Офіційні умови рекламної Акції «Депозит для Друга»


Скачати 61.76 Kb.
Назва Офіційні умови рекламної Акції «Депозит для Друга»
Дата 05.07.2013
Розмір 61.76 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Банк > Документи
Офіційні умови рекламної Акції «Депозит для Друга»


  1. Організатором рекламної акції «Депозит для Друга» (далі по тексту – «Акція») є Товариство з обмеженою відповідальністю „Комерційний банк «Дельта»”(далі по тексту – «Організатор»).




  1. Акція проводиться на території України з 10 травня по 10 липня 2008 року. Розподілення подарунків відбудеться 15 липня 2008 року. Вручення подарунків буде проведено до 15 серпня 2008 року.




  1. Фонд подарунків Акції (надалі – «Подарунки») складає:

    • 1 комплект з 2 ноутбуків;

    • 2 комплекти по 2 телевізора;

    • 3 комплекти по 2 платіжних картки VISA із 5 000,00 (П’ятьма тисячами гривень) на рахунку.

Вартість, моделі, комплектація, кольори, інші параметри та характеристики Подарунків визначаються на розсуд Організатора та можуть не співпадати з очікуванням учасників Акції. Подарунки можуть відрізнятися зовнішнім виглядом від зображень на рекламних матеріалах.
В рамках цієї Акції, усі клієнти ТОВ «Комерційний банк «Дельта», які є власниками платіжних карт ТОВ «Комерційний банк «Дельта» (надалі за текстом – «Клієнти»), та які порекомендували друзям розмістити депозити "Зручний" або "XXL" у ТОВ «Комерційний банк «Дельта» - якщо їх друг розмістив в період проведення Акції депозит в ТОВ «Комерційний банк «Дельта», та не закрив його протягом 30 днів, отримають грошову винагороду на свій рахунок, в залежності від суми депозиту:

  • За депозит від 1 000 до 3 000 доларів США або таку ж суму в гривневому еквіваленті - винагорода 30 гривень;

  • За депозит від 3 001 до 5 000 доларів США або таку ж суму в гривневому еквіваленті - винагорода 50 гривень;

  • За депозит від 5 001 до 25 000 доларів США або таку ж суму в гривневому еквіваленті - винагорода 100 гривень;

  • За депозит більше 25 001 доларів США або таку ж суму в гривневому еквіваленті - винагорода 500 гривень.




  1. В Акції можуть брати участь повнолітні громадяни України, які є клієнтами Організатора.




  1. Власниками Подарунків Акції не може стати співробітник Організатора акції.




  1. Для того, щоб стати учасником Акції, Клієнту Організатора необхідно здійснити наступні операції (далі по тексту - «Операція, що відповідає умовам Акції»).:

    • Порекомендувати своєму другові (до поняття друг також відносяться родичі) відкрити депозитний рахунок "Зручний" або "XXL" у ТОВ «Комерційний банк «Дельта» на суму не менше за 1 000 доларів США або таку ж суму у гривневому еквіваленті.

    • Повідомити ТОВ «Комерційний банк «Дельта» ідентифікаційний номер друга, який планує відкрити депозит у ТОВ «Комерційний банк «Дельта».

    • Щоб друг дійсно відкрив депозитний рахунок "Зручний" або "XXL" у ТОВ «Комерційний банк «Дельта» на суму не менше за 1 000 доларів США або таку ж суму у гривневому еквіваленті, та щоб цій депозит не був закрий раніше, ніж за 30 днів з моменту його розміщення.

    • Кожний Клієнт банка може порекомендувати оформити депозит будь-якій кількості своїх друзів. При цьому гроші йому будуть зараховані тільки за клієнтів, які розмістили депозит в ТОВ «Комерційний банк «Дельта» в період дії Акції.


Чим більше операцій, що відповідають умовам Акції, здійснить Клієнт, тим більше в нього шансів виграти Подарунок. Один Клієнт може виграти тільки один Подарунок.

При дотриманні умов п. 6 цих «Офіційних умов рекламної Акції «Депозит для Друга», Клієнт Організатора набуває статусу Учасника Акції.


  1. Не відповідають умовам Акції:

    • операції, що були здійснені до 10 травня 2008 року та після 10 липня 2008 року.

    • операції, що здійснені на суму, меншу за 1 000 доларів США або таку ж суму у гривневому еквіваленті на дату обробки операції Організатором;

    • операції, строк дії яких на момент дії Акції складав менш 30 днів.



  1. Учасники Акції та Організатор вступають в громадянсько-правові договірні відносини. Договір між Організатором та Учасником Акції вважається укладеним з моменту здійснення Учасником Акції Операції, що відповідають умовам Акції.




  1. Кожній Операції, що відповідає умовам Акції, Організатором присвоюється унікальний номер, який заноситься до Єдиного списку унікальних номерів операцій, що відповідають умовам Акції. Інформація про проведену операцію зберігається у вигляді пари ідентифікаційних номерів, один із яких – це ідентифікаційний номер Учасника Акції, що порекомендував Організатора своєму другові/родичу, другий – це ідентифікаційний номер особи, яка відкрила депозитний рахунок у ТОВ «Комерційний банк «Дельта», у відповідності до п. 6 даних Умов Акції (надалі за текстом – «Учасник-друг»).




  1. Єдиний номер використовується виключно з метою проведення Акції. Єдиний список унікальних номерів складається для майбутнього визначення переможців акції, що отримають Подарунки, згідно Правил Акції. Право на отримання подарунку набувають Учасник та Учасник-друг Акції, ідентифікаційні номери яких зазначені в унікальному номеру Операції, що відповідає умовам Акції .




  1. Для виявлення переможців Акції, Організатором Акції створюється відповідальна комісія, до складу якої входять представники Організатора, у кількості, визначеній на розсуд Організатора.




  1. Результати Акції будуть розміщені на сайті: www.deltabank.com.ua та переможці особисто будуть повідомлені за допомогою засобів зв’язку (телефоном). Переможці будуть повідомлені про адресу, за якою вони матимуть можливість отримати Подарунок та про період, протягом якого переможці повинні будуть звернутися до Організатора.




  1. Визначення переможців Акції буде проведено до 15 липня 2008 року включно в місті Києві в наступному порядку:

    • Всі унікальні номери Операцій, що відповідають умовам Акції з Єдиного списку, заносяться до комп’ютерної програми.

    • Відповідальна комісія здійсняє запуск комп’ютерної програми, яка випадковим методом здійснить вибірку спочатку трьох унікальних номерів Операцій, що відповідають умовам Акції з єдиного списку для визначення учасників, що отримають по 2 платіжних картки VISA із 5 000,00 (П’ятьма тисячами гривень) на рахунку. Потім - двох унікальних номерів Операцій, що відповідають умовам Акції, з єдиного списку, що отримають 2 телевізора. А згодом - одного унікального номеру з єдиного списку для визначення учасника, що отримає 2 ноутбука, (надалі – «Переможці»)

    • Отримані результати визначення Переможців вносяться у протокол, який підписують всі члени відповідальної комісії Організатора.




  1. Порядок і термін отримання Подарунків:

  • Вручення Подарунків Переможцям Акції буде проведено до 15 серпня 2008 року у приміщені Організатора.

  • Розподіл подарунків проводиться у разі, якщо кількість учасників за умовами Акції на 15 липня 2008р буде складати не менше 1000 та незалежно від суми розміщених ними депозитів.

  • З порядком отримання Подарунків Переможці Акції будуть повідомлені після оприлюднення списку Переможців Акції.

  • Нез’явлення Переможця для отримання Подарунку вважається відмовою останнього від отримання Подарунку.

  • Організатор має право на свій розсуд розподіляти незатребувані Подарунки, від отримання яких Переможці відмовились, по резервних списках Переможців Акції, починаючи з Учасника під номером 1 (один) в першому резервному списку Переможців Акції, які виграли Подарунок.

  • Подарунок видається лише у разі виконання Учасником усіх вимог, передбачених для нього цим Порядком.


15. Порядок і термін отримання грошової винагороди:

  • 15.1. Грошова винагорода перераховується на банківський картковий рахунок, вже діючий в Учасника Акції у ТОВ «Комерційний банк «Дельта».

  • 15.2. Організатор перераховує Учаснику винагороду після відрахування податку на дохід в порядку, встановленим чинним Законодавством України.


16. Загальні умови Акції:


  • Беручи участь в Акції, Учасник підтверджує ознайомлення і згоду з описаними правилами та зі всіма умовами участі в Акції.

  • Організатор не несе відповідальності за не ознайомлення Учасників з результатами Акції, а також за неотримання від Учасників відомостей\документів, необхідних для отримання Подарунку по вині організацій зв’язку або з інших, не залежних від Організатора причин, а також за невиконання (невчасне виконання) учасниками своїх зобов’язань, передбачених вище описаними умовами Акції.

  • Добровільно надаючи особисті дані про себе, Учасники/Учасники-друзі Акції підтверджують свою згоду на збір, зберігання, використання, обробку та розповсюдження даних Організатором Акції та уповноваженими особами, котрі будуть вживати необхідних заходів для захисту даних від несанкціонованого розголошення.

  • Сплата податків здійснюється згідно з чинним законодавством України.

  • Подарунки Акції в грошовому еквіваленті не видаються.

  • Організатор не несе відповідальності за якість Подарунків Акції. Всі претензії відносно якості Подарунків приймаються в порядку, встановленому законодавством України.

  • Рішення Організатора щодо всіх питань, пов’язаних з проведенням Акції, а також результати проведення Акції будуть вважатися кінцевими і розповсюджуватись на всіх учасників Акції.

  • Інформація про Акцію та вище описані правила проведення та умови участі в рекламній Акції «Депозит для Друга» розміщено на Інтернет-сайті: www.deltabank.com.ua.

Офіційні правила Акції «Депозит для Друга» стр. из

Схожі:

ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА УЧАСТІ В АКЦІЇ
Офіційні правила участі в рекламно-маркетинговій Акції «Подорож до Риму від ТМ Tosti та подорож до Неаполю від ТМ Garofalo» (надалі...
Офіційні правила участі в Акції «Спортивний місяць з «Сільпо»
Учасниками Акції (далі «Учасник») можуть бути громадяни України, яким виповнилося 18 років, що виконали Правила цієї Акції, зазначені...
Чи конкурсом, а ці Правила не є публічною обіцянкою винагороди, чи умовами
Організатором та Замовником рекламної акції «Сто Жарких днів» (надалі – Акція, Рекламна акція) є Товариство з обмеженою відповідальністю...
Офіційні правила акції «MEGA задания»

Умови проведення Всеукраїнської акції «Годівничка»
Організацію та проведення Всеукраїнської природоохоронної акції «Годівничка» у Львівській області здійснює Львівський обласний дитячий...
Умови проведення обласного етапу Всеукраїнської акції «День зустрічі птахів». Загальні положення
Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України (далі -НЕНЦ) з...
План-конспект уроку Тема : Рекламна фотографія. Торгівельна, побутова...
Навчальна: засвоєння учнями техніки рекламної фотографії; торгівельна, побутова і промислова рекламна фоторгафії; принцип роботи...
Положення трудової акції
Головною метою акції є формування екологічної культури особистості та відповідальності за збереження природного середовища перед...
ПРОЕКТ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ДОБРОВОЛЬЧОЇ АКЦІЇ «ВЕСНЯНИЙ ТИЖДЕНЬ ДОБРА 2009»
Національний координаційний комітет формується організаторами Акції із представників зацікавлених територіальних громад, суспільних...
Умови проведення Всеукраїнської акції «День натураліста»
Всеукраїнська акція «День натураліста» ( далі акція) це щорічний захід, започаткований з метою активізації роботи з учнівською молоддю...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка