкрутство
Відповідна за­ява чи подання розглядаються колегією суддів без повідомлення сторін та прокурора, що беруть участь у справі. Про зупинення...
УХВАЛА
Олександра Петровича, Ромащенко Людмили Володимирівни, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору приватний...
Слідчому судді Печерського районного суду м. Києва
Ухвала, постановленої на підставі клопотання старшого слідчого СВ ГУ СБУ в м. Києві та області Трембача А. О., погодженим прокурором...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка