ПЛАТІЖНЕ ДОРУЧЕННЯ №


Скачати 39.75 Kb.
Назва ПЛАТІЖНЕ ДОРУЧЕННЯ №
Дата 16.04.2013
Розмір 39.75 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Банк > Документи


ПЛАТІЖНЕ ДОРУЧЕННЯ №

від « » 2011 р.


Одержано банком
«____» ______201_р.


Платник











Код

















































Банк платника


код банку

ДЕБЕТ рах. №


СУМА
















































Одержувач

ТОВ “Укрпромресурси”







Код

31829037






КРЕДИТ рах. №

















26009002419980



Банк


Код банку







одержувача

ф-лія “ДРУ “АО Банк “Фінанси та кредит”, м. Донецьк

335816
























Сума (словами)

________________________________________________________________________
П





ризначення платежу: Безоповоротня фiнансова допомога ТОВ “Укрпромресурси”









Проведено банком

«_____» _________ 201__ р.

Підпис


_________________

М.П. Підпис банку

_________________

ДОГОВІР

БЕЗПОВОРОТНОЇ ФІНАНСОВОЇ ДОПОМОГИ





  1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ


1.1. В порядку та на умовах, визначених цим Договором, Платник передає у власність ТОВ “Укрпромресурси” грошові кошти у розмірі, визначеному у п. 2.1 цього Договору.
2. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ


2.1. Платник зобов’язується передати на безповоротній основі у власність ТОВ “Укрпромресурси” грошові кошти в розмірі, визначеному Платником.
2.2. ТОВ “Укрпромресурси” зобов’язується прийняти безповоротну фінансову допомогу у розмірі передбаченим п. 2.1. цього Договору.

3. ПОРЯДОК НАДАННЯ БЕЗПОВОРОТНОЇ ФІНАНСОВОЇ ДОПОМОГИ


3.1. Платник перераховує грошові кошти в розмірі визначеному п. 2.1. цього Договору на розрахунковий рахунок ТОВ “Укрпромресурси”.
3.2. Безповоротна фінансово допомога передається в безготівковій формі платіжним дорученням шляхом перерахування відповідних грошових коштів на розрахунковий рахунок Сторони.
3.3. Безповоротна фінансова допомога вважається переданою ТОВ “Укрпромресурси” в момент зарахування грошових коштів на розрахунковий рахунок ТОВ “Укрпромресурси”.
4. ДІЯ ДОГОВОРУ


4.1. Цей Договір вважається укладеним і набирає чинності з моменту зарахування безповоротної фінансової допомоги на розрахунковий рахунок ТОВ “Укрпромресурси”.
4.2. Строк цього Договору починає свій перебіг у момент, визначений у п. 4.1 цього Договору та закінчується в момент зарахування грошової суми, визначеною в п. 2.1. цього Договору, на розрахунковий рахунок ТОВ “Укрпромресурси”.
4.3. Якщо інше прямо не передбачено цим Договором або чинним в Україні законодавством, зміни у цей Договір можуть бути внесені тільки за домовленістю Сторін, яка оформлюється додатковою угодою до цього Договору.
4.4. Зміни у цей Договір набирають чинності з моменту належного оформлення Сторонами відповідної додаткової угоди до цього Договору, якщо інше не встановлено у самій додатковій угоді, цьому Договорі або у чинному в Україні законодавстві.
5. ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ


5.1. Усі правовідносини, що виникають з цього Договору або пов'язані із ним, у тому числі пов'язані із дійсністю, укладенням, виконанням, зміною та припиненням цього Договору, тлумаченням його умов, визначенням наслідків недійсності або порушення Договору, регламентуються цим Договором та відповідними нормами чинного в Україні законодавства, а також застосовними до таких правовідносин звичаями ділового обороту на підставі принципів добросовісності, розумності та справедливості.

Схожі:

2. ОРГАНІЗАЦІЯ ГРОШОВИХ РОЗРАХУНКІВ
Ключові терміни і поняття: ПЛАТІЖНЕ ДОРУЧЕННЯ, ПЛАТІЖНА ВИМОГА-ДОРУЧЕННЯ, АКРЕДИТИВ, ЧЕК, ПРОСТИЙ ВЕКСЕЛЬ, ПЕРЕКАЗНИЙ ВЕКСЕЛЬ, ТРАСАНТ,...
Платіжне доручення в іноземній валюті №
Надаємо право утримати комісійну винагороду за здійснення переказу коштів в іноземній валюті з рахунку №2600
Аналіз регуляторного впливу до проекту Закону України
Проект Закону розроблено на виконання пункту 7 доручення Кабінету Міністрів України від 03. 12. 2011 №57523/1/1-11 до доручення Президента...
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА до проекту Закону України
Проект Закону розроблено на виконання пункту 7 доручення Кабінету Міністрів України від 03. 12. 2011 №57523/1/1-11 до підпункту 3...
ДОРУЧЕННЯ ПРО ВРУЧЕННЯ ДОКУМЕНТІВ

ДОРУЧЕННЯ
З метою забезпечення виконання пункту 12 статті 11 Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік», доручаю
Правила виконання доручень абонентів Провайдера. Визначення
Довіритель – замовник якій є абонентом Провайдера та уклав договір доручення з Повіреним, згідно до умов правил
До окремого доручення МНС
Рішення виконавчого комітету районної, міської, районної в місті Ради народних депутатів щодо надання житловому приміщенню статусу...
НОМЕНКЛАТУРА СПРАВ
Урядові та галузеві документи про загальну середню освіту (укази, постанови, доручення, накази, інструкції, рішення колегії, вказівки...
ДОГОВІР доручення на продаж продукції
ДОВІРИТЕЛЬ доручає, а ПОВІРЕНИЙ бере на себе зобов’язання укласти від імені та за рахунок ДОВІРИТЕЛЯ договір купівлі-продажу з третьою...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка